tzanetosg Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Το πρόβλημα μου είναι αν τελικά αξίζει να την αγοράσω ή όχι Πήρα την army μόνο και μόνο γιατί μαρεσε το χρώμα και γιατι φαίνεται ότι είναι θήκη που θα προστατέψει όσον αφορά το κινητό τουλάχιστον περιμετρικά και πλάτη θα μπει και το τζαμακι που έχει μέσα για να έχουμε τουλάχιστον προστασία μέχρι να δούμε τι θα κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catalyst_ Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς τις βάσεις αυτοκινήτου που έχουν μαγνήτη σε συνδυασμό με ασύρματο φορτιστή; Η απορία είναι αν η μεταλλική πλακέτα που κολλάς στην θήκη ή στην πλάτη του κινητού, κάνει παρεμβολές ή προβλήματα με ασύρματο φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά. Είμαι και εγώ από χθες κάτοχος του S9+ και ειμαι σε αναζήτηση θηκης - tempered glass Έχω καταλήξει στην Spigen Thin Fit 360 αλλά έχω διαβάσει ότι το tempered glass έχει πολύ κακές κριτικές. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να μπορέσω να βάλω γυαλί διότι η οθόνη σπάει με το παραμικρό. Λίγο τα φώτα σας παρακαλώ... Αξίζει το πακέτο της spigen η όχι? Καλησπέρα κ Χρόνια πολλά έχω την συγκεκριμένη θήκη μαζί με το γυαλί περίπου 10 μέρες κ μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η θήκη είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα λεπτή ελαφριά κ να προστατεύει κ το γυαλί σε αφή είναι όπως η οθόνη κ έκατσε πολύ καλά, δεν έχω δει φυσικά το tempered glass της whitestone για να έχω άποψη αν είναι καλύτερο εκείνο πάντως για τα 32 ευρώ που έδωσα σε σχέση με τα διπλά που θέλεις για εκείνο μαζί με μια καλή θήκη νομίζω ότι είναι value for money . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς τις βάσεις αυτοκινήτου που έχουν μαγνήτη σε συνδυασμό με ασύρματο φορτιστή; Η απορία είναι αν η μεταλλική πλακέτα που κολλάς στην θήκη ή στην πλάτη του κινητού, κάνει παρεμβολές ή προβλήματα με ασύρματο φορτιστή.Δεν ξέρω για παρεμβολές και προβλήματα... Απλά μπορώ να σου προτείνω κάτι...άμα θες αυτές με τον μαγνήτη τις έχει το τζάμπο 99λεπτα...τζάμπα και είναι και ίδιες με αυτη που πήρα από αλλι (έχω 2) .. Αλλά εγώ θα έπαιρνα την άλλη που έχει το τζάμπο με 2ευρω που πιάνει το κινητό από τα πλάγια σαν δαγκάνα...είναι στιβαρή και πιάνει σφιχτά... Την είχα για καιρό και την άλλαξα απλά επειδή πήρα από αλλιεξπρες την gravity.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά επανέρχομαι στο θέμα dome. Σήμερα μου ήρθε συστημένο το νέο dome από αντικατάσταση του παλιού και μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτος καθώς μου στείλανε καινούριο στο κουτάκι του με τα πάντα μέσα και το μόνο που έλειπε ήταν η λάμπα υπερύθρων, ακόμα και 2 κολλες είχε μέσα και όλα αυτά σε χρονική διάρκεια μιας εβδομάδας. Τελικά είναι εγγύηση και στην εξυπηρέτηση τους. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά επανέρχομαι στο θέμα dome. Σήμερα μου ήρθε συστημένο το νέο dome από αντικατάσταση του παλιού και μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτος καθώς μου στείλανε καινούριο στο κουτάκι του με τα πάντα μέσα και το μόνο που έλειπε ήταν η λάμπα υπερύθρων, ακόμα και 2 κολλες είχε μέσα και όλα αυτά σε χρονική διάρκεια μιας εβδομάδας. Τελικά είναι εγγύηση και στην εξυπηρέτηση τους.Χρόνια πολλά. Τους έστειλες πίσω το παλιό πρώτα για να στο αντικαταστήσουν; Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poppy96 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Αύριο περιμένω και γω το σ9+ έχω παραγγείλει προσωρινα μεχρι να βρω την ιδανικη θήκη+τζαμάκι αυτην εδώ από spigen https://www.skroutz.gr/s/14515849/Spigen-Wallet-S-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-S9.html Τώρα ερώτηση... δεν θελω να δω πολλα λεφτα για προστασία τύπου whitestone dome κλπ. με τη συγκεκριμένη θήκη μπορώ να εφαρμόσω τζαμάκι; αν πάρω τζαμάκι πάλι σπίγκεν με αυτήν την θήκη η κάποια άλλη θα μου το πετάει η θα ναι κομπλέ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis90 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 γεια σας παιδια πως γινετε να δω το υπολοιπο χωρο στην sd micro card; απο ρυθμισεις που παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ στο φόρουμ. Πήρα για δώρο ένα S9+ και μαζί πήρα και την παρακάτω θήκη. Επειδή δεν έκανα καλή έρευνα αγοράς στις θήκες αξίζει αυτή που πήρα; Με προβληματίζει ότι η βάση που μπαίνει το κινητό είναι πλαστική και φοβάμαι τυχόν σημασία μελλοντικά. https://www.public.gr/product/thiki-samsung-galaxy-s9-plus-puro-leather-magnet-sgs9pbookc3blk-mayro/prod8950766pp/ Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 (edited) Χρόνια πολλά. Τους έστειλες πίσω το παλιό πρώτα για να στο αντικαταστήσουν; Sent from my SM-G960F using Tapatalk Οχι τους εστειλα φωτογραφια και την εγκριναν αμεσως για αντικατασταση. γεια σας παιδια πως γινετε να δω το υπολοιπο χωρο στην sd micro card; απο ρυθμισεις που παω? Θα πας στην εφαρμογη τα αρχεια μου και εκει που σου λεει καρτα sd γραφει απο κατω ποσο χρησιμοποιεις και ποσο χωρητικοτητα εχει η καρτα σου.Σε εμενα πχ που εχω γραφει 16,49/119GB Edited December 29, 2018 by poison21 Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poppy96 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 εχθες μου ηρθε το dome glass για το s9+ μου και δεν εχει μεσα το uv light? :blink::blink::blink::blink: πηρα καταλαθος το replacement τζαμακι... τι κάνω τώρα;;;!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Απο που το πηρες χωρις τη λαμπα γιατι στο σαιτ τους και στα συνεργαζομενα δεν πουλανε replace kit.Για δωσε λεπτομερειες γιατι κατι δεν μου αρεσει σε αυτο. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poppy96 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Απο που το πηρες χωρις τη λαμπα γιατι στο σαιτ τους και στα συνεργαζομενα δεν πουλανε replace kit.Για δωσε λεπτομερειες γιατι κατι δεν μου αρεσει σε αυτο. απο σκρουτζ ..ενα σαιτ..και οντως ελεγα replacement kit απλα δεν το χα προσεξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 (edited) Απο που το πηρες χωρις τη λαμπα γιατι στο σαιτ τους και στα συνεργαζομενα δεν πουλανε replace kit.Για δωσε λεπτομερειες γιατι κατι δεν μου αρεσει σε αυτο.Φυσικά πουλάνε. https://www.amazon.co.uk/Dome-Glass-Protector-Tempered-Whitestone/dp/B07FY295FX/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1546422653&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=dome+glass+note+9+replacement&dpPl=1&dpID=51IVHiqnVIL&ref=plSrch https://www.amazon.co.uk/Dome-Glass-Replacement-Dispersion-Whitestone/dp/B07B9NXL2B/ref=mp_s_a_1_4?ie=UTF8&qid=1546422721&sr=8-4&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=dome+glass+s9+plus+replacement&dpPl=1&dpID=51E%2BBkaFsgL&ref=plSrch Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 2, 2019 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catalyst_ Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς τις βάσεις αυτοκινήτου που έχουν μαγνήτη σε συνδυασμό με ασύρματο φορτιστή; Η απορία είναι αν η μεταλλική πλακέτα που κολλάς στην θήκη ή στην πλάτη του κινητού, κάνει παρεμβολές ή προβλήματα με ασύρματο φορτιστή. Δεν ξέρω για παρεμβολές και προβλήματα... Απλά μπορώ να σου προτείνω κάτι...άμα θες αυτές με τον μαγνήτη τις έχει το τζάμπο 99λεπτα...τζάμπα και είναι και ίδιες με αυτη που πήρα από αλλι (έχω 2) .. Αλλά εγώ θα έπαιρνα την άλλη που έχει το τζάμπο με 2ευρω που πιάνει το κινητό από τα πλάγια σαν δαγκάνα...είναι στιβαρή και πιάνει σφιχτά... Την είχα για καιρό και την άλλαξα απλά επειδή πήρα από αλλιεξπρες την gravity.. Και την βάση αυτοκινήτου και τον ασύρματο φορτιστή τα είχα παραγγείλει μαζί, απλά το τελευταίο άργησε να έρθει. Αγόρασα τον Samsung Wireless Charging Pad (Qi) (EP-N5100B), καθώς και την βάση αυτοκινήτου Spigen Kuel QS11. H βάση χρησιμοποιεί μαγνήτη και περιλαμβάνει μια μεταλλική πλάκα με κόλλα που την τοποθετείς ή στην εσωτερική πλευρά της θήκης κινητού ή στην πλάτη του κινητού (αυτά ισχύουν για όλα τα προιόντα της σειράς Kuel). Η μεταλλική αυτή πλάκα δεν επιτρέπει το κινητό να φορτίσει ασύρματα. Δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το εξτρά πάχος ή η ίδια μεταλλική πλάκα, πάντως το αποτέλεσμα είναι αυτό. Ένα update για όποιον τον ενδιαφέρουν αυτά τα προιόντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 (edited) Και την βάση αυτοκινήτου και τον ασύρματο φορτιστή τα είχα παραγγείλει μαζί, απλά το τελευταίο άργησε να έρθει. Αγόρασα τον Samsung Wireless Charging Pad (Qi) (EP-N5100B), καθώς και την βάση αυτοκινήτου Spigen Kuel QS11. H βάση χρησιμοποιεί μαγνήτη και περιλαμβάνει μια μεταλλική πλάκα με κόλλα που την τοποθετείς ή στην εσωτερική πλευρά της θήκης κινητού ή στην πλάτη του κινητού (αυτά ισχύουν για όλα τα προιόντα της σειράς Kuel). Η μεταλλική αυτή πλάκα δεν επιτρέπει το κινητό να φορτίσει ασύρματα. Δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το εξτρά πάχος ή η ίδια μεταλλική πλάκα, πάντως το αποτέλεσμα είναι αυτό. Ένα update για όποιον τον ενδιαφέρουν αυτά τα προιόντα. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. :) Μιας και πρόκειται για μαγνήτη παρεμπιπτόντως να ξέρετε επηρεάζει και τον GPS δέκτη. Εγώ αγόρασα πριν 5 μήνες αυτό και τελικά βγήκε καλό (S9 μοντέλο). Επίσης σε μία έκπτωση του Gearbest πήρα αυτό στα 8,5€ το οποίο επίσης αξίζει τα λεφτά του αν το πετύχετε ξανά με την ίδια έκπτωση. ΥΓ. Επίσης αξιόλογη αγορά για τα λεφτά της τα MEIZU bluetooth ακουστικά εδώ. Edited January 2, 2019 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 ΥΓ. Επίσης αξιόλογη αγορά για τα λεφτά της τα MEIZU bluetooth ακουστικά εδώ. Έχουν καλύτερο ήχο απ τα AKG μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 To gearbest τη μεταφορικα εχει ; Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 To gearbest τη μεταφορικα εχει ; Δεν είναι standar, ξεκινάει συνήθως από free με China post και κάνουν 2 μήνες να έρθουν και μετά είναι πολύ καλή επιλογή το Belgium post με περίπου 0.80 λεπτά κόστος και κάνουν 20 μέρες να έρθουν, τουλάχιστον κάτι πραγματάκια με κόστος κάτω από 20 ευρώ που έχω αγοράσει εγώ.. Αν είναι να αγοράσεις κάτι ποιό ακριβό να επιλέξεις το priority line με κόστος περίπου 3-4 ευρώ αλλά γλυτώνεις το τελωνείο.. Όπως και να έχει όταν επιλέξεις το προϊόν, σου βγάζει από κάτω της επιλογές αποστολής... Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Οκ ευχαριστώ. Εχω παρει άπειρα πραγματα απο ebay και λιγα απο αμαζον αλλα gear best ποτε. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 παιδια εχετε να μου προτεινεται καποιο τζαμακι ως 20 ευρω. διαβασα το topic αλλα βλεπω οι καλες λυσεις ειναι πανω απο το 30αρι.:( Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 παιδια εχετε να μου προτεινεται καποιο τζαμακι ως 20 ευρω. διαβασα το topic αλλα βλεπω οι καλες λυσεις ειναι πανω απο το 30αρι.:( αυτό εδώ, αν μπορείς να περιμένεις κανα 20ημερο https://es.aliexpress.com/item/2018-de-pegamento-UV-Protector-de-pantalla-para-Samsung-Galaxy-S7-borde-S8-S9-Plus-Note8/32902420106.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.274263c0b72Olw Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 αυτό εδώ, αν μπορείς να περιμένεις κανα 20ημερο https://es.aliexpress.com/item/2018-de-pegamento-UV-Protector-de-pantalla-para-Samsung-Galaxy-S7-borde-S8-S9-Plus-Note8/32902420106.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.274263c0b72OlwΣυμφωνώ ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε tempered glass. 2 μηνες το έχω και το χαίρομαι κάθε μέρα. Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 αυτό εδώ, αν μπορείς να περιμένεις κανα 20ημερο https://es.aliexpress.com/item/2018-de-pegamento-UV-Protector-de-pantalla-para-Samsung-Galaxy-S7-borde-S8-S9-Plus-Note8/32902420106.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.274263c0b72Olw εμενα παντως δεν μου εκατσε καλα. την δευτερη μερα εκανε περιμετρικα ασπριλα σαν να μην εχει κολλησει καλα. και οταν το εβαλα η κολλα πηγε παντου. την πρωτη μερα ηταν αψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanetosg Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 την εβαλα την proguard 360 και το σαββατο θα περασω να μου βαλουν το τζαμακι της spigen οποτε θα ειμαι καλυμμενος τουλαχιστον στην αρχη μεχρι να δω τι θα κανω τελικα παντως η θηκη ειναι ωραια απλα το κανει ακομα ποιο τεραστιο φωτο δεν τα καταφερνω να βαλω δεν ξερω που να ανεβαζω για να τις εμφανιζω εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts