Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 ώρες πριν, elkons said:

Μου ήρθε απότομο!!

Πριν τη στροφή για τη γειτονιά μου σε ένα οικόπεδο είναι σταθμευμένο ένα φορτηγό με μια καρότσα μεγάλη πίσω, έχει ενα σαν μπαλκόνι και 2 κομμάτια άσπρο κόκκινο (δε ξέρω πως να σας περιγράψω)

Ζωγράφισε το...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Ρε μπας και ήταν ο παλιός ιστός της κεραίας στην Οκτωνιά; βλέπω είναι για αποξήλωση ο παλιός από πέρυσι με άδεια για αναβάθμιση, ε και θα έκανε μια στάση εχτές κοντά ο άνθρωπος που την πήρε; γιατί από εδώ περνάει δεν υπάρχει και άλλος δρόμος νησί είναι.. 70χλμ από Οκτωνιά εκεί μέχρι εδώ που την εντόπισα.

Screenshot-20251015-225826-Drive.jpg

Να είμαι τόσο γκαντέμης λέτε;

Προς αποξήλωση λέει στον παλιό,δεξιά στην εικόνα με τα αρχιτεκτονικά. 

Πως και δε πούλησαν τα σίδερα στο παζάρι του Αυλωναρίου πιο κάτω; 😃

Hlias.

On 12/10/2025 at 5:52 ΜΜ, elkons said:

Γήπεδο Βούρκου 

Με άλλη κεραία ξεκίνησε με άλλη τελείωσε. 

IMG-20251012-174919-029.jpg

IMG-20251012-174929-331.jpg

IMG-20251012-174926-434.jpg

Τον τελευταίο μήνα πάντως βλέπω πεσμένες ταχύτητες πχ το καλοκαίρι πιο εύκολα έπιανα Gbps ενώ τώρα με το ζόρι 600Mbps. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο;

Ισχύει. Έχω πέσει πάρα πολύ (υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που δεν πιάνω 100mbps) πλέον συγκριτικά με το καλοκαίρι. Ενώ είμαι σε n78

Είμαι με ένα zyxel fwa710 και παίρνω από τη κεραία στα Μελισσάτικα (6+ χλμ απόσταση).

Καλοκαίρι με άνεση έπιανα 300mbps

Περιμένω πως και πως να μπει n78 στο Σαρακηνό μπας και στρώσει λίγο η όλη φαση

9 ώρες πριν, elkons said:

Ρε μπας και ήταν ο παλιός ιστός της κεραίας στην Οκτωνιά; βλέπω είναι για αποξήλωση ο παλιός από πέρυσι με άδεια για αναβάθμιση, ε και θα έκανε μια στάση εχτές κοντά ο άνθρωπος που την πήρε; γιατί από εδώ περνάει δεν υπάρχει και άλλος δρόμος νησί είναι.. 70χλμ από Οκτωνιά εκεί μέχρι εδώ που την εντόπισα.

Screenshot-20251015-225826-Drive.jpg

Να είμαι τόσο γκαντέμης λέτε;

Προς αποξήλωση λέει στον παλιό,δεξιά στην εικόνα με τα αρχιτεκτονικά. 

Πως και δε πούλησαν τα σίδερα στο παζάρι του Αυλωναρίου πιο κάτω; 😃

Άντε, mission για το Σαββατοκύριακο, κατέβασμα στην Οκτωνιά για εξακρίβωση 😉😜😜😜

Tweety Λευκαντί (παραλία)

Screenshot-20251016-091950-Speedtest.jpg

Screenshot-20251016-091957-Net-Monster.j

EN-DC Ν78 κυρίως με Χαλκούτσι, Ερέτρια και λίγο πιο κάτω για πρώτη φορά από Συκάμινο. 

Πάντως τόσα ψηλά ξενοδοχεία άνετα θα έβαζαν κεραία καμινάδα όλες, έξω είναι καλή η κάλυψη εσωτερικά ψιλό ζορίζεται. 

Μια δοκιμή με Ν1.

Screenshot-20251016-093305-Net-Monster.j

Screenshot-20251016-093440-Speedtest.jpg

Πολύ καλή Ν78 από Συκάμινο!

Screenshot-20251016-094442-Net-Monster.j

Screenshot-20251016-094434-Speedtest.jpg

Επίσης φτάνει ένα PCI 403, ίσως από την αναβαθμισμένη στους Αγ Αποστόλους ή δε ξέρω από που, δεν έχω ψάξει. 

1 hour ago, johnny_htc said:

Άντε, mission για το Σαββατοκύριακο, κατέβασμα στην Οκτωνιά για εξακρίβωση 😉😜😜😜

Εάν είχα πάει τη τελευταία μέρα του παζαριού στο Αυλωνάρι θα ήξερα. Τώρα που θα είναι μεγαλύτερη θεωρώ θα βελτιωθεί Αυλωνάρι και Νεοχώρι!

Δε μπορώ δυστυχώς, θα πάω στην αντίθετη μεριά, θα ανέβω λογικά Βόρεια Εύβοια στο Προκόπι για έναν γάμο. Στον Αγιάνη τον Ρώσο άμα ξέρεις.

Edited by elkons

Hlias.

1 hour ago, elkons said:

Tweety Λευκαντί (παραλία)

Screenshot-20251016-091950-Speedtest.jpg

Screenshot-20251016-091957-Net-Monster.j

EN-DC Ν78 κυρίως με Χαλκούτσι, Ερέτρια και λίγο πιο κάτω για πρώτη φορά από Συκάμινο. 

Πάντως τόσα ψηλά ξενοδοχεία άνετα θα έβαζαν κεραία καμινάδα όλες, έξω είναι καλή η κάλυψη εσωτερικά ψιλό ζορίζεται. 

Μια δοκιμή με Ν1.

Screenshot-20251016-093305-Net-Monster.j

Screenshot-20251016-093440-Speedtest.jpg

Πολύ καλή Ν78 από Συκάμινο!

Screenshot-20251016-094442-Net-Monster.j

Screenshot-20251016-094434-Speedtest.jpg

Επίσης φτάνει ένα PCI 403, ίσως από την αναβαθμισμένη στους Αγ Αποστόλους ή δε ξέρω από που, δεν έχω ψάξει. 

Εάν είχα πάει τη τελευταία μέρα του παζαριού στο Αυλωνάρι θα ήξερα. Τώρα που θα είναι μεγαλύτερη θεωρώ θα βελτιωθεί Αυλωνάρι και Νεοχώρι!

Δε μπορώ δυστυχώς, θα πάω στην αντίθετη μεριά, θα ανέβω λογικά Βόρεια Εύβοια στο Προκόπι για έναν γάμο. Στον Αγιάνη τον Ρώσο άμα ξέρεις.

Ναι περίπου κατάλαβα τις περιοχές. Νταξει, κλαιν, μπορεί και να μη παίζει ακόμα Ν78 αν έβαλαν κιόλας, τα κλασσικά που κάνουν να ανάβουν λίγο καιρό μετά. 

5 minutes ago, johnny_htc said:

Ναι περίπου κατάλαβα τις περιοχές. Νταξει, κλαιν, μπορεί και να μη παίζει ακόμα Ν78 αν έβαλαν κιόλας, τα κλασσικά που κάνουν να ανάβουν λίγο καιρό μετά. 

Το ζήτημα είναι εάν έχει γίνει η εγκατάσταση του νέου ιστού, ίσως αυτό που είδα να ήταν ο παλιός..who knows,ποτέ δε θα μάθουμε. Δε βαριέσαι καλά να είμαστε.

10 ώρες πριν, CptBill said:

Ισχύει. Έχω πέσει πάρα πολύ (υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που δεν πιάνω 100mbps) πλέον συγκριτικά με το καλοκαίρι. Ενώ είμαι σε n78

Είμαι με ένα zyxel fwa710 και παίρνω από τη κεραία στα Μελισσάτικα (6+ χλμ απόσταση).

Καλοκαίρι με άνεση έπιανα 300mbps

Περιμένω πως και πως να μπει n78 στο Σαρακηνό μπας και στρώσει λίγο η όλη φαση

Για ξανά δες, σήμερα φαίνεται κομπλέ! Εκτός και αν είναι για συγκεκριμένες ώρες. Προχτές πάνω από 600 δε

Οπτικά Κουτσούκη 

Screenshot-20251016-115858-Speedtest.jpg

Screenshot-20251016-115906-Net-Monster.j

Γέφυρα Βασιλικού, πρώτη φορά βλέπω αυτό το νούμερο!

Screenshot-20251016-120122-Speedtest.jpg

Screenshot-20251016-120131-Net-Monster.j

Hlias.

Ήρθε νέα έκδοση CellMapper. 

Screenshot-20251016-235034-Google-Play-S

Επιτέλους, αναγνωρίζει σωστά τις 5G Bands και δεν εμφανίζει "B78" την Ν78, και γενικά να μπλέκει αυτές του LTE.

Screenshot-20251016-235404-One-UI-Home.j

Επιπλέον, προστέθηκε ένα κουμπί πάνω πάνω αριστερά στην αρχική σελίδα ώστε να σταματάς κατευθείαν την συλλογή δεδομένων, καλό αυτό καθώς όταν φτιάχνουμε τις θέσεις ταυτόχρονα μπορεί να καταγράφει.

Ελπίζω να έχουν διορθώσει και το πρόβλημα που έχω εγώ, μόλις ανοίξω δεδομένα ξεκινάει να γράφει σε πολλά Cells N/A και κολλάει, μετά δε καταγράφει λέει No Service στις ειδοποιήσεις(ενώ υπάρχει κανονοικά υπηρεσία) ενώ όταν είναι κλειστά ή είμαι με Wifi, δε τρελαίνεται ούτε εμφανίζει N/A dBm. Γενικά τρελαίνεται η εφαρμογή πράσινο- κόκκινο πάει η μεταφόρτωση. Αλλιώς πάει με τις ώρες του με ανοιχτά δεδομένα αλλά γενικά έχει θεμα.

Hlias.

Καλημέρα. Ρε παιδιά εσείς που είστε σχετικοί, γιατί το τελευταίο 2μηνο 3μηνο στους Αμπελόκηπους Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της 28ης Οκτωβρίου κοντά στο γήπεδο των Αμπελοκήπων, η κατάσταση με την Κοσμοτε είναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Η ΒΟντα ήταν χάλια ούτως ή άλλως αλλά η ΚΟΣΜΟΤΕ πραγματικά δεν μπορεί να ξεκινήσει καν. Είμαστε μέσα σε χώρο ισόγειο σε γραφείο και δεν κάνει καν τεστ. Έχουν κατεβάσει καμιά κεραία πρόσφατα; Ξέρετε κάτι; 

•  

32 minutes ago, pickup said:

Καλημέρα. Ρε παιδιά εσείς που είστε σχετικοί, γιατί το τελευταίο 2μηνο 3μηνο στους Αμπελόκηπους Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της 28ης Οκτωβρίου κοντά στο γήπεδο των Αμπελοκήπων, η κατάσταση με την Κοσμοτε είναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Η ΒΟντα ήταν χάλια ούτως ή άλλως αλλά η ΚΟΣΜΟΤΕ πραγματικά δεν μπορεί να ξεκινήσει καν. Είμαστε μέσα σε χώρο ισόγειο σε γραφείο και δεν κάνει καν τεστ. Έχουν κατεβάσει καμιά κεραία πρόσφατα; Ξέρετε κάτι; 

•  

Δεν έχει κατέβει κάτι αλλά όντως όλο το κομμάτι εκεί και απέναντι στα σχολεία είναι τρύπα για την κοσμοτε δεκαετίες πλέον.. αν νιώθεις ότι χειροτέρεψε η απόδοση παρακολούθησε από ποια κεραία σου προκαλεί κυρίως το πρόβλημα, και σίγουρα μα δηλωθεί βλάβη. Υποπτεύομαι band 20 από την 101011 Σταυρούπολη.

Μα δεν ήταν έτσι. Παινευόμουν για την Κοσμοτε σε όλους και μάλιστα πόσες φορές είχαν κάνει κλήση από εμένα επειδή είχε ψοφόκρυο και δεν μπορούσαν να βγουν έξω. Δεν φαίνεται κάπου στα συστήματά τους πως υπάρχει πρόβλημα να το διορθώσουν; Είναι πλέον τραγικό.  

Άρα είναι θέμα και κάλυψης όχι ότι απλά τα δεδομένα υπολειτουργούν. Απορώ τόσα χρόνια γιατί δεν βάζουν στο γήπεδο κεραία να τα λύσει όλα. Δήλωσε το μπας και γίνει τίποτα στο μέλλον.

3 ώρες πριν, VasilisSam said:

Άρα είναι θέμα και κάλυψης όχι ότι απλά τα δεδομένα υπολειτουργούν. Απορώ τόσα χρόνια γιατί δεν βάζουν στο γήπεδο κεραία να τα λύσει όλα. Δήλωσε το μπας και γίνει τίποτα στο μέλλον.

Εκεί πιάνει η 101304 από το παπακυριαζη το στρατόπεδο και η 101011 από τον ΟΤΕ στη λαγκαδα. Επειδή έχω μπει στην 101011 όταν πηγαίνω πλατεία Τερψιθέας πάει τάπα το 5G αλλά έχει κίνηση και είναι στα όρια. Εγώ πιστεύω τον πετάει στη κεραία του εύοσμου και σέρνεται.

3 ώρες πριν, pickup said:

Μα δεν ήταν έτσι. Παινευόμουν για την Κοσμοτε σε όλους και μάλιστα πόσες φορές είχαν κάνει κλήση από εμένα επειδή είχε ψοφόκρυο και δεν μπορούσαν να βγουν έξω. Δεν φαίνεται κάπου στα συστήματά τους πως υπάρχει πρόβλημα να το διορθώσουν; Είναι πλέον τραγικό.  

Θέλει κεραία στο ενδιάμεσο… σε πιάνει μια από εύοσμο και απο την σταυρουπολη στον ΟΤΕ στη Λαγκαδα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

Προσπάθησε από netmonster άμα θες να δεις ποια κεραία είναι αυτή που συνδέεσαι. Απ ο, τι καταλαβαίνω, κάτι χάλασε εκεί, ίσως κάποια κεραία έκλεισε, ποιος ξέρει. Αλλά φαντάζομαι είδες αλλαγή στο σήμα κιόλας λογικά, σωστά; 

Επιτέλους τροποποίηση της κεραίας στο Νεοχώρι Πηλίου γιατί η τελευταία ήταν.. πρίν 25 χρόνια! Χωρίς Ν78 πάντως. 

Screenshot-20251017-142606-Chrome.jpg

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/9Κ36639-9ΨΛ

Hlias.

1 ώρα πριν, johnny_htc said:

Προσπάθησε από netmonster άμα θες να δεις ποια κεραία είναι αυτή που συνδέεσαι. Απ ο, τι καταλαβαίνω, κάτι χάλασε εκεί, ίσως κάποια κεραία έκλεισε, ποιος ξέρει. Αλλά φαντάζομαι είδες αλλαγή στο σήμα κιόλας λογικά, σωστά; 

Έχω iphone άρα netmonster γιοκ, αλλαγή τρομερή στο σήμα. Ξαφνικά στα τάρταρα. Μία γραμμή που ούτε για αστείο δεν πάει δύο στα τέσσερα. Χαμένες κλήσεις και φωνή σαν ρομπότ διακεκομμένη. 

Αλήθεια εμείς με τα μήλα τι κάνουμε για να δούμε κεραίες, εντάσεις κλπ; 

6 minutes ago, pickup said:

Έχω iphone άρα netmonster γιοκ, αλλαγή τρομερή στο σήμα. Ξαφνικά στα τάρταρα. Μία γραμμή που ούτε για αστείο δεν πάει δύο στα τέσσερα. Χαμένες κλήσεις και φωνή σαν ρομπότ διακεκομμένη. 

Υπάρχει το field test αλλά είναι ένας κωδικός στο dialer. 
Όσο για την φωνή σαν ρομπότ, το παθαίνει ένα Redmi της μητέρας μου (είναι 4G+ συσκευή).

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

9 minutes ago, pickup said:

Αν ήσουν μια χαρά στο παρελθόν, κάτι γίνεται με τη κεραία που σε καλύπτει. Έχεις μιλήσει καθόλου μαζί τους; καλό θα ήταν να το αναφέρεις, εγώ συνενοούμαι εύκολα για τέτοια θέματα στο Messenger και LinkedIn. 

Hlias.

Just now, elkons said:

Αν ήσουν μια χαρά στο παρελθόν, κάτι γίνεται με τη κεραία που σε καλύπτει. Έχεις μιλήσει καθόλου μαζί τους; καλό θα ήταν να το αναφέρεις, εγώ συνενοούμαι εύκολα για τέτοια θέματα στο Messenger και LinkedIn. 

Όχι δεν μίλησα, πάντα θεωρούσα πως δεν υπάρχει λόγος αφού δεν πιστεύω πως τα φτιάχνουν. Θα κάνω πάντως μια προσπάθεια καλή τη πίστη. Μπας και βγει κάποια άκρη γιατί πραγματικά βγαίνεις εκτός εαυτού, με τόσες κεραίες και τεχνολογία γύρω μας, να πρέπει να βγεις τελείως έξω, σχεδόν μέσα στο δρόμο (ούτε στο πεζοδρόμιο πιάνει) για να μπορέσεις να μιλήσεις και να σου έρθουν μηνύματα (RCS-imessage) και ταχυδρομείο. Έλεος πια. 

4 minutes ago, pickup said:

Όχι δεν μίλησα, πάντα θεωρούσα πως δεν υπάρχει λόγος αφού δεν πιστεύω πως τα φτιάχνουν. Θα κάνω πάντως μια προσπάθεια καλή τη πίστη. Μπας και βγει κάποια άκρη γιατί πραγματικά βγαίνεις εκτός εαυτού, με τόσες κεραίες και τεχνολογία γύρω μας, να πρέπει να βγεις τελείως έξω, σχεδόν μέσα στο δρόμο (ούτε στο πεζοδρόμιο πιάνει) για να μπορέσεις να μιλήσεις και να σου έρθουν μηνύματα (RCS-imessage) και ταχυδρομείο. Έλεος πια. 

Μπα ισα ίσα που ενημερώνεσαι για την εξέλιξη του αιτήματος. 

Αρα στην αρχή πόσες γραμμές είχες σε σχέση με τώρα; ανεβασε και FTM όταν μπορείς, θα προσπαθήσω να τους αναφέρω και εγώ το πρόβλημα όταν έχω χρόνο.

Hlias.

2 ώρες πριν, pickup said:

Είναι σίγουρα κάποιο πρόβλημα με κάποια κεραία και τώρα συνδέεσαι με πιο μακρινή, γιατί αλλιώς δε γίνεται να χάλασε έτσι εύκολα το σήμα. Πράγματι είναι περίεργα τα πράματα με τόση τεχνολογία και όμως, ανάμεσα σε τόσα κτίρια και με τα χαμηλά όρια εκπομπής, γίνεται αχταρμάς η κατάσταση με κάποια μικροαλλαγη που μπορεί να υπάρξει. Επίσης δε θυμάμαι να έχω δει κάποια ανάκληση άδειας για την περιοχή ώστε να πεις ότι αφαιρέθηκε κάποια κεραία, άρα απλά θεωρώ ότι δε λειτουργεί. Να τις έκαναν αλλαγή ιστού και να μη λειτουργεί προσωρινά; Το χω δει και αυτό, αντε να έχει πάρει καμία βδομάδα να πάρει μπρος και όχι κάπου σε κάποιο χωριό, αλλά μέσα στην Αθήνα.. 

Άμα θες άνοιξε το field test που ειπαν6τα παιδιά και δες τo cell id που σου βγάζει. Επίσης μπορείς να υποθέσεις από το χάρτη του CellMapper κοντά σε σένα ποια πιθανότατα είναι εκείνη που σε καλύπτει 

Γνωριζει κανεις εαν το  redmi note 13 5G παιζει με  SA σε Cote? Δεν το βλεπω στην επισημη λιστα αλλα ειπα να ρωτησω μπας και εχει κανεις ιδεα. 

On 16/10/2025 at 10:43 ΠΜ, elkons said:

Για ξανά δες, σήμερα φαίνεται κομπλέ! Εκτός και αν είναι για συγκεκριμένες ώρες. Προχτές πάνω από 600 δε

Παπαλα τα Μελισσατικα. Δεν μπορω να συνδεθω πλεον. Τι φαση;
 Το zyxel μου πλεον παιρνει 5G απο κεντρικο κτηριο ΟΤΕ (pci423) και παιρνει και μερικες LTE μπαντες απο Σαρακηνο 😀

21 minutes ago, CptBill said:

Γνωριζει κανεις εαν το  redmi note 13 5G παιζει με  SA σε Cote? Δεν το βλεπω στην επισημη λιστα αλλα ειπα να ρωτησω μπας και εχει κανεις ιδεα. 

Δυστυχώς είναι μόνο ότι βλέπεις στο site. Δε φαίνεται να βάζουν παλιότερες συσκευές, μόνο ότι καινούργιο βγαίνει. 

22 minutes ago, CptBill said:

Παπαλα τα Μελισσατικα. Δεν μπορω να συνδεθω πλεον. Τι φαση;
 Το zyxel μου πλεον παιρνει 5G απο κεντρικο κτηριο ΟΤΕ (pci423) και παιρνει και μερικες LTE μπαντες απο Σαρακηνο 😀

Άντε τώρα να δεις που θα στοχεύσεις το Zyxel! LTE απ'τη μια πλευρά και NR απ'την άλλη! 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

Cosmote [Συνεγκατάσταση NOVA Cosmote Vodafone] Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Καρδίτσας ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑ (1106164)
https://maps.app.goo.gl/bVZinPaDBhtiWXTL9 39° 23' 9" 21° 56' 0"
https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΕΒΚ639-Γ7Κ?inline=true

COSMOTE Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Χανιά ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ Τ/Κ (0200001)
https://maps.app.goo.gl/yjxJNr6g4Ki5DysVA 35° 27' 10" 23° 54' 43"
https://diavgeia.gov.gr/doc/6ΖΜΔ639-ΟΒΖ?inline=true

COSMOTE Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Αθήνα ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ (1402916)
38° 0' 18" 23° 42' 30"
https://diavgeia.gov.gr/doc/9ΙΥΛ639-ΝΟΛ?inline=true

COSMOTE Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Ευρυτανίας ΒΕΛΟΥΧΙ /Χ (1402096)
https://maps.app.goo.gl/ZxLTESjCrU31AdDg7 38° 55' 42" 21° 47' 54"
https://diavgeia.gov.gr/doc/97ΜΓ639-ΨΤΑ?inline=true

COSMOTE Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Μαγνησίας ΝΕΟΧΩΡΙ (1404130)
https://maps.app.goo.gl/gphpdgTDZ7kf8Hgn6 39° 18' 39" 23° 13' 24"
https://diavgeia.gov.gr/doc/9Κ36639-9ΨΛ?inline=true

COSMOTE [Συνεγκατάσταση NOVA Cosmote Vodafone] Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση ΒΕΝΝΑ ΡΟΔΟΠΗΣ (1204277)
https://maps.app.goo.gl/BCQeAt4eUHrUZtDV9 41° 1' 0" 25° 28' 36"
https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΥΘΦ639-ΔΩΔ?inline=true

COSMOTE Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Έβρος KISSARIO - X (1442153)
https://maps.app.goo.gl/bcHXXAiJJxBx3s1m6 41° 16' 16" 26° 23' 36"
https://diavgeia.gov.gr/doc/9ΒΒΧ639-Ο6Ο?inline=true