Jump to content

Teolilio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Teolilio

  • Ημ. Γέννησης 13/08/1990

Συσκευή

  • Συσκευή
    Galaxy S22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Teolilio's Achievements

  1. Καλησπέρα στην παρέα, όταν μπαίνω να δω φωτογραφίες και βίντεο στην συλλογή λαγκαρει πολλές φορές δεν είναι ρε παιδί μου ομαλή η εναλλαγή , συμβαίνει και σε εσάς;;
  2. Το βρήκα παιδιά εντάξει!
  3. Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας, θέλω όταν σε μια εφαρμογή η σε μια σελίδα στο ίντερνετ βάζω για πρώτη φορά κωδικό και email να με ρωτάει αν θέλω να το αποθηκεύσω στο samsung pass, αυτό με ρωτάει συνέχεια αν θέλω να κάνω αποθήκευση στην google,,πως αλλάζει αυτό?
  4. Δεν σου φαίνεται φίλε μου, όντως λαγκαρει το κινητό, και το δικό μου τρώει πολλά σκαλωματα, νόμιζα ότι έφταιγε μια εφαρμογή αλλά τελικά άρχισε πάλι τα ίδια.... Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο σε τόσο καλό κινητό!!!
  5. Τελικά πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν είναι πιστοποιημενη η συσκευή μου και δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει, μου είπε στην αρχή να στείλω μνμ στο 1333 και την είπα ότι στέλνω αλλά δεν γίνεται τίποτα, και λέει τότε θα πρέπει να περιμένεις,, και ότι η κοσμοτε πιστοποιεί πολλές συσκευές την ημέρα!!
  6. Εγώ δλδ τι πρέπει να κάνω τώρα για να ενεργοποιήσω το 5g?
  7. Καλημέρα παιδιά, στέλνω μνμ στο 1333 και γράφω 5G, και μου έρχεται απάντηση ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει το 5g,,κάνω κάτι λάθος?
  8. Καλησπέρα παιδιά, μετά από πολύ καιρό με τρελα κολλήματα του κινητού σήμερα έσβησα την εφαρμογή sdna γιατί με πετούσε πολλές φορές έξω, και το κινητό βλέπω ότι δουλεύει πολύ ωραία και ομαλά, δλδ παίζει τόσο καιρό να έφταιγε η εφαρμογή αυτή?
  9. Καλησπέρα παιδιά, το κινητό τρώει τρελά σκαλωματα όταν ανοίγω τς εφαρμογές, ειδικά instagram και chrome λες και εχω κινητό 5ετων, πρώτη φορά συναντάω κάτι τέτοιο, το έχω κάνει 5 φορές επαναφορά αλλά τίποτα πάλι τα ίδια. 3 εβδομάδες το έχω, να πάρω τηλέφωνο την σμαρτεκ? Η το κατάστημα που το αγόρασα?
  10. Καλησπέρα στην παρέα, ρε παιδιά θα τρελαθώ, εσάς λαγκαρει το κινητό? Τρώει σκάλωμα όταν κατεβάζετε την μπάρα για να δείτε μια ειδοποιήσει? Γενικά το βλέπω δεν δουλεύει ομαλά, το s10 που είχα δούλευε καλύτερα...
  11. Μου το κανει σε φακελους που κ που και σε διαφορες εφαρμογες ,,βλεπω το γνωστο λαγκαρισμα που λεμε ..μου φαινεται απιστευτο ομως ..εσεις εχετε δει κατι τετοιο στο δικο σας?
  12. Σε τι θα με βοηθήσει αυτό; έχω την ρύθμιση στα 120 Hz και βλέπω μερικά σπασίματα που κάνει.. Μου φαίνεται απίστευτο
  13. Καλησπέρα παιδιά,εχθές αγόρασα το κινητό,, Πέρασα απευθείας από το παλιό κινητό όλα τα δεδομένα και μετά είδα ότι έχει update και το έκανα.. και βλέπω ότι τρώει μερικά σκαλωματα όταν ανοίγω εφαρμογές, όχι συνέχεια αλλά το κάνει και είναι ανεπίτρεπτο για ένα τόσο ακριβώς κινητό... Το κάνει και σε εσάς?
  14. Πιο πολύ στην σειρα fe με προβληματίζει που έχει 6 gb ram,, θα δουλεύει το ίδιο με το σ20 που έχει 8 ραμ? Το σ20 τώρα που μίλησα το δίνει χωρίς κουτί κ χωρίς απόδειξη...ποιος ξέρει και τι μπορεί να παίζει με αυτό το κινητό
  15. Καλησπέρα στην ομάδα,βρήκα το σ20 στα 300 ευρώ μεταχειρισμένο,αξίζει να το πάρω?
×
×
  • Create New...