Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 minutes ago, elkons said:

Εγώ έστειλα στο 1333 από περιέργεια, COSMOTE φαίνεται. Δε πιστεύω να τρολαρες έτσι δεν είναι; στο άκυρο ήρθε το μήνυμα;

Επειδή δεν έχω 5g στη νέα sim, έστειλα στο 1333. Η 1η απάντηση ήρθε από COSMOTE. Επειδή δε λειτουργούσε πάλι, έστειλα και 2ο, όπου εμφανίστηκε το Telekom! 

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

2 minutes ago, elkons said:

Και σε εμένα δεν λειτουργούσε 3 φορές έστειλα. Μόνο ήρθε IMS Message για το RCS.

Screenshot-20251005-224354-One-UI-Home.j

Το rcs είναι έτσι εδώ και καιρό, αυτό με τον αποστολέα πάντως 1η φορά το βλέπω! 

Υποψιάζομαι ότι σιγά σιγά ίσως απομακρύνουν το cosmote απ'όλο και περισσότερα σημεία. 

1 minute ago, marios239 said:

Το rcs είναι έτσι εδώ και καιρό, αυτό με τον αποστολέα πάντως 1η φορά το βλέπω! 

Έστειλα ενεργοποίηση 5G 2η φορά και δεν ήρθε απάντηση, δε λειτουργεί. Υποψιάζομαι πως όντως κάτι κάνουν. 

2 minutes ago, marios239 said:

Υποψιάζομαι ότι σιγά σιγά ίσως απομακρύνουν το cosmote απ'όλο και περισσότερα σημεία. 

Μας φάγανε οι πολυεθνικές, δεν έχει μείνει και κάποιο Ελληνικό δίκτυο με την ονομασία που ξεκίνησε, η PANAFON έγινε Vodafone. Καλά για τη NOVA τεράστια ιστορία το πως κατέληξε 💀

Ώπα και σε εμένα εκεί με το 5ο μήνυμα δούλεψε, καθώς μετα το 2ο δεν έστελνε καθόλου.

Screenshot-20251005-225556-Messages.jpg

Ήρθε και επόμενο με COSMOTE. Τι φάση εναλλάξ πάνε 😅

Hlias.

18 minutes ago, elkons said:

Ήρθε και επόμενο με COSMOTE. Τι φάση εναλλάξ πάνε 😅

Εναλλάξ πάνε όντως!

Παιδιά, όντως μπορεί να θέλουν κάποια στιγμή να πετάξουν το Cosmote, αν και γω προσωπικά δεν το πιστεύω, είναι κακή κίνηση. Όμως το Cosmote Telekom, πόσο καιρό μετράει σαν όνομα; Μισό χρόνο; Κάπου εκεί. Μέσα σε μισό χρόνο, δεύτερον rebranding? Θα τους περάσουν για τρελούς όλοι μας, δεν έχει νόημα τέτοια κίνηση τόσο νωρίς. Είναι σαν να έχεις βάλει να ψήσεις κοτόπουλο με πατάτες και λίγο πριν το τελείωμα να το πετάς το φαΐ και να βάζεις στη σχάρα να ψήσεις τσιπούρα, έτσι επειδή στην έδωσε, λολ😂

Just now, marios239 said:

Εναλλάξ πάνε όντως!

Τώρα πρέπει να γίνεται η αλλαγή. Πλέον μόνο Telekom, έκανα επανεκκίνηση έστειλα SMS 5G ήρθε Telekom.

WIFICALL δεν στέλνει καθόλου ααπάντηση. Άλλη μια δοκιμή στο κινητό της συζύγου ήρθε με καθυστέρηση μεν ως Telekom. 

Ελπίζω όταν ξυπνήσω μη σκάσει μύτη στο κλείδωμα οθόνης κάνα TelekomGR..

Just now, johnny_htc said:

Παιδιά, όντως μπορεί να θέλουν κάποια στιγμή να πετάξουν το Cosmote, αν και γω προσωπικά δεν το πιστεύω, είναι κακή κίνηση. Όμως το Cosmote Telekom, πόσο καιρό μετράει σαν όνομα; Μισό χρόνο; Κάπου εκεί. Μέσα σε μισό χρόνο, δεύτερον rebranding? Θα τους περάσουν για τρελούς όλοι μας, δεν έχει νόημα τέτοια κίνηση τόσο νωρίς. Είναι σαν να έχεις βάλει να ψήσεις κοτόπουλο με πατάτες και λίγο πριν το τελείωμα να το πετάς το φαΐ και να βάζεις στη σχάρα να ψήσεις τσιπούρα, έτσι επειδή στην έδωσε, λολ😂

Προσωπικά ο συνδυασμός Cosmote Telekom είναι κακός. Ή το ένα ή το άλλο. 

Απλώς θέλουν να το συνηθίσουμε ώστε να γίνει το τελικό κάποια στιγμή. Πήραν αέρα σχεδόν ολοκληρώθηκε η πώληση της Telekom Romania (πρώην Cosmote Romania).

Hlias.

34 minutes ago, elkons said:

Τώρα πρέπει να γίνεται η αλλαγή. Πλέον μόνο Telekom, έκανα επανεκκίνηση έστειλα SMS 5G ήρθε Telekom.

WIFICALL δεν στέλνει καθόλου ααπάντηση. Άλλη μια δοκιμή στο κινητό της συζύγου ήρθε με καθυστέρηση μεν ως Telekom. 

Ελπίζω όταν ξυπνήσω μη σκάσει μύτη στο κλείδωμα οθόνης κάνα TelekomGR..

Προσωπικά ο συνδυασμός Cosmote Telekom είναι κακός. Ή το ένα ή το άλλο. 

Απλώς θέλουν να το συνηθίσουμε ώστε να γίνει το τελικό κάποια στιγμή. Πήραν αέρα σχεδόν ολοκληρώθηκε η πώληση της Telekom Romania (πρώην Cosmote Romania).

Είναι μεταβατικός συνδυασμός, το έχουμε καταλάβει. Απλά μου ακούγεται πολύ γρήγορη μια τέτοια μετάβαση, δε ξέρω. Όντως, μπορεί να τους άνοιξε η όρεξη με την πώληση 

Edited by johnny_htc

Just now, johnny_htc said:

Είναι μεταβατικός συνδυασμός, το έχουμε καταλάβει. Απλά μου ακούγεται πολύ γρήγορα μια τέτοια μετάβαση, δε ξέρω. Όντως, μπορεί να τους άνοιξε η όρεξη με την πώληση 

Cosmote Telekom, αλλά τώρα σχεδόν όλοι Cosmote ή ΟΤΕ τη λέμε. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να σου μάθει πως η Telekom είναι η Cosmote 😉

Άντε τώρα να μάθω στον παππού μου το Telekom, είδε πρόσφατα διαφήμιση και με λέει τι είναι το τελκόμ 🤣 

Hlias.

30 minutes ago, elkons said:

Cosmote Telekom, αλλά τώρα σχεδόν όλοι Cosmote ή ΟΤΕ τη λέμε. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να σου μάθει πως η Telekom είναι η Cosmote 😉

Άντε τώρα να μάθω στον παππού μου το Telekom, είδε πρόσφατα διαφήμιση και με λέει τι είναι το τελκόμ 🤣 

Μα αυτό είναι το θέμα, κανένας δεν ασχολείται με το "Telekom". Μόνο άμα το άλλαζαν σε Telekom Cosmote, ως πρώτο όνομα, ίσως τότε να την λέγαμε Telekom 😉

αντικειμενικά το Cosmote Telekom είναι κακό όνομα όπως και το καινούριο logo πήγαν και κοτσαραν ενα Τ σε χρώμα magenta για να σταματήσουν να κοτσάρουν παντού μέλος του ομίλου τελεκομ 🥲

1 minute ago, johnny_htc said:

Μα αυτό είναι το θέμα, κανένας δεν ασχολείται με το "Telekom". Μόνο άμα το άλλαζαν σε Telekom Cosmote, ως πρώτο όνομα, ίσως τότε να την λέγαμε Telekom 😉

Ακόμα πιο άσχημο άπαπα

Ας τη πουν και ιχ λιμπε ντιχ, δίκτυο να χει και καλά είμαστε.

Hlias.

Just now, Ninjis said:

αντικειμενικά το Cosmote Telekom είναι κακό όνομα όπως και το καινούριο logo πήγαν και κοτσαραν ενα Τ σε χρώμα magenta για να σταματήσουν να κοτσάρουν παντού μέλος του ομίλου τελεκομ 🥲

Ναι ο, τι ναι, πολύ πρόχειρο rebranding ή rebranding με το τσιγκέλι, λες και δεν το πιστεύουν, δε ξέρω 

Φαίνεται πως σταμάτησε να έρχεται η ενεργοποίηση 5G με αποστολέα τη Telekom. Ίσως ήταν δοκιμαστικό ή το πήραν πίσω. 

Hlias.

8 ώρες πριν, elkons said:

Φαίνεται πως σταμάτησε να έρχεται η ενεργοποίηση 5G με αποστολέα τη Telekom. Ίσως ήταν δοκιμαστικό ή το πήραν πίσω. 

Άλλη μια απόδειξη ότι μας διαβάζουν. Δεν ήταν έτοιμοι για την αλλαγή, τους αποδείξαντε ότι βιάζονται και το πήραν πίσω! :classic_biggrin:

29 minutes ago, opmgls said:

Άλλη μια απόδειξη ότι μας διαβάζουν. Δεν ήταν έτοιμοι για την αλλαγή, τους αποδείξαντε ότι βιάζονται και το πήραν πίσω! :classic_biggrin:

Μπα όχι, αργεί να έρθει. Εναλλάξ πάει μια COSMOTE, μια Telekom. Μαντάρα πάλι. Για το WiFi Calling, δε λειτουργεί αμα λάβεις από Telekom και όχι COSMOTE από πριν.

Hlias.

COSMOTE [Συνεγκατάσταση NOVA Cosmote Vodafone] Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Λήμνος ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΜΟΥΔΡΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ (1200403)
https://maps.app.goo.gl/GjTyfJfaokp3jVU38 39° 50' 13" 25° 18' 29"
https://diavgeia.gov.gr/doc/6ΤΗ0639-ΖΥ8?inline=true

COSMOTE Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Λακωνίας Μονεμβασιάς ΔΑΙΜΟΝΙΑ / Χ (1405560)
https://maps.app.goo.gl/kMoPF84fpA874HUx6 36° 37' 41" 22° 53' 08"
https://diavgeia.gov.gr/doc/6Γ1Ρ639-9ΦΜ?inline=true

COSMOTE Άδεια Κατασκευής Κεραίας στη Θέση Χανιά PAHIANA 3 MI (1403468)
https://maps.app.goo.gl/HW26qsKM9H4My3C47
35° 30' 19" 24° 1' 2"
https://diavgeia.gov.gr/doc/6ΘΙ4639-ΟΦΩ?inline=true

Επανήλθε για λίγο η 105550 με multiband διαθέσεις που θυμίζουν novχαχαχαχα (τι λέω;) και ταχύτητες 0.38mbps... 😄

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-10-06 172629.png

Edited by Mitsos_The_Great

Τελκομ  εγγυησις στο σπίτι 

Screenshot_20251006_182317_NetMonster.jpg

Screenshot_20251006_182616_Speedtest.jpg

Edited by Nickchris36

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

Στο speedtest της ookla με επιλεγμένο s server cosmote Θεσσαλονίκης τα δεδομένα καταναλώνονται. Το έλεγξα γιατί μου έκανε εντύπωση. 

Φαίνεται η Telkom είναι πιο τσιγκούνα

Edited by empeiros

Προσοχή μόνο με Πάρε μοίρασε και πάρε δώσε στο What's Up, καταναλώνει δεδομένα στο Speedtest. 

Έρευνες και πακέτα, όχι. Το ίδιο ισχύει και στο Nperf, με Server OTE δεν καταναλώνει δεδομένα στις μετρήσεις.

Hlias.

On 4/10/2025 at 10:14 ΜΜ, zurabi_97 said:

Η ιδέα μου ή τα έχει σακατέψει ;;; 

θέλετε να γίνει ban, ή γυρίσει η db πίσω, και τα 2;

37 minutes ago, georgemv said:

θέλετε να γίνει ban, ή γυρίσει η db πίσω, και τα 2;

Όχι οχι, ας μην το ρισκάρουμε και χάσουμε πολλά δεδομένα δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποιο μεγάλο damage πάλι.