Jump to content

Falcon36

Members
  • Δημοσιεύσεις

    242
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Falcon36

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote

Falcon36's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να ρωτήσω κάτι. Είμαι volton χωρίς πάγιο. Είμαι 2 χρόνια. Σε κάθε λογαριασμό έχω ρήτρα προσαρμογής. Έχω και στα έναντι! Σήμερα ήρθε εκκαθαριστικός 4μηνου. 25 ευρώ μείωση λόγω συνέπειας και 30 ευρώ ρήτρα. 1800 οι kwh. Και οι άλλοι πάροχοι έτσι είναι? 0.065 η τιμή με συνέπεια. Η ρήτρα όμως το ανεβάζει πολύ. Στη αρχή δεν είχα ρήτρα. Τώρα έχω σε κάθε λογαριασμό. Να την κάνω σιγά σιγά ή και οι άλλοι πάροχοι τα ίδια είναι?
  2. Έχω και εγώ Nova energy. Είδα χρεώσεις οτσ πέρυσι που είχε ανέβει η τιμή αγοράς ενέργειας. Εγώ έβλεπα σε κάθε λογαριασμό οτσ. Νομίζω στους δύο τελευταίους δεν είδα γιατί η τιμή αγοράς έχει πέσει. Να ενημερώσω ότι η Nova έχει συνεργασία με την volton και γλιτώνεις και στη Nova και στην ενέργεια με τα πακέτα της. Εγώ ήμουν νωρίτερα στη volton και επειδή είχα και Nova απλά ενεργοποίησα το Nova energy που είχε πιο χαμηλές τιμές από ότι είχε η volton. Όσο για το οτσ ΝΑΙ έχει. (Και ας μου είπαν από το τηλέφωνο ότι δεν θα ενεργοποιηθεί και θα το απορροφήσουν).
  3. Falcon36

    OnePlus 6

    Η θα μπορούσες να βάλεις kiwi browser που τις κόβει τις διαφημίσεις από μόνο του. Εξελιγμένος chrome.
  4. Falcon36

    OnePlus 6

    Σήμερα ήρθε.
  5. Falcon36

    OnePlus 6

    Είπα να μην κατεβάσω την 10.3.3 από το oxygen updater. Ακόμα περιμένω να έρθει η 10.3.3 στο τηλέφωνο. Έχει πάρει κάνεις από Ελλάδα την 10.3.3 από το σύστημα, χωρίς να την κατεβάσει από αλλού και να την εγκαταστήσει? Έχει καθυστερήσει παρά πολύ και σκέφτομαι μήπως την σταμάτησαν γιατί έχει κανένα πρόβλημα.
  6. Falcon36

    OnePlus 6

    Το θέμα είναι αν η OnePlus το γνωρίζει για να κάνει κάτι. Ή πρέπει εμείς να το γράψουμε σε κάποιο φόρουμ για να το δει και να το ελέγξει. Επίσης εγω έχω και ένα θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα. Υποτίθεται ότι μαθαίνει τις συνήθειες και δεν χρειάζεται να παίζεις συνέχεια με αυτήν. Όμως δεν λέει να μάθει και κάθε φορά όταν πέφτει το φως πρέπει να ξανά δηλώνω στη μπάρα την επιθυμητή φωτεινότητα. Κατι δεν πηγαίνει καλά στο AI της φωτεινότητας. Στη 9.3 δεν είχα κανένα πρόβλημα.
  7. Falcon36

    OnePlus 6

    Εγώ έκανα αναβάθμιση από ota όπως ήρθε από OnePlus.
  8. Falcon36

    OnePlus 6

    Στις ρυθμίσεις έχει να ρυθμίσεις το χρώμα για την φόρτωση για εφαρμογές που δεν θέλεις διαφορετικό χρώμα. Για τις εφαρμογές που θέλεις να βάλεις το δικό σου χρώμα στη ρύθμιση διαλέγεις την εφαρμογή και μετά έπρεπε να διαλέξεις χρώμα. Τώρα δεν γίνεται. Αυτό είναι το πρόβλημα.
  9. Falcon36

    OnePlus 6

    Έχω 10.3. το Viber ενώ το είχα να εμφανίζεται στο notification led με μωβ. Τώρα δεν ανάβει το λαμπάκι στο Viber. Ξέρει κανείς πως ρυθμίζω το Viber να ανέβει το δικό μου χρώμα στο notification led? Τώρα στα μηνύματα δεν ανάβει τίποτα για το Viber. SMS και κλήσεις ανάβει.
  10. Falcon36

    OnePlus 6

    Ναι μου φαίνεται και μένα. Αλλά το έχω όλο στο χέρι ανοικτό για να δω τις αλλαγές. Πετάει όμως. Πολύ καλύτερη από τη 9. Άνοιγμα εφαρμογών και σελίδων αστραπιαία. Αλαγκαριστο browsing. Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.
  11. Falcon36

    OnePlus 6

    Επειδή δεν είmαι root έχει έρθει στην Ελλάδα η 10.0.1? Από ota εννοώ.
  12. Falcon36

    OnePlus 6

    Εγώ από τοτε που το πήρα ξεκλείδωσα τον bootloader και δεν έχω κάνει root ούτε άλλαξα recovery. Έρχονται κανονικά μόνο που κατεβαίνει όλη ρομ και όχι τα updates. Καλύτερα ξανά μπαίνει όλη η ρομ και όχι τα κομμάτια που αλλάζουν κάθε φορά. Τώρα με το recovery που το έχεις αλλάξει δεν ξέρω. Πρέπει να μπει το κανονικό πιθανόν. Αλλιώς πάλι μέσω twrp.
  13. Falcon36

    OnePlus 6

    Εμένα στο Tapatalk.
  14. Falcon36

    OnePlus 6

    Αν μάθεις πως μπαίνει το WiFi calling να μας πεις με ενδιαφέρει.
  15. Falcon36

    OnePlus 6

    Εγώ έβαλα Google messages. Είναι σχεδόν ίδιο. Στις ρυθμίσεις όμως έχει κωδικοποίηση για 160 χαρακτήρες. Που της OnePlus δεν βρήκα.
×
×
  • Create New...