opmgls Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 Υπάρχει νήμα για Cosmote 4g; Θέλω να ποστάρω για μια κεραία που δεν την βρίσκω στο cellmapper. Εχω φώτο και συντεταγμένες. Υποπτευομαι ότι είναι Cosmote 4g, γιατί ήμουν δίπλα με f2g (έχω φώτο netmonster με αυτή την nova sim) και δεν έβγαζε ούτε κλήση. Καλά για δεδομένα δεν συζητώ... Βέβαια έδειχνε και καλά 5g. Το μέρος είναι πολυ απομονωμένο, χωμένο μεσα σε βουνά. Είναι ένα χωρίο με 7 κατοίκους και στο μοναδικό κατάστημα/καφενείο είδα modem σταθερής cosmote. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 23 minutes ago, opmgls said: Υπάρχει νήμα για Cosmote 4g; Θέλω να ποστάρω για μια κεραία που δεν την βρίσκω στο cellmapper. Εχω φώτο και συντεταγμένες. Υποπτευομαι ότι είναι Cosmote 4g, γιατί ήμουν δίπλα με f2g (έχω φώτο netmonster με αυτή την nova sim) και δεν έβγαζε ούτε κλήση. Καλά για δεδομένα δεν συζητώ... Βέβαια έδειχνε και καλά 5g. Το μέρος είναι πολυ απομονωμένο, χωμένο μεσα σε βουνά. Είναι ένα χωρίο με 7 κατοίκους και στο μοναδικό κατάστημα/καφενείο είδα modem σταθερής cosmote. Υπάρχει ναι, βέβαια εγώ δεν το παρακολουθώ πλέον γιατί εδώ έχουμε πολλά περισσότερα στου 5g εννοώ. https://myphone.gr/forum/topic/82950/page/583/ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 Cosmote Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Ρόδου Σύμης TOLI_X (1423938) https://maps.app.goo.gl/PxuPSYvkQ9v5zsKY6 36° 35' 59" 27° 48' 19" https://diavgeia.gov.gr/doc/65ΗΧ639-ΓΔ1?inline=true Cosmote Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Πειραιώς Κερατσινίου NAZIANTZOU (1441393) https://maps.app.goo.gl/UJeVVEUB8iD1Q2di6 37° 57' 44" 23° 37' 45" https://diavgeia.gov.gr/doc/ΡΘ25639-Ψ32?inline=true Cosmote Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Κύθνου GAIDOUROMANDRA (1441334) https://maps.app.goo.gl/Sb1g23Zhm6H31TLN7 37° 19' 8" 24° 24' 10" https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΘΡΝ639-ΡΞΧ?inline=true Cosmote Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Σάμου ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ Α/Τ (1406217) https://maps.app.goo.gl/9QEB3TaaEaaU5Cd59 37° 39' 33" 26° 48' 21" https://diavgeia.gov.gr/doc/6ΓΓΖ639-ΖΩΨ?inline=true Cosmote [Συνεγκατάσταση NOVA Cosmote Vodafone] Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Τρικάλων ΡΙΖΩΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (1106162) https://maps.app.goo.gl/16ZGqC58Zt3mLJHa7 39° 39' 58" 21° 44' 35" https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΟ6Σ639-14Ε?inline=true 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 @elkons εδώ και λίγη ώρα επανήλθε η 105550 στο Βαρθολομιό στα φυσιολογικά της . Ελπίζω να μην είναι για λίγο. Ευχαριστώ για το ticket. 🙂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 (edited) 56 minutes ago, opmgls said: Υπάρχει νήμα για Cosmote 4g; Θέλω να ποστάρω για μια κεραία που δεν την βρίσκω στο cellmapper. Εχω φώτο και συντεταγμένες. Υποπτευομαι ότι είναι Cosmote 4g, γιατί ήμουν δίπλα με f2g (έχω φώτο netmonster με αυτή την nova sim) και δεν έβγαζε ούτε κλήση. Καλά για δεδομένα δεν συζητώ... Βέβαια έδειχνε και καλά 5g. Το μέρος είναι πολυ απομονωμένο, χωμένο μεσα σε βουνά. Είναι ένα χωρίο με 7 κατοίκους και στο μοναδικό κατάστημα/καφενείο είδα modem σταθερής cosmote. Ωραία θα έχουμε eNb. Φέρε λιγο γύρω γύρω με CellMapper ώστε να φανεί στον χάρτη και να την βάλουμε στη θεση της. 7 minutes ago, Mitsos_The_Great said: @elkons εδώ και λίγη ώρα επανήλθε η 105550 στο Βαρθολομιό στα φυσιολογικά της . Ελπίζω να μην είναι για λίγο. Ευχαριστώ για το ticket. 🙂 Θα ρωτήσω σε λίγο εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το αίτημα, για να βεβαιωθούμε πώς έχει ολοκληρωθεί. Edited October 7, 2025 by elkons 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Ωραία θα έχουμε eNb. Φέρε λιγο γύρω γύρω με CellMapper ώστε να φανεί στον χάρτη και να την βάλουμε στη θεση της. Θα ρωτήσω σε λίγο εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το αίτημα, για να βεβαιωθούμε πώς έχει ολοκληρωθεί. Βγήκε πάλι off μετά από 1 ώρα... 😅 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 1 hour ago, Mitsos_The_Great said: Βγήκε πάλι off μετά από 1 ώρα... 😅 Το αίτημα βρίσκεται υπό διαχείριση και θα ενημερωθώ τις επόμενες ώρες με μήνυμα στη συνομιλία. Θα σε ενημερώσω μόλις μάθω κάτι (εάν στείλουν). 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 Cosmote Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση ΒΙΠΕ ΔΡΑΜΑΣ (1403254) https://maps.app.goo.gl/X39mFdExXqVeEYcQ7 41° 9' 50" 24° 4' 15" https://diavgeia.gov.gr/doc/9ΠΔΙ639-ΜΕΓ?inline=true 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Πολλά Bugs στο 5G SA της Cosmote ( Telekom ) . Τις περισσότερες φορές που περνας απο 5G SA σε 5G NSA με την ιδια N78 απο το ενα κελι στο άλλο παγώνει η σύνδεση σου με το APN και δεν εχεις Internet μεχρι να κανεις δευτερο Handover σε αλλο Cell ή άλλο primary band. Τοσα χρόνια δεν έχουν βρει λύση ? Το έχω συναντήσει άπειρες φορές με άπειρες συσκευές και διαφορετικά νούμερα συνδρομητών. Μιλάμε για κέντρο Αθηνας. κεντρο Ηράκλειο κέντρο Θεσσαλονίκης κεντρο Βόλου ...και ...δεν ξέρω και εγώ που αλλού ! Παράδειγμα, απο εδω ( 5G SA ) Πέφτει σε 5G NSA και παγώνουν τα πάντα. Χάνεις υπηρεσίες μέχρι και ΑΝ ξανά αλλάξεις Cell ή primary band. Εν τω μεταξύ το Cell 465 466 467 στην Αθήνα ( Κωλέττη, Μουσείο ) είναι OFF τελείως και η 111 της Κωλέττη οπως και η " NYMA " έχουν πήξει στην κίνηση. 3 3 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 1 hour ago, HORGRAP said: Πολλά Bugs στο 5G SA της Cosmote ( Telekom ) . Τις περισσότερες φορές που περνας απο 5G SA σε 5G NSA με την ιδια N78 απο το ενα κελι στο άλλο παγώνει η σύνδεση σου με το APN και δεν εχεις Internet μεχρι να κανεις δευτερο Handover σε αλλο Cell ή άλλο primary band. Τοσα χρόνια δεν έχουν βρει λύση ? Το έχω συναντήσει άπειρες φορές με άπειρες συσκευές και διαφορετικά νούμερα συνδρομητών. Μιλάμε για κέντρο Αθηνας. κεντρο Ηράκλειο κέντρο Θεσσαλονίκης κεντρο Βόλου ...και ...δεν ξέρω και εγώ που αλλού ! Παράδειγμα, απο εδω ( 5G SA ) Πέφτει σε 5G NSA και παγώνουν τα πάντα. Χάνεις υπηρεσίες μέχρι και ΑΝ ξανά αλλάξεις Cell ή primary band. Εν τω μεταξύ το Cell 465 466 467 στην Αθήνα ( Κωλέττη, Μουσείο ) είναι OFF τελείως και η 111 της Κωλέττη οπως και η " NYMA " έχουν πήξει στην κίνηση. Με sa αυτό το πάγωμα τον δεδομένων το συναντώ συνέχεια.. και επειδή δεν χάνει το εικονίδιο αργώ να το καταλάβω, επίσης χάνω και κλήσεις που στους άλλους βγάζει το μήνυμα πως είναι κατειλημμένο και εγώ δεν ειδοποιούμαι. Προχθές περίμενα σημαντικό τηλεφώνημα και το έβαλα σε 4g από το άγχος μου. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 1 ώρα πριν, HORGRAP said: Πολλά Bugs στο 5G SA της Cosmote ( Telekom ) . Τις περισσότερες φορές που περνας απο 5G SA σε 5G NSA με την ιδια N78 απο το ενα κελι στο άλλο παγώνει η σύνδεση σου με το APN και δεν εχεις Internet μεχρι να κανεις δευτερο Handover σε αλλο Cell ή άλλο primary band. Τοσα χρόνια δεν έχουν βρει λύση ? Το έχω συναντήσει άπειρες φορές με άπειρες συσκευές και διαφορετικά νούμερα συνδρομητών. Μιλάμε για κέντρο Αθηνας. κεντρο Ηράκλειο κέντρο Θεσσαλονίκης κεντρο Βόλου ...και ...δεν ξέρω και εγώ που αλλού ! Παράδειγμα, απο εδω ( 5G SA ) Πέφτει σε 5G NSA και παγώνουν τα πάντα. Χάνεις υπηρεσίες μέχρι και ΑΝ ξανά αλλάξεις Cell ή primary band. Εν τω μεταξύ το Cell 465 466 467 στην Αθήνα ( Κωλέττη, Μουσείο ) είναι OFF τελείως και η 111 της Κωλέττη οπως και η " NYMA " έχουν πήξει στην κίνηση. Καλησπέρα από το Τόκιο Το έχω ξανά πει και παλιότερα ότι αυτό συμβαίνει στο 5gさ η διαφορά είναι ότι στο 4g έχεις anchor δλδ είσαι συνέχεια συνδεμένος σε μια συχνότητα στο 5g SA όχι αλλάζει συνέχεια συχνότητες και όταν δεν χρειάζεται αποσυνδέεται από την κεραία για εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 9, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Είναι και εξερχόμενη η κίνηση ή απλά παγώνει το paging traffic; Δεν έχω δει ποτέ με ΚΟΣΜΟΤΕ NSA το πρόβλημα και μπορεί να σχετίζεται στο ότι το SA πάει σε άλλο CN. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 (edited) 21 minutes ago, mixtri said: Είναι και εξερχόμενη η κίνηση ή απλά παγώνει το paging traffic; Δεν έχω δει ποτέ με ΚΟΣΜΟΤΕ NSA το πρόβλημα και μπορεί να σχετίζεται στο ότι το SA πάει σε άλλο CN. Μιχάλη, δεν κινείται ούτε byte απο τη στιγμή που θα περάσεις σε αυτό το Cell σε ωρες αιχμής . Μέχρι να περάσεις σε 3ο Handover είσαι χωρις connectivity. Παλιά συνέβαινε και σε κάποια NSA to NSA handovers. Εν τω μεταξύ, ενα ακομη πρόβλημα! ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΚΛΉΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ 5G SA ειτε εισαι με ,VoNR enabled ειτε είσαι με VoLTE over 5G SA χωρίς VoNR . Οι συσκευές δεν προλαβαίνουν να κάνουν αρχικό VoNR handshake ΟΥΤΕ να σε ριξουν σε VoLTE αν εισαι σε 5G SA με κακο σημα σε n1 ειτε n28 ειτε n78. Κάποια timers της Ericsson ειναι άθλια ! Τα μόνα σωστά timers / thresholds οπου σωστά είναι ... υπέρ ευαίσθητα ειναι εν ωρα κλήσης ( αν δεν την χασει το δίκτυο) Εκεί εύκολα σε πεταει απο 5G SA σε 5G NSA αν εχεις bad SNR ή μεγάλο packet loss ΕΝ ΩΡΑ ΚΛΗΣΗΣ Ή... στην έναρξη VoNR κλήσης. Όμως τα υπόλοιπα timers σας ειναι για τον Π@@@@ο. Χάνετε πελατες , συνδρομητές , καθημερινά απο τέτοια low level misconfigurations. 5 ώρες πριν, HORGRAP said: Πολλά Bugs στο 5G SA της Cosmote ( Telekom ) . Τις περισσότερες φορές που περνας απο 5G SA σε 5G NSA με την ιδια N78 απο το ενα κελι στο άλλο παγώνει η σύνδεση σου με το APN και δεν εχεις Internet μεχρι να κανεις δευτερο Handover σε αλλο Cell ή άλλο primary band. Τοσα χρόνια δεν έχουν βρει λύση ? Το έχω συναντήσει άπειρες φορές με άπειρες συσκευές και διαφορετικά νούμερα συνδρομητών. Μιλάμε για κέντρο Αθηνας. κεντρο Ηράκλειο κέντρο Θεσσαλονίκης κεντρο Βόλου ...και ...δεν ξέρω και εγώ που αλλού ! Παράδειγμα, απο εδω ( 5G SA ) Πέφτει σε 5G NSA και παγώνουν τα πάντα. Χάνεις υπηρεσίες μέχρι και ΑΝ ξανά αλλάξεις Cell ή primary band. Εν τω μεταξύ το Cell 465 466 467 στην Αθήνα ( Κωλέττη, Μουσείο ) είναι OFF τελείως και η 111 της Κωλέττη οπως και η " NYMA " έχουν πήξει στην κίνηση. Edited October 9, 2025 by HORGRAP 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 9, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 15 minutes ago, HORGRAP said: Μιχάλη, δεν κινείται ούτε byte απο τη στιγμή που θα περάσεις σε αυτό το Cell σε ωρες αιχμής . Μέχρι να περάσεις σε 3ο Handover είσαι χωρις connectivity. Παλιά συνέβαινε και σε κάποια NSA to NSA handovers. Εν τω μεταξύ, ενα ακομη πρόβλημα! ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΚΛΉΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ 5G SA ειτε εισαι με ,VoNR enabled ειτε είσαι με VoLTE over 5G SA χωρίς VoNR . Οι συσκευές δεν προλαβαίνουν να κάνουν αρχικό VoNR handshake ΟΥΤΕ να σε ριξουν σε VoLTE αν εισαι σε 5G SA με κακο σημα σε n1 ειτε n28 ειτε n78. Κάποια timers της Ericsson ειναι άθλια ! Τα μόνα σωστά timers / thresholds οπου σωστά είναι ... υπέρ ευαίσθητα ειναι εν ωρα κλήσης ( αν δεν την χασει το δίκτυο) Εκεί εύκολα σε πεταει απο 5G SA σε 5G NSA αν εχεις bad SNR ή μεγάλο packet loss ΕΝ ΩΡΑ ΚΛΗΣΗΣ Ή... στην έναρξη VoNR κλήσης. Όμως τα υπόλοιπα timers σας ειναι για τον Π@@@@ο. Χάνετε πελατες , συνδρομητές , καθημερινά απο τέτοια low level misconfigurations. o σταθμός βάσης δεν έχει λόγο στο session activation. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 (edited) Άλλο πρόβλημα το ενα . άλλο το άλλο. 1) Χάνονται κλήσεις λογω bad timers/ thresholds 2) Παγώνουν APN sessions σε Handovers προς Micro σταθμούς συνήθως . ΦΤΙΆΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ αυτα διότι επηρεάζουν πολλούς πελάτες σας καθημερινά. Μιλάμε για απώλεια υπηρεσιών! Edited October 9, 2025 by HORGRAP 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 On 8/10/2025 at 12:36 ΜΜ, maarinos said: Cosmote Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση ΒΙΠΕ ΔΡΑΜΑΣ (1403254) https://maps.app.goo.gl/X39mFdExXqVeEYcQ7 41° 9' 50" 24° 4' 15" https://diavgeia.gov.gr/doc/9ΠΔΙ639-ΜΕΓ?inline=true υπάρχει εδώ και χρόνια.... ποιο ειναι το νεο; 😁 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 42 minutes ago, doganos said: υπάρχει εδώ και χρόνια.... ποιο ειναι το νεο; 😁 103109 ακόμα να την ανοίξουν; 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: 103109 ακόμα να την ανοίξουν; Ναι .... Έμαθα ότι έκαναν παράπονα οι γείτονες και έγινε μια έρευνα για ακτινοβολία, αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο 5 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 7 minutes ago, doganos said: Ναι .... Έμαθα ότι έκαναν παράπονα οι γείτονες και έγινε μια έρευνα για ακτινοβολία, αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο Και άφησαν τη Νέα Αμισό με Β20 έξω και μέσα ζορίζεται. Τι περίεργος που είναι ο κόσμος.. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Περνώντας από τα διόδια στα Μάλγαρα έπιασα το eNb 101149. Δεν βρίσκω την άδεια μάλλον είναι η συνεγκατασταση στης νοβα βοντα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Just now, VasilisSam said: Περνώντας από τα διόδια στα Μάλγαρα έπιασα το eNb 101149. Δεν βρίσκω την άδεια μάλλον είναι η συνεγκατασταση στης νοβα βοντα. Μήπως έκανες καθόλου CellMapper? Η κλασική 101001 στον ΟΤΕ λειτουργεί; Λογικά αυτή είναι αφού δεν υπάρχει στο CellMapper και έπιασες εκεί στα διόδια, δεν είναι πολλές. Να τολμήσω να ρωτήσω αν έχει Ν78; αλλιώς θα κάνει EN-DC από OTE. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Ναι το είχα ανοιχτό οπότε κάποια στιγμή θα εμφανιστούν, αργεί πολύ, έπιασα και την 101001 κανονικά. Για Ν78 δεν τσεκαρα γτ οδηγούσα, αν έπιασε θα εμφανιστεί βέβαια. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 (edited) 4 minutes ago, VasilisSam said: Ναι το είχα ανοιχτό οπότε κάποια στιγμή θα εμφανιστούν, αργεί πολύ, έπιασα και την 101001 κανονικά. Για Ν78 δεν τσεκαρα γτ οδηγούσα, αν έπιασε θα εμφανιστεί βέβαια. Τέλεια!! Για να εμφανιστεί Ν78, θα πρέπει να είναι SA, ενώ το eNb 101149,5G NSA ή LTE. Άντε επιτέλους, ας πρασινίσει ο τόπος! @marios239 Υπάρχει περίπτωση να περάσεις αυτές τις μέρες; (εάν πας Βόλο) Edited October 9, 2025 by elkons 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Εε το είχα και sa αλίμονο χαχα. Αλλά στα log του netmonster δεν τα δείχνει σε μορφή gNb οπότε δεν ξέρω από ποια έπιασε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 51 minutes ago, elkons said: @marios239 Υπάρχει περίπτωση να περάσεις αυτές τις μέρες; (εάν πας Βόλο) Αύριο! 1 2 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts