waeo Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 (edited) 10 minutes ago, zurabi_97 said: Ο CosMap είναι άφαντος από τον Δεκέμβριο. Στο forum ναι αλλά στο cellmapper καθόλου 😉, έχει διορθώσει/προσθέσει/ενημερώσει πάρα πολλές κεραιές της Cosmote. Ήδη ανάρτησε την φωτο του φίλου από χθες! Edited April 18, 2023 by waeo 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 @Notus Πότε δεν κατάλαβα γιατί στην Cosmote ...σε αντίθεση με την Deutsche TeleKom το 5G DSS είναι τοσο " χαζο / κουτό " στημένο και δεν αλλαζει εύκολα απο N28 N1 σε N78 ακομα και με άριστο σημα και χαμηλη κίνηση ΕΝΩ : στο 4G ολα αλλάζουν όμορφα / αρμονικά δυναμικά ακομα και το Pcell αναλογα με το τι επιθυμεί το δίκτυο για να μοιράσει τα Signalings. Στο 5G αν σου κάτσει N28 η N1 με RRC connected θα σε κρατησει εκει για ΠΑΝΤΑ μεχρι να βγεις σε άλλο Cell αν μετακινηθείς. Αλλάξτε τα counters . Καντε το .. έξυπνο :) 4 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Μιας και είμαι εκεί που είναι κι ο doganos.. Νικήτη ΧαλκιδικήςΛίγο πιο κεντρικά και παραλία βαράει >800 Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Eagles palace κοντα στην νέα ρόδα 7 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Καστοριά σιγά σιγά απλώνει το 5g....Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Πίσω από Άρειο πάγο (Xiaomi 11T)Και 4G με το δικό μουPoco X3 Pro via Tapatalk 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 10 minutes ago, georgeavl3 said: Πίσω από Άρειο πάγο (Xiaomi 11T) Και 4G με το δικό μου Poco X3 Pro via Tapatalk Άλλαξες συσκευη ή όχι τελικά; 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Όχι, δανείστηκα ενός φίλου μου. Έχει mediatek βέβαια αυτός.Poco X3 Pro via Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 (edited) 38 minutes ago, georgeavl3 said: Πίσω από Άρειο πάγο (Xiaomi 11T) Και 4G με το δικό μου Poco X3 Pro via Tapatalk Τουμπανακι φαινεται το 11T Τι 5CA? 😱 Και τρομερο ping επισης Edited April 20, 2023 by CamuCamu 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Εντάξει ένα 5CA το έχουν όλα τα 5G κινητά πιστεύω. Αλλά ναι το 11Τ τουμπανακι όπως το πες. Πολύ τον ζηλεύω τον φίλο μου.Poco X3 Pro via Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 χαλκιδική που έκανα μια βόλτα, το δίκτυο είναι αναβαθμισμένο και οι ταχύτητες πολύ καλές. Έγιναν και discover κάποιες νέες κεραίες στο cellmapper... 😉 Μπράβο τους. Συνεχόμενα streaming μέσα σε βουνά κτλ και δεν κόλωσε πουθενά. Μόνο σε ένα σημείο δύσκολο, έπεσε σε Edge και για μισό λεπτό μετά δεν είχε και καθόλου σήμα, αλλά αναμεσα στα βουνά. Η διαφορά εμφανέστατη αν συγκρίνεις μια παρατημένη πόλη (Δράμα) με το νέο δίκτυο. Μέχρι το καλοκαίρι ελπίζουμε και εδώ σε αναβάθμιση 🙂 10 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 Βλέπω κ από δυτικα, πρεπει να εχουν αναβαθμιστεί ολόκληροι οι νόμοι Θεσπρωτίας κ Πρεβέζης σύμφωνα με αυτά που είδα χτες στο ταξίδι μου προς Αθήνα. Παρομοιως και εγώ έκανα ανακαλύψεις για το Cellmapper, που, έστω και καθυστερημένα, ανέβηκαν. Σε ένα σημείο μόνο έπεσα σε No Service, στην Αμβρακία Οδό λίγο πριν ενωθεί με την Ιονία.Poco X3 Pro via Tapatalk 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 Η διαφορά με 4G στην Αλεξανδρούπολη είναι τρομερή! Κατά βάση πλέον οι ταχύτητες είναι σχεδόν παντού 4-5x του 4G! Αναμένετε μετρήσεις μέχρι Ορεστιάδα σε λίγο καιρό αλλά και Κομοτηνή τριγύρω. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 20 minutes ago, waeo said: Η διαφορά με 4G στην Αλεξανδρούπολη είναι τρομερή! Κατά βάση πλέον οι ταχύτητες είναι σχεδόν παντού 4-5x του 4G! Αναμένετε μετρήσεις μέχρι Ορεστιάδα σε λίγο καιρό αλλά και Κομοτηνή τριγύρω. Σκίζει παντού εντός και εκτός. Μόνο Ξάνθη είναι ακόμα το χάλι αν δεν αναβαθμίσουν το κοτέτσι. την 3155. Έχει ξεφύγει η κατάσταση πολύ όπως είχε ξεφύγει και στην Αθήνα και Αττική εδώ και πάρα πολύ καιρό από τον ανταγωνισμό. 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 On 9/3/2023 at 9:18 ΜΜ, HORGRAP said: Θα σου πει και εσένα πως πρέπει να μιλησεις με ... Junior Customer Care Agent και να του εξηγησεις τι αυμβαινει για να σου πουν και εσενα να κανεις ...Reboot η Flight Mode τη συσκευή σου. ΤραίνοΟΣΕ κατάσταση. Δεν ειναι αρμοδιότητα τους. Ακομα και ΑΝ το περάσουν σαν βλάβη " advanced" και κατα συνέπεια δωσεις " πλαγίως " συγκατάθεση να ανοίξουν τα KPIs της σύνδεσης σου για να δουν τα Logs ( με οτι συνεπάγεται αυτο για τα προσωπικα δεδομενα σου) θα σου πουν πως δεν βλέπουν κάτι. @Notus σαν Advanced συνδρομητής θα σου δώσω ενα Hint 😉 Αν τη στιγμή που ο σταθμός βασης σου " παγώσει " το apn session του Ιντερνετ ... αναπόφευκτα μετα απο περίπου 1 λεπτο γίνεις απο RRC CONNECTED σε ... RRC IDLE ΞΕΠΑΓΩΝΕΙΣ στο επόμενο RRC connection attempt Αυτο ομως το 1 λεπτό ειναι αρκετό για να δώσει παράπονα στο Customer Care ... αν συμβαίνει καθημερινά σε όσα αυτοκίνητα περνανε και σταματάνε ...στα φανάρια. ( ή και σε οσους μενουν στις περιοχές αυτές) Ανάσταση ! Διορθώθηκε ! ( εδω και κάποιες εβδομάδες) Μετα απο 2+ χρόνια το έφτιαξαν επιτέλους και αν η κυψέλη γεμίζει δεν παγώνουν τα APN sessions. Notus, σε ευχαριστώ 5 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 2 minutes ago, HORGRAP said: Ανάσταση ! Διορθώθηκε ! ( εδω και κάποιες εβδομάδες) Μετα απο 2+ χρόνια το έφτιαξαν επιτέλους και αν η κυψέλη γεμίζει δεν παγώνουν τα APN sessions. Notus, σε ευχαριστώ Μάλλον μιλάμε για ανθυπολεπτομέρεια της ανθυπολεπτομέρειας, σιγά τα ωα δηλαδή. Ψυχαναγκαστικές καταστάσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 (edited) Σε ενα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας το να " παγώνει " τελείως το Internet APN μέχρι να βγεις σε άλλο PCI δεν ηταν και τόσο " λεπτομέρεια" . Βασική υπηρεσία είναι 🙂 Το ελυσαν και πλεον οταν περνάει κόσμος απο εκει συνεχίζει το ....Radio Streaming...και οι Videoκλησεις αδιάλειπτα. Edited April 23, 2023 by HORGRAP 3 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 (edited) Cosmote tower-Κομοτηνή 103145 @CosMap Edited April 23, 2023 by waeo 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 1 hour ago, waeo said: Cosmote tower-Κομοτηνή Έβαλαν τίποτα;; 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Ήδη τα πάντα έχει τι άλλο να βάλουν;Poco X3 Pro via Tapatalk 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 34 minutes ago, Chrischal1908 said: Έβαλαν τίποτα;; Δεν γνωρίζω πως ήταν πριν, την ανέβασα για να ανεβεί cellmapper αν χρειάζεται. Οταν έχω χρόνο θα αναρτήσω διαδρομή Αλεξανδρούπολη-Κομοτηνή. 34 minutes ago, georgeavl3 said: Ήδη τα πάντα έχει τι άλλο να βάλουν; Poco X3 Pro via Tapatalk Ξέρω ότι είναι πολλοί παράγοντες (μέρα, ώρα, κίνηση, κτλ) ωστόσο η Αλεξανδρούπολη παίζει (λίγο) πιο δυνατά σε κάλυψη Ν78 και ταχυτήτων. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 (edited) Νέα κεραία στο Μενίδι, λεωφόρος Φιλαδέλφειας απέναντι από το Στρατόπεδο. Κωδικός 105647. Δεν είδα να πιάνει N78. Από ταχύτητα μέτρια με το Nord που έχω. Περίπου 100 με 150 down & 80 με 120 up. Edited April 26, 2023 by Hameleon 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 Νέα κεραία στο Μενίδι, λεωφόρος Φιλαδέλφειας απέναντι από το Στρατόπεδο. Κωδικός 105647. Δεν είδα να πιάνει N78. Από ταχύτητα μέτρια με το Nord που έχω. Περίπου 100 με 150 down & 80 με 120 up.Είσαι σίγουρος για τον κωδικό που λες; Cellmapper μου την βγάζει κάπου Πεύκη, Μαρούσι αυτήν που αναφέρεις.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 36 minutes ago, johnny_htc said: Είσαι σίγουρος για τον κωδικό που λες; Cellmapper μου την βγάζει κάπου Πεύκη, Μαρούσι αυτήν που αναφέρεις.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 105674 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 105674Οκ, την τσέκαρα κομπλέ Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts