Evagelos_ Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Καλημέρα. Επειδή δε μου ήρθε το γνωστό SMS από το 112.... Που είναι οι ρυθμίσεις για να τσεκάρω ότι το έχω ανοιχτό;; Στις ρυθμίσεις των SMS στο notifications, ο "διακόπτης" των emergency alerts είναι προς τα δεξιά (σα να είναι ενεργό, αλλά δεν είναι... Δεν έχει χρώμα). Έχει καμία άλλη ρύθμιση; Ευχαριστώ Sent from my SM-N960F using Tapatalk Έτσι είναι και στο δικό μου και ήρθε ειδοποίηση. Για τσεκάρετε Μυνήματα-ρυθμίσεις -ρυθμίσεις ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης-ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης - να είναι όλα στο μπλε. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 νομιζω βελτιωθηκε η μπαταρια στην ενημερωση μαρτιου Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Θα έπρεπε να είναι μπλε! Δεν είναι όμως!! Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Σου έγραψα παραπάνω ότι το ίδιο είναι και σε εμένα όποτε σωστά είναι. Άλλο σου δειχνω να δεις στις ρυθμίσεις στα μυνήματα. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 ΟΚ! :) Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 (edited) Όχι δε θα έπρεπε να είναι μπλε. Είναι απλά δεξιά και είναι γκρι γιατί υποδηλώνει είναι μεν ενεργά (εξού και δεξιά ο διακόπτης) και ότι δεν έχει ο χρήστης τη δυνατότητα να τα απενεργοποιήσει (εξού και γκρι) Sent from my SM-N960F using Tapatalk Edited March 14, 2020 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Ευχαριστώ :) Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Ούτε σε εμένα ήρθε η ειδοποίηση (Cosmote). Χρησιμοποιούσα ωστόσο άλλο messaging app που απ' ότι είδα δεν υποστηρίζει alerts (αν είναι δυνατόν!!!) οπότε γύρισα πάλι στο μαμίσιο της Samsung. Πήρα και το 13888 για να το ρωτήσω και εκεί μου είπαν ότι δεν είχα ενεργοποιημένο κάτι (112? δε θυμάμαι ακριβώς) και μου το ενεργοποίησαν. Δεν ξέρω αν όντως ήταν αυτός ο λόγος που δεν πήρα το alert... Θα δούμε στο επόμενο, όταν και αν υπάρξει. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Χαίρεται, έχετε να μου προτείνετε κάποια custom rom που να αξίζει? Επίσης ποιο TWRP να επιλέξω? Να βάλω ένα οποιδήποτε από το XDA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Συνάδελφοι Νοτακηδες, Εϊστε ευχαριστημένοι από το Samsung Notes; Μπορείτε να κάνετε σοβαρή δουλειά χωρίς να σπάνε τα νεύρα σας? ΤΝΧ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Gcam για note 9 με exynos _https://koopahtmaniac.com/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Gcam για note 9 με exynos _https://koopahtmaniac.com/index.phpΔεν δουλεύει... Ούτε η νυχτερινή λήψη ούτε η μπροστινή κάμερα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 (edited) Δεν δουλεύει... Ούτε η νυχτερινή λήψη ούτε η μπροστινή κάμερα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkGcam για note 9 με exynos _https://koopahtmaniac.com/index.phpΜπείτε εδώ https://t.me/ZexynosLounge. Δυστυχώς δε μπορώ να σας βάλω στην άλλη ομάδα γιατί είναι μόνο για όσους έχουν κάνει donate. Περάστε το xml N9Z69. Η μπροστινή δουλεύει με root μόνο λόγο samsung. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 16, 2020 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Συνάδελφοι Νοτακηδες, Εϊστε ευχαριστημένοι από το Samsung Notes; Μπορείτε να κάνετε σοβαρή δουλειά χωρίς να σπάνε τα νεύρα σας? ΤΝΧ Μετά τα δύο τελευταία update πριν το νέο έτος και τις προσθήκες που έγιναν, κάνεις την δουλειά σου άψογα. Δεν έχω βρει καλύτερη εφαρμογή που να έχει σωστό integration με την συσκευή και τις λειτουργίες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Αν συνδέσω το usb και δεν ενεργοποιήσω το DEX, γίνεται να το κάνω εκ τον υστέρων χωρίς να αποσυνδέω και να συνδέσω ξανά το usb; και πώς γίνεται αν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Με ποιό καλώδιο κάνουμε σύνδεση το note 9 με υπολογιστή; Ορίτζιναλ ή συμβατό δεν έχω πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Θα σκάσω που δε μου έρχεται με σειρήνα το μήνυμα από την ΠΠ (112)!! χαχαχαχα Μου ήρθε με απλό τρόπο ένα "CB MESSAGE"... Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Θα σκάσω που δε μου έρχεται με σειρήνα το μήνυμα από την ΠΠ (112)!! χαχαχαχα Μου ήρθε με απλό τρόπο ένα "CB MESSAGE"... Sent from my SM-N960F using TapatalkΤο χρησιμοποιώ με 2 κάρτες. Μια Vodafone, μια wind. Και της δύο φορές ήρθε από τη sim2 (wind). Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 ούτε εμένα μου ήρθε το μήνυμα από το 112, ούτε στο Note 9, ούτε σε ένα Α40 που έχω.... όλα Cosmote.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Εμένα Vodafone μου ήρθε κανονικά. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Ούτε σε εμένα ούτε στη γυναίκα μου ήρθε. Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται οτι το τηλέφωνό μου είναι σε γερμανικό CSC? Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 σε εμενα ηρθε, AUT csc Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Δείτε εδώ στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 (edited) https://pasteboard.co/IZzbOTN.jpg Sorry, δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα, μου λέει ότι ξεπερνάει το quota παρόλο που είναι πολύ μικρότερη από 1 mb Δεν εμφανίζεται αυτό το μενού εδώ (android 10) Edited March 17, 2020 by menes Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Μπορείς να δώσεις το πως φτάνεις σε αυτό το μενού; δεν υπάρχει σε μένα! Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts