Antonio21 Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Γούναρη Πειραιάς καλή μας όρεξη.. 13 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 30, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 4 ώρες πριν, panos.k2 said: Όντως! Δεν ειχε πέσει το μάτι μου στο πάνω μέρος. Για το SA ξέρεις τίποτα; To modem έχει διαφορετικό config - το αμερικάνικο. Από power configuration μέχρι band combos. Είναι κατά 95% κοινό αλλά έχει και διαφορές. Άλλο licensing. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 (edited) Στις Νέες Παγασές πότε θα αναβαθμίσουν την κεραία στον ΟΤΕ; Από το 2023 άδεια για Ν78 και ακόμα EN-DC με Σωρό κάνει, δεν γνωρίζω εάν έχει αλλαχτεί ο υπόλοιπος εξοπλισμός. Καλό μήνα κιόλας. Edited September 30, 2025 by elkons 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 12 ώρες πριν, panos.k2 said: H Cosmote δεν υποστηρίζει ακόμα SA στη σειρά iPhone 17; Σε 17 Pro Max προς το παρόν στο μενού βλέπω μόνο SA+NSA στην Αθήνα. Όχι ότι κάνει τρελή διαφορά απλά μου κάνει εντύπωση. ΥΓ: έχω το αμερικανικό μοντέλο και δεν βλέπω να έχει την χαρακτηριστική υπέρυθρα στο πλάι για το mmWave όπως είχε το 13 Pro Max. Την έκρυψαν άραγε; Θα αρχίσουν να φερνουν και στη Ευρώπη τα κινητά με συμβατότητα mmWave; Ο αριθμός μοντέλου είναι διαφορετικός από EU, δεν θα το ανοίξει αυτόματα η Cosmote. Πρέπει να κάνεις ενεργοποίηση SA σε συμβατή συσκευή και μετά το Αμερικανικό iPhone θα δει SA. Πάντως αν ψωνίσετε από Ελβετία έχει 80 Ευρώ πιο ακριβό από US και είναι το ίδιο μοντέλο με Ελλάδα, έχει κανονικά Ευρωπαϊκή εγγύηση, κτλ, 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 1, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 6 ώρες πριν, georgemv said: Ο αριθμός μοντέλου είναι διαφορετικός από EU, δεν θα το ανοίξει αυτόματα η Cosmote. Πρέπει να κάνεις ενεργοποίηση SA σε συμβατή συσκευή και μετά το Αμερικανικό iPhone θα δει SA. Πάντως αν ψωνίσετε από Ελβετία έχει 80 Ευρώ πιο ακριβό από US και είναι το ίδιο μοντέλο με Ελλάδα, έχει κανονικά Ευρωπαϊκή εγγύηση, κτλ, Να μας φέρετε το αμερικανικό με μεγαλύτερη μπαταρία και μιλιμιτερ γουειβ παρακαλώ. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Πρατήριο Shell Αγία Ελεούσα Και 4G+ γιατί ήμουν περίεργος. Πάει καλύτερα όσο είναι ανοιχτά τα σχολεία 😅 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 7 ώρες πριν, mixtri said: Να μας φέρετε το αμερικανικό με μεγαλύτερη μπαταρία και μιλιμιτερ γουειβ παρακαλώ. Να δω τι θα το κάνετε το μιλιμέτερ γουέιβ στα 38GHz στην Ελλάδα πρώτα, και μετά να σας φέρουμε 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 (edited) Για κάποιο άγνωστο λόγο η Qualcomm πλέον εχει άπειρα περισσότερα Band Combos σε πολλα μοντέλα απο το 2024 και έπειτα. Ενα παράδειγμα ειναι το Motorola Razr PLUS 2024 με Qualcomm 8s gen 3 που κάνει Carrier Aggregation με ΟΛΑ τα δίκτυα σε Ευρώπη και Αμερική που εχω δοκιμάσει ως τώρα. ( Cosmote, Telekom ,Vodafone , O2 , Verizon , T Mobile, AT & T ) Παλαιότερα, αν είχες αγοράσει συσκευή απο Ευρώπη δεν εκανε Carrier Aggregation σε Αμερική και ... είχες παντα 1 Band με αθλιες ταχύτητες.. ΤΑ Iphone παντα είχαν περισσότερα Combos σε CA ομως πλεον τα Android μετα τον Qualcomm gen 3 παίζουν Carrier Aggregation σε ολο τον πλανήτη και με άπειρα Bands Οσο για το νεο Iphone 17 pro και pro max Κεραία Mmwave πλεον στο πανω μέρος ΠΑΝΆΚΡΙΒΟ σε σχεση με το τι προσφέρει στον καταναλωτή σε σχέση με τα Android και τον ανταγωνισμό σε Flip και Folding κινητά στα ίδια χρήματα. Edited October 1, 2025 by HORGRAP 5 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 1, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 33 minutes ago, HORGRAP said: Για κάποιο άγνωστο λόγο η Qualcomm πλέον εχει άπειρα περισσότερα Band Combos σε πολλα μοντέλα απο το 2024 και έπειτα. Ενα παράδειγμα ειναι το Motorola Razr PLUS 2024 με Qualcomm 8s gen 3 που κάνει Carrier Aggregation με ΟΛΑ τα δίκτυα σε Ευρώπη και Αμερική που εχω δοκιμάσει ως τώρα. ( Cosmote, Telekom ,Vodafone , O2 , Verizon , T Mobile, AT & T ) Παλαιότερα, αν είχες αγοράσει συσκευή απο Ευρώπη δεν εκανε Carrier Aggregation σε Αμερική και ... είχες παντα 1 Band με αθλιες ταχύτητες.. ΤΑ Iphone παντα είχαν περισσότερα Combos σε CA ομως πλεον τα Android μετα τον Qualcomm gen 3 παίζουν Carrier Aggregation σε ολο τον πλανήτη και με άπειρα Bands Οσο για το νεο Iphone 17 pro και pro max Κεραία Mmwave πλεον στο πανω μέρος ΠΑΝΆΚΡΙΒΟ σε σχεση με το τι προσφέρει στον καταναλωτή σε σχέση με τα Android και τον ανταγωνισμό σε Flip και Folding κινητά στα ίδια χρήματα. Οι καταναλωτές πάντως έχουν αντίθετη άποψη. Εγώ το κινητό μου το θεωρώ επαγγελματικό εργαλείο. Θέλω να έχω ΜΗΔΕΝΙΚΑ προβλήματα, καλή υποστήριξη και ασφάλεια. Στα δικτυακά τα iPhones είναι άψογα αλλά no lowband CA/ENDC/NRDC. Αυτό βέβαια αναγκάζει τα δίκτυα να πυκνώνουν. 1 ώρα πριν, georgemv said: Να δω τι θα το κάνετε το μιλιμέτερ γουέιβ στα 38GHz στην Ελλάδα πρώτα, και μετά να σας φέρουμε Έχει και άλλες μπάντες μιλιμέτερ γουείβ. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 H 105550 στο Βαρθολομιό (αυτή με n78) είναι εντελώς off 2-3 μέρες τώρα. Τους πήρα τηλ. και απλά μου είπαν ότι υπάρχει βλάβη χωρίς να ξέρουν λεπτομέρειες. Τόσο μεγάλη βλάβη 3 μέρες τώρα και αύριο αναμένεται και κακοκαιρία; Τι μπορεί να έχει συμβεί; Φυσικά τώρα η κάλυψη είναι οριακή μια και λαμβάνουμε σήμα από την 105263 (τύπου omni στο κτήριο του ΟΤΕ στην άλλη πλευρά του χωριού) με αποτέλεσμα σε μερικά σημεία να μην έχουμε ούτε 2G σε εσωτερικούς χώρους. Στο MU5001 έχει οριακό σήμα βέβαια επειδή το έχω σε σταθερό σημείο και σώζει κάπως την κατάσταση το refarm μιας και με 5g έχουμε 30-100~ mbps . 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 1, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 36 minutes ago, Mitsos_The_Great said: H 105550 στο Βαρθολομιό (αυτή με n78) είναι εντελώς off 2-3 μέρες τώρα. Τους πήρα τηλ. και απλά μου είπαν ότι υπάρχει βλάβη χωρίς να ξέρουν λεπτομέρειες. Τόσο μεγάλη βλάβη 3 μέρες τώρα και αύριο αναμένεται και κακοκαιρία; Τι μπορεί να έχει συμβεί; Φυσικά τώρα η κάλυψη είναι οριακή μια και λαμβάνουμε σήμα από την 105263 (τύπου omni στο κτήριο του ΟΤΕ στην άλλη πλευρά του χωριού) με αποτέλεσμα σε μερικά σημεία να μην έχουμε ούτε 2G σε εσωτερικούς χώρους. Στο MU5001 έχει οριακό σήμα βέβαια επειδή το έχω σε σταθερό σημείο και σώζει κάπως την κατάσταση το refarm μιας και με 5g έχουμε 30-100~ mbps . Οι περισσότερες βλάβες είναι power failures. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 (edited) 23 minutes ago, mixtri said: Οι περισσότερες βλάβες είναι power failures. Άμα εντοπιστεί κάποια σοβαρή βλάβη νομίζω κλείνει και απομακρυσμένα. 1 hour ago, Mitsos_The_Great said: H 105550 στο Βαρθολομιό (αυτή με n78) είναι εντελώς off 2-3 μέρες τώρα. Τους πήρα τηλ. και απλά μου είπαν ότι υπάρχει βλάβη χωρίς να ξέρουν λεπτομέρειες. Τόσο μεγάλη βλάβη 3 μέρες τώρα και αύριο αναμένεται και κακοκαιρία; Τι μπορεί να έχει συμβεί; Φυσικά τώρα η κάλυψη είναι οριακή μια και λαμβάνουμε σήμα από την 105263 (τύπου omni στο κτήριο του ΟΤΕ στην άλλη πλευρά του χωριού) με αποτέλεσμα σε μερικά σημεία να μην έχουμε ούτε 2G σε εσωτερικούς χώρους. Στο MU5001 έχει οριακό σήμα βέβαια επειδή το έχω σε σταθερό σημείο και σώζει κάπως την κατάσταση το refarm μιας και με 5g έχουμε 30-100~ mbps . Το γνωρίζουν τότε. Δε πειράζει ευκαιρία κ άλλη αναφορά. 105263 αρα δεν είναι πλέον 5263 στο CellMapper τη σβήνω ε; όταν μπορείς κατέγραψε την 105263. Edited October 1, 2025 by elkons 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 50 minutes ago, elkons said: Άμα εντοπιστεί κάποια σοβαρή βλάβη νομίζω κλείνει και απομακρυσμένα. Το γνωρίζουν τότε. Δε πειράζει ευκαιρία κ άλλη αναφορά. 105263 αρα δεν είναι πλέον 5263 στο CellMapper τη σβήνω ε; όταν μπορείς κατέγραψε την 105263. Πώς γίνεται όταν δημοσιεύω κάτι σε αυτό το φόρουμ να διορθώνονται όλα... Την προηγούμενη φορά ζήτησα n78 και σε 3 μέρες την είχα...😂 Φαίνεται να επανήλθε πριν μαζί με την n78. Εάν εννοείς φωτογραφία λέγοντας καταγραφη, εδώ είσαι. Φρεσκότατη. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Just now, Mitsos_The_Great said: Πώς γίνεται όταν δημοσιεύω κάτι σε αυτό το φόρουμ να διορθώνονται όλα... Αχ να είχα τη τύχη σου. Just now, Mitsos_The_Great said: Την προηγούμενη φορά ζήτησα n78 και σε 3 μέρες την είχα...😂 Φαίνεται να επανήλθε πριν μαζί με την n78. Δε πρόλαβα να τους στείλω έψαχνα αριθμό θέσης κιόλας. Αρα είναι κομπλέ τώρα; 1 minute ago, Mitsos_The_Great said: Εάν εννοείς φωτογραφία λέγοντας καταγραφη, εδώ είσαι. Φρεσκότατη. Στο Cellmapper να περάσει το eNb γιατί έχει μείνει το παλιό 4ψηφιο. (Εαν είναι ακόμα 4ψηφιο να μη τη σβήσω) This is a pipe, δεν είναι omni. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, HORGRAP said: ΠΑΝΆΚΡΙΒΟ σε σχεση με το τι προσφέρει στον καταναλωτή σε σχέση με τα Android και τον ανταγωνισμό σε Flip και Folding κινητά στα ίδια χρήματα. Πάντως κανένας δεν κυκλοφορεί με φλιπ και φολντινγκ κινητά… 4 ώρες πριν, mixtri said: Οι καταναλωτές πάντως έχουν αντίθετη άποψη. Εγώ το κινητό μου το θεωρώ επαγγελματικό εργαλείο. Θέλω να έχω ΜΗΔΕΝΙΚΑ προβλήματα, καλή υποστήριξη και ασφάλεια. Ακριβώς! Συνάδελφος έχει S23 Ultra 2ετιας που αγκομαχάει να κατεβάσει βαριά αρχεία από κλαουντ με δεδομένα. Υπερθερμαίνεται και καταπίνει τη μπαταρία χειρότερα από 13 Pro Max 4ετιας… Edited October 1, 2025 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 48 minutes ago, panos.k2 said: Πάντως κανένας δεν κυκλοφορεί με φλιπ και φολντινγκ κινητά… Ακριβώς! Συνάδελφος έχει S23 Ultra 2ετιας που αγκομαχάει να κατεβάσει βαριά αρχεία από κλαουντ με δεδομένα. Υπερθερμαίνεται και καταπίνει τη μπαταρία χειρότερα από 13 Pro Max 4ετιας… Θα συμφωνησω και εγω s23+ εχω πάνω απο 2 χρόνια και θερμαίνεται σχετικά εύκολα ειδικά οταν κανεις κίνηση σε σταθμό με n78. Αλλά και γενικά android και one ui μαζί εχουν μικροκολλήματα και επίσης καποιες φορες οι ειδοποιήσεις σε συγκεκριμένες εφαρμογές καθυστερούν παρόλο που εχουν εξαιρεθεί απο το optimization. Wipe cache κάνουμε μεχρι adb εντολές. Χρήστες ios τουλάχιστον σε αυτά τα θέματα δεν έχουν πρόβλημα. Τι να το κάνουμε το flip και το zoom μεχρι το φεγγάρι και τα εκατομμύρια στο antutu αν στα πιο απλά δεν υπάρχει αξιοπιστία; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 (edited) Συμφωνώ πως τα περισσότερα απο τα Samsung και Xiaomi κ Poco υπερθερμαίνονται με ενα απλο Tethering mode και Speedtest με 5G ΆΘΛΙΑ στην κυριολεξία τα thermal absorptions τους. Στην Cosmote ειδικά αν θέλεις συσκευή που να μην κλεινει το Tethering με 5G και Speedtest απο υπερθέρμανση : διαλέγεις ΜΟΝΟ Realme και Motorola ....ή κάποιο καλο Iphone. Edited October 1, 2025 by HORGRAP 4 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 16 ώρες πριν, mixtri said: Να μας φέρετε το αμερικανικό με μεγαλύτερη μπαταρία και μιλιμιτερ γουειβ παρακαλώ. Έτσι! Να πάμε επιτέλους σε πραγματικά υψίσυχνα... 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Μιας και το φέρνει η κουβέντα..εσείς με το iOS δεν έχετε αυτή τη πολυτέλεια! 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 9 ώρες πριν, georgemv said: Να δω τι θα το κάνετε το μιλιμέτερ γουέιβ στα 38GHz στην Ελλάδα πρώτα, και μετά να σας φέρουμε Στο εργαστήριο, στα 2 μέτρα, με feed 10Gbit, αυστηρά για νταλκαδιάρηδες... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 16 minutes ago, elkons said: Μιας και το φέρνει η κουβέντα..εσείς με το iOS δεν έχετε αυτή τη πολυτέλεια! Έχω να το δω αυτό από κάτι αλκατελ το 2013😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 το cellmapper από ότι είδα κάποιους σταθμούς δεν τους έχει,δεν είναι πλήρως ενημερωμένο.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 4 ώρες πριν, odim said: το cellmapper από ότι είδα κάποιους σταθμούς δεν τους έχει,δεν είναι πλήρως ενημερωμένο.... Ναι είναι ελλιπής καθώς είχε επαναφερθεί η βάση γιατί είχαμε ενα τρολ που έσβηνε συνέχεια σταθμούς. Μερικοί φαίνονται κόκκινοι με λάθος θέση ή παλιοί που δεν έχουν σβηστεί και αντικατασταθεί με το καινούργιο eNb. Σιγά σιγά ανα περιοχή προσπαθούμε να τους φτιάξουμε αλλά είναι πιο ζόρικα ειδικά σε μεγάλες πόλεις. Σιγά σιγά έρχεται στα κανονοικά του. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 12 ώρες πριν, elkons said: Ναι είναι ελλιπής καθώς είχε επαναφερθεί η βάση γιατί είχαμε ενα τρολ που έσβηνε συνέχεια σταθμούς. Μερικοί φαίνονται κόκκινοι με λάθος θέση ή παλιοί που δεν έχουν σβηστεί και αντικατασταθεί με το καινούργιο eNb. Σιγά σιγά ανα περιοχή προσπαθούμε να τους φτιάξουμε αλλά είναι πιο ζόρικα ειδικά σε μεγάλες πόλεις. Σιγά σιγά έρχεται στα κανονοικά του. Ήταν το ίδιο άτομο που άλλαζε και τις φωτογραφίες στο cellmapper wiki; 2 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 1 minute ago, zurabi_97 said: Ήταν το ίδιο άτομο που άλλαζε και τις φωτογραφίες στο cellmapper wiki; Για πότε αναφέρεσαι; Εγώ σε αυτόν που αναφέρομαι έχει φάει ban αρκετό καιρό. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts