Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχει κάνα μήνα που βλέπω μεγάλη διαφορά στο να με κρατάει σε sa χωρίς να χρειάζεται flight mode κάθε ένα λεπτό. Δεν μπορώ να το ψυχολογησω ακόμα ότι θέλει κάνει. Κηφισός ΚΤΕΛ με SA https://www.speedtest.net/my-result/a/11106930277

36 minutes ago, georgebad said:

Εγώ με 15αρη iPhone αυτό που παρατηρώ είναι ότι SA θα μου δώσει όταν έχω n78 με αρκετά καλό σήμα , ή αν δεν πιάνει καθόλου LTE μπαίνει σε n28 . Κατά τα άλλα NSA 

Θεωρητικά, αυτή είναι η σωστή διαβάθμιση και χρήση των μπαντων κατά σειρά και σωστή χρήση του NSA χωρίς να κανιβαλιζει το SA. Καλή Ν78-> SA και παίζει μόνη της ή ca όταν ανοίξουν στο SA, δεν έχει καλό σήμα - >NSA με Ν1 και Ν28 να βοηθάει την κατάσταση, σκάρτο σήμα - > Ν28 και βγάζει το φίδι από την τρύπα όσο μπορεί. Και μάλλον τα κατάφεραν υποθέτω 

Edited by johnny_htc

Βλέπω στο cellmapper η 101001 Μάλγαρα έκανε glow up!! SA N78 & lte όλες οι μπάντες! Έβαλε και φώτο ευχαριστούμε satrapis! Πόσα χρόνια κολλημένοι σε αυτά τα διόδια χωρίς καν δυνατότητα κλήσεων πολλές φορές ελπίζω όλα αυτά να είναι παρελθόν πλέον.

3 minutes ago, VasilisSam said:

Βλέπω στο cellmapper η 101001 Μάλγαρα έκανε glow up!! SA N78 & lte όλες οι μπάντες! Έβαλε και φώτο ευχαριστούμε satrapis! Πόσα χρόνια κολλημένοι σε αυτά τα διόδια χωρίς καν δυνατότητα κλήσεων πολλές φορές ελπίζω όλα αυτά να είναι παρελθόν πλέον.

Εγώ πάντως έχω κάνει την καλύτερη επένδυση πάνω σε αυτόν τον τομέα, e-pass. Ειδικά στα Μάλγαρα που γίνεται της μουρλής. 

24 minutes ago, VasilisSam said:

Ν78 στη Νέα Μάλγαρα ποιος το περίμενε 💀

Τότε ποιο το νόημα να μπει πιο κάτω συνεγκατασταση στη Vodafone με N78; 

Hlias.

2 minutes ago, elkons said:

Καλή ερώτηση, και εγώ από τα λεγόμενα του mixtri είχα καταλάβει ότι πάει για ξηλωμα μόλις γινόταν η συνεγκατασταση, θα δείξει..

5 minutes ago, VasilisSam said:

Καλή ερώτηση, και εγώ από τα λεγόμενα του mixtri είχα καταλάβει ότι πάει για ξηλωμα μόλις γινόταν η συνεγκατασταση, θα δείξει..

Είναι ολόφρεσκη αναβάθμιση, πριν 1 μήνα πέρασα και σερνόταν πολύ με Β3 Only και Ν1 επέλεγε EN-DC. 

Πωπω μοιάζει με την κεραία στα Νέα Μουδανιά. Ισως φτάσεις 1000 απέναντι. 

Έχει γίνει ωραίος συνδυασμός Commscope και Ericsson AIR. Τα Commscope είναι σαν διπλό sector, δίνει τρομερή κάλυψη. Ίσως καλύπτει καλύτερα Κύμινα και στα Νέα Μάλγαρα πάνω στον δρόμο για τα διόδια κάλυψη.

Screenshot-20250909-220359-Cell-Mapper.j

Πάντως πρέπει να άνοιξαν αμέσως τις Ν78, όταν πέρασα δεν τα είχε.

Hlias.

12 minutes ago, VasilisSam said:

Γυρνάω με κτελ Θεσσαλονίκη οπότε θα κάνω καμιά μέτρηση εν κινήσει από την εθνική. 

Και με NOVA παρακαλώ!🤝

16 minutes ago, Chrischal1908 said:

Και με NOVA παρακαλώ!🤝

Δεν έχω νοβα, η μόνη επαφή που είχα ήταν λόγω συγγενών με αστυνομική προσφορά όπου πρόσφατα κάτι παίχτηκε με το σωματείο και σταματάνε συνεργασία και θα τα πάνε τώρα κοσμοτε. Με τις επενδύσεις που κάνει η κοσμοτε ειλικρινά νιώθω κορόιδο να δώσω έστω και 1€ στις άλλες 2.

1 hour ago, elkons said:

Είναι ολόφρεσκη αναβάθμιση, πριν 1 μήνα πέρασα και σερνόταν πολύ με Β3 Only και Ν1 επέλεγε EN-DC. 

Πωπω μοιάζει με την κεραία στα Νέα Μουδανιά. Ισως φτάσεις 1000 απέναντι. 

Έχει γίνει ωραίος συνδυασμός Commscope και Ericsson AIR. Τα Commscope είναι σαν διπλό sector, δίνει τρομερή κάλυψη. Ίσως καλύπτει καλύτερα Κύμινα και στα Νέα Μάλγαρα πάνω στον δρόμο για τα διόδια κάλυψη.

Screenshot-20250909-220359-Cell-Mapper.j

Πάντως πρέπει να άνοιξαν αμέσως τις Ν78, όταν πέρασα δεν τα είχε.

Πένα, ποιος το περίμενε 😎

56 minutes ago, VasilisSam said:

Γυρνάω με κτελ Θεσσαλονίκη οπότε θα κάνω καμιά μέτρηση εν κινήσει από την εθνική. 

Αντε περιμένουμε, right on time που λένε 😎😜

1 hour ago, elkons said:

Ν78 στη Νέα Μάλγαρα ποιος το περίμενε 💀

Κάλυψη και σε άλλους οικισμούς. Μπόμπα βασικά, οι τύποι 6δεν αστειεύονται, φτιάχνουν πολύ καλό δίκτυο. Ίσως πάνω στη βονταφον να βάλουν μόνο για κάλυψη και όχι Ν78. Μια χαρά και αυτό 

3 minutes ago, johnny_htc said:

και όχι Ν78. Μια χαρά και αυτό 

Έχουν δηλώσει κανονοικά δε θυμάμαι αν Massive ή Passive. Αν Passive, είναι σίγουρο, αν massive ίσως αργήσει αλλά θα βάλει μιας και υπάρχει άδεια ή κατευθείαν λόγω της κίνησης τα καλοκαίρια προς τα διόδια.. αν και τόσα χρόνια σερνόταν. 

Hlias.

4g  https://www.speedtest.net/my-result/a/11107565253

5g sa εναλλαγή με Ν1 με Ν78 επειδή Ν78 ήταν κάπως οριακή στιγμιαία έδινε μεγαλύτερη ταχτυτητα και μετά έπεφτε https://www.speedtest.net/my-result/a/11107562701

1 ώρα πριν, VasilisSam said:

5g sa εναλλαγή με Ν1 με Ν78 επειδή Ν78 ήταν κάπως οριακή στιγμιαία έδινε μεγαλύτερη ταχτυτητα και μετά έπεφτε https://www.speedtest.net/my-result/a/11107562701

Επιτέλους έφτιαξε η τρύπα των Μαλγάρων! 

Με το καλό όταν πάω κι εγώ προς Θεσσαλονίκη θα ανεβάσω μέτρηση! 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

9 ώρες πριν, VasilisSam said:

Μάλγαρα έτσι; Άλλη φάση τελείως η περιοχή πλέον 

#ύπερδίκτυοχώραςνο1

Screenshot_20250910_131413_NetMonster.jpg

Screenshot_20250910_131407_Speedtest.jpg

Edited by Nickchris36

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

20 minutes ago, Nickchris36 said:

#ύπερδίκτυοχώραςνο1

Screenshot_20250910_131413_NetMonster.jpg

Screenshot_20250910_131407_Speedtest.jpg

Παρα πολύ καλά είναι για τη κίνηση και rsrp. Ν1 ακόμα αυτή στο μεταξύ 

1 minute ago, johnny_htc said:

Παρα πολύ καλά είναι για τη κίνηση και rsrp. Ν1 ακόμα αυτή στο μεταξύ 

Disconnected τη βλπεω ,ισως δε περνάει Ν1 καν ή θερμοκρασία.

Hlias.

Just now, elkons said:

Disconnected τη βλπεω ,ισως δε περνάει Ν1 καν ή θερμοκρασία.

Μπορεί, αλλά βλέπω γεμάτο το εικονιδιακι πάνω του 5G, ίσως τράβηξε screenshot ακριβώς μόλις έπεφτε σε Disconnected. 

Just now, johnny_htc said:

Μπορεί, αλλά βλέπω γεμάτο το εικονιδιακι πάνω του 5G, ίσως τράβηξε screenshot ακριβώς μόλις έπεφτε σε Disconnected. 

Κλασική Samsung με Qualcomm..

Hlias.

Έχει κανείς θεμα με τα δεδομένα;

Speedtest κάνουν, αλλά δεν λειτουργούν για χρήση σε αλλες εφαρμογές. 

Hlias.