Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε και στα 2 σε πολλές περιπτώσεις.

Εγώ από το s8+ πήγα στο note 9 για το spen που μου έλειψε και κατάλαβα πόσο απαραίτητο μου είναι όταν δεν το είχα.

Κατά τα υπόλοιπα, incremental αναβάθμιση ήταν, δεν είπα "ουαου".

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Σε προηγούμενο post, ένας φίλος ανέβασε ότι στις HΠΑ, έχουν trade in το note 10. Πιστεύω οι αλυσίδες θα το κάνουν και στην Ελλάδα, δεν ξέρω πόσο θα κρατάνε το note 9. Στις 7 Αυγούστου γίνεται η παρουσίαση.

Το trade in το τρεχει η κδια η samsung.δεν ειναι θεμα της εκαστοτε αλυσιδας αν θα το τρεξει.θελω να πιστευω πως θα τρεξει το trade in και αυτη τη φορα και η τιμη που θα παιρνουν πιστευω θα ειναι στα 450€

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Στο καλο και να μας γραφεις.....

Υ.Γ Ποτε δεν καταλαβα τετοιου ειδους post!!!!Δηλαδη απο την μια μας λες οτι ειχες ολα τα note και απο την αλλη τα κραζεις!!!Αρα υποτιμας την ιδια την νοημοσυνη σου....

Μπα στο καλο σου...:lol::lol::lol:

Μα τι κραξιμο εριξες του παιδιου βρε φορουμιτη ...ελιωσα:lol:

Νταξει ενα δικιο το εχει οπως τα λεει απλα δεν συμπληρωνει οτι η Sammy τοσα χρονια εκμεταλευεται οτι παιζει μπαλα μονη της δεν υπηρχε ποτε "πραγματικα" ανταγωνισμος γιαυτο δινει στις νεες συσκευες με το σταγονομετρο αναβαθμισεις....Κατι που δημιουργει προβλημα στους φαν του ειδους μενοντας ανικανοποιητοι:p

η μόνη διαφορά το πενάκι

Μα αν δεν δουλεύεις το πενάκι τι στο καλό θέλεις το note?

Πέρα του ότι είναι εξαιρετική συσκευή βεβαίως βεβαίως

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Μπα στο καλο σου...:lol::lol::lol:

Μα τι κραξιμο εριξες του παιδιου βρε φορουμιτη ...ελιωσα:lol:

Νταξει ενα δικιο το εχει οπως τα λεει απλα δεν συμπληρωνει οτι η Sammy τοσα χρονια εκμεταλευεται οτι παιζει μπαλα μονη της δεν υπηρχε ποτε "πραγματικα" ανταγωνισμος γιαυτο δινει στις νεες συσκευες με το σταγονομετρο αναβαθμισεις....Κατι που δημιουργει προβλημα στους φαν του ειδους μενοντας ανικανοποιητοι:p

Συγγνώμη αλλά νομίζω ότι δεν είστε αντικειμενικοί, το κακό παρελθόν της samsung με αναβαθμίσεις ισχύει και με ενοχλούσε και εμένα εξίσου. Όμως δεν νομίζω ότι δεν έχετε παρατηρήσει την αλλαγή στην πολιτική της τον τελευταίο χρόνο περίπου. Γρήγορα και καλά updates και για πρώτη φορά σε samsung, λειτουργίες που έχουν οι τελευταίες ναυαρχιδες, όπου δεν περιορίζει το hardware το παίρνουν και οι προηγούμενες.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο καλο και να μας γραφεις.....

Υ.Γ Ποτε δεν καταλαβα τετοιου ειδους post!!!!Δηλαδη απο την μια μας λες οτι ειχες ολα τα note και απο την αλλη τα κραζεις!!!Αρα υποτιμας την ιδια την νοημοσυνη σου....

Πώς κανείς έτσι? Το μαγαζί σου θίξαμε? Άνοιξε λίγο τα μάτια σου & δες τι παίζει γύρω σου, εγώ ανέφερα ότι ενώ χρονιά είμαι στα note όταν πήγα σε άλλη εταιρεία είδα πράγματα τα οποία η Samsung δεν μου τα δίνει & δεν την ενδιαφέρει να μου τα δώσει όταν οι αναβαθμίσεις της είναι μόνο σε επεξεργαστές & design. Δεν καταλαβαίνω την επίθεση σου επειδή & μόνο έχεις διαφορετική άποψη από εμένα, ξέρεις καμία φορά μπορείς & να αγνοείς κάτι το οποίο δεν σε ενδιαφέρει.

Εγώ πάλι post σαν τα δικά σου δεν καταλαβαίνω την στιγμή που όλοι εδώ είμαστε για να λέμε την γνώμη μάς & για να βοηθάμε όποιον έχει κάποια απορία.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα αν δεν δουλεύεις το πενάκι τι στο καλό θέλεις το note?

Πέρα του ότι είναι εξαιρετική συσκευή βεβαίως βεβαίως

Το δουλεύω το πενάκι αλλά δεν μπορώ να πω ότι αν το αποχωριστώ θα τρελαθώ.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Συγγνώμη αλλά νομίζω ότι δεν είστε αντικειμενικοί, το κακό παρελθόν της samsung με αναβαθμίσεις ισχύει και με ενοχλούσε και εμένα εξίσου. Όμως δεν νομίζω ότι δεν έχετε παρατηρήσει την αλλαγή στην πολιτική της τον τελευταίο χρόνο περίπου. Γρήγορα και καλά updates και για πρώτη φορά σε samsung, λειτουργίες που έχουν οι τελευταίες ναυαρχιδες, όπου δεν περιορίζει το hardware το παίρνουν και οι προηγούμενες.

Αυτονοητα ειναι αυτα και πρεπει ετσι να ειναι παντα αλλιως δημιουργουνται προβληματα στον τελικο χρηστη δεν θα πουμε και ευχαριστω κιολας που τα προσφερει .

Πώς κανείς έτσι? Το μαγαζί σου θίξαμε? Άνοιξε λίγο τα μάτια σου & δες τι παίζει γύρω σου, εγώ ανέφερα ότι ενώ χρονιά είμαι στα note όταν πήγα σε άλλη εταιρεία είδα πράγματα τα οποία η Samsung δεν μου τα δίνει & δεν την ενδιαφέρει να μου τα δώσει όταν οι αναβαθμίσεις της είναι μόνο σε επεξεργαστές & design. Δεν καταλαβαίνω την επίθεση σου επειδή & μόνο έχεις διαφορετική άποψη από εμένα, ξέρεις καμία φορά μπορείς & να αγνοείς κάτι το οποίο δεν σε ενδιαφέρει.

Εγώ πάλι post σαν τα δικά σου δεν καταλαβαίνω την στιγμή που όλοι εδώ είμαστε για να λέμε την γνώμη μάς & για να βοηθάμε όποιον έχει κάποια απορία.

Έτσι όπως το λες και πάλι λάθος τηλέφωνο πήρες,αφού δεν σου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη το πενακι

Για τα άλλα κριτήρια που λες υπάρχουν άλλα πολλά τηλέφωνο που σε επιμέρους τομείς, ναι είναι καλύτερα

Αλλά δεν χρειάζεται να θάβεις μια από τις πιο πλήρες συσκευές εκεί έξω

Edited by akalos

Αυτονοητα ειναι αυτα και πρεπει ετσι να ειναι παντα αλλιως δημιουργουνται προβληματα στον τελικο χρηστη δεν θα πουμε και ευχαριστω κιολας που τα προσφερει .
Ναι αλλά συνεχίζετε να μιλάτε σαν να συνεχίζει αυτή την κακή πολιτική και αυτό δεν ισχύει.

Έτσι όπως το λες και πάλι λάθος τηλέφωνο πήρες,αφού δεν σου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη το πενακι

Για τα άλλα κριτήρια που λες υπάρχουν άλλα πολλά τηλέφωνο που σε επιμέρους τομείς, ναι είναι καλύτερα

Αλλά δεν χρειάζεται να θάβεις μια από τις πιο πλήρες συσκευές εκεί έξω

Μα δεν μιλάω για το συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά γενικά για τα Samsung.το post μου έχει να κάνει με τις επερχόμενες αναβαθμίσεις στα νέα μοντέλα.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Ναι αλλά συνεχίζετε να μιλάτε σαν να συνεχίζει αυτή την κακή πολιτική και αυτό δεν ισχύει.

Δεν νομιζω να εχει ειπωθει ετσι , εχει αναφερθει οτι υπαρχει μια στασιμοτητα σε μερη του hardware οι κατοχοι ζητανε αναβαθμισεις σε καμερες κτλ που εχει παραμεινει απο το S7 και μετα το ιδιο σχεδον...

Μα δεν μιλάω για το συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά γενικά για τα Samsung.το post μου έχει να κάνει με τις επερχόμενες αναβαθμίσεις στα νέα μοντέλα.

Έχεις παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα την πολιτική της; Λόγω του ανταγωνισμού έχει αλλάξει και δινει καλές και γρήγορες αναβαθμίσεις.

Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν νομιζω να εχει ειπωθει ετσι , εχει αναφερθει οτι υπαρχει μια στασιμοτητα σε μερη του hardware οι κατοχοι ζητανε αναβαθμισεις σε καμερες κτλ που εχει παραμεινει απο το S7 και μετα το ιδιο σχεδον...
Αν μιλάς για hardware και πάλι κάνει βήματα και στην μεσαια κατηγορία πλέον. Στις ναυαρχίδες τα πράγματα είναι κορυφαία, αλλού υπερτερεί η μια εταιρία αλλού η άλλη. Δεν υπάρχει κάποια εταιρία που να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς.

Έχεις παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα την πολιτική της; Λόγω του ανταγωνισμού έχει αλλάξει και δινει καλές και γρήγορες αναβαθμίσεις.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν μιλάς για hardware και πάλι κάνει βήματα και στην μεσαια κατηγορία πλέον. Στις ναυαρχίδες τα πράγματα είναι κορυφαία, αλλού υπερτερεί η μια εταιρία αλλού η άλλη. Δεν υπάρχει κάποια εταιρία που να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς.

Εταιριες υπαρχουν πολλες αλλα ερχονται δευτερες .Εδω μιλαμε για την πρωταθλητρια παγκοσμιως .Περιμενουμε το κατι παραπανω .Οπως με τις θεαματικες αλλαγες που εγιναν οταν ειχαμε S6 και ηρθε το S7-Edge .Ετσι περιμενουμε και τωρα δεν ζηταμε πολλα ε ?:p

Εταιριες υπαρχουν πολλες αλλα ερχονται δευτερες .Εδω μιλαμε για την πρωταθλητρια παγκοσμιως .Περιμενουμε το κατι παραπανω .Οπως με τις θεαματικες αλλαγες που εγιναν οταν ειχαμε S6 και ηρθε το S7-Edge .Ετσι περιμενουμε και τωρα δεν ζηταμε πολλα ε ?:p
Σε αυτό το επίπεδο πια νομίζω έχει εξαντληθεί ο κλασικός σχεδιασμός smartphone, εκεί πάμε σε foldable είναι η άποψη μου.

Η αποψη σας για τα note 10, 10+ ; Ετοιμάζετε, σκέφτεται κανείς την μεταβαση;

Note... Τι άλλο. Το + φυσικά και σε καμία περίπτωση Day 1...

Εγώ πάντως θα έλεγα όσοι δεν το δουλεύουν το πενάκι ή και απλά δεν τους ενδιαφέρει και να μην υπήρχε!

Απλά έχουν πάρει λάθος τηλέφωνο ή πάρτε το s9 plus - s10 s10 plus η ότι άλλο θέλετε εσείς!

Και εγώ σίγουρα πάντως μπορώ να πω ότι η Samsung έχει στρώσει πάρα πολύ με το θέμα αναβαθμίσεις!

Και εγώ θεωρώ ότι το note 9 είναι η πιο ολοκληρωμένη συσκευή. Θα ήθελα η Samsung να κάνει κάτι καλύτερο στην κάμερα και να μην ψάχνουμε να βρούμε μια gcam που να δουλεύει σωστά!!

Διακοπές με φουλ φωτεινότητα μόνο με 4g και πολλές φωτογραφίες

Και βίντεο την ημέρα μου την έβγαζε άνετα!(αμφιβάλλω αν θα την έβγαζε το note 8)

Δυστηχως ή ευτυχως ειναι γνωστο οτι στον Android κοσμο αν θελεις αναβαθμισεις γρηγορα,δεν αγοραζεις συσκευες με δικα τους skin με bloatware.

Με λιγα λογια οποιος θελει γρηγορες αναβαθμισεις θα αγορασει ή Pixel ή Oneplus ή Sony(δεν αναφερω την nokia γιατι αν και με stock android,εχει πεσει στο κομματι των Updates)απο Android μερια.

Ολοι οι αλλοι(Samsung,Huawei,Xiaomi,LG,Oppo,Meizu)και δεν ξερω και εγω ποιος αλλος παντα τις(μεγαλες κυριως) αναβαθμισεις τους θα τις δινουν με καθυστερηση.

Οποιος αγοραζει Samsung συσκευη(ή και huawei)και περιμενει γρηγορα updates,τοτε λαθος συσκευη αγοραζει.

Περαν τουτου ετοιμαστειτε με τα νεα note να αρχισουν για αλλη μια φορα τα vs για το τι τσιπακι θα φοραει και τι διαφορα θα υπαρχει οπως γραφτηκαν και στο διπλα θεμα του S10+.

Το μονο πραγματικο προβλημα που θα εχει φετος το Note10(pro)ειναι οτι το S10+ ειναι πολυ πιο ανταγωνιστικο απο οτι ηταν το S9+ σε σχεση με το Note9.

Edited by Fulgore1

Δυστηχως ή ευτυχως ειναι γνωστο οτι στον Android κοσμο αν θελεις αναβαθμισεις γρηγορα,δεν αγοραζεις συσκευες με δικα τους skin με bloatware.

Με λιγα λογια οποιος θελει γρηγορες αναβαθμισεις θα αγορασει ή Pixel ή Oneplus ή Sony(δεν αναφερω την nokia γιατι αν και με stock android,εχει πεσει στο κομματι των Updates)απο Android μερια.

Ολοι οι αλλοι(Samsung,Huawei,Xiaomi,LG,Oppo,Meizu)και δεν ξερω και εγω ποιος αλλος παντα τις(μεγαλες κυριως) αναβαθμισεις τους θα τις δινουν με καθυστερηση.

Οποιος αγοραζει Samsung συσκευη(ή και huawei)και περιμενει γρηγορα updates,τοτε λαθος συσκευη αγοραζει.

Περαν τουτου ετοιμαστειτε με τα νεα note να αρχισουν για αλλη μια φορα τα vs για το τι τσιπακι θα φοραει και τι διαφορα θα υπαρχει οπως γραφτηκαν και στο διπλα θεμα του S10+.

Το μονο πραγματικο προβλημα που θα εχει φετος το Note10(pro)ειναι οτι το S10+ ειναι πολυ πιο ανταγωνιστικο απο οτι ηταν το S9+ σε σχεση με το Note9.

Το πραγματικό πρόβλημα για μένα είναι η ********α στην οθόνη και η αφαίρεση του jack

Lenovo Yoga Book & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μονο το μαγαζι δεν μου εθιξες!!!Ειμαι τρελος φαν των μηλοφωνων (apple).Απλα ειχα τα 3 πρωτα note και πηρα και το note 9 παραλληλα με το iphone X.To note 9 ειναι απιστευτα πληρες κινητο!!!ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ με τα ολα του!!!Και αυτο στο λεει ενας iphonακιας!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Δεν διαφωνούμε κάπου, προφανώς η αναφορά μου αφορά την κατηγορία των συσκευών χωρίς pure android αλλά με heavy customized interface.

Δεν ειπα οτι διαφωνουμε καπου,απλα βλεπω συνεχεια(γενικα μιλωντας)παραπονα για τα updates σε Samsung(ή αλλες εταιρειες),ενω ειναι λιγο πολυ γνωστο εδω και χρονια γιατι καποια κινητα αργουν να παρουν updates σε σχεση με αλλα.

Ακομα και στα security patches για παραδειγμα παιζει πχ απο που εχεις αγορασει το κινητο,αλλος μπορει να το παρει νωριτερα απο καποιον αλλο.

Τωρα για τα περι headphone jack που αναφερθηκαν πιο πανω,μενει να δουμε αν η Samsung θα δωσει στο note10 εστω τα galaxy buds.

Θεμα χρονου ηταν να το βγαλει και αυτη οπως το εκανε και στο Galaxy Fold.

Ολα τα υπολοιπα(και τι τελικα ισχυει απο τα Leaks)και φυσικα το κατα ποσο καποιος αξιζει να παει στο Note10 αντι του note9 θα τα δουμε σε 1εβδομαδα με το καλο για να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη.

Edited by Fulgore1

Το ερώτημα είναι αν αξίζει το trade (αν φυσικά ισχύσει και φέτος) γιατί αφενός θα πάρει κάποιος τη συσκευή full price, αφετέρου θα φάει όλα τα early bags και τις αστοχίες που τυχόν να έχει.

Βέβαια αν δίνει δωράκια και κάποιος έχει τη δυνατότητα για τιμολογιο, αλλάζει το πράμα.

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ερώτημα είναι αν αξίζει το trade (αν φυσικά ισχύσει και φέτος) γιατί αφενός θα πάρει κάποιος τη συσκευή full price, αφετέρου θα φάει όλα τα early bags και τις αστοχίες που τυχόν να έχει.

Βέβαια αν δίνει δωράκια και κάποιος έχει τη δυνατότητα για τιμολογιο, αλλάζει το πράμα.

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

Νομίζω ότι αξίζει στην περίπτωση που μπορείς να κόψεις τιμολόγιο όπως είπες και εσύ, σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει νόημα να περιμένεις τα σκρουτζομαγαζα αφού απ ότι ξέρω με τα τιμολόγια κάνουν ότι να ναι.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αφαιρέσουν το headphone jack?

Και γιατί η ναυαρχίδες να έχουν λιγότερα πράγματα από midrange κινητά!! Όπως ραδιοφωνο και την θύρα υπερυθρων που τα περισσότερα midrange τα έχουν αυτά!

Όχι πως τα χρησιμοποιώ αυτά και μου είναι απαραίτητα, αλλά πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και θέλεις να έχεις πολύ περισσότερα πράγματα και ας μην τα χρησιμοποιείς και τόσο!!

Τώρα όσο για note 10 για μένα είναι λαθος να υπάρχουν δύο μοντέλα??

Βγάλτε ένα note με διαφορετικό εσωτερικό χώρο η την ram τελος πάντων! Τώρα απλά σε σπρώχνουν να πάρεις το note 10 plus γιατί πολύ απλά έχει παραπάνω πράγματα όπως γίνεται με τα απλά galaxy s και τα s+!

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αφαιρέσουν το headphone jack?

Και γιατί η ναυαρχίδες να έχουν λιγότερα πράγματα από midrange κινητά!! Όπως ραδιοφωνο και την θύρα υπερυθρων που τα περισσότερα midrange τα έχουν αυτά!

Όχι πως τα χρησιμοποιώ αυτά και μου είναι απαραίτητα, αλλά πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και θέλεις να έχεις πολύ περισσότερα πράγματα και ας μην τα χρησιμοποιείς και τόσο!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα με μια μικρή διορθωση:

Τα μεσαία κινητά μπορεί να έχουν fm radio,και ir αλλά δεν υποστηρίζουν NFC για παράδειγμα.....η κάτι άλλο,δεν είναι όλα ρόδινα και εκεί

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9