Nickchris36 Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 (edited) 21 minutes ago, elkons said: Α από τα παλιά μικροκυματικά οι ζαβοί θα παίζουν. Και εδώ με ζακέτα πας έξω. Καλύτερα, κούρασε λίγο η ζέστη (όχι ότι δεν έχει, μόλις σε δει ο ήλιος σε καίει). Na χειμωνιάσει επιτέλους ναι...μπα εδώ είναι βουνά έχει ψυχρα όλη μέρα. Edited September 19, 2025 by Nickchris36 6 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Μίλησε κανείς για .... μικροκυματικά Link ? . έχουμε πήξει στα μικροκυματικα εν ετη 2025 για ζεύξεις αντι για οπτικές ίνες στα Cells. Ελάτε στα Εξάρχεια. Κωλέττη Street, : .....or N.Y.M.A Street στην Πατησίων Βικτώρια... ...or New York Fifth Avenue για MMwave συνδρομητών και οχι ... παροχων . Εκει τα IPhones παιζουν σε mmWave 😉 8 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Η καινούργια που είχε μπει στα Μετέωρα (Θεσσαλονίκης) 101308 φαίνεται να μην παίζει πλέον εδώ και λίγο καιρό. Έσωζε την κατάσταση γιατί τώρα χωρίς αυτή πιάνει μόνο η 1015 ναι 4ψηφιο enb ακόμα lte onlt band 3 🥲 του ύψους και του βάθους πια σε αυτή την πόλη. Στις συναυλίες στη ΔΕΘ και φέτος τα πήγε εξαιρετικά με το νέο micro που είχε μπει προ 2-3 ετών! Στη συναυλία της Τσαλιγοπούλου όμως σήμερα δεν τα πήγε και τόσο καλά διότι με το κινητό στη τσέπη σε πέταγε εκτός δικτύου. Έγινε στο πάρκο του Αγίου Βασιλείου έξω από την Θεσσαλονίκη. Με το κινητό στο χέρι έκανε εναλλαγές από όπου να ναι, θέλει σίγουρα κεραία εκεί στο χωριό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 On 18/9/2025 at 5:21 ΠΜ, elkons said: 50MHz 2η N78 στην Θήβα και όχι 30MHz. Δε το περίμενα! 150 εινα η άδεια του ΟΤΕ 50 από το wi max και τα άλλα 100 που έχει σε λίγα μέρη υπάρχει περιορισμό στην συχνότητα του womax και γινόταν 30 8 ώρες πριν, HORGRAP said: Μίλησε κανείς για .... μικροκυματικά Link ? . έχουμε πήξει στα μικροκυματικα εν ετη 2025 για ζεύξεις αντι για οπτικές ίνες στα Cells. Ελάτε στα Εξάρχεια. Κωλέττη Street, : .....or N.Y.M.A Street στην Πατησίων Βικτώρια... ...or New York Fifth Avenue για MMwave συνδρομητών και οχι ... παροχων . Εκει τα IPhones παιζουν σε mmWave 😉 Μαζί σου σε αυτό αλλα εδω δεν έχουμε κεραίες γιατί της κατεβάζουν για πλάκα και θέλουν 200 άδειες σε αυτήν χώρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 14 ώρες πριν, VasilisSam said: Η καινούργια που είχε μπει στα Μετέωρα (Θεσσαλονίκης) 101308 φαίνεται να μην παίζει πλέον εδώ και λίγο καιρό. Έσωζε την κατάσταση γιατί τώρα χωρίς αυτή πιάνει μόνο η 1015 ναι 4ψηφιο enb ακόμα lte onlt band 3 🥲 του ύψους και του βάθους πια σε αυτή την πόλη. Στις συναυλίες στη ΔΕΘ και φέτος τα πήγε εξαιρετικά με το νέο micro που είχε μπει προ 2-3 ετών! Στη συναυλία της Τσαλιγοπούλου όμως σήμερα δεν τα πήγε και τόσο καλά διότι με το κινητό στη τσέπη σε πέταγε εκτός δικτύου. Έγινε στο πάρκο του Αγίου Βασιλείου έξω από την Θεσσαλονίκη. Με το κινητό στο χέρι έκανε εναλλαγές από όπου να ναι, θέλει σίγουρα κεραία εκεί στο χωριό. Επειδή είμαι από εκείνη την περιοχή, η 101308 έχει να φανεί εδώ και 2-3 μήνες ανοιχτή. Σε κλήση στο τεχνικό τμήμα, είπαν πως την έκλεισαν για να βάλουν n78. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουν κάτι και με την 1015 γιατί ναι μεν έχουν χαμηλώσει την ισχύ της όμως επειδή είμαι κοντά σε αυτήν το εχω αναφέρει και άλλες φορές με συνδέει εκεί και τα αποτελέσματα της είναι άθλια και σε δεδομένα και σε volte κλήσεις (λογικό για lte b3 only). 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 Εχω μια φίλη στα μετέωρα θεσνικης και μου λεει οτι μονο με κοσμοτε εχει ίντερνετ στο κινητο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 Μια ερώτηση, έβαλα την κάρτα στο iPhone 15 pro που έχω και έχει κανονικά 5G SA, δύο μέρες μετά δοκίμασα την κάρτα στο Samsung A25 αλλά δεν φαίνεται να έχει SA. Δεν θα έπρεπε μετά το provisioning (εάν το λέω σωστά) να λειτουργεί και στο A25 το SA; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 On 18/9/2025 at 5:04 ΜΜ, Chrischal1908 said: Η κάλυψη του 5G SA είναι πια στο 75% βάσει του site της εταιρείας. Λογικά τέλος του έτους θα πάει 80%. SA στο 75%; Μήπως 3500 , γιατί το SA ακόμα και στην Αθήνα δεν είναι τόσο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Εχω μια φίλη στα μετέωρα θεσνικης και μου λεει οτι μονο με κοσμοτε εχει ίντερνετ στο κινητο Μέχρι πριν 3-4 χρόνια δεν είχε ούτε gsm εντομεταξυ. Από όταν μπήκε η 101118 σώθηκε η περιοχή! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Εχω μια φίλη στα μετέωρα θεσνικης και μου λεει οτι μονο με κοσμοτε εχει ίντερνετ στο κινητο Λογικά πιάνει από την 101118 η οποία όντως σώζει την κατάσταση εκεί. Για το λόγου του αληθές η 1015 σε πολύ κοντινή απόσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού μου: 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 12 ώρες πριν, spoukos said: Λογικά πιάνει από την 101118 η οποία όντως σώζει την κατάσταση εκεί. Για το λόγου του αληθές η 1015 σε πολύ κοντινή απόσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού μου: Γιατί υποτίθεται δεν αναβαθμίζουν αυτήν την κεραία; Σου έχουν πει κάποια καλή δικαιολογία της προκοπής από το cc ή τα κλασσικά όλο αναβαθμιζουμε και θα έρθουμε και από κει; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 5G SA vs NSA μέσα στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη. SA NSA Η 101111 παίζει μόνο με n1 στο 5g και δε την επιλέγει στο SA. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Γιατί υποτίθεται δεν αναβαθμίζουν αυτήν την κεραία; Σου έχουν πει κάποια καλή δικαιολογία της προκοπής από το cc ή τα κλασσικά όλο αναβαθμιζουμε και θα έρθουμε και από κει; Τα συνηθισμένα θα το ελέγξουν λένε. Μια φορά πριν λίγο καιρό κιόλας με πήραν και με είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα και πως η κεραία δίνει 50 - 60 mbps. Τους λέω δε θα με βγάλετε τρελό αφού έχω κάνει πόσα speedtest και παρόλα αυτά φαίνεται ότι το δίκτυο σέρνεται και όταν σερφάρω. Τώρα λένε θα το δουν πάλι. Άντε να δούμε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 6 minutes ago, spoukos said: Τα συνηθισμένα θα το ελέγξουν λένε. Μια φορά πριν λίγο καιρό κιόλας με πήραν και με είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα και πως η κεραία δίνει 50 - 60 mbps. Τους λέω δε θα με βγάλετε τρελό αφού έχω κάνει πόσα speedtest και παρόλα αυτά φαίνεται ότι το δίκτυο σέρνεται και όταν σερφάρω. Τώρα λένε θα το δουν πάλι. Άντε να δούμε 13788, Messenger ή Chat αυτά π σε λένε; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 22 minutes ago, elkons said: 13788, Messenger ή Chat αυτά π σε λένε; 13788 και chat, messenger δεν έχω ασχοληθεί 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 (edited) Άνοιξε η διαύγεια και μπορώ να πω πάει σφαίρα το site. Ε λοιπόν και κάτι ευχάριστο, κάτι που περίμενα. Ξανά εκδόθηκε άδεια κατασκευής κεραίας με κωδική ονομασία ΝΙΑΟΥ/Χ, στην Άφησσο Πηλίου!! https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΒ9Α639-ΜΕ0 Μαζεμένες τροποποιήσεις/χορηγήσεις έως 19/9/2025 Edited September 21, 2025 by elkons Τι Άφησσος/Άφυσσος.. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 22, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 10 ώρες πριν, elkons said: Άνοιξε η διαύγεια και μπορώ να πω πάει σφαίρα το site. Ε λοιπόν και κάτι ευχάριστο, κάτι που περίμενα. Ξανά εκδόθηκε άδεια κατασκευής κεραίας με κωδική ονομασία ΝΙΑΟΥ/Χ, στην Άφησσο Πηλίου!! https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΒ9Α639-ΜΕ0 Μαζεμένες τροποποιήσεις/χορηγήσεις έως 19/9/2025 Άφησσος η ψυχή του ανθρώπου. Πολύ χάρηκα! 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 (edited) Εξακολουθώ να μην βλέπω καμία αισθητή διαφορά στο sa. Αντιθέτως πλέον μου προκαλεί πρόβλημα γιατί επιλέγει συνέχεια την Ν28 από πύργο του ΟΤΕ η οποία εδώ και 10 μέρες δεν λειτουργεί αλλά είναι τσίτα και πιάνει σε πάρα πολλά σημεία. Μάλιστα ακόμα και πάνω στην Εγνατία έξω από τη ΔΕΘ σε πετάει σε αυτή χάνοντας τα δεδομένα και παρακαλάς να σε γυρίσει σε Ν78. Αναγκάζομαι σε περιοχές στο κέντρο ειδικά προς καμάρα και ροτόντα να γυρνάω σε 4g για να έχω δίκτυο. Ότι να ναι η κοσμοτε πάλι. Ακόμη και η κεραία πάνω από τη Ραιδεστό που είχε τεράστιο πρόβλημα έφτιαξε και τουλάχιστον τώρα μπορείς να στείλεις έστω μήνυμα. Αλλά κέντρο Θεσσαλονίκης είναι ρεζίλι η φάση, ζήτω οι νέες 800αρες. https://www.speedtest.net/my-result/a/11131714821 Edited September 22, 2025 by VasilisSam 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 12 ώρες πριν, elkons said: Άνοιξε η διαύγεια και μπορώ να πω πάει σφαίρα το site. Ε λοιπόν και κάτι ευχάριστο, κάτι που περίμενα. Ξανά εκδόθηκε άδεια κατασκευής κεραίας με κωδική ονομασία ΝΙΑΟΥ/Χ, στην Άφησσο Πηλίου!! https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΒ9Α639-ΜΕ0 Μαζεμένες τροποποιήσεις/χορηγήσεις έως 19/9/2025 Ευκαιρία οπότε θέλουν οι άλλοι να ζητήσουν εγκατάσταση εκεί 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 1 minute ago, aektzhs 1 said: Ευκαιρία οπότε θέλουν οι άλλοι να ζητήσουν εγκατάσταση εκεί Υπάρχουν εντωμεταξύ γύρω γύρω (βλ Κορόπη, Καλά Νερά, Βυζίτσα) αλλά προτιμούν να έχουν δικες τους κεραίες μάλλον. Εάν σκοπεύουν συνεγκατασταση, δεν φτάνει μια για να κλείσει όλο το κενό από Καλά Νερά μέχρι Άφυσσο. Θα δείξει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 39 minutes ago, VasilisSam said: Εξακολουθώ να μην βλέπω καμία αισθητή διαφορά στο sa. Αντιθέτως πλέον μου προκαλεί πρόβλημα γιατί επιλέγει συνέχεια την Ν28 από πύργο του ΟΤΕ η οποία εδώ και 10 μέρες δεν λειτουργεί αλλά είναι τσίτα και πιάνει σε πάρα πολλά σημεία. Μάλιστα ακόμα και πάνω στην Εγνατία έξω από τη ΔΕΘ σε πετάει σε αυτή χάνοντας τα δεδομένα και παρακαλάς να σε γυρίσει σε Ν78. Αναγκάζομαι σε περιοχές στο κέντρο ειδικά προς καμάρα και ροτόντα να γυρνάω σε 4g για να έχω δίκτυο. Ότι να ναι η κοσμοτε πάλι. Ακόμη και η κεραία πάνω από τη Ραιδεστό που είχε τεράστιο πρόβλημα έφτιαξε και τουλάχιστον τώρα μπορείς να στείλεις έστω μήνυμα. Αλλά κέντρο Θεσσαλονίκης είναι ρεζίλι η φάση, ζήτω οι νέες 800αρες. https://www.speedtest.net/my-result/a/11131714821 Αυτή η συμπεριφορά συνεχίζει και όσο έχεις κλειστή την 2η sim? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 Ναι, την 2η της βοντα την έχω για καταγραφή μόνο για cellmapper κάποιες φορές. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 15 ώρες πριν, elkons said: Άνοιξε η διαύγεια και μπορώ να πω πάει σφαίρα το site. Ε λοιπόν και κάτι ευχάριστο, κάτι που περίμενα. Ξανά εκδόθηκε άδεια κατασκευής κεραίας με κωδική ονομασία ΝΙΑΟΥ/Χ, στην Άφησσο Πηλίου!! https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΒ9Α639-ΜΕ0 Μαζεμένες τροποποιήσεις/χορηγήσεις έως 19/9/2025 Μαρούσι τίποτα;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 H cosmote παίζει πιο πολύ σε b3 ενώ οι άλλες δυο σε b7 ειδικά μέσα σε μεγάλα αστικά κέντρα.. 2 1 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 Cosmote σπίτι μου, σήμα καμπάνα.... 2 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts