sannad Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Ρε παιδιά απογοήτευση, έχω συμβόλαιο και κινητό xperia και δεν έχω Volte ενώ στη γραμμή μου είναι ενεργοποιημενο από το καλοκαίρι. Είναι δυνατόν να μην υποστηρίζουν συσκευές με βάση το λογισμικό και ενώ έχεις Android 10 να σε έχουν εκτός;; ότι να ναι Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Vivere senza paura Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Ρε παιδιά απογοήτευση, έχω συμβόλαιο και κινητό xperia και δεν έχω Volte ενώ στη γραμμή μου είναι ενεργοποιημενο από το καλοκαίρι. Είναι δυνατόν να μην υποστηρίζουν συσκευές με βάση το λογισμικό και ενώ έχεις Android 10 να σε έχουν εκτός;; ότι να ναι Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα έλεγα 2 σελίδες πριν και πάλι βγήκα ο κακός. Κάποιος μάλιστα μου είπε ότι η υπηρεσία είναι ακόμα υπό δοκιμή και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η WIND ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ 900 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Και δεν τους απαγορεύει κανείς να το κάνουν. Το ότι μια συσκευή είναι παλαιότερη και δεν έχει υποστήριξη για volte από τον κατασκευαστή δεν είναι λόγος να σταματήσουν να την πουλάνε. Δεν είναι ότι δεν θα μπορεί να πάρει τηλέφωνο. Ιδιαίτερα τώρα που έχουν και λίστα με συσκευές που παίζουν χωρίς πρόβλημα, εάν σε ενδιαφέρει το volte την συμβουλεύεσαι και απλά δεν αγοράζεις ότι δεν περιλαμβάνεται. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Κανείς δεν είπε να σταματήσουν να την πουλάνε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Η Q πρεπει να σταματησει το national roaming...καλη καρτοκινητή αλλα αυτο το R σηματάκι στα περισσότερα κινητα ειναι εκνευριστικό. Δες εδώ https://ibb.co/h7MG4HQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ερώτηση.. Παίζει να επηρεάζει κάτι ή κάρτα sim... Και εξηγώ έχω τo Nokia 9.. Το volte είναι ενεργοποιημενο στη γραμμή μου... Στο 9αρι όμως ούτε μενού έχω, ούτε σηματάκι και πέφτει σε 3g οταν κάνω κλήση..με το που βάζω sim cosmote στη συσκευή χωρίς να κλείσω την συσκευή, με την μια σηματάκι volte, κανονικά τα μενού και κανονικά κρατάει 4g στην κλήση.. Χρειάζεται μήπως να αλλάξω sim με πιο νέα.. Είναι κανα 2αρι χρόνια που την έχω Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ερώτηση.. Παίζει να επηρεάζει κάτι ή κάρτα sim... Και εξηγώ έχω τo Nokia 9.. Το volte είναι ενεργοποιημενο στη γραμμή μου... Στο 9αρι όμως ούτε μενού έχω, ούτε σηματάκι και πέφτει σε 3g οταν κάνω κλήση..με το που βάζω sim cosmote στη συσκευή χωρίς να κλείσω την συσκευή, με την μια σηματάκι volte, κανονικά τα μενού και κανονικά κρατάει 4g στην κλήση.. Χρειάζεται μήπως να αλλάξω sim με πιο νέα.. Είναι κανα 2αρι χρόνια που την έχω Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Όχι, δεν παίζει ρόλο. Από τη στιγμή που συνδέεσαι σε δίκτυο 4g και είναι ενεργοποιημενη στη γραμμή σου η υπηρεσία, θα πρέπει να έχεις Volte. Είναι σίγουρα ενεργοποιημενο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ερώτηση.. Παίζει να επηρεάζει κάτι ή κάρτα sim... Και εξηγώ έχω τo Nokia 9.. Το volte είναι ενεργοποιημενο στη γραμμή μου... Στο 9αρι όμως ούτε μενού έχω, ούτε σηματάκι και πέφτει σε 3g οταν κάνω κλήση..με το που βάζω sim cosmote στη συσκευή χωρίς να κλείσω την συσκευή, με την μια σηματάκι volte, κανονικά τα μενού και κανονικά κρατάει 4g στην κλήση.. Χρειάζεται μήπως να αλλάξω sim με πιο νέα.. Είναι κανα 2αρι χρόνια που την έχω Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Μήπως είναι Q η κάρτα σου; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sannad Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ερώτηση.. Παίζει να επηρεάζει κάτι ή κάρτα sim... Και εξηγώ έχω τo Nokia 9.. Το volte είναι ενεργοποιημενο στη γραμμή μου... Στο 9αρι όμως ούτε μενού έχω, ούτε σηματάκι και πέφτει σε 3g οταν κάνω κλήση..με το που βάζω sim cosmote στη συσκευή χωρίς να κλείσω την συσκευή, με την μια σηματάκι volte, κανονικά τα μενού και κανονικά κρατάει 4g στην κλήση.. Χρειάζεται μήπως να αλλάξω sim με πιο νέα.. Είναι κανα 2αρι χρόνια που την έχω Sent from my Nokia 9 using TapatalkΑπλά δεν υποστητιζεται από τη Wind το κινητό σου, το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ που έχω Sony, αν είχες Samsung θα ήταν κομπλέ Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Vivere senza paura Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Είμαι με wind one.. Στη γραμμή μου είναι ενεργοποιημενο πάντως.. Μου κάνει εντύπωση ότι με το που βάζω την sim της cosmote εμφανίζει κανονικά και τα menu ενώ με το που βάζω της wind τέλος.. Εξαφανίζεται Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Η λύση σε αυτό αν ποτέ διορθωθεί είναι ο κατασκευαστής να βγάλει update που να υποστηρίζει τη wind, και όταν περαστεί θα παίζει. Έτσι κι εγώ πριν 3 χρόνια σχεδόν που είχα πάρει ένα Nokia 2, μόλις το άνοιξα δεν έπαιζε καν με cosmote volte/wifi. Μόλις βρήκε δίκτυο, κατέβασε το πρώτο update και έκανε επανεκκίνηση εμφανίστηκαν και τα μενού και οι ενδείξεις και δούλευε κανονικά. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Εγώ επειδή στα μέρη που κινούμαι έχω άριστη κάλυψη δεν με ενδιέφερε το volte καθώς και η ποιότητα κλήσεων είναι εξαιρετική ( HD). Οπότε δεν ασχολήθηκα ουσιαστικά καθόλου ποτέ μου, σήμερα όμως αυτόματα ενεργοποιήθηκε και στην συσκευή μου ( Mi 10 T) αφού default ο διακόπτης VoLte είναι στο οn και έτσι απλά ενεργοποιήθηκε. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Η μεγάλη διαφορά είναι στην έναρξη της σύνδεσης με τον άλλο συνομιλητή, καθώς είναι άμεση η δρομολόγηση της κλήσης. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ευχαριστώ, θα το διαπιστώσω στις κλήσεις και θα ενημερώσω. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Poco x3 δουλεύει πάρα πολύ καλά, με καλύτερη ποιότητα ακόμα και όταν δεν έχει σήμα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Poco x3 δουλεύει πάρα πολύ καλά, με καλύτερη ποιότητα ακόμα και όταν δεν έχει σήμα Επιβεβαιώνω κι εγώ. Το έχει η σύζυγος και ακόμη ένας φίλος και συμφορουμιτης. Σε Redmi 5 plus είχα κάποια θέματα όπως ότι δεν με άκουγε ο συνομιλητής για κάποια δευτερόλεπτα, όταν όμως είχα οριακό σήμα. Στο note 8 pro που έχω και σε Huawei p40 lite e κανένα πρόβλημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Σε κινητό και tablet Alcatel ενώ από την wind μου λένε ότι είναι στη λίστα τους με τις συσκευές που υποστηρίζουν αυτήν την τεχνολογία δεν έχω volte πουθενά και ας είναι ενεργή στη γραμμή μου. Βάζοντας SIM της Vodafone μια χαρά εμφανίζεται η ένδειξη volte δίπλα στην κεραία. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap5G Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Σε κινητό και tablet Alcatel ενώ από την wind μου λένε ότι είναι στη λίστα τους με τις συσκευές που υποστηρίζουν αυτήν την τεχνολογία δεν έχω volte πουθενά και ας είναι ενεργή στη γραμμή μου. Βάζοντας SIM της Vodafone μια χαρά εμφανίζεται η ένδειξη volte δίπλα στην κεραία. Βάζοντας SIM Vodafone σε ποιο μοντέλο κινητού Alcatel? Και σίγουρα σου εμφανίζεται VoLTE στο status bar ή απλά γράφει 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Βάζοντας SIM Vodafone σε ποιο μοντέλο κινητού Alcatel? Και σίγουρα σου εμφανίζεται VoLTE στο status bar ή απλά γράφει 4G? Σε 3x 2019 και 3L 2020 έχει μόνιμα την ένδειξη volte δίπλα στην κεραία. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap5G Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Σε 3x 2019 και 3L 2020 έχει μόνιμα την ένδειξη volte δίπλα στην κεραία. Αγορασμένα από που αν επιτρέπεται; Skroutzμαγαζί, Vodafone, Public? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 (edited) Αγορασμένα από που αν επιτρέπεται; Skroutzμαγαζί, Vodafone, Public? Κωτσόβολος. EDIT. Στο 3x 2019 δεν έβαλε την κάρτα Vodafone το άτομο που την δοκίμασε τελικά. Μόλις τον ρώτησα για επιβεβαίωση γιατί δεν θυμόμουν καλά. Στο 3L 2020 δείχνει κανονικά VoLTE πάνω στην οθόνη με Vodafone πάντως αν αυτό σε ενδιαφέρει. Με την δική μου κάρτα Wind δεν έχει VoLTE ούτε το 3L 2020. Edited December 25, 2020 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap5G Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Κωτσόβολος. EDIT. Στο 3x 2019 δεν έβαλε την κάρτα Vodafone το άτομο που την δοκίμασε τελικά. Μόλις τον ρώτησα για επιβεβαίωση γιατί δεν θυμόμουν καλά. Στο 3L 2020 δείχνει κανονικά VoLTE πάνω στην οθόνη με Vodafone πάντως αν αυτό σε ενδιαφέρει. Με την δική μου κάρτα Wind δεν έχει VoLTE ούτε το 3L 2020. Thanks for the info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 (edited) Παιδιά ισχύει κάτι τέτοιο ; Εγώ αν και με πρόσφατη φορητότητα έχω 202/09 https://ibb.co/dcL2FYw Edited December 30, 2020 by triviz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Παιδιά ισχύει κάτι τέτοιο ; Εγώ αν και με πρόσφατη φορητότητα έχω 202/09 https://ibb.co/dcL2FYw Όχι, τα κράτησαν τελικά διαφορετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Παιδιά ισχύει κάτι τέτοιο ; Εγώ αν και με πρόσφατη φορητότητα έχω 202/09 https://ibb.co/dcL2FYw Για τις κεραίες αναφέρει πως ενσωματώθηκαν στο δίκτυο της wind, η Q τότε είχε μερικές κεραίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts