Jump to content

Falcon36

Members
 • Δημοσιεύσεις

  242
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Falcon36

 1. Να ρωτήσω κάτι. Είμαι volton χωρίς πάγιο. Είμαι 2 χρόνια. Σε κάθε λογαριασμό έχω ρήτρα προσαρμογής. Έχω και στα έναντι! Σήμερα ήρθε εκκαθαριστικός 4μηνου. 25 ευρώ μείωση λόγω συνέπειας και 30 ευρώ ρήτρα. 1800 οι kwh. Και οι άλλοι πάροχοι έτσι είναι? 0.065 η τιμή με συνέπεια. Η ρήτρα όμως το ανεβάζει πολύ. Στη αρχή δεν είχα ρήτρα. Τώρα έχω σε κάθε λογαριασμό. Να την κάνω σιγά σιγά ή και οι άλλοι πάροχοι τα ίδια είναι?
 2. Έχω και εγώ Nova energy. Είδα χρεώσεις οτσ πέρυσι που είχε ανέβει η τιμή αγοράς ενέργειας. Εγώ έβλεπα σε κάθε λογαριασμό οτσ. Νομίζω στους δύο τελευταίους δεν είδα γιατί η τιμή αγοράς έχει πέσει. Να ενημερώσω ότι η Nova έχει συνεργασία με την volton και γλιτώνεις και στη Nova και στην ενέργεια με τα πακέτα της. Εγώ ήμουν νωρίτερα στη volton και επειδή είχα και Nova απλά ενεργοποίησα το Nova energy που είχε πιο χαμηλές τιμές από ότι είχε η volton. Όσο για το οτσ ΝΑΙ έχει. (Και ας μου είπαν από το τηλέφωνο ότι δεν θα ενεργοποιηθεί και θα το απορροφήσουν).
 3. Falcon36

  OnePlus 6

  Η θα μπορούσες να βάλεις kiwi browser που τις κόβει τις διαφημίσεις από μόνο του. Εξελιγμένος chrome.
 4. Falcon36

  OnePlus 6

  Σήμερα ήρθε.
 5. Falcon36

  OnePlus 6

  Είπα να μην κατεβάσω την 10.3.3 από το oxygen updater. Ακόμα περιμένω να έρθει η 10.3.3 στο τηλέφωνο. Έχει πάρει κάνεις από Ελλάδα την 10.3.3 από το σύστημα, χωρίς να την κατεβάσει από αλλού και να την εγκαταστήσει? Έχει καθυστερήσει παρά πολύ και σκέφτομαι μήπως την σταμάτησαν γιατί έχει κανένα πρόβλημα.
 6. Falcon36

  OnePlus 6

  Το θέμα είναι αν η OnePlus το γνωρίζει για να κάνει κάτι. Ή πρέπει εμείς να το γράψουμε σε κάποιο φόρουμ για να το δει και να το ελέγξει. Επίσης εγω έχω και ένα θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα. Υποτίθεται ότι μαθαίνει τις συνήθειες και δεν χρειάζεται να παίζεις συνέχεια με αυτήν. Όμως δεν λέει να μάθει και κάθε φορά όταν πέφτει το φως πρέπει να ξανά δηλώνω στη μπάρα την επιθυμητή φωτεινότητα. Κατι δεν πηγαίνει καλά στο AI της φωτεινότητας. Στη 9.3 δεν είχα κανένα πρόβλημα.
 7. Falcon36

  OnePlus 6

  Εγώ έκανα αναβάθμιση από ota όπως ήρθε από OnePlus.
 8. Falcon36

  OnePlus 6

  Στις ρυθμίσεις έχει να ρυθμίσεις το χρώμα για την φόρτωση για εφαρμογές που δεν θέλεις διαφορετικό χρώμα. Για τις εφαρμογές που θέλεις να βάλεις το δικό σου χρώμα στη ρύθμιση διαλέγεις την εφαρμογή και μετά έπρεπε να διαλέξεις χρώμα. Τώρα δεν γίνεται. Αυτό είναι το πρόβλημα.
 9. Falcon36

  OnePlus 6

  Έχω 10.3. το Viber ενώ το είχα να εμφανίζεται στο notification led με μωβ. Τώρα δεν ανάβει το λαμπάκι στο Viber. Ξέρει κανείς πως ρυθμίζω το Viber να ανέβει το δικό μου χρώμα στο notification led? Τώρα στα μηνύματα δεν ανάβει τίποτα για το Viber. SMS και κλήσεις ανάβει.
 10. Falcon36

  OnePlus 6

  Ναι μου φαίνεται και μένα. Αλλά το έχω όλο στο χέρι ανοικτό για να δω τις αλλαγές. Πετάει όμως. Πολύ καλύτερη από τη 9. Άνοιγμα εφαρμογών και σελίδων αστραπιαία. Αλαγκαριστο browsing. Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.
 11. Falcon36

  OnePlus 6

  Επειδή δεν είmαι root έχει έρθει στην Ελλάδα η 10.0.1? Από ota εννοώ.
 12. Falcon36

  OnePlus 6

  Εγώ από τοτε που το πήρα ξεκλείδωσα τον bootloader και δεν έχω κάνει root ούτε άλλαξα recovery. Έρχονται κανονικά μόνο που κατεβαίνει όλη ρομ και όχι τα updates. Καλύτερα ξανά μπαίνει όλη η ρομ και όχι τα κομμάτια που αλλάζουν κάθε φορά. Τώρα με το recovery που το έχεις αλλάξει δεν ξέρω. Πρέπει να μπει το κανονικό πιθανόν. Αλλιώς πάλι μέσω twrp.
 13. Falcon36

  OnePlus 6

  Εμένα στο Tapatalk.
 14. Falcon36

  OnePlus 6

  Αν μάθεις πως μπαίνει το WiFi calling να μας πεις με ενδιαφέρει.
 15. Falcon36

  OnePlus 6

  Εγώ έβαλα Google messages. Είναι σχεδόν ίδιο. Στις ρυθμίσεις όμως έχει κωδικοποίηση για 160 χαρακτήρες. Που της OnePlus δεν βρήκα.
 16. Falcon36

  OnePlus 6

  Και εγώ θα το ήθελα.
 17. Falcon36

  OnePlus 6

  Το έχουμε συζητήσει. Έχω το ίδιο πρόβλημα. Και άλλοι γνωστοί μου με το ίδιο τηλέφωνο. Απενεργοποιησα το self μήπως και είναι αυτό. Θα δω αν σβηστούν πάλι...
 18. Falcon36

  OnePlus 6

  Το έχουμε δώσει σαν bug? Το γνωρίζει η op?
 19. Falcon36

  OnePlus 6

  Παιδιά ύστερα από την τελευταία αναβάθμιση stock στη γρήγορη κλήση μου εξαφανίζονται οι επαφές που είχα πάρει τηλέφωνο. Δεν ξέρω πότε το κάνει. Μετά από 2 3 μέρες εξαφανίζεται το ιστορικό από τη γρήγορη κλήση. Και μένουν μόνο οι αγαπημένες μου επαφές.
 20. Falcon36

  OnePlus 6

  Η απάντηση τους είναι ότι χρειάζονται 10 με 20 μέρες για να ελέγξουν την rom μέχρι να είναι σίγουροι ώστε να είναι stable. Έτσι το security update θα είναι 1 μήνα πίσω σχεδόν. Αν θέλετε το τελευταίο update και όχι φυσικά έλεγχος για να είναι stable μπορείτε να βάλετε τη beta. Αυτά είναι τα λόγια τους στο ερώτημα γιατί η beta έχει πιο καινούριο security update. Πολύ κατανοητό το βρίσκω. Επίσης πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι θα έχει προτεραιότητα πλέον το oneplus 7 μετά το 6Τ μετά το 6 μετά το 5Τ μετά το 5 κτλ....
 21. Τελικά με δουλεύουν. Εχει ρήτρα στη Nova energy. Απλά μου είπαν ότι ενεργοποιήθηκε μόνο μια φορά φέτος και προσπαθούν να το απορροφήσουν αν γίνεται. Ας ελπίσουμε ότι με το 0.70 σταθερό που έχει το συμβόλαιο, το χειμώνα με τα κλιματιστικά να καίνε 13 ώρες συνεχώς και αν ενεργοποιηθεί ρήτρα, να συνεχίσει να είναι πιο συμφέρουσα από τη ΔΕΗ. Το μόνο καλό κλειδώνει το συμβόλαιο στα 0.70 για οποιαδήποτε κατανάλωση για δύο χρόνια και με πάγια 0.27 ευρώ ή τίποτα αν ξεπεράσεις τις 2000 το τετράμηνο (το χειμώνα). Πιστεύω να κερδίσω από τη χαμηλή τιμή. Και θα τον πληρώνω στην Nova γιατί πριν στην volton τον πλήρωνα στο ταχυδρομείο και έχει 1 ευρώ νταβατσιλικια. Άρα θα κερδίσω 13 ευρώ το χρόνο μόνο από αυτό. Δεν θέλω να τον πληρώνω με κάρτα η πάγια εντολή. Όλοι οι πάροχοι θα έχουν πρόβλημα στο μέλλον. Θα αναγκαστούν να βάλουν ρήτρα αν δεν πέσει η τιμή στην αγορά ρεύματος. Θα δούμε. Ελπίζω να μην την πατήσω.
 22. Στη ηχογράφηση του συμβολαίου μου είπαν ότι δεν θα έχω καμία ρήτρα προσαρμογής για 2 χρόνια. Ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ισχύει. Δεν θα έχω ρήτρα. Με δουλεύουν?
 23. Όχι στη ΔΕΗ. Στους άλλους παρόχους. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ δεν το ήξερα. Αυτό ακριβώς έκανε όπως το γράφει.
 24. Τυχερός. Αν κλείσεις συμβόλαιο τώρα κλείνεις και τιμή χωρίς ρήτρα. Εγώ αυτό έκανα. Η τιμές του ρεύματος ανεβαίνουν και τα παλιά συμβόλαια έχουν ρήτρα για να μην χάνουν λεφτά οι πάροχοι εκτός ΔΕΗ.
 25. Ρήτρα προσαρμογής 10.3 ευρώ. Έτσι. Μαζί με τα υπόλοιπα.
×
×
 • Create New...