Jump to content

Dimri13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dimri13

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 25

Dimri13's Achievements

  1. Dimri13

    Xiaomi 12

    Καλημέρα σε όλους. Μετα απο αρκετούς μήνες έχει διορθωθεί με κανα update το θέμα της μπαταρίας? Γιατί σκέφτομαι να το πάρω στα 450€ που το βρήκα, αλλά έρχομαι απο Huawei Mate 10 Pro που έχει ακόμα καλή μπαταρία μπορώ να πω. Ευχαριστώ
  2. Γεια σας παιδιά και συγνώμη για το offtopic, απλα το χω ψάξει και δεν εχω βρει τίποτα! Απο σήμερα το πρωί μου κρασαρει συνέχεια την εφαρμογή Instagram. Δοκίμασα απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση. Reboot. άδειασμα cache. Έλεγξα για ενημερώσεις. Και πολλες φορες restart χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Έχει κάποιος καποια άλλη συμβουλή εκτός απο Hard Reset? Μήπως έχει συνέβη κ σε σας κ απλά πρέπει να περιμένουμε για update? Ευχαριστώ και σορρυ αν κούρασα.
  3. Γεια σας, μου έκανε προσφορά η κοσμοτε με 5 ευρώ παραπάνω τον μήνα για να μου στείλουν το Android Box με τα entry κανάλια και σκέφτηκα να το πάρω για τον αδερφό μου που μένει στην γερμανία. Ξέρει κανείς αν θα δουλεύει κανονικά από εκεί? Ευχαριστώ :)
  4. Huawei Mate 20 (όχι το pro ) πλήρης και πολύ καλό σε όλους τους τομείς
  5. Μπορούμε να σύρουμε πάνω στην οθόνη για να ανοίξει? Ή ανοίγει μόνο με το που γυρίσουμε τον καρπό μας ή πατώντας ένα από τα 2 κουμπιά?
  6. Ξέρει ή έχει κάποιος θέμα με drain της μπαταρίας? Εδώ και 2 βδομάδες με το ζόρι μου βγάζει 2 μέρες. Reset έχω κάνει ήδη όπως και διαγραφή συσκευής και επαναπροσθέση.
  7. Καλημέρα Παιδιά! Αμα θελετε βάλτε τα σε μια σειρά πως θα τα παίρνατε και γιατί! Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω στο Honor 20 Pro είναι η οθόνη που δεν ειναι Amoled όπως τα άλλα. Κατα τ άλλα το γλυκοκοιτάζω πολύ σαν Top Value4money Camera Phone.
  8. Καλημέρα παιδιά! Μου ήρθε η .340 με το μέγεθος των 4,18 GB . Την έχει βάλει κανείς σας? Να προχωρήσω ή θα χω τίποτα θεματακια?
  9. Dimri13

    LG G7

    Γεια σας παιδιά! Ξέρετε μήπως πως θα ενεργοποιήσω το Wi-Fi Calling? Cosmote εχω αλλά δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις.
  10. Dimri13

    Huawei Mate 20

    Καλησπέρα στην παρέα! Πήρε ενας φιλος μου το Mate 20 και επειδή δεν έχει Amoled οθόνη δεν βρίσκω το dark Mode όπως στο δικό μου Mate 10 Pro. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός απο την αντίθεση χρωμάτων που βρήκα στα Smart Settings? Κ για το Instagram/Google. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Ναι ναι!! Και γενικά το κινητό πάει πιο σφαίρα!! Μπορεί να υπερβάλω, αλλά το ξεζούμισα εχθές κ μου κράτησε 6 ώρες SOT! Και έτσι να μείνω τώρα δεν θέλω τίποτα άλλο! Επίσης για όσους χρησιμοποιούν το Myfitnesspal, θα πρέπει να κάνουν πρώτα απεγκατάσταση την εφαρμογή κ μετα παλι κατέβασμα. Σερνόταν τόσο πολύ που ήμουν στο τσακ να κατεβάσω άλλη! Επιτέλους διορθώθηκε! Το ίδιο πρόβλημα το είχανε και αρκετοί με το P20 Pro.
  12. Την έβαλα και γω την 9.1! Επιτέλους έγινε δουλίτσα στο AOD! Μου δείχνει Ημερομηνία, στάθμη μπαταρίας και ειδοποιήσεις απο τις κλασικές εφαρμογές μηνυμάτων τύπου Insta, Whatsapp, Messenger, κτλ.
  13. Εγω απλα θα θελα να αφήσω την δικια μου εμπειρία ερχόμενος απο το LG G5. Το εχω κρατήσει εδω και 3 χρόνια!! Ολα πανε ακομα ρολόι, και με τον sd 820 το βλέπω πολυ smooth χωρίς κάποιο πρόβλημα Bootloop! Ο μόνος λόγος που άλλαξα συσκευή και πήγα στο Huawei Mate 10 Pro ηταν επειδή ήθελα κάτι πιο δυνατό σε θέμα μπαταρίας.. Και πάλι μου λείπει το πως καθόταν στο χέρι το G5 και μου λείπει ο ευρυγωνιος φακός :') Κατα τ άλλα και με τις φωτογραφίες ήμουν ευχαριστημένος και με την οθόνη του, αν και lcd,αλλά και με το ui του που ειναι Cartoon φάση. Θα σου πρότεινα απο τα 2 το G7 μιας και το βλέπω πιο Future Proof.. Αν και οποίο και να διαλέξεις δεν θα κάνεις τίποτα λάθος. Γνώμη μου πάντα και εντελώς φιλικά προς όλους!
  14. Γεια σας παιδιά! Ελπίζω να μην σπαμαρω πολλα, αλλά εχω 3 ερωτήσεις. 1) Σας εμφανίζονται καθε φορα με το άνοιγμα του Facebook, ολες οι ειδοποιήσεις ενω τις εχετε ανοίξει ήδη? Εγω το ανοίγω πολλες φορες και βλέπω 30 πχ. ενω ήταν ήδη ανοιγμένες. 2) Χρησιμοποιεί κανείς σας το MyFitnessPal? Μου κρασαρει συνέχεια και κολλάει ανελέητα.. Το χω σβήσει κ το χω ξανακατεβασει, ενώ ''αδειάζω'' το Cache αρκετές φορές. Το χω εδω και 3 χρόνια και δεν ειχα ποτέ τέτοιο θέμα. (με το LG G5 ποτέ δεν μου κανε νερά) 3) Link απ το σκρουτζ για τον γνήσιο φορτιστή του με το καλώδιο? Τον ξέχασα στην Γερμανία κ το φορτίζω σε lamecharge απ τον φορτιστή του Lg χαχαχαχα Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας παιδιά!! :)
  15. Ναι, ακριβώς αυτό εννοούσα.. Γι αυτό ανέφερα κ σαν προτεραιότητα το Future Proof, γιατί αργώ να αλλάζω συσκευές.. Σε κάμερες?
×
×
  • Create New...