Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://www.speedtest.net/my-result/i/4353214395

Ρεκόρ των ρεκόρ ! ! !

Ποια περιοχή φίλε;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Δράμα κέντρο

Λογικά ήσουν σε Ν78. Μπορει όμως και με Ν1 να φτάσεις αυτήν την ταχύτητα με pdcp aggregation και πολύ καλό LTE.

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό που βλέπουμε τώρα, τι είναι; N1; Το έχει δει κανείς;

Θεωρώ ότι η πλειονότητα είναι Ν1. 400-500mbps. Η Ν78 είναι περιορισμένη και με 60mhz. Υπάρχει δρόμος.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικά ήσουν σε Ν78. Μπορει όμως και με Ν1 να φτάσεις αυτήν την ταχύτητα με pdcp aggregation και πολύ καλό LTE.

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θεωρώ ότι η πλειονότητα είναι Ν1. 400-500mbps. Η Ν78 είναι περιορισμένη και με 60mhz. Υπάρχει δρόμος.

Με 60mhz Ν78 ? Ουαου πραγματικα, το lte πρεπει να πετουσε επισης

Δε μπορείτε να δείτε μπάντες σε iPhone 12? Είναι ενδιαφέρον να δούμε σε ποιες περιοχές έχει Ν78.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε μπορείτε να δείτε μπάντες σε iPhone 12? Είναι ενδιαφέρον να δούμε σε ποιες περιοχές έχει Ν78.

Γιατί, σε ποιό μπορείς να δεις τις μπάντες και πως; Δεν ξέρω, ρωτάω απλά...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Σε android κινητά γίνεται.Είτε απο το service menu της συσκευής πχ samsung είτε με εφαρμογή πχ netmonster χωρίς root ή network signal guru αν έχεις root

Απο οτι ξερω το field test με τα qualcomm δεν τα παει καλα , και απο οτι διαβασα δεν πρεπει να υπαρχει καν υλοποιηση για Nr ..

Σε android κινητά γίνεται.Είτε απο το service menu της συσκευής πχ samsung είτε με εφαρμογή πχ netmonster χωρίς root ή network signal guru αν έχεις root

Επειδή δεν έχω Samsung, πάω για netmonster... Δεν ξέρω αν έχει service menu το Xiaomi μου.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έβαλα σήμερα τη SIM μου σε iPhone 12 mini φίλης για να στείλω το sms για το 5G. Μού έστειλαν μήνυμα ότι το αίτημα θα ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά αλλά μετά από 2.5 ώρες δεν είχα κάποιο λάβει κάποιο έξτρα μήνυμα για ενεργοποίηση. Πόση ώρα συνήθως παίρνει να ενεργοποιηθεί σε όσους το έχετε δοκιμάσει;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έβαλα σήμερα τη SIM μου σε iPhone 12 mini φίλης για να στείλω το sms για το 5G. Μού έστειλαν μήνυμα ότι το αίτημα θα ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά αλλά μετά από 2.5 ώρες δεν είχα κάποιο λάβει κάποιο έξτρα μήνυμα για ενεργοποίηση. Πόση ώρα συνήθως παίρνει να ενεργοποιηθεί σε όσους το έχετε δοκιμάσει;

Δεν παίρνεις SMS Ενεργοποίησης όπως στο 4G. Είναι ενεργοποιημένο ήδη. Ανοίγεις διακόπτες και σε περιοχή με κάλυψη θα δεις σήμα 5G

Δεν είναι δικό μου το βρήκα από άλλον. MATE 40 PRO

137bc7e35b557e714476b51ebe8a32f0.jpg

Edited by scream

Είναι δυνατόν να πιάνονται ταχύτητες πάνω από Gbps όπως αυτό ή του doganos στην προηγούμενη σελίδα με μόνο 60Mhz bandwidthή ή έβαλαν και το καινούριο φάσμα;

Η cosmote με τέτοιες ταχύτητες σε n78 τι να το κάνει το mmwave :D

Με samsung πως ακριβώς βλέπω σε ποια band είμαι, από το service menu που αναφέρατε?

Εδώ πάντως γράφει ότι μπορούμε να διαλέξουμε band.

Με samsung πως ακριβώς βλέπω σε ποια band είμαι, από το service menu που αναφέρατε?

Εδώ πάντως γράφει ότι μπορούμε να διαλέξουμε band.

*#0011# STACK 1 η 2 αναλογα με το που εχρις την σιμ , εκει καπου λεει Nr band ειναι η μπαντα και λιγο καπου εχει ενα ονομα που τελειωνει σε BW και εκεινο ειναι το BANDWITGH

*#0011# STACK 1 η 2 αναλογα με το που εχρις την σιμ , εκει καπου λεει Nr band ειναι η μπαντα και λιγο καπου εχει ενα ονομα που τελειωνει σε BW και εκεινο ειναι το BANDWITGH
Ευχαριστώ...

Είναι δυνατόν να πιάνονται ταχύτητες πάνω από Gbps όπως αυτό ή του doganos στην προηγούμενη σελίδα με μόνο 60Mhz bandwidthή ή έβαλαν και το καινούριο φάσμα;

Η cosmote με τέτοιες ταχύτητες σε n78 τι να το κάνει το mmwave :D

Μη ξεχνάς ότι είναι EN-DC το δίκτυο και έχεις ένα τούμπανο LTE component με 5CA/4MIMO να δίνει 400-600 Mbit. Τα υπόλοιπα έρχονται από το NR component.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αν κάποιος έχει δηλαδή την υπηρεσία ενεργοποιημενη στη γραμμή του παίρνει δωρεάν απεριόριστα MB για 3 μήνες.. Οκ.. Και αν είμαι σε 3G ή 4G λογικά πάλι απεριόριστα θα έχω σωστά;

Θεωρώ ότι δε γίνεται μόνο όταν πιάνω 5G να είναι απεριόριστα και όλη την άλλη ώρα να χρεώνει