Chrisk6 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Αν βάλω την SIM της γυναίκας μου (S7) στο δικό μου (Μi8) που τρέχω κανονικά το wificall θα ενεργοποιηθεί και για το νούμερο της? Το S7 δεν είναι EUR/COS. Θα πρέπει αναγκαστικά να βάλω άλλη ROM η το έχει πετύχει κανείς με τον παραπάνω τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Μπορεί να πετύχεις να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στην γραμμή της, αλλά αν δεν υποστηρίζεται από το λογισμικό που φοράει το Samsung, δεν θα παίξει. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Καλησπέρα. Έχω μια απορία. Έχω ένα samsung galaxy a70 με ενεργοποιημένο το wificalling. Όταν μετακινούμαι εκτός του wifi και μιλάω στο τηλέφωνο μου κάνει call drop. Είναι φυσιολογικο; δεν θα πρεπε να περνάει από volte την κληση; ή έστω τα γύριζε σε 3g για να μπορώ να συνεχίσω την κληση; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Μόλις το δοκίμασα με το S10e. Αν έχεις 3G δίκτυο δεν μπορεί να κάνει εναλλαγή. Σταματάς να ακούς οτιδήποτε ενώ συνεχίζει ο μετρητής στην κλήση, και σε λίγα δευτερόλεπτα κλείνει. Αν έχεις 4G δίκτυο, κόβει για λίγο την κλήση και μόλις συνδεθεί με volte την συνεχίζει. Αντίστοιχα το ίδιο γίνεται όταν ξαναβρεί WiFi. Πάντως δεν κλείνει. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Έχεις δίκιο απλά δεν το περιέγραψα σωστά. Απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην δουλεύει πιο σωστά. Μάλλον ζητάω πολλα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Έχεις δίκιο απλά δεν το περιέγραψα σωστά. Απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην δουλεύει πιο σωστά. Μάλλον ζητάω πολλα Το handoff από WiFi Calling σε cellular είναι μια πονεμένη ιστορία. Επίσης καλό το WiFi Calling αλλά αν εκείνη τη στιγμή είναι φορτωμένη η σύνδεσή σου (π.χ. στριμάρεις ή κατεβάζεις / ανεβάζεις κάτι βαρύ), δημιουργεί διακοπές στη σύνδεση και ο άλλος σε ακούει με προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Επίσης καλό το WiFi Calling αλλά αν εκείνη τη στιγμή είναι φορτωμένη η σύνδεσή σου (π.χ. στριμάρεις ή κατεβάζεις / ανεβάζεις κάτι βαρύ), δημιουργεί διακοπές στη σύνδεση και ο άλλος σε ακούει με προβλήματα.Σωστά, κ γενικά, ενώ μπορεί να είσαι στην εμβέλεια wifi εμένα μου αργεί να το γυρίσει (iphone) σε wifi call Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Σωστά, κ γενικά, ενώ μπορεί να είσαι στην εμβέλεια wifi εμένα μου αργεί να το γυρίσει (iphone) σε wifi call Τα ίδια και σε μένα. Κυρίως στη δουλειά μου, που έχουμε κάκιστο σήμα Cosmote, το Wi-Fi Calling μεν μας σώζει, αλλά αν απομακρυνθούμε από το σημείο που βρίσκεται το wireless access point και μετά επιστρέψουμε κοντά του, ενώ συνδέεται άμεσα η συσκευή στο wi-fi, το wi-fi calling αργεί να ενεργοποιηθεί ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Επανηλθα και εγω ξανα στην Cosmote εξαιτιας του VoWiFi/VoLTE διοτι η κατασταση με το σημα μεσα στο σπιτι εξκολουθουσε να ειναι τραγικη.Ειχα και παλιοτερα σε αλλη συσκευη μου.Η τωρινη συσκευη μου (oneplus 7 pro) αν και δεν ειναι στην λιστα με τις συμβατες ωστε να δεχθει ενεργοποιηση μεσω sms,πηρα τηλεφωνο στο 13888 (κατοπιν συμβουλών αλλων κατοχων) και παρολο που μου ειπαν το ιδιο πραγμα περι συσκευης,ζητησα και μου το ενεργοποιησαν. To λογισμικο του κινητου μετα τα τελευταια updates υποστηριζει VoWiFi/VoLTE χωρις να κανω μια συγκεκριμενη πατεντα που υπαρχει οποτε αφου μου το ενεργοποιησαν τηλεφωνικα,εκανα ενα restart και αμεσως εμφανιστηκαν και οι επιλογες-διακοπτες και λειτουργει αψογα VoWiFi/VoLTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Ακόμα να αντικαταστήσουν το προβληματικό WiFi calling με τη νέα λύση; Ξέρει κανείς πληροφορίες εκ των έσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Νέα λύση λέγοντας;; Πάντως το wifi calling παίζει σωστά μόνο αν έχεις σκοπό να μείνεις στο wifi, το handover σε volte τις περισσότερες φορές δεν πετυχαίνει και κλείνει η κλήση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Νέα λύση λέγοντας;; Πάντως το wifi calling παίζει σωστά μόνο αν έχεις σκοπό να μείνεις στο wifi, το handover σε volte τις περισσότερες φορές δεν πετυχαίνει και κλείνει η κλήση..Εμένα σε καμία από της 3 συσκευές δεν είχε αποτύχει η μετάβαση από WiFi σε volte ένα μικρό σπάσιμο μόνο κάνει στιγμιαία) (honor 20 pro, 11 Pro max, p30 pro και παλιότερα στο Mate 9) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Mi 9. Μόλις πάει για αλλαγή από wifi σε volte κλείνει. Δε θυμάμαι σε καμία περίπτωση να έχει γίνει η μετάβαση και να συνεχιστεί η κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Νέα λύση λέγοντας;; Πάντως το wifi calling παίζει σωστά μόνο αν έχεις σκοπό να μείνεις στο wifi, το handover σε volte τις περισσότερες φορές δεν πετυχαίνει και κλείνει η κλήση.. Έχουν πολύ παλιά πλατφόρμα VoLTE/WiFi calling και έχει διαφορά θέματα. Είχαν πει ότι θα την αντικαθιστούσαν με νέα. Έχει γίνει άραγε; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Προσωπικά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν συνδεθώ σε ένα WiFi που έχει γεμίσει λόγω χρήσης (είτε κάπου κατεβάσματος είτε είναι δημόσιο είτε σε μια καφετέρια) η χρήση του WiFi calling γίνεται σωστά; Παλαιότερα που είχα ένα p9 θυμάμαι που είχα adsl και ήταν φουλ σε τορρεντ μιλούσα με κάποιον και μου έλεγε ότι η φωνή κάνει διακοπές. Έχει αλλάξει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Ε, όχι. Πως θα μπορούσε να αλλάξει αυτό; Δεδομένα είναι που περνάς. Αν δεν έχεις ας πούμε ικανό bandwidth για να μεταφερθούν σωστά, είναι επόμενο πως δεν θα ακούς σωστά και με διακοπές κλπ. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Νομίζω ότι κάνει κάποιον έλεγχο ταχύτητας κλπ και αν δεν αρκεί απλά δεν ενεργοποιείται το vowifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Δηλαδή πχ σε ένα δημόσιο wifi (καφετέριας) που συνήθως είναι μόνο για να στέλνεις κείμενο, αν συνδεθώ με την μια είναι σα να χάνω και την δυνατότητα κλήσεων γιατί δε θα δρομολογούνται σωστά. Οκ κατάλαβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Δηλαδή πχ σε ένα δημόσιο wifi (καφετέριας) που συνήθως είναι μόνο για να στέλνεις κείμενο, αν συνδεθώ με την μια είναι σα να χάνω και την δυνατότητα κλήσεων γιατί δε θα δρομολογούνται σωστά. Οκ κατάλαβα! Είναι έτοιμο το σύστημα για να διαχειριστεί τέτοια κατάσταση. Θα αρχίσει την επικοινωνία και αν δει ότι χάνει πακέτα θα σε γυρίσει σε 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Είναι έτοιμο το σύστημα για να διαχειριστεί τέτοια κατάσταση. Θα αρχίσει την επικοινωνία και αν δει ότι χάνει πακέτα θα σε γυρίσει σε 4G. Μιλάς για το τρέχον συστημα ή για αυτό που ετοιμάζουν ως "νέα πλατφόρμα"; Με το υπάρχον στο σπίτι μου με απλό 24αρι double play (καλά ουτε 12 δεν πιάνω...) όταν κατεβάζω torrent χωρίς να εχω σετάρει bandwidth limit (στο uTorrent), το wi-fi calling σέρνεται, η επικοινωνία γίνεται με διακοπές και καμιά μετάβαση δεν γίνεται αυτόματα σε 4G. Αναγκάζομαι να κλείνω το wi-fi σε αυτές τις περιπτώσεις και τότε με πάει σε 4G συνήθως μάλιστα αφού ριξει τη κλήση. Nα σημειώσω ότι στα settings του wi-fi calling εχω σαν "προτιμηση" "wi-fi preferred", αν έχει κάποια σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Μιλάς για το τρέχον συστημα ή για αυτό που ετοιμάζουν ως "νέα πλατφόρμα"; Με το υπάρχον στο σπίτι μου με απλό 24αρι double play (καλά ουτε 12 δεν πιάνω...) όταν κατεβάζω torrent χωρίς να εχω σετάρει bandwidth limit (στο uTorrent), το wi-fi calling σέρνεται, η επικοινωνία γίνεται με διακοπές και καμιά μετάβαση δεν γίνεται αυτόματα σε 4G. Αναγκάζομαι να κλείνω το wi-fi σε αυτές τις περιπτώσεις και τότε με πάει σε 4G συνήθως μάλιστα αφού ριξει τη κλήση. Nα σημειώσω ότι στα settings του wi-fi calling εχω σαν "προτιμηση" "wi-fi preferred", αν έχει κάποια σημασία. Έχει σημασία, βγάλε το wifi preferred. Θα έπρεπε να παίζει και τώρα καλά, αλλά από ότι φαίνεται δεν παίζει και σούπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 (edited) Έχει σημασία, βγάλε το wifi preferred. Θα έπρεπε να παίζει και τώρα καλά, αλλά από ότι φαίνεται δεν παίζει και σούπερ. Τώρα που είμαι στη δουλειά, όταν βάζω "Mobile Data preferred" με πάει κατευθείαν στο VoLTE παρόλο που έχω μόνο 2 γραμμές από 4G και full wi-fi σε σύνδεση (το wireless modem διπλα μου) που έχει πραγματική ταχύτητα (avg) 19Mbps download / 2.44 Mbps upload (με άλλα 2 ατομα αυτή τη στιγμή συνδεδεμένα στο wi-fi μόνο στα κινητά τους για ειδοποιήσεις). Με αυτά τα δεδομένα, το λογικό δεν θα ήταν και με "Mobile Data preferred" να επέλεγε και να ενεργοποιούσε το wi-fi calling; Τονιζω ότι εδώ στη δουλειά έχουμε κακό σήμα Cosmote, φτάναμε να μη μπορούμε να ακούμε καν τον άλλο και το wifi calling μας έχει βοηθήσει. p.s. Θα δοκιμάσω και στο σπίτι με "mobile data preferred" την ώρα που θα κατεβάζω torrents να δω τι θα κάνει. Edited June 15, 2020 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Και να ρωτήσω και κάτι που μπορεί να είναι βλακεια; Όταν λέμε το γυρίζει στο 4G, καταναλώνει και mb από το πακέτο ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Δεν καταναλώνει ΜΒ από το πρόγραμμα σου, μόνο λεπτά. Σε περίπτωση που έχεις vowifi και είσαι συνδεδεμένος σε hotspot (το οποίο έχει ογκοχρεωση), σε αυτή την περίπτωση θα καταναλώνει λεπτά από το πρόγραμμα σου και ΜΒ από το hotspot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Τώρα που είμαι στη δουλειά, όταν βάζω "Mobile Data preferred" με πάει κατευθείαν στο VoLTE παρόλο που έχω μόνο 2 γραμμές από 4G και full wi-fi σε σύνδεση (το wireless modem διπλα μου) που έχει πραγματική ταχύτητα (avg) 19Mbps download / 2.44 Mbps upload (με άλλα 2 ατομα αυτή τη στιγμή συνδεδεμένα στο wi-fi μόνο στα κινητά τους για ειδοποιήσεις). Με αυτά τα δεδομένα, το λογικό δεν θα ήταν και με "Mobile Data preferred" να επέλεγε και να ενεργοποιούσε το wi-fi calling; Τονιζω ότι εδώ στη δουλειά έχουμε κακό σήμα Cosmote, φτάναμε να μη μπορούμε να ακούμε καν τον άλλο και το wifi calling μας έχει βοηθήσει. p.s. Θα δοκιμάσω και στο σπίτι με "mobile data preferred" την ώρα που θα κατεβάζω torrents να δω τι θα κάνει. Δεν έχει σχέση το bandwidth του wifi με το πότε θα γίνει η εναλλαγή. Υπάρχουν high και low watermarks στην ισχύ λήψης σήματος 4G και WiFi. Θα δω αργότερα από τα προφίλ του iPhone που τα έχουν θέσει (μπορεί η συσκευή σου προφανώς να έχει άλλη ρύθμιση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts