minast Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλημέρα! πηγα και εγω χτες που εχω ενα καταστημα στον δρομο μου τωρα, βρηκα θεση απεξω, δεν ειχε κοσμο λεω τι ωραια και δεν ειχε καρτες!!!! :lol::lol::lol: οχι δεν εκανα παρεα τον Μητσοτακη....:lol::lol::lol: θα φερουν μεσα στην εδβομαδα μου ειπαν. Εχει 10 ευρω και γινεται μπαμ μπαμ και μετα απο κανα μισαωρο παιζουν κιολας. Αντε να παρω γιατι θελω την 2η για το CarTabletPhone 7" 2DIN μου, τωρα δινω ιντερνετ απο το κινητο και χαλαω μπαταρια του και ακτινοβολιεμαι μονος μου μεσα στο αμαξι! Φανταζομαι να ειναι και 4G για μελλοντικη χρηση ε? 4G είναι. Προφανώς εάν βιάζεσαι κάνεις δουλειά και σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Οχι δεν βιάζομαι και τόσο για τις διακοπες ηθελα οποτε εχω χρονο ακομα, αυτο τωρα ειναι στον δρομο μου και βαριεμαι να τρεχω αλλου αν και ειμαι σιγουρος οτι και αλλου να παω θα εχουν τελειωσει, κλασικα η καντεμια δεν εχει ορια....:lol::lol::lol: νομιζω εχει εναν Γερμανο κοντα εκει θα το δω σημερα, αν ειμαι lucky! μπα ειναι κλειστα οταν σχολαω. εμ ειπαμε..... Edited July 24, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Καλημέρα! σορρυ ξεχασα να ενημερωσω! τελικα πήγα σε Cosmote και πηρα με 10 ευρω τις 2 καρτες twin sim, η μια ειναι μεγαλη και η αλλη μικρη, αλλα τους ειπα και την κοψανε μικρη και την μεγαλη. Επισης δουλεψε στο 10λεπτο, κανονικα πρεπει να εχεις την 1η συσκευη κλειστη για να ανοιξεις την δευτερη, αλλα οσες δοκιμες εκανα με το κινητο μου και ενα ταμπλετοτηλεφωνο 7" μολις ανοιγα το 2ο δουλευε αυτο και το κινητο ενω εδειχνε να πιανει σημα, αμα επαιρνα τηλ το νουμερο μου χτυπουσε η συσκευη που ανοιξε δευτερη! :lol: τωρα περιμενω ενα 4G usb modem απο ebay και ειμαι περιεργος αμα κλεισω το ιντερνετ απο το κινητο μπορει το στικ να το εχει εκει? ή δεν θα εχει τηλεφωνια το κινητο? θα δοκιμασω και θα ενημερωσω οταν ερθει και το δουλεψω. Υ.Γ σορρυ για το ποστ στο καπακι αλλα το αλλο δεν γινοταν edit... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Γνωρίζετε αν μπορώ να έχω την μια σιμ σε pocket wifi για να δίνω ίντερνετ και την άλλη σε ένα κινητό για τις κλήσεις και να τις χρησιμοποιώ ταυτόχρονα??Θέλω πχ να δίνω ίντερνετ στο tablet από το pocket Wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Είχα δοκιμάσει το συγκεκριμένο πέρυσι, και δεν δούλευε. Δηλαδή σε μία συσκευή να έχει σύνδεση δεδομένων και στην άλλη μόνο κλήσεις. Όταν έπαιρνα τηλέφωνο κοβόταν, αν θυμάμαι καλά, η σύνδεση στην πρώτη συσκευή. Είχα κάποιες ελπίδες καθώς είχα δοκιμάσει το αντίστοιχο με vodafone και λειτουργούσε(αν και είναι κάπως παράτυπο, αλλά γινόταν). Θέμα ρυθμίσεων της κάθε εταιρείας; Ποιος ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Γνωρίζετε αν μπορώ να έχω την μια σιμ σε pocket wifi για να δίνω ίντερνετ και την άλλη σε ένα κινητό για τις κλήσεις και να τις χρησιμοποιώ ταυτόχρονα??Θέλω πχ να δίνω ίντερνετ στο tablet από το pocket Wifi. Με twin SIM δεν γίνεται, γιατί και οι δύο SIM είναι ίδιες - το δίκτυο νομίζει ότι έχει να κάνει με μία συσκευή. Αυτό που λέει ο φίλος αμέσως πριν με την Vodafone ίσως να είναι internet for sharing, που η δεύτερη SIM είναι μόνο για δεδομένα προορίζεται εξ' αρχής για δεύτερη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Είχα δοκιμάσει το συγκεκριμένο πέρυσι, και δεν δούλευε. Δηλαδή σε μία συσκευή να έχει σύνδεση δεδομένων και στην άλλη μόνο κλήσεις. Όταν έπαιρνα τηλέφωνο κοβόταν, αν θυμάμαι καλά, η σύνδεση στην πρώτη συσκευή. Είχα κάποιες ελπίδες καθώς είχα δοκιμάσει το αντίστοιχο με vodafone και λειτουργούσε(αν και είναι κάπως παράτυπο, αλλά γινόταν). Θέμα ρυθμίσεων της κάθε εταιρείας; Ποιος ξέρει... Μάλιστα..Μέχρι να πάρεις τηλέφωνο ή να σε πάρουν,δούλευαν τα δεδομένα η γενικά από την αρχή δεν δούλεψε το σύστημα καθόλου? ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με twin SIM δεν γίνεται, γιατί και οι δύο SIM είναι ίδιες - το δίκτυο νομίζει ότι έχει να κάνει με μία συσκευή. Αυτό που λέει ο φίλος αμέσως πριν με την Vodafone ίσως να είναι internet for sharing, που η δεύτερη SIM είναι μόνο για δεδομένα προορίζεται εξ' αρχής για δεύτερη συσκευή. Σ ευχαριστώ για την απάντηση.. Θα με βοηθούσε πολύ να γινόταν αλλά όπως βλέπω δυστυχώς όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Μάλιστα..Μέχρι να πάρεις τηλέφωνο ή να σε πάρουν,δούλευαν τα δεδομένα η γενικά από την αρχή δεν δούλεψε το σύστημα καθόλου? ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ ευχαριστώ για την απάντηση.. Θα με βοηθούσε πολύ να γινόταν αλλά όπως βλέπω δυστυχώς όχι. Να τη βαλεις σε pocket wifi την κοσμοτε και προωθηση κλησεων σε αλλο νουμερο σκεφτηκες; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Με twin SIM δεν γίνεται, γιατί και οι δύο SIM είναι ίδιες - το δίκτυο νομίζει ότι έχει να κάνει με μία συσκευή. Αυτό που λέει ο φίλος αμέσως πριν με την Vodafone ίσως να είναι internet for sharing, που η δεύτερη SIM είναι μόνο για δεδομένα προορίζεται εξ' αρχής για δεύτερη συσκευή. Όχι, δεν μιλάω για internet for sharing. Με δίδυμες sim σε vodafone λειτουργούσε σε μία συσκευή να μπαίνει μόνο internet και άλλη μόνο κλήσεις. Δεν ξέρω πως, και γιατί, αλλά δεν έκοβε τη σύνδεση δεδομένων στην πρώτη, σε αντίθεση με την Cosmote που δεν το κατάφερα. Έχει περάσει και καιρός βέβαια, αλλα θυμάμαι πως όταν καλούσα ή με καλούσαν (στην Cosmote πάντα) έκοβε τη σύνδεση δεδομένων στην άλλη. Εννοείται ότι δεν παροτρύνω κάποιον να το κάνει, ούτε υποστηρίζω ότι είναι feature της μίας εταιρείας, μιας και κανονικά πρέπει να είναι ενεργή μόνο η μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Να τη βαλεις σε pocket wifi την κοσμοτε και προωθηση κλησεων σε αλλο νουμερο σκεφτηκες; Όχι η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα..Και γενικά δεν ξέρω από προώθηση τι χρεώσεις παίζουν και αν χρεωνομαι και εγώ.Θα το ψάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Αν έχω Cosmote What's up μπορώ να βγάλω 2η κανονική κάρτα sim; Και πόσο θα κοστίσει; Δεν την θέλω για data αλλά για κλήσεις/sms. Έχω ένα κινητό smartphone και πρόσφατα έπιασα δουλειά σε ένα μέρος που έχει χειρωνακτική εργασία και ενδέχεται να το χτυπάω από δω και από κει, οπότε αποφάσισα να πάρω μαζί μου ένα δεύτερο κινητό των 15 ευρώ που είχα στο συρτάρι μου, αλλά είναι κουραστικό να αλλάζω συνέχεια την sim από το ένα κινητό στο άλλο. Οπότε σκεφτόμουν να έχω 2 κάρτες. Επίσης αν τελικά το κάνω, τι παίζει σε αυτή την περίπτωση; Αν δηλαδή έχω ενεργοποιημένα και τα 2 κινητά, θα χτυπάνε και τα 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μπορείς να πάρεις 2 κάρτες με κόστος 10€. Θα δουλεύει μόνο αυτή που ενεργοποιήθηκε τελευταία. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Αν έχω Cosmote What's up μπορώ να βγάλω 2η κανονική κάρτα sim; Και πόσο θα κοστίσει; Δεν την θέλω για data αλλά για κλήσεις/sms. Έχω ένα κινητό smartphone και πρόσφατα έπιασα δουλειά σε ένα μέρος που έχει χειρωνακτική εργασία και ενδέχεται να το χτυπάω από δω και από κει, οπότε αποφάσισα να πάρω μαζί μου ένα δεύτερο κινητό των 15 ευρώ που είχα στο συρτάρι μου, αλλά είναι κουραστικό να αλλάζω συνέχεια την sim από το ένα κινητό στο άλλο. Οπότε σκεφτόμουν να έχω 2 κάρτες. Επίσης αν τελικά το κάνω, τι παίζει σε αυτή την περίπτωση; Αν δηλαδή έχω ενεργοποιημένα και τα 2 κινητά, θα χτυπάνε και τα 2; καλησπέρα! επειδη το εκανα παλι φετος για να εχω μεγαλη την 2η sim αντι μικρη, κανει οπως ειπε και ο φιλος απο πανω 10 ευρω, δλδ 5 η καθεμια αλλα επρεπε να παρω 2 δυστυχως παλι.... τωρα για τις συσκευες οτι και αν ειναι, δεν ειναι αναγκη να κλεινεις την 1η, μπορες να ανοιγεις την 2η απλα η sim στην 1η αν και θα δειχνει οτι εχει σημα ειναι νεκρη στην ουσια. Oποτε χτυπαει αυτη που ενεργοποιηθηκε δευτερη μονο! Εχω κανει δοκιμες με 2η συσκευη ενα 7αρι ταμπλετοτηλεφωνο και με 2η συσκευη ενα usbstick 4G. Στην 2η περιπτωση οταν με καλουσαν εκανε οτι μιλαει! τα μυνηματα ερχοντουσαν στο ρουτερ μου και μπορουσα να στειλω. (ειχα συνδεσει το στικ 4G επανω σε mikrotik OS routerboard). Το λειτουργικο αυτο υποστηριζει αναγνωση και αποστολη SMS μεσω δικτυων κινητης ολων των ειδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Θα ήταν πάντως πολύ καλό να μπορούσες στην Κοσμοτέ να έχεις 2 κάρτες με τον ίδιο αριθμό και την 2η σιμ να την είχες σε μια συσκευη/μόντεμ μόνο για τα δεδομένα της.. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Θα ήταν πάντως πολύ καλό να μπορούσες στην Κοσμοτέ να έχεις 2 κάρτες με τον ίδιο αριθμό και την 2η σιμ να την είχες σε μια συσκευη/μόντεμ μόνο για τα δεδομένα της.. Μπορείς να πάρεις extra SIM. Εάν δεν έχει αλλάξει κάτι, μπορείς να έχεις μέχρι 4 επιπλέον, με την 1η να είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Μπορείς να πάρεις extra SIM. Εάν δεν έχει αλλάξει κάτι, μπορείς να έχεις μέχρι 4 επιπλέον, με την 1η να είναι δωρεάν. Σωστό κι αυτό :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Μπορείς να πάρεις extra SIM. Εάν δεν έχει αλλάξει κάτι, μπορείς να έχεις μέχρι 4 επιπλέον, με την 1η να είναι δωρεάν. Αυτό ισχύει μονο για τα συμβόλαια να φανταστώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Αυτό ισχύει μονο για τα συμβόλαια να φανταστώ? δεν ξερω απο συμβολαια αλλα παντως με whats up ισχυει οτι λεει εδω δεν υπαρχει κατι αλλο. https://www.whatsup.gr/el/twinsim εκτος αν γινεται κατι αλλο και δεν το λεει στην σελιδα. Παντως εγω ετσι ηθελα να λειτουργει γιατι οι συσκευες ειναι και τηλεφωνα, εκτος στην περιπτωση που βαζω την καρτα την 2η στο usbstick 4G που ομως θελω τα sms για ελεγχο του υπολοιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 σε whats up μπορω να παρω twin sim που να ειναι και οι δυο nano?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ναι, κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 σε whats up μπορω να παρω twin sim που να ειναι και οι δυο nano?? καλησπέρα και καλο μηνα! ναι μπορεις να ζητησεις οτι θες, αλλα να εχεις υποψην οτι κανουν 10 ευρω οι 2 καρτες και αν καποτε οπως επαθα εγω θες να αλλαξεις την μια σε αλλο μεγεθος μετα πρεπει να δωσεις αλλα 10 ευρω να βγουν 2 αλλες και καταργειτε και η αλλη που θα σου μεινει. Απλα το λεω για να το εχεις υποψην. Εχει ανταπτορες αλλα σε μερικες συσκευες κολλανε μεσα! ναι το εχω παθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Το viber μπορει να δουλεψει σε twin sim????Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Το viber μπορει να δουλεψει σε twin sim????Ευχαριστω. Δεν έχει σχέση πόσες sim έχεις με το viber. Τον αριθμό θέλει το viber Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Το viber μπορει να δουλεψει σε twin sim????Ευχαριστω. Η twin SIM δεν έχει διαφορά από την μονή. Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος, έχεις δύο φορές την ίδια κάρτα. Μήπως σε ενδιαφέρει για κινητό dual SIM που παίρνει δύο κάρτες και κατά πόσο βλέπει τους δύο αριθμούς? Εάν ναι, είναι απλά θέμα της εφαρμογής, οπότε καλό είναι να ρωτήσεις σε πιο κατάλληλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 καλησπέρα, το viber οπως ειπαν παιζει με το νουμερο οποτε μια χαρα παιζει παντου. Η twin sim ειναι να εχεις το ιδιο νουμερο σε 2 καρτες ωστε να μην τις μπαινοβγαζεις. Πχ εγω εχω cosmote whats up και εχω πολυ ιντερνετ, μερικες φορες θελω να το εχω παντου στο δικτυο μου ασυρματα και ενσυρματα. Εχω ενα στικακι 4G με την αλλη καρτα μεσα, το βαζω σε ενα ρουτερ με usb που εχω και παιζει παντου, απλα αμα με καλεσει κανεις στο κινητο δειχνει οτι ειναι κατελλημενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts