Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Του ύψους και του βάθους πάντως στη προκειμένη για καλό βέβαια, μετά από 1 δεκαετία γκρίνιας για την 1001 την έφτιαξαν, έβαλαν την 105799 μπήκε τώρα και η 101149 έγινε πένα η περιοχή επιτέλους!

@Mitsos_The_Great

Screenshot-20251010-080156-Linked-In.jpg

Ισχύει ή ακόμα έχει θέμα; εχτές το απόγευμα μου έστειλαν τώρα το ειδα 

9 ώρες πριν, VasilisSam said:

Του ύψους και του βάθους πάντως στη προκειμένη για καλό βέβαια, μετά από 1 δεκαετία γκρίνιας για την 1001 την έφτιαξαν, έβαλαν την 105799 μπήκε τώρα και η 101149 έγινε πένα η περιοχή επιτέλους!

Άραγε η 101001 πλέον, βαράει μέχρι Σίνδο; Ή είναι αρκετά μακριά; Το αστείο είναι ότι περιμένουν άλλη μια κεραία στη Χαλάστρα στα δυτικά κάπου αν θυμάμαι καλά 

2 ώρες πριν, johnny_htc said:

Άραγε η 101001 πλέον, βαράει μέχρι Σίνδο;

Το κόβω πολύ δύσκολο, είναι μεγάλη απόσταση και με τον σχεδιασμό που θα έχουν κάνει φαντάζομαι την θέλουν για να καλύπτει μόνο το χωριό αφού στα γύρω γύρω μπήκαν άλλες.

2 ώρες πριν, VasilisSam said:

Το κόβω πολύ δύσκολο, είναι μεγάλη απόσταση και με τον σχεδιασμό που θα έχουν κάνει φαντάζομαι την θέλουν για να καλύπτει μόνο το χωριό αφού στα γύρω γύρω μπήκαν άλλες.

Ναι όντως, είχα στο μυαλό μου ότι είναι κοντά, δεν είναι καθόλου λίγο που το είδα, άρα όχι, δεν θα πιάνει. 

Edited by johnny_htc

8 minutes ago, VasilisSam said:

Ν78 και στον ΟΤΕ Περαίας!! https://www.speedtest.net/my-result/a/11165694880

Στην 101028 εννοείς;

Ναι, βέβαια το παραλιακό κομμάτι καλύπτεται μόνο από απέναντι από το γήπεδο του Απόλλωνα 101140 και της Μίκρας από την 101274.

2 minutes ago, VasilisSam said:

Ναι, βέβαια το παραλιακό κομμάτι καλύπτεται μόνο από απέναντι από το γήπεδο του Απόλλωνα 101140 και της Μίκρας από την 101274.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία 7 Σεπτεμβρίου έχει τα air.

1028v2.jpg

Η φωτογραφία στο CellMapper κλασικά από σατραπ

Edited by elkons

Ή έχει μπει σε κάναν εργολάβο και τα μαθαίνει πρώτος ή απλά τις παίρνει σβαρνα, μια χαρά!! Δεν ξέρω αν άνοιξαν και στη Μηχανιώνα δεν έχω περάσει καθόλου.

@elkons Τις είχα υποσχεθεί καιρό!

Μετρήσεις γύρω απ' τα διόδια των Μαλγάρων, όλες επί της εθνικής οδού. 

Τις βάζω με τη σειρά που τις έκανα, με κατεύθυνση φεύγοντας από Θεσσαλονίκη. 

Η 101149 δε φαίνεται να έχει n78, η n78 έρχεται απ' τη 101001 σε όλες τις μετρήσεις. 

spacer.pngspacer.png

Σε κάποιο σημείο πριν τα διόδια άλλαξε σε n28

spacer.pngspacer.png

Εδώ είναι αρκετά κοντά στα διόδια 

spacer.pngspacer.png

Ακριβώς στα διόδια 

spacer.pngspacer.png

Και μια λίγο πιο μετά, με 4g+n78 από 101001, δε πρόλαβα όμως να βγάλω nm. 

spacer.png

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

8 ώρες πριν, elkons said:

@Mitsos_The_Great

Screenshot-20251010-080156-Linked-In.jpg

Ισχύει ή ακόμα έχει θέμα; εχτές το απόγευμα μου έστειλαν τώρα το ειδα 

Τωρα που το βλέπω είναι οκ!!!! 

2 ώρες πριν, marios239 said:

@elkons Τις είχα υποσχεθεί καιρό!

Μετρήσεις γύρω απ' τα διόδια των Μαλγάρων, όλες επί της εθνικής οδού. 

Τις βάζω με τη σειρά που τις έκανα, με κατεύθυνση φεύγοντας από Θεσσαλονίκη. 

Η 101149 δε φαίνεται να έχει n78, η n78 έρχεται απ' τη 101001 σε όλες τις μετρήσεις. 

spacer.pngspacer.png

Σε κάποιο σημείο πριν τα διόδια άλλαξε σε n28

spacer.pngspacer.png

Εδώ είναι αρκετά κοντά στα διόδια 

spacer.pngspacer.png

Ακριβώς στα διόδια 

spacer.pngspacer.png

Και μια λίγο πιο μετά, με 4g+n78 από 101001, δε πρόλαβα όμως να βγάλω nm. 

spacer.png

Ο Χριστός και η Παναγία απίστευτο Glow up! Στα διόδια πριν μερικούς μήνες ούτε μήνυμα δεν έστελνε! Ούτε Ν78, Ούτε η νέα κεραία υπήρχε. 

Η καινούργια φαίνεται καλύπτει καλύτερα στον δρόμο. Αμήν.

1 hour ago, Mitsos_The_Great said:

Τωρα που το βλέπω είναι οκ!!!! 

Ωραία. 

Edited by elkons

Με το 5g sa στην cosmote χάνω κλήσης και για αυτό αναγκάζομαι να το βάλω 4g που το θεωρώ κατάντια. Πραγματικά με κάνει να σκέφτομαι να πάω σε άλλη εταιρεία γιατί μας δουλεύει όλους κανονικότατα με το sa

7 minutes ago, empeiros said:

Με το 5g sa στην cosmote χάνω κλήσης και για αυτό αναγκάζομαι να το βάλω 4g που το θεωρώ κατάντια. Πραγματικά με κάνει να σκέφτομαι να πάω σε άλλη εταιρεία γιατί μας δουλεύει όλους κανονικότατα με το sa

Έχουμε πολυυυυύ δρόμο ακόμα για το SA. 

On 9/10/2025 at 11:06 ΠΜ, VasilisSam said:

Με sa αυτό το πάγωμα τον δεδομένων το συναντώ συνέχεια.. και επειδή δεν χάνει το εικονίδιο αργώ να το καταλάβω, επίσης χάνω και κλήσεις που στους άλλους βγάζει το μήνυμα πως είναι κατειλημμένο και εγώ δεν ειδοποιούμαι. Προχθές περίμενα σημαντικό τηλεφώνημα και το έβαλα σε 4g από το άγχος μου.

12 minutes ago, empeiros said:

4 minutes ago, katsiletra said:

On 9/10/2025 at 3:39 ΜΜ, HORGRAP said:

ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΚΛΉΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ 5G SA ειτε εισαι με ,VoNR enabled ειτε είσαι με VoLTE over 5G SA χωρίς VoNR .

Οι συσκευές δεν προλαβαίνουν να κάνουν αρχικό VoNR handshake ΟΥΤΕ να σε ριξουν σε VoLTE αν εισαι σε 5G SA με κακο σημα σε n1 ειτε n28 ειτε n78.

Κάποια timers της Ericsson ειναι άθλια !

Τα μόνα σωστά timers / thresholds οπου σωστά είναι ... υπέρ ευαίσθητα ειναι εν ωρα κλήσης ( αν δεν την χασει το δίκτυο) 

Εκεί εύκολα σε πεταει απο 5G SA σε 5G NSA αν εχεις bad SNR ή μεγάλο packet loss ΕΝ ΩΡΑ ΚΛΗΣΗΣ Ή... στην έναρξη VoNR κλήσης.

Όμως τα υπόλοιπα timers σας ειναι για τον Π@@@@ο.

Χάνετε πελατες , συνδρομητές ,  καθημερινά απο τέτοια low level misconfigurations.

On 23/9/2025 at 1:37 ΜΜ, georgemv said:

Αργοστόλι κατάσταση χάλια σε SA, ξερή Ν1. 

Προς Ληξούρι κάνει CA κανονικά. Εδω πχ παραλία Ξυ με 4CC SA.

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11133484699

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

11 minutes ago, katsiletra said:

Δύο χρόνια κοροϊδία και συνεχίζουμε 

On 2/7/2022 at 2:14 ΜΜ, Notus said:

Εκτός από το Call setup time λόγω low latency που μπορεί να έχει βελτίωση, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

..... Το έχουν παρακάνει με τα timers / thresholds 

( για άλλο λόγο απαντούσε τοτε ο Network Guru.... ομως ... ηταν προφητικός 😉

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

Δεν ξέρω εάν φταίει η συσκευή ή σχετίζεται με το παραπάνω, με χαμηλό σήμα μερικές φορές άγει να κάνει αλλαγή από VoLTE σε Wifi Calling και το αντίστροφο. Εάν είναι χαμηλό το σήμα πριν πάει για Wifi Calling κλείνει εντελώς VoLTE, μέχρι να "ξυπνήσει" το Wifi Calling περνάει η κλήση μέσω 2G ή εάν γίνει η εναλλαγή κατά τη κλήση, τερματίζει. 

Φυσικά μετά από 2,3 φορές στρώνει και γίνεται ομαλά. Εάν δε γίνομαι κατανοητός να τραβήξω βίντεο. 

31 minutes ago, elkons said:

χμμ PCI 373 από κάτω, από που μπορεί να στέλνει Ν78; 

Κάποια μακρινή ίσως. Εν τω μεταξύ, google μαμηθηκε πάλι σήμερα νομίζω.. Δε φορτώνει τίποτα 

Έλα, έχει θέμα τελικά. Ούτε το store δε φορτώνει. Μια δουλεύει μια όχι, μαμηθηκε για τα καλά 😂

Screenshot_20251011_112123_Speedtest.jpg

Edited by johnny_htc

1 minute ago, johnny_htc said:

Κάποια μακρινή ίσως. Εν τω μεταξύ, google μαμηθηκε πάλι σήμερα νομίζω.. Δε φορτώνει τίποτα 

Μπορεί. Δε τη βρήκα όμως. Η καινούργια μόνο Β3 παίζει; Έχει καταγραφεί Β3 και στον Μάριο βλέπω εκεί έμεινε. 

Ούτε σε εμένα, και νόμιζα πως φταίει το ίντερνετ μου. Με Firefox άνοιξε κατευθείαν.

Just now, elkons said:

Μπορεί. Δε τη βρήκα όμως. Η καινούργια μόνο Β3 παίζει; Έχει καταγραφεί Β3 και στον Μάριο βλέπω εκεί έμεινε. 

Ούτε σε εμένα, και νόμιζα πως φταίει το ίντερνετ μου. Με Firefox άνοιξε κατευθείαν.

Εντάξει πέρασε από δίπλα μάλλον μόνο και θα παίζει χαμηλά, ίσως δεν έπιασε κάποια άλλη την πρώτη φορά. Λογικά θα έχει όλο το σετ

Ναι ο, τι να ναι, με chrome φορτώνει με samsung browser δεν😂🤣