Jump to content

Catalyst_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    191
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Catalyst_

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 30

Συσκευή

  • Συσκευή
    S22U 12/256

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Catalyst_'s Achievements

  1. Είχα θέματα και εγώ με το viber, 2 φορές την προηγούμενη εβδομάδα. Freezαρε εντελώς το κινητό. Έκανε μόνο του reboot και έστρωσε. Την τελευταία βδομάδα λειτουργεί απρόσκοπτα το wifi calling (cosmote). Φτου μη το ματιάσουμε. Για το bug στο samsung keyboard, που κάνει μικρό το πρώτο γράμμα σε κάθε πρόταση και δεν έχει ακόμα διορθωθεί ξέρετε που μπορούμε να κάνουμε report;
  2. Είμαι με την Cosmote. Νομίζω ότι περισσότερο θέμα software του κινητού, παρά του δικτύου. Αυτήν την εντύπωση μου δίνει.
  3. Και εμένα μου κάνει ακριβώς αυτό. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι το restart μέχρις στιγμής.
  4. Να παραθέσω τα προβλήματα που αντιμετωπίζω στο φόρουμ. Το πιο σημαντικό είναι ότι πατώντας την αλλαγή σελίδας σε κάποιο ποστ, αντί να μου εμφανίσει το πρώτο μήνυμα της επόμενης σελίδας με πάει στο τελευταίο της σελίδας, αναγκαζοντας με να κάνω κύλιση στο πρώτο, το οποίο θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα. Έχω συχνά πυκνά θέματα φόρτωσης της κεντρικής σελίδας του φόρουμ. Είμαι στην κεντρική του σάιτ πατάω φόρουμ και κάνει πολλές φορές αρκετή ώρα να ανοίξει. Αν πάω κατευθείαν σε κάποια άλλη θέση του φόρουμ, αλλά όχι στην αρχική φορτώνει ακαριαία. Είχα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα με το σκούρο θέμα ενεργό, ενώ με το ανοιχτό, σημαντικά λιγότερο. Πριν λίγο από ένα νήμα πάτησα το κουμπί του φόρουμ και δεν φόρτωνε. Επίσης από την κεντρική του σάιτ πατώντας το φόρουμ ανοίγει νέα σελίδα του φυλλομετρητή σαν να μπαίνω σε νέα ιστοσελίδα.
  5. Από ότι έχω καταλάβει είναι μόνο για το μπες βγες.
  6. Παραθέτω και την δική μου εμπειρία στο θέμα. Αντιμετώπισα το θέμα με την οθόνη, το οποίο λύθηκε επιτυχώς με το τότε update, αλλά χθες συνηδειτοποίησα ότι έχω το το gps bug. Δεν είχε τύχει να χρησιμοποιήσω τους χάρτες τόσο καιρό και δεν το είχα καταλάβει.
  7. Όσον αφορά το promotion με τα Buds Pro, 19/02 έκανα την αίτηση (ήρθε email επιβεβαίωσης), 24/02 έλαβα μέηλ έγκρισης της αίτησης (όπου αναφέρει ότι σε 20 εργάσιμες θα παραλάβω) και 28/02 μου τα παρέδωσε η ταχυμεταφορική. Δέκα μέρες συνολικά.
  8. Μετά το update δεν μου έκανε το bug. Δοκιμή σε WQHD+ τώρα για να έχω και εικόνα της μπαταρίας σε αυτήν την ανάλυση. Διαφορά σε σχέση με την FHD+ δεν έχω καταλάβει οπτικά.
  9. Μου το έκανε και εμένα μόλις έβαλα την πλήρη ανάλυση. Και το γύρισα σε FHD+ αμέσως. Το είχα από την αρχή έτσι σε Natural αλλά νόμιζα ότι η ανάλυση ήταν από το κουτί η πλήρης και δεν ασχολήθηκα πεταιτέρω, μέχρι που το ανέφερε χρήστης στο Reddit. Αναμένουμε το πρώτο update.
  10. Παραγγελία από Public σε 12GB/256GB πράσινο και χθες ήρθε μήνυμα ότι αποστάλει και σήμερα με πήρε τηλέφωνο ο ταχυδιανομέας για να μου το παραδώσει. Παρήγγειλα παράλληλα τoν Wireless Charger Duo για να πάει πακέτο με το GW4 αλλά και τα buds όταν μου τα στείλουν. Μένει μόνο η θήκη Spigen Core Armor που θα την στείλουν την Τρίτη.
  11. Κατά πάσα πιθανότητα η Samsung αποφάσισε να μην έχει η βασικά έκδοση του S22 Ultra 12Gb, αλλά 8, κυρίως λόγο της κρίσης στου ημιαγωγούς. Το ότι υπάρχουν μοντέλα με αυτά τα specs σε αυτές τις τιμές δεν έχει να προσθέσει κάτι στο θέμα αυτό.
  12. Από ποιο μεγάλο κατάστημα είχατε καλές αντυπώσεις από προπαραγγελία; Ενημερώσεις, έγκαιρη παράδοση κτλ αυτά που κοιτάω.
  13. Πρώτες εντυπώσεις κυριώς εμφανισιακά για το νέο Ultra. Νομίζω ότι αν είχαν κρατήσει το σχέδιο του S21U και είχαν προσθέσει το πενάκι (το οποίο θα έλεγα ότι είναι ευπρόσδεκτη η ύπαρξη) θα είχαν πετύχει καλύτερα αποτελέσματα, καθώς πιστεύω το περσινό Ultra είναι πολύ καλό εμφανισιακά τηλέφωνο. Και μου φαίνεται σαν πισογύρισμα η (ελάχιστα μεν) καμπυλωτή οθόνη. Μετά το S6Edge και το S9 θεωρώ ότι ειδικά για τα gestures, βολεύει περισσότερο η flat οθόνη. Τότε έκανε μεγάλη διαφορά η καμπυλωτές οθόνες στην άκρη. Τώρα πια μεχ.. Το σύμπλεγμα των καμερών δεν με χαλάει. Το μεγάλο μείον για μένα είναι τα 8GB στην βασική έκδοση χωρητικότητας, αλλά ας όψεται η κρίση στους ημιαγωγούς.
  14. Στην αρχική σελίδα του myphone κάτω από μια είδηση έχει το πεδίο του σχολιασμού, όπου πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να σχολιάσεις. Παρόλο που είμαι κανονικά συνδεδεμένος στο φόρουμ, πρέπει να κάνω ξανά σύνδεση εκεί. Επίσης κάθε φορά που πατώ το κουμπί φόρουμ στην αρχική, ανοίγει νέα σελίδα στον φυλλομετρητή.
  15. Το έχω και με το κινητό μέσω bluetooth. Διαβάζοντας στο διαδίκτυο, είδα δηλώσεις χρηστών ότι όταν έχεις και τα 2 ενεργά επιλέγει να σου φέρει τα δεδομένα μέσω του bt το οποίο είναι σημαντικά πιο αργό. Μένει να το δοκιμάσω για να δω τι ισχύει.
×
×
  • Create New...