petraKOS07 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Παιδιά μολισ παρέλαβα! Ενθουσιασμός! Φοβερό πραγματικά! Έχουμε Λίνκ για gcam;;; https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-xtrme/ Δοκίμασε την πρώτη δουλεύουν όλα... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-xtrme/ Δοκίμασε την πρώτη δουλεύουν όλα...Όχι βέβαια. Δεν προτίνεις σε νέο χρήστη ότι ναναι. Εκεί προτείνουν αυτή ως recommended: MGC_6.1.021_BSG_Arnova_TlnNeun_V1.3.030119.0645.apk Μάλλον κάτι θα ξέρουν καλύτερα, ε; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 (edited) Έχει κανείς άλλος τρελη κατανάλωση μπαταρίας από Google play services στην 9.0.4? Edited March 16, 2019 by ourakot5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 1% εγώ φίλε μου Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Όχι βέβαια. Δεν προτίνεις σε νέο χρήστη ότι ναναι. Εκεί προτείνουν αυτή ως recommended: MGC_6.1.021_BSG_Arnova_TlnNeun_V1.3.030119.0645.apk Μάλλον κάτι θα ξέρουν καλύτερα, ε; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος κ εγώ εδώ και 2 εβδομάδες.. Απλά φοβερό.Θα ήθελα να ρωτήσω κ εγώ για την gcam: έχει manual ρυθμίσεις και γενικά τι πρέπει να ενεργοποιήσουμε στις ρυθμίσεις; Επίσης στο magisk πια είναι τα καλύτερα modules για την συσκευή μας;Εγώ έχω βάλει μόνο εγγραφή κλήσης και ξενέρωσα που δεν λειτουργεί το always on display στην 9.0.4. που για μένα είναι πολύ χρήσιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 1% εγώ φίλε μου Εγώ κάθε μέρα είμαι μεταξύ 30 και 40% :( η μπαταρία δεν βλέπεται! Εννοείται ότι δεν έχω αλλάξει τίποτα από τις ρυθμίσεις σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Έχει κανείς άλλος τρελη κατανάλωση μπαταρίας από Google play services στην 9.0.4? Το έχω δύο εβδομάδες και είχα την τελευταία φορά 2 μέρες και κάτι από φόρτιση με πάνω από 6 ώρες sot.Με ανοιχτό wifi ή data και συνδεδεμένο ρολόι garmin σχεδόν συνέχεια εκτός από νύχτα.Παιχνιδια βέβαια δεν παίζω εκτός λίγο temple run.Για μένα μέχρι στιγμής πολύ καλή η κατανάλωση αλλά δεν έχω άποψη από προηγούμενες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος κ εγώ εδώ και 2 εβδομάδες.. Απλά φοβερό.Θα ήθελα να ρωτήσω κ εγώ για την gcam: έχει manual ρυθμίσεις και γενικά τι πρέπει να ενεργοποιήσουμε στις ρυθμίσεις; Επίσης στο magisk πια είναι τα καλύτερα modules για την συσκευή μας;Εγώ έχω βάλει μόνο εγγραφή κλήσης και ξενέρωσα που δεν λειτουργεί το always on display στην 9.0.4. που για μένα είναι πολύ χρήσιμο..Καταρχήν για την gcam υπάρχουν και έτοιμα προφίλ με ιδανικές ρυθμίσεις. Μετά ο κάθε χρήστης αλλάζει ο,τι θέλει. Όσο για το always on, υπάρχει εφαρμογή που κάνει σχεδόν αυτό το πράγμα αλλά τρώει πολύ μπαταρία. Λέγεται Plus Beat Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Εγώ κάθε μέρα είμαι μεταξύ 30 και 40% :( η μπαταρία δεν βλέπεται! Εννοείται ότι δεν έχω αλλάξει τίποτα από τις ρυθμίσεις σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις.Χρησιμοποιείς μήπως kwgt; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Χρησιμοποιείς μήπως kwgt; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Μάλλον όχι γιατί δεν ξέρω καν τι είναι αυτό που με ρωτάς! Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 (edited) Το σύμβολο αριστερά του 4G τι είναι; Δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδει Edit. Screen rotation. Ok. Edited March 17, 2019 by marlboro man Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Εγώ κάθε μέρα είμαι μεταξύ 30 και 40% :( η μπαταρία δεν βλέπεται! Εννοείται ότι δεν έχω αλλάξει τίποτα από τις ρυθμίσεις σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις.Πήγαινε στις ρυθμίσεις/εφαρμογές βρες το play service, play store και μετά διαγραφή προσωρινής μνήμης . Τις περισσότερες φορές σταματά την κατανάλωση σε μένα, μετά από αναβαθμίσεις. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Έχει κανείς άλλος τρελη κατανάλωση μπαταρίας από Google play services στην 9.0.4?Γενικά όχι αλλά εχθες μου εφαγε την μπαταρία και μόλις μπήκα να δω τι ήταν μου έλεγε 40% play store Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Τέτοια θέματα με play store και play services λύνονται συνήθως με ένα απλό restart Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Πήγαινε στις ρυθμίσεις/εφαρμογές βρες το play service, play store και μετά διαγραφή προσωρινής μνήμης . Τις περισσότερες φορές σταματά την κατανάλωση σε μένα, μετά από αναβαθμίσεις. . Θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 lg g7 330(2 χρινια εγγυηση) , η one plus 6 8 128 360 (χωρις εγγυηση από κινα)? βλεπω συνεχεια ότι το g7 είναι καλυτερο . αλλα να πω την αληθεια εμπιστεύομαι πιο πολύ την one plus κ είναι κ λιγο πιο μαζεμενο παρολο που εχει πιο μεγαλη οθονη από το g 7 Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Καλημέρα!Μόλις παρέλαβα την OnePlus 6 Protective Case Karbon από Κίνα. Εκπληκτική!Δεν προστατεύει και πολύ βέβαια αλλά σε όποιον αρέσουν οι λεπτές θήκες είναι ιδανική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VilosopheR Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Από πού;; Ποια πήρες ακριβώς στείλε ένα πμ αν δε βαριέσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 (edited) lg g7 330(2 χρινια εγγυηση) , η one plus 6 8 128 360 (χωρις εγγυηση από κινα)? βλεπω συνεχεια ότι το g7 είναι καλυτερο . αλλα να πω την αληθεια εμπιστεύομαι πιο πολύ την one plus κ είναι κ λιγο πιο μαζεμενο παρολο που εχει πιο μεγαλη οθονη από το g 7 Ήμουν και εγώ στο δίλημμα αυτό αλλά δεν εμπιστευόμουν καθόλου την lg σε θέμα λειτουργικού και αναβαθμίσεις. Έχει αρκετά + έναντι του op6, όπως, sd, ραδιόφωνο, κορυφαίο ήχο, αλλά η υποστήριξη είναι υποστήριξη... Το οπ6 έχει καλύτερη κάμερα, μεγαλύτερη μπαταρία και όπως είπα και πιο πάνω πολύ καλύτερη υποστήριξη. Όσοι έχουν τον μαμά εκινητή, πόσο % σας τρώει σε 1 φόρτιση; Εμένα 5-7% και δεν ξέρω αν είναι καλό. Edited March 18, 2019 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Για όποιον θέλει κάτι οικονομικό αλλά και καλό σε θήκη ας ρίξει μια ματιά εδώ (https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F283240185049) μόλις παρέλαβα και τις τρεις και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος! Τώρα σε πτώση θα δείξει Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Για όποιον θέλει κάτι οικονομικό αλλά και καλό σε θήκη ας ρίξει μια ματιά εδώ (https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F283240185049) μόλις παρέλαβα και τις τρεις και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος! Τώρα σε πτώση θα δείξει Για ανέβασε καμιά φωτογραφία να τις δούμε live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Προσθέτουν πολύ όγκο???? Για όποιον θέλει κάτι οικονομικό αλλά και καλό σε θήκη ας ρίξει μια ματιά εδώ (https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F283240185049) μόλις παρέλαβα και τις τρεις και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος! Τώρα σε πτώση θα δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Προσθέτουν πολύ όγκο???? Πολύ άνετες στο χέρι, σαν να μην φοράς θήκη και από μπροστά είναι στο ύψος από το τζαμάκι. Τώρα να τονίσω τα πάντα είναι υποκειμενικά μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου σας βάζω και ένα λινκ με κάτι φώτο που έβγαλα και αποφασίζετε.. https://drive.google.com/folderview?id=1DN_wJ4uRW2lSuO2TYs58uaVwZJPKpJwX Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Ήμουν και εγώ στο δίλημμα αυτό αλλά δεν εμπιστευόμουν καθόλου την lg σε θέμα λειτουργικού και αναβαθμίσεις. Έχει αρκετά + έναντι του op6, όπως, sd, ραδιόφωνο, κορυφαίο ήχο, αλλά η υποστήριξη είναι υποστήριξη... Το οπ6 έχει καλύτερη κάμερα, μεγαλύτερη μπαταρία και όπως είπα και πιο πάνω πολύ καλύτερη υποστήριξη. Όσοι έχουν τον μαμά εκινητή, πόσο % σας τρώει σε 1 φόρτιση; Εμένα 5-7% και δεν ξέρω αν είναι καλό. Εμένα 2-3% αλλά δεν νομίζω ότι και εσύ έχεις κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Μετά από 3 μήνες χρήσης έχω να πω ότι το op6 μου δεν το αλλάζω με τίποτα. Το τελευταίο κινητό που με βόλεψε τόσο ήταν το lenovo zuk z1 τότε το μακρινό 2015. Μετά από αυτό εγκατέλειψα την θύρα 3.5mm και το μετάνιωσα αρκετές φορές καθώς ούτε το leeco ούτε το mix2 είχαν 3.5 θύρα. Και όχι μόνο αυτό, είναι το μόνο κινητό μου με καλύπτει all around από θέμα ταχύτητας λειτουργικό κάμερα και μπαταρία. Το επόμενο θα είναι σίγουρα oneplus αλλά με την εγκατάλειψη του headphone jack που μάλλον δεν θα έχουν τα επόμενα δύσκολα θα το αποχωριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts