Jump to content

dimzi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    175
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimzi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

dimzi's Achievements

  1. Το πρόβλημα με το gps που χάνει το σήμα του με αποτέλσμα να χάνεται τελείως η καταγραφή της δραστηριότητας, το φτιάξανε? Είχα το πρώτο gt watch για σχεδόν 2 χρόνια και 5 στις δέκα φορες που έκανα ποδήλατο βουνού, χάνονταν το σήμα και με πετούσε στην αρχική οθόνη. Νόμιζα οτι ήταν προβληματικό το δικό μου το ρολόι και το έστειλα στο σέρβις, αλλα δεν διορθώθηκε το προβλημα. Επίσης φίλος με το gt watch 2 αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
  2. Έκανα reset στο ρολόι πολλες φορές. Το πρόβλημα παραμένει.
  3. Καλησπέρα, Εχω το ρολόι σχεδόν ενα χρόνο και τώρα τελευταία εχω θέμα με την καταγραφή δραστηριότητας. Συγκεκριμένα στην ποδηλασία ενω καταγράφει κανονικά την δραστηριότητα με πετάει στην αρχική οθόνη, στο watchface δηλαδή, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται τίποτα. Αυτό γίνεται τους τελευταίους 2 μήνες. Περιμένω μήπως στρώσει με κάποια μελλοντική αναβάθμιση, αλλα δεν βλέπω φως. Αντιμετωπίζει κανέις άλλος αυτό το πρόβλημα ?
  4. Άρα εμείς που έχουμε το health app 9.0.4.332 θα πρέπει να περιμένουμε αναβάθμιση για να δούμε τα watch faces. Εντυπωση μου κάνει πως η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής ήταν στις 11 Φεβρουαρίου!!!
  5. Ήρθε και σε εμένα η καινούργια ενημέρωση αλλά ούτε και εγώ βλέπω τo watch face store στο app. Εκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα. Η συσκευή μου είναι Xiomi redmi note 5 pro.
  6. dimzi

    Huawei P9 Lite

    Μετα απο 15 μήνες χρήσης το μονο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι αυτό της κάμερας. Αργεί πολυ να ανοίξει. Που και που τώρα τελευταία τρώει και μερικά μικροκολληματάκια. Κατα τα αλλα εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος με την συσκευή. Δοκίμασε να κάνεις ενα hard reset πριν το αλλάξεις. Πιστεύω οτι θα στρώσει.
  7. dimzi

    Huawei P9 Lite

    ................................ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαχειρηση συσκευης>κλειδωμα εφαρμογης και εισαι ετοιμος.
  8. dimzi

    Huawei P9 Lite

    Έκανα την αναβάθμιση πριν από ένα δίωρο περίπου. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες. Το δαχτυλικο αποτύπωμα είναι αισθητά γρηγορότερο όπως επίσης και το τηλέφωνο γενικότερα. Η διαχείριση της ράμ πολύ καλύτερη, το μόνο που με χαλάει προς το παρόν είναι η πολύ ασπριλα του emui.
  9. dimzi

    Huawei P9 Lite

    Με το τηλεφωνο ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος, αλλα αντιμετωπιζω προβληματα με την πολυ επιθετικη διαχειρηση της μπαταριας. Χρησιμοποιω το strava για ποδηλασια και μετα απο μια ωρα περιπου τερματιζεται η εφαρμογη με αποτελεσμα να χανω πολυτιμα για εμενα δεδομενα. Ξερει κανεις κανενα κολπο περα απο τα γνωστα ωστε να λειτουργει αδιακοπα στο παρασκηνιο? Να σημειωσω οτι εχω το προγραμμα λειτουργιας στις επιδοσεις και την εχω βαλει στις προστατευμενες εφαρμογες.
  10. dimzi

    Huawei P9 Lite

    Ήρθε και σε εμένα η 160 σήμερα. Το κινητό μου είναι unbranded, αγορασμένο από τα public το καλοκαίρι. Για να είμαι ειλικρινής δεν είδα καμία διαφορά στην λειτουργία του κινητού.
  11. Πότε δεν ήμουν φαν της θήκης και πότε δεν τις χρησιμοποιουσα μιας και είμαι πολύ προσεκτικός. Το τελευταίο μου κινητό ομως μου έπεσε από σχετικά μικρό ύψος και έσπασε. Από τότε θήκη και μάλιστα επώνυμη γιατί λεφτά δεν υπάρχουν.
×
×
  • Create New...