Jump to content

PANOSFL22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    250
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PANOSFL22

  1. Μόλις ενεργοποίησα μια καινούρια κάρτα έβαλα 1 ευρώ στέλνω μήνυμα 94 στο 1264 και μου λέει η προσφορά δεν είναι πλέον διαθέσιμη. 😭
  2. Ξέρετε κάνα περίπτερο παραλιακή νότια Αργυρούπολη Γλυφάδα κλπ που να έχει νουμερα
  3. PANOSFL22

    CU Liquid

    Εδω και 2 μηνες εχω στείλει πολλα μηνυματα στο τσατ γιατι σεω2 νούμερα που εχω δεν μπαινουν τα απεριόριστα προς ολους μετα απο 15 ευρη ανανέωση. Η απάντηση τους συνέχεια ειναι η ίδια θα το δει το αρμόδιο τμήμα και θα με καλέσει. Εχει κάποιος αντιστοιχο πρόβλημα? Έχετε κανένα τηλ να μιλήσω με κάποιον αρμόδιο?
  4. Καλημέρα. Και εμένα μου άρχισε κατι κουλα προχθές, δεν έμπαινε σχεδον σε καμια εφαρμογή ουτε κλήσεις ουτε ρυθμίσεις και δεν μοορουσα να κρατησω backup... Αναγκαστικά έκανα επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις. Οπότε πιστεύω ότι είναι η ωρα για καινούρια συσκευή. Τι να διαλεξω ομως που εχω χαοθει και να μοιάζει με το mate 20 pro? Με ενδιαφέρει πολυ να εχει ενσωματωμένη ηχογράφηση κλήσης και λήψη γρηγορης φωτογραφιας με κλειστό το κινητό. Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη!
  5. Θέλω τα φώτα σας. Έχω πάρει τα απεριόριστα με 12 ευρώ αλλά δεν τα πολύ χρειάζομαι. Οι ανάγκες μου ανά μήνα είναι περίπου 200 λεπτά και κάνα 5αρι ίντερνετ. Πιστεύετε ότι με κάνα liquid ή βάτραχο θα την βγάζω φθηνότερα?
  6. Τελευταία ανανέωση ήταν 7 Μαρτίου με 12 ευρώ από τα οποία έχω ακόμα 8,50 ευρώ. Βέβαια τότε ήμουν στο παλιό f2g. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο..
  7. Μια βοηθεια αν ξερει κανεις Φευγω σε λιγες μερες για Ντουμπαι. Ξερουμε αν υπαρχει καποιο πακετο για ομιλια και ιντερνετ για εκει?
  8. Δωρεάν δεν είναι. Έχει κόστος 5 ευρώ για τους τυχερούς, αλλά είναι πολύ καλή προσφορά!!
  9. Ενεργοποίησα εχθές την προσφορά με τα 5 ευρώ με μήνυμα UD στο 12410 και μου έδωσε παράταση 30 μέρες κανονικά . Επίσης το δωράκι στο app παραμένει.
  10. Εμενα δεν μου εχει ερθει τιποτα ενω παντα μου ερχονταν ενα δυο. Καποια στιγμη η εφαρμογη με πεταξε και μου ξαναζηταγε κωδικους. Μηπως εχει καπου ενεργοποιηση των προσφορων?
  11. Εχει ερθει σε κανεναν δωρακι αυτο το μηνα?
  12. Ισχυει κανονικα. Aν δεις τις τελευταιες σελιδες εχει γινει σε πολλες περιπτωσεις (και σε μενα)
  13. Και εγώ μόλις ενεργοποίησα την προσφορά με 7.5 ευρώ 500 λεπτά και 1.5 gb και ενώ έληγε το υπόλοιπο 10/1, πήγε 6/2
  14. Ούτε στην μαμισια δεν δουλεύει σωστά....
  15. Και εγώ με παλαιότερη έκδοση είμαι οκ τώρα! Ευχαριστώ όλους!
  16. Έχω την 10.0.5.317 δεν νομίζω ότι έχει γίνει κάποια αναβάθμιση τις τελευταίες μέρες
  17. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω ένα πρόβλημα εδώ και λίγες μέρες δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις για μηνύματα και κλήσεις. Ανοίγω την εφαρμογή υγεία και μετά όλα οκ για λίγες ώρες. Μετά πάλι τα ίδια. Έχω κοιτάξει ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά δεν έχει κάποια επιλογή . Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
  18. Εμενα την δειχνει κανονικα
  19. Κοιτα και αυτην την αγγελια https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1531516-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-mate-20-pro-blue-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7/
  20. Παιδιά το έχω 5 μήνες. Είναι πολύ καλό για αυτά που προσφέρει. Όποιος ψάχνει για να μιλάει, να στέλνει μηνύματα κλπ δεν κάνει, πρέπει να κοιτάξει αλλού.
  21. Πραγματικα επαγγελματιες ολα τα παιδια στην Huawei στην Μιχαλακοπουλου. Το πηγα εχθες το πρωι και το μεσημερι ηταν ετοιμο. Οθονη Boe, καινουργια μπαταρια και επισης, καινουργιο πλαισιο περιμετρικα χωρις καν να τους το ζητησω (το προηγουμενο ηταν αρκετα "ταλαιπωρημενο"). Πλεον εχω καινουργιο Mate 20 pro κυριολεκτικα! Ευχαριστω για την βοηθεια! Τωρα οσον αφορα την αναβαθμιση, εγω γυρισα στην 9 εκδοση μεσω Hisuite γιατι πραγματικα το video στην 10 ειναι χαλια...
  22. Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα ένα mate 20 pro ματαχειρισμενο και διαπίστωσα ότι φοράει LG οθόνη. Διάβασα λίγο εδώ, αλλά το πρόβλημα με τις πράσινηλες δεν το βλέπω. Το μόνο πού βλέπω είναι 2 γραμμούλες μαύρες πάνω αριστερά και μια δεξιά εκεί που αρχίζει η καμπύλη, σε άσπρο φόντο με φουλ φωτεινότητα Πιστεύεται θα μου αλλάξουν οθόνη αν το πάω Μιχαλακοπουλου? Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά φοβάμαι μην γίνει πράσινο όταν περάσει η εγγύηση.
×
×
  • Create New...