Bayern7 Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 (edited) Τους πήρα πριν καμία ώρα στο 13700. Μου λένε δεν είναι αρμόδιοι αυτοί, αυτοί είναι για την σταθερή, να πάρω στο 13800. Παίρνω στο 13800, εξηγώ εκεί στην κοπέλα με συνδέει με το "αρμόδιο τμήμα". Μιλάω με τον "αρμόδιο" εκεί, που τελικά δεν ήταν αρμόδιος και με συνδέει με άλλο τμήμα. Πιο αρμόδιο. Μιλάω με τον πιο αρμόδιο μου λέει "ΟΚ θα το τσεκάρουμε" και με βάζει στην αναμονή. Μετά από λίγο μου λέει ότι πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες και με ρωτάει αν θέλω να περιμένω ή να με καλέσει ένας ακόμα πιο αρμόδιος σε λίγο. Ε λέω καλέστε με εσείς. Εντωμεταξύ μου ήρθε ενα sms με τις ρυθμίσεις για MMS της Q.🤪 Περιμένω τώρα τον master αρμόδιο να με καλέσει.... Edited January 3, 2022 by Bayern7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Η Q δεν υποστηρίζει γενικά VoLTE, μόνο προγράμματα Wind και F2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Το Q δεν υποστηρίζει VoLTESent from my M2102J20SG using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Συμβόλαιο wind έχω. ΔΕΝ έχω Q. 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Θα ενεργοποιηθεί αυτόματα τότε σε μερικές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Τι να πω... Εμένα έγινε άμεσα η ενεργοποίηση, βραδινές ώρες στο 13700. Το οποίο είναι και για τέτοια θέματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 5 minutes ago, p_k said: Τι να πω... Εμένα έγινε άμεσα η ενεργοποίηση, βραδινές ώρες στο 13700. Το οποίο είναι και για τέτοια θέματα. Αν δε με πάρουν μέχρι το βράδυ θα δοκιμάσω να πάρω ξανά στο 13700 μετά τις 9 και θα ενημερώσω.👍 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Και επίσης δεν το υποστηρίζει σε όλες τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 (edited) Λοιπόν σε συνέχεια του προηγούμενου post μου. Με παίρνει κατά τις 17:00 μια εξυπηρετικότατη και ευγενέστατη κυρία από το 13800. Σε 2 λεπτά είχε ενεργοποιήσει και το VoLTE και το 5G. Έκανα μια επανεκκίνηση το κινητό και δούλεψε αμέσως το VoLTE. Το 5G θα το τσεκάρω μέσα στη βδομάδα που θα κατέβω στην Θεσσαλονίκη γιατί εδώ δεν υπάρχει ακόμα κάλυψη. Όλα καλά λοιπόν.😀 Edited January 3, 2022 by Bayern7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 19 minutes ago, Bayern7 said: Λοιπόν σε συνέχεια του προηγούμενου post μου. Με παίρνει κατά τις 17:00 μια εξυπηρετικότατη και ευγενέστατη κυρία από το 13800. Σε 2 λεπτά είχε ενεργοποιήσει και το VoLTE και το 5G. Έκανα μια επανεκκίνηση το κινητό και δούλεψε αμέσως το VoLTE. Το 5G θα το τσεκάρω μέσα στη βδομάδα που θα κατέβω στην Θεσσαλονίκη γιατί εδώ δεν υπάρχει ακόμα κάλυψη. Όλα καλά λοιπόν.😀 Όλα αυτόματα θα δουλεύουν, στο 13 Pro. Θεωρώ ότι αν δεν υπάρχει θέμα δικτύου δίνει πολύ καλές ταχύτητες,4G+ και 5G παντού καθώς και οι υπηρεσίες VoLTE και WiFi Calling απλά κανείς ενεργοποίηση και λειτουργούν όλα σωστά. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 25 minutes ago, Nikolas14 said: Όλα αυτόματα θα δουλεύουν, στο 13 Pro. @Nikolas14Γι αυτό πήγα σε iPhone. Βαρέθηκα τόσα χρόνια με oneplus (και άλλες όχι τόσο διαδεδομένες android συσκευές) να ψάχνω αλχημείες για να δουλέψουν σωστά αυτές οι υπηρεσίες. Θέλω κάτι να δουλεύει out of the box. Να πω όμως πάλι το παράπονο μου. Γιατί να πρέπει να πάρω στην υποστήριξη και να μιλήσω με 3-4 ανθρώπους για να γίνει το αυτονόητο; Γιατί δεν είναι ενεργά αυτόματα σε όλους το VoLTE και το 5G; Αν μη τι άλλο είναι έξτρα φόρτος για την υποστηρίξη. Απασχολούμε υπαλλήλους που μπορούσαν να εξυπηρετήσουν κάποιον άλλον συνδρομητή με πραγματικό πρόβλημα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 (edited) 37 minutes ago, Bayern7 said: @Nikolas14Γι αυτό πήγα σε iPhone. Βαρέθηκα τόσα χρόνια με oneplus (και άλλες όχι τόσο διαδεδομένες android συσκευές) να ψάχνω αλχημείες για να δουλέψουν σωστά αυτές οι υπηρεσίες. Θέλω κάτι να δουλεύει out of the box. Να πω όμως πάλι το παράπονο μου. Γιατί να πρέπει να πάρω στην υποστήριξη και να μιλήσω με 3-4 ανθρώπους για να γίνει το αυτονόητο; Γιατί δεν είναι ενεργά αυτόματα σε όλους το VoLTE και το 5G; Αν μη τι άλλο είναι έξτρα φόρτος για την υποστηρίξη. Απασχολούμε υπαλλήλους που μπορούσαν να εξυπηρετήσουν κάποιον άλλον συνδρομητή με πραγματικό πρόβλημα. Ακριβώς,θα συμφωνήσω εδώ. Στους άλλους δυο, με ένα sms γίνονται όλα. Στη Wind λείπουν υπηρεσίες όπως extra sim για δεδομένα,e-sim και WiFi Calling. Edited January 3, 2022 by Nikolas14 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 (edited) Σε όλες μου τις συσκευές τα τελευταία δύο χρόνια με snapdragon 865 ( mi 10T s20 fe 5g ) & 888 ( Mi 11i) όλα λειτούργησαν και λειτουργούν αυτομάτως κατευθείαν. Οι συσκευές που ανέφερα όλες αγορά από ελληνικές επώνυμες αλυσίδες Γερμανός, Πλαίσιο και cosmote. * και Samsung s21U με exynos 2100 ελληνικό επίσημης εισαγωγής από Samsung Hellas. Edited January 19, 2022 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 να αλλαξουμε τον τιτλο και να το κανουμε.. Wind VoLTE/ΝοVoWiFi 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Λεβέντες σαν νέος συνδρομητής και εγώ της Wind (f2g) για να έχω το VoLTE πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση,να πάρω κάπου τηλέφωνο; ή απλα με ενεργοποιημένο τον διακόπτη της συσκευής γίνεται η δουλειά; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 15 minutes ago, Nikos_96 said: Λεβέντες σαν νέος συνδρομητής και εγώ της Wind (f2g) για να έχω το VoLTE πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση,να πάρω κάπου τηλέφωνο; ή απλα με ενεργοποιημένο τον διακόπτη της συσκευής γίνεται η δουλειά; Δοκίμασε και δες. Αν με ενεργοποιημενο τον διακόπτη δεν έχεις volte, τότε πάρε τηλέφωνο δωρεάν στο 13700 και ζήτα να σου το ενεργοποιησουν. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Just now, p_k said: Δοκίμασε και δες. Αν με ενεργοποιημενο τον διακόπτη δεν έχεις volte, τότε πάρε τηλέφωνο δωρεάν στο 13700 και ζήτα να σου το ενεργοποιησουν. Ευχαριστώ πολυ φίλε μου..Και κάτι άλλο ακόμα εσύ που είσαι γνώστης..Ξέρεις περίπου πότε θα έχει η Wind VoWiFi; Και το σήμα..έχει 4G+; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 12 minutes ago, Nikos_96 said: Ευχαριστώ πολυ φίλε μου..Και κάτι άλλο ακόμα εσύ που είσαι γνώστης..Ξέρεις περίπου πότε θα έχει η Wind VoWiFi; Και το σήμα..έχει 4G+; Να είσαι καλά φίλε, για το πρώτο δεν γνωρίζω, πιστεύω όμως ότι πλησιάζει η ώρα. 4g+ έχει σε πολλές περιοχές. Θα πρέπει βέβαια να υποστηρίζεται και από τη συσκευή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 3 ώρες πριν, Nikos_96 said: Λεβέντες σαν νέος συνδρομητής και εγώ της Wind (f2g) για να έχω το VoLTE πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση,να πάρω κάπου τηλέφωνο; ή απλα με ενεργοποιημένο τον διακόπτη της συσκευής γίνεται η δουλειά; Πάρε ένα τηλ. να γίνει η δουλειά σου σε 5 λεπτά 13700. Αλλιώς μπορείς να περιμένεις θα ενεργοποιηθεί σε 24-48 ώρες από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το 4G. 4G έχεις κανονικά έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Οταν ειναι ενεργοποιημενο το VoLTE βγαινει η σχετικη ενδειξη διπλα στις μπαρες σηματος εκτος απο τα iPhone, όπου εκει γινεται αντιληπτο οταν κατα τη διαρκεια της κλησης το σημα παραμενει 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 On 12/2/2022 at 10:07 ΜΜ, user2163 said: Πάρε ένα τηλ. να γίνει η δουλειά σου σε 5 λεπτά 13700. Αλλιώς μπορείς να περιμένεις θα ενεργοποιηθεί σε 24-48 ώρες από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το 4G. 4G έχεις κανονικά έτσι; Πάντως για να ξέρετε σαν νεος συνδρομητής Wind όταν ενεργοποιήθηκε η κάρτα και άνοιξα το τηλέφωνο μόνο οι μπάρα με το σήμα φενόταν πάνω δεξιά..Ούτε VoLTE ούτε 4G να γράφει ούτε τίποτα! Ενεργοποιώ τα δεδομένα και βλέπω Η+...λέω ά καλά δεν έχω καθόλου 4G...Παίρνω 13800 το σηκώνει υπάλληλος, της λέω θέλω να ενεργοποιηθεί το VoLTE, μου λέει περιμένετε λίγο να κάνω κάποιες ενέργειες,μπαίνει για λίγο αναμονή ......Εντάξει ενεργοποιήθηκε μου λέει..Κάνω μια επανεκκίνηση το τηλέφωνο και όντως εμφανίστηκε το εικονίδιο πάνω στην γραμμή ειδοποιήσεων..Βάζω ξανά τα δεδομένα και είδα 4G κανονικά. Οπότε όποιος έχει θέμα με το VoLTE καλύτερα να παίρνει τηλέφωνο να βγάζει άκρη. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 τι γίνεται με το VoWifi γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Μίλησα χθες με το 13800,μου ενεργοποιήσανε το 4G όλα καλά έκανα και επανεκκίνηση,ταχύτητες κομπλέ αλλά δεν βλέπω πουθενά Volte ενώ το έχω ανοίξει στις ρυθμίσεις.Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; (F2G) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Να ξανακαλεσεις στο 13700 αυτή τη φορά και να ζητήσεις να σου ενεργοποίησουν VoLTEΣτάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: Να ξανακαλεσεις στο 13700 αυτή τη φορά και να ζητήσεις να σου ενεργοποίησουν VoLTE Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts