Jump to content

Chrisk6

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Chrisk6

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Chrisk6's Achievements

  1. 14.0.10 κατεβηκε. Απο το πρωι εντω μεταξυ (πριν κανω το update) μου κανει ενα κουλο... Ζηταει κωδικο gmail γιατι εκανε signout κ ενω το βαζω δεν δειχνει να συνεργαζεται. Μεχρι κ αλλαγη εκανα αλλα κ παλι μου λεει account action required... Wtf ρε Google ή Xiaomi!!!
  2. Αν δεν κάνω λάθος 0.21.
  3. Μόλις μου ήρθε η 14 (14.0.8). Την κατεβάζω κ βλέπουμε. Update...
  4. Global πήρατε αναβάθμιση? Να έχει πάρει της γυναίκας μου το 10Τ pro κ εγώ ακόμα??😁
  5. Να υποθέσω ότι αν κάνεις επανεκκίνηση στα καπάκια δεν συνέρχεται? Εγώ 1.5 χρόνο δεν έχω παρατηρήσει ποτέ να χάνει το σήμα. Μόνο της γυναίκας μου το Mi10T pro κ κάνοντας επανεκκίνηση το βρίσκει κανονικά.
  6. Με τοσο γρηγορη φορτιση τα SoT ειναι για αλλους. Αν βγαζει ενα 24 ωρο το κινητο με ολα ανοιχτα (εγω τουλαχιστον εχω 2καρτο/5G/Wifi/Bluetooth) ειμαι υπερικανοποιημενος. Αυτο που μου κανει προβληματακια τωρα ειναι το proximity sensor. Χωρις τζαμι/προστατσια οθονης δεν κλεινει η οθονη οταν το βαζω στο αυτι. Το κανει κ σε αλλους?
  7. Της Nilkin ειχα βαλει εγω το πρωτο αλλα καπου μου ραγισε μετα απο ενα 6μηνο κ το πεταξα. Δεν ηταν κακο. Αρκετα καλο κ καλη κατασκευη. Δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι δεν εβγαλε η Spigen για το 11Τ pro. Κ εχει με δοαφορα τα καλυτερα τζαμακια που τοποθετουνται πανευκολα.
  8. Μεγεια το κινητό. Είναι πάρα πολύ καλό σε όλα του. Έχω γράψει προηγουμένως την άποψη μου. Όσο αφορά την θήκη εγώ πήρα την Spigen rugged armour γιατί η nilkin με το πορτακι δεν με βόλεψε κ στο χέρι είναι πολύ πιο άβολη. Γούστα είναι αυτά βέβαια.
  9. Κ εμενα αν κλεισω οθονη (απο power button) ενω ειμαι στον chrome σε landscape mode, με το που ξεκλειδωνω ανοιγει σε portrait mode. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κλειδωσεις το rotation οταν εισαι σε landscare mode κ μετα μολις το ανοιξεις θα δεις οτι δεν γυρναει σε portrait mode.
  10. Το κινητο ειναι μια χαρα. Iphone 13 μπορει να μην ειναι αλλα γι αυτα που θα πληρωσεις ειναι αξιοπρεπεστατο. Πολυ καλη οθονη, μια χαρα μπαταρια σε αποδοση κ απιστευτα γρηγορη φορτιση. Καμερα οχι top of the line αλλα την δουλεια της την κανει. Σιγουρα το iphone & Galaxy S21/22 εχουν καλυτερες αλλα δεν ειναι λογος απορριψης. Αν θες τοσο πολυ καμερα κοιτας αλλου. Τηλεχειριστηριο δεν ξερω δεν απαντω. Δεν εχω σκεφτει ποτε να το δουλεψω ετσι. Ο αισθητηρας καμια φορα μπορει να το χασει αλλα δεν ειναι κατι το τρομερο παλι. Ολα τα κινητα καπουν θα πασχουν. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα κ σε budget τιμη.
  11. Tελικα ηρθε η ειδοποιηση για το καινουριο λογισμικο (13.0.9). Το κατεβασα κ το εγκατεστησα. Παμε να δουμε τωρα τι κ πως...
  12. Σε εμενα το πρωι συνεβη κατι το περιεργο... Μου εβγαλε ειδοποιηση για την 13 κ στο σημειο που πατας download or install εδινε επιλογη check for updates μονο. Κουφο...πατωντας το εξαφανιστηκε στην ουσια το update κ απο το τοτε μου λεει οτι δεν εχει κατι. Ειμαι στην τελευταια 12.5.21...
  13. Αναλογως την χρηση παει αυτο. Εγω εχω δει απο 2.5 ωρες μεχρι 4.5-5. Αλλα το θεμα ειναι οτι μεταξυ φορτισεων μπορει να το εχεις για 36 ωρες με μια φορτιση. Εγω που τα εχω ολα ανοιχτα (5g/δικαρτο με κακο σημα/wifi/bluetooth) κατω απο 27 ωρες δεν το εχω βαλει να φορτισει. Απο μπαταρια ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Κ οπως ειχα γραψει παλαιοτερα το οτι φορτιζει μεσα σε ενα 15-20λεπτο ειναι αστειο γιατι δεν σε νοιαζει ποσο θα αντεξει. Πλεον το SOT δεν μου λεει τπτ.
  14. Να θεωρησουμε πως αναφερεις το κομματι στις πισω καμερες η στην μπροστινη? Πολλα μπορει να ειναι αλλα μπορει να μην ειναι κ προβλημα. Να ειναι θεμα συσκευης κ πως συναρμολογηθηκε. Πολλες συσκευες αν τις πιεσουμε θα κανουν καποιο τριξιμο αλλες μπορει οχι. Αν δεν ειναι καποιο σημαντικο προβλημα κ λειτουργει κανονικα το κινητο προχωρας. Αν δε χαλαει τοσο πολυ πας μεχρι την infoquest για να το δουνε. Η οπου αλλου εχει service.
  15. Βέβαια το 11T pro δεν έχει OIS. Μάλλον κάτι άλλο ακούγεται.
×
×
  • Create New...