Jump to content

[Note 9] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Dex εννοείς? Εξαρτάται αν το έχεις σε γραφείο και θες να το δουλεύεις και να φορτίζεις τη συσκευή.

Το Dex στο Note 9 δουλεύει και απλά με σύνδεση hdmi.

Μια που το κουβεντιάζουμε να υποθέσω υπάρχει καλώδιο για σύνδεση σε samrt tv (Samsung στην προκειμένη περίπτωση) και έχετε να προτείνετε κάτι;

Με ασύρματη σύνδεση δεν τρελαίνομαι γιατί το ΝΟΤΕ 4 τουλάχιστον αργούσε και φαντάζομαι και το 9άρι.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια που το κουβεντιάζουμε να υποθέσω υπάρχει καλώδιο για σύνδεση σε samrt tv (Samsung στην προκειμένη περίπτωση) και έχετε να προτείνετε κάτι;

Με ασύρματη σύνδεση δεν τρελαίνομαι γιατί το ΝΟΤΕ 4 τουλάχιστον αργούσε και φαντάζομαι και το 9άρι.

Ανταπτορας Type C σε HDMI.

Η εμπειρια μου με τα καλωδια λεει οχι φτήνιες, εχεις διαφορα προβληματα. Της σαμσουνγκ εχει καπου 35 ευρω. Κρινεις και παιρνεις.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Ανταπτορας Type C σε HDMI.

Η εμπειρια μου με τα καλωδια λεει οχι φτήνιες, εχεις διαφορα προβληματα. Της σαμσουνγκ εχει καπου 35 ευρω. Κρινεις και παιρνεις.

Αρσενικό δεν πρέπει να είναι το HDMI; Από ότι βλέπω είναι θηλυκό. Πως αλλιώς θα κουμπώσει στην τηλεόραση;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Αρσενικό δεν πρέπει να είναι το HDMI; Από ότι βλέπω είναι θηλυκό. Πως αλλιώς θα κουμπώσει στην τηλεόραση;

"ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ" Οχι καλωδιο.

Ανταπτορας + καλωδιο κανει την εκαστοτε δουλεια.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Ποια καρτα sd προτείνετε στα 128gb;

Εδώ αυτή την στιγμή μια Samsung Evo microSDXC 64GB U1

Μια χαρά ικανοποιημένος είμαι αλλά Θέλω να ανέβω στο χωρητικότητα.

Εχει κανείς δοκιμάσει την Samsung Evo Plus microSDXC 128GB U3?

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Εγω πηρα την evo plus 256. Δεν εχω κανα θεμα.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Την έχω δυόμισι χρόνια πάνω σε κινητά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, προχώρα άφοβα

Καλησπέρα,

σκέφτομαι την Spigen Liquid Air για cover, με τι μεμβράνη μπορώ να την συνδυάσω ρε παιδιά?

έρχομαι από s7 edge όπου με Rugged Armor και την Edge επιφάνεια βέλαξα για να τοποθετήσω απόλυτα μεμβράνη...

Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας...

Καλησπέρα,

σκέφτομαι την Spigen Liquid Air για cover, με τι μεμβράνη μπορώ να την συνδυάσω ρε παιδιά?

έρχομαι από s7 edge όπου με Rugged Armor και την Edge επιφάνεια βέλαξα για να τοποθετήσω απόλυτα μεμβράνη...

Κάνε ένα search στο θέμα, μπορεί να είσαι τόσο τυχερός.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Καλησπέρα σας.Δυο μήνες με το κινητό το έχω με την επίσημη θήκη σιλικόνης της samsung και ένα no name tempered glass που έχει εφαρμόσει άψογα αλλά η οθόνη βγάζει μια θολούρα που δεν μου αρέσει καθόλου.Ψάχνοντας λίγο στο συγκεκριμένο θέμα είδα ότι πολλοί προτείνουν τόσο το dome όσο και κάποιες ζελατίνες της ringke και της spigen.Για προστασία κυρίως απο γρατζουνιές και από κάποιο ελεφρύ πέσιμο με καλή θήκη η απόδοση κάποιας ζελατίνας θα ήταν εντάξει?

Παιδιά η spigen neo hybrid με πιο γυαλί συνεργάζεται εκτός dome;

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει πάρει κανείς τα Samsung Galaxy Buds να μας πει εντυπώσεις σε συνδυασμό με το Note ;;; τα γλυκοκοιτάζω κάμποσο τώρα...!

Για τα λεφτά τους είναι μια χαρά.

Καλά σε κλήσεις και οκ σε μουσική. Αυτό είναι σχετικό βέβαια.

Αν έρχεσαι από apple airpods για παράδειγμα, θα πεις ότι είδες το φως το αληθινό. Αν έρχεσαι από B&O ή Sennheiser, θα ξενερώσεις.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

είναι συμβατή η συσκευή με τον ασύρματο φορτιστή ep-ng930? τον χρησιμοποιεί κανείς να μας πει εντυπώσεις?

είναι συμβατή η συσκευή με τον ασύρματο φορτιστή ep-ng930? τον χρησιμοποιεί κανείς να μας πει εντυπώσεις?

https://www.samsung.com/us/mobile/mobile-accessories/phones/fast-charge-wireless-charging-stand-black-sapphire-ep-ng930tbugus/

The wireless Fast Charge feature is compatible with Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+ and later models of the Galaxy Note and Galaxy S series. Wireless Fast Charge is not compatible with Galaxy S6, Galaxy S6 edge or Galaxy S6 active. Those devices will charge at regular speed. Universal wireless charging support for all Qi-enabled devices. Charging your device wirelessly may require the addition of a wireless charging cover (sold separately).

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Παιδιά η spigen neo hybrid με πιο γυαλί συνεργάζεται εκτός dome;

Μπορεί να βοηθήσει κανείς ρε παιδιά εδώ να μη πετάω τζάμπα λεφτά;

Είχα τον συγκεκριμένο για το s7 και δούλευε και η γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Με s8 και Note 8 δεν φορτιζε ξεκίναγε και σταματούσε αμέσως. Για Note 9 δεν ξέρω. Η μόνη λύση που βρήκα να δουλέψει ήταν να χρησιμοποιήσω απλό Samsung φορτιστή (οχι quick charge) στην ασύρματη βάση και μετά φορτιζε ασύρματα τις παραπάνω συσκευές αλλά χωρίς γρήγορη φορτιση. Εάν θες οπωσδήποτε ασύρματη γρήγορη φορτιση πας σε νεότερο αλλιώς δοκίμασε αυτό που σου είπα.

Σε ευχαριστώ πολύ για το info.

Η αλήθεια είναι ότι δοκίμασα αλλά δεν είδα quick charge στο note 9 για αυτό και έθεσα το ερώτημα μήπως κάποιος φίλος έχει κανά tip, να μην πάει χαμένος ο ασύρματος φορτιστής.

Τουλάχιστον φορτίζει έστω και αργά.

Έχει πάρει κανείς τα Samsung Galaxy Buds να μας πει εντυπώσεις σε συνδυασμό με το Note ;;; τα γλυκοκοιτάζω κάμποσο τώρα...!

Δουλεύουν άψογα με note 9. Και ήχος σε μουσική και σε κλήση

:w00t: STERGIOS :w00t:

Για τα λεφτά τους είναι μια χαρά.

Καλά σε κλήσεις και οκ σε μουσική. Αυτό είναι σχετικό βέβαια.

Αν έρχεσαι από apple airpods για παράδειγμα, θα πεις ότι είδες το φως το αληθινό. Αν έρχεσαι από B&O ή Sennheiser, θα ξενερώσεις.

Μπα όχι πρώτη επαφή θα είναι με τέτοιο γκατζετακι! Απλός διαβάζω αρκετά σχόλια και κρητικές στο σκρουτζ ότι είναι οκ πάρα πολύ καλά άλλα στις κλήσεις τηλεφώνου υστερούν πάρα πολύ :worry:

Ίσως μπέρδεψε τα μπούτια της η Samsung όπως με τα τελευταία update σε health και στο ρολόι. Δεν τα έχω πια για να επιβεβαιώσω.

Όταν τα δοκίμασα ένα 3μηνο πριν δεν βρήκα κάποιο θέμα σε κλήσεις, σε συνδυασμό τότε με s8+/Pie/Galaxy Watch (πριν το νέο update) και μόνιμα 4G.

Θήκη/σιλικονη διάφανη μαλακή σαν λάστιχο τυπου χωρίς να δημιουργεί καθόλου έξτρα όγκο στα πλάγια παίζει? Έχω στο Honor 9 μια αντίστοιχη.

Εδώ αυτή που έχω ήδη:

https://pasteboard.co/IkB8ZN8.jpg

IkB8ZN8.jpg

Τελικά ταιριάζει ωραία το swarm skin σε μπλε συσκευή αν μπει και το σκιν της κάμερας.

Κάνει το κινητό να φαίνεται μαύρο και τονίζει το ωραίο σκούρο μπλε σασί, όπως και τις λεπτομέριες πίσω.75aa8e58b31d3c9f02f122a9ef7f9f6c.jpg4d6d265ab389fde781b24c9d2dd78366.jpg95eacfe70f190aa1dd11a2e0e6fac4b7.jpg

Ο φορτιστης του λαπτοπ xiaomi mi air εχει πολλαπλα output. Κανει να το χρησιμοποιησω με το note 9? Εχουν τσιπς που επιλεγουν την καλυτερη εξοδο σωστα?

Xiaomi charger outputs

5V/2A

9V/2A

12V/2A

15V/3A

20V/3.25A

Samsung Charger (Note 9)

5V/2A

9V/1.67A

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

• The title was changed to [Note 9] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)