Jump to content

ourakot5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    349
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ourakot5

  1. Κανένα νέο με διαθεσιμότητα? Έχει παραλάβει κανείς?
  2. Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Χρόνια χρήστης android. Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση σε 13 pro max. Με το face id έχετε θέμα με τις μάσκες?
  3. Πώς θα γίνει να το αγοράσουμε εμείς από Ελλάδα ρε παιδιά? 😞
  4. Κρίμα πραγματικά που δεν έρχεται επίσημα Ελλάδα πάντως! Όποιος θέλει καθαρό android στην Ελλάδα έχει ξεμείνει από επιλογές. Είχαμε την OnePlus αλλά πλέον και αυτή αλλάζει πορεία. Είμαι 2.5 χρόνια με το 7 pro και περιμένω το pixel 6 για να κάνω την αλλαγή αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το αγοράσω από εξωτερικό. Και αν ναι αν δουλεύουν τα μισά...
  5. Στην Ελλάδα αν το φέρουμε απέξω δεν θα δουλεύει από ότι καταλαβαίνω το 5g. Σωστά?
  6. Μόνο σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει το video editing χρειάζεσαι το proress
  7. Ναι το 6αρι. Θα το φέρουν γενικά πιο μετά σκουτζομαγαζα? Θα ήθελα να το αγοράσω με δόσεις. Για αυτό θέλω από Ελλάδα. Εκτός Ελλάδας μέσω Amazon φαντάζομαι?
  8. Έχετε ιδέα παιδιά αν θα μπορούμε να το αγοράσουμε από κάπου Ελλάδα?
  9. Την έχεις δοκιμάσει? Σε σχέση με την 10.0.1 πώς είναι? Έχει αρκετά bugs?
  10. Η beta 3 είναι λιιιιγο πιο μπροστά από την stable. Περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα bug fixes της 10.0.1 και έχει και κάποια επιπλέον
  11. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου! Κάτι τελευταίο... Όταν ανοίγεις ειδοποίηση από το notification tray εμφανίζεται το animation όπως με pie η όχι?
  12. Έχεις περάσει ob3? Πώς είναι γενικά? Σταθερή?
  13. Διόρθωσαν επίσης το θέμα με το gesture για το μενού του multitasking! Δεν έχουν διορθώσει το animation όταν ανοίγεις κάποια ειδοποιήση καθώς και το fade out του clear all notifications button!
  14. Καλημέρα παιδιά. Βγήκε και stable 10.0.1 αλλά δεν υπάρχει ακόμα στο oxygen updater
  15. Αν κρίνω από το ότι περιμένεις να ποσταρω για να μου απαντήσεις με ειρωνικό ύφος δεν πρέπει να είναι και πολύ ενδιαφέρουσα! Αν σε ενοχλούν τα ποστ μου απλά αγνόησε τα και ασχολησου με την προσωπική σου ζωή!
  16. Βγήκε ob3 για όποιον ενδιαφέρεται με μπόλικα bug fixes
  17. Νέο έκδοση του launcher με καινούργια animations!
  18. Ξέρει κανείς τι ώρα είναι σήμερα η παρουσίαση?
  19. Κάποιοι έχουν ένα πρόβλημα κάποια έχουν ένα άλλο ! Κατά γενική ομολογία η έκδοση ήταν γεμάτη bugs. Αν κάποιος δεν τα παρατηρεί λόγω της χρήσης που κάνει δεκτό!
  20. Εντάξει ρε παιδιά. Εμείς είμαστε τρελοί δηλαδή! Ολόκληρη εταιρία και έκανε παύση στο update χωρίς να έχει προβλήματα! Το παιδί πιο πάνω λέει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα από την πρώτη beta η οποία ήταν γεμάτη bugs και λογικό αλλωστε! Μαλλον είστε πολύ τυχεροί και όλοι οι υπόλοιποι χρήστες άτυχοι!
  21. Κανείς δεν την υποχρέωσε να το δώσει τόσο νωρίς! Ας την έβγαζε λίγες μέρες πιο μετά. Όταν 8 στις 10 φορές δεν μπορώ να μπω στο μενού του multitasking έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω θέμα!
  22. Όπως τα λες ακριβώς! Κάποιοι νομίζουν ότι ξυπνάμε μια μέρα και αρχίζουμε να βλέπουμε bugs χωρίς να υπάρχουν! Ο καθένας κάνει διαφορετικη χρήση στο κινητό του και παρατηρεί διαφορετικά πράγματα! Όπως και να έχει τουλάχιστον έχουμε μια επίσημη τοποθέτηση πλέον και ξέρουμε τι να περιμένουμε!
  23. Και επίσημα πλέον η διάθεση της 10αρας σταμάτησε. Θα κυκλοφορήσει νέα έκδοση μέχρι τέλος του μήνα!
×
×
  • Create New...