hercoulis Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Στο θέμα των απολύσεων σύμφωνα με το δημοσίευμα. Κάπου εδώ διάβασα ότι η voda κατέχει το 30% της εταιρείας. Αν ισχύει, και γιατί να μην ισχύει, άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzoutzoukos_Baby Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 ενώ ΔΕΝ είσασταν και είχες και κεραία πάνω απο το μισό αυτό δε σημαίνει ότι οι κυψέλες του παρόχου σου είναι "τιγκαρισμένες"; Δεν κατηγορώ τον πάροχο γιατί η περιοχή που μένω είναι ίσως η πιο πολυσύχναστη περιοχή του κέντρου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 9 ώρες πριν, Tzoutzoukos_Baby said: ενώ ΔΕΝ είσασταν και είχες και κεραία πάνω απο το μισό αυτό δε σημαίνει ότι οι κυψέλες του παρόχου σου είναι "τιγκαρισμένες"; Δεν κατηγορώ τον πάροχο γιατί η περιοχή που μένω είναι ίσως η πιο πολυσύχναστη περιοχή του κέντρου.... 🤔 Ίσως κατηγορώ τον πάροχο, έχοντας αντιμετωπίσει το φαινόμενο αρκετές φορές, γιατί η περιοχή που μένω είναι "ύπαιθρος" (όπως λέει ένας φίλος) από την άλλη, τι ζητάμε κι εμείς εδώ στην άκρη του κόσμου... Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzoutzoukos_Baby Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να παίζει κάτι και με την κεραία γιατί τη μια έχω τέρμα σήμα, την άλλη μισό και την άλλη καθόλου. Κάποτε τους έπαιρνες τηλ., τους έδινες το νούμερό σου και υποτίθεται ότι το διορθώνανε το πρόβλημα.... Κάποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Λοιπον στην μανα μου μολης ενεργοπηθηκε η Vodafone CU sim μετα απο 2 εβδομαδες καθυστερησης οπως το 1252 λει δεν εχεις διαθεσημα χρηματικο υπολιπο, ομιλια, sms η MB. Ενω η προσφορα που εκανε online ελεγε απεριπριστα data και ομιλια για 1 μηνα. Τελος ο κουριερ της εδωσε ενα scratch card τον 12€ αλλα ειναι ξυσμενο και καλυμενο με μαυρη μπογεια τι εγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 1 hour ago, eridion25 said: Λοιπον στην μανα μου μολης ενεργοπηθηκε η Vodafone CU sim μετα απο 2 εβδομαδες καθυστερησης οπως το 1252 λει δεν εχεις διαθεσημα χρηματικο υπολιπο, ομιλια, sms η MB. Ενω η προσφορα που εκανε online ελεγε απεριπριστα data και ομιλια για 1 μηνα. Τελος ο κουριερ της εδωσε ενα scratch card τον 12€ αλλα ειναι ξυσμενο και καλυμενο με μαυρη μπογεια τι εγινε; Δες στο άλλο νήμα. 4 minutes ago, andreasomageiras said: Έκανα την ίδια διαδικασία, την περασμένη εβδομάδα. Παρέλαβα το πακέτο, η ενεργοποίηση έγινε την μεθεπόμενη της παραλαβής, δεν ξέρω κατά πόσο έπαιξε ρόλο η επικοινωνία μέσω chat, από άλλο κινητό. Έγινε η ενεργοποίηση με μηδενικά υπόλοιπα σε πακέτα και χρήματα. Εκ νέου επικοινωνία μέσω chat, και την επόμενη μέρα: ενεργοποίηση unlimited ομιλίας, data μέχρι και τον Αύγουστο, ήταν στην προσφορά, 5gb data για τον επόμενο χρόνο λόγω πρόσκλησης από το cu νούμερο της συζύγου, θα λαμβάνει και εκείνη με κάθε χρηματική ανανέωση 5gb. Δε θα ήταν κακό κάποια επικοινωνία με την VODAFONE για να κινηθούν τα πράγματα... Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 https://www.naftemporiki.gr/business/1482819/etaireies-tilefonias-erchontai-ayxiseis-vasei-plithorismoy-sta-symvolaia/ κάτι δεν καταλαβαίνω εδω...πως ειναι δυνατόν η vodafone να εχει ηδη συμπεριλάβει στις συμφωνίες ανανέωσης την αύξηση λόγω πληθωρισμού (από τον 18ο μήνα) την ώρα που όλοι γράφουν οτι είναι ακόμα αίτημα προς την εεττ? μάλιστα αλλού διάβασα ότι έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Η vodafone το παρουσίαζε ως ήδη ειλλημένη απόφαση της ΕΕΤΤ. Με αυτά που γράφονται πάντως μακάρι να ανοίξει ξανά ο δρόμος γιά ετήσια συμβόλαια όπως παλιότερα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα. Μου το εμφανίζει από χθες συνέχεια και είτε το "Ακύρωση" είτε το "οκ" πατήσω δεν κάνει τίποτα. Εν τω μεταξύ πάλι χθες (σύμπτωση;) μου ήρθε με sms το εξής μήνυμα "H YΠHPEΣIA WI-FI CALLING AΠENEPΓOΠOIHΘHKE." χωρίς να κάνω τίποτα εγώ. Να αναφέρω όμως ότι την προηγούμενη Πέμπτη έκανα αίτηση για μετατροπή από καρτοπρόγραμμα σε καρτοκινητό και θα αναμένω ένα μήνα όπως μου είπαν. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 Βρετανία: Vodafone και CK Hutchison συγχωνεύουν τις δραστηριότητες τους https://www.infocom.gr/2023/06/14/vretania-vodafone-kai-hutchison-sygchonevoun-tis-drastiriotites-tous/68992/ 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 9 ώρες πριν, terkos2 said: Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα. Μου το εμφανίζει από χθες συνέχεια και είτε το "Ακύρωση" είτε το "οκ" πατήσω δεν κάνει τίποτα. Εν τω μεταξύ πάλι χθες (σύμπτωση;) μου ήρθε με sms το εξής μήνυμα "H YΠHPEΣIA WI-FI CALLING AΠENEPΓOΠOIHΘHKE." χωρίς να κάνω τίποτα εγώ. Να αναφέρω όμως ότι την προηγούμενη Πέμπτη έκανα αίτηση για μετατροπή από καρτοπρόγραμμα σε καρτοκινητό και θα αναμένω ένα μήνα όπως μου είπαν. Δεν είναι κάτι σε όλους το βγάζει κατά την επανεκκίνηση ή την ενεργοποίηση. Αν σου το βγάζει στα καλά καθούμενα έχει τρελαθεί το δίκτυο. Το βλέπαμε το καλοκαίρι του 2022 σε περιοχές που ήταν γεμάτο 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 10 ώρες πριν, terkos2 said: Μου το εμφανίζει από χθες συνέχεια και είτε το "Ακύρωση" είτε το "οκ" πατήσω δεν κάνει τίποτα. Υπάρχει και μία περίπτωση να χάνει η sim την επαφή. Δοκίμασε να την βάλεις στην άλλη θέση του slot. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 18 ώρες πριν, kmpatra said: https://www.naftemporiki.gr/business/1482819/etaireies-tilefonias-erchontai-ayxiseis-vasei-plithorismoy-sta-symvolaia/ κάτι δεν καταλαβαίνω εδω...πως ειναι δυνατόν η vodafone να εχει ηδη συμπεριλάβει στις συμφωνίες ανανέωσης την αύξηση λόγω πληθωρισμού (από τον 18ο μήνα) την ώρα που όλοι γράφουν οτι είναι ακόμα αίτημα προς την εεττ? μάλιστα αλλού διάβασα ότι έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Η vodafone το παρουσίαζε ως ήδη ειλλημένη απόφαση της ΕΕΤΤ. Με αυτά που γράφονται πάντως μακάρι να ανοίξει ξανά ο δρόμος γιά ετήσια συμβόλαια όπως παλιότερα. Το αίτημα τώρα στην ΕΕΤΤ είναι διαφορετικό. Αρχικά, το αίτημα είναι οι τιμές να προσαρμόζονται κάθε 1/1 του έτους στον δείκτη πληθωρισμού. Αυτό θα αφορά όλα τα συμβόλαια, ακόμα και αυτά που υπογράφηκαν πριν την εφαρμογή (για αυτό θα δίνει στην αρχή δικαίωμα αζημίως διακοπης). Αυτό της Vodafone λέει ότι τον 13ο μήνα θα δεις μια αύξηση έως 1,5€. Θεωρείται όρος στα νέα συμβόλαια (όχι στα υφιστάμενα), οπότε δεν χρειάζεται και κάποια έγκριση της ΕΕΤΤ. Με αυτό της ΕΕΤΤ μπορεί μελλοντικά να δεις και μια μείωση. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 καλησπερα σας εδω και μια εβδομαδα περιπου εχουμε προβλημα με το 4g προβληματα με την ομιλια με volte και ακομα και το wifi calling δεν δουλευει παντα σωστα . Αναγκαστηκα να γυρισω το κινητο στο 2g για καλυτερη ομιλια. Εχω δηλωσει την βλαβη και ενω επιλυεται το απογευμα γυρω στις 7 το απογευμα και μετα. Εχω παρατηρησει 11 το πρωι ξανα τυχαινει προβλημα με το 4g. Μου ειπανε προβλημα με το σταθμο σταθμο βασης που ειναι στην κακη θαλασσα και καλυπτει και το Αυλακι και και εμας. Εχει καποιος προβλημα ; . Εχω 4g modem με καρτα σημ και μια 1 γραμμη μια 2 και καποιες φορες σερνεται. Δεν εχει ξανα τυχει τετοια βλαβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis81 Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 Καλησπέρα σε όλους/ες. Έχουμε συμβόλαιο κινητής voda με 2 νούμερα κ δε μπορούμε να τηλεφωνήσουμε στο σταθερό voda που έχουμε στο πατρικό (κ αυτό voda αλλά άλλο συμβόλαιο). Βγάζει συνέχεια ο αριθμός που καλέσατε δεν υπάρχει. Το τεχνικό τμήμα το κοιτάει πάνω από 2 μήνες τώρα χωρίς λύση. Τα νεύρα είναι τσατάλια...Καμία ιδέα/πρόταση; Το σταθερό ήταν cyta πριν γίνει voda, αν μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο..ευχαριστώ ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 Για κάλεσε το νούμερο με πρόθεμα Ελλάδας μπροστά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 On 15/6/2023 at 7:03 ΠΜ, Gv2008 said: Δεν είναι κάτι σε όλους το βγάζει κατά την επανεκκίνηση ή την ενεργοποίηση. Αν σου το βγάζει στα καλά καθούμενα έχει τρελαθεί το δίκτυο. Το βλέπαμε το καλοκαίρι του 2022 σε περιοχές που ήταν γεμάτο On 15/6/2023 at 8:01 ΠΜ, kalitexnis_g said: Υπάρχει και μία περίπτωση να χάνει η sim την επαφή. Δοκίμασε να την βάλεις στην άλλη θέση του slot. Δεν ξέρω τι έφταιγε, πάντως δύο μέρες τώρα χθες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή χωρίς να κάνω τίποτα δεν ξαναπαρουσίασε το πρόβλημα, τουλάχιστον δεν το παρατήρησα. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 το προβλημα εχει διορθωθει απο την Παρασκευη . Ευτυχως επανηλθε το σημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 (edited) Να ρωτήσω, εδώ στο γενικά (🎼🎶🎵εσύ στο γενικά... 🎵🎶🎵) Κάτοχος σταθερής και κινητής unlimited, δικαιούται έκπτωση; Το ρουτερακι το ασύρματο, του το δίνουν με 40€ - 60€. Υπήρξε στο παρελθόν περίπτωση που το έδιναν δωρεάν; Edited June 17, 2023 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2023 Να ρωτήσω, εδώ στο γενικά (εσύ στο γενικά... ) Κάτοχος σταθερής και κινητής unlimited, δικαιούται έκπτωση; Το ρουτερακι το ασύρματο, του το δίνουν με 40€ - 60€. Υπήρξε στο παρελθόν περίπτωση που το έδιναν δωρεάν; Αν έχω καταλάβει σωστά τι ρωτάς, ναι δικαιούσαι έκπτωση αν έχει σταθερή και κινητή στο ίδιο ΑΦΜ τόσο στο λογαριασμό κινητής όσο και σταθερής. Αν εννοείς το MiFi, με σύνδεση unlimited και σταθερό triple play αν θυμάμαι καλά, το δικαιούσαι. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2023 31 minutes ago, zananiro said: Αν έχω καταλάβει σωστά τι ρωτάς, ναι δικαιούσαι έκπτωση αν έχει σταθερή και κινητή στο ίδιο ΑΦΜ τόσο στο λογαριασμό κινητής όσο και σταθερής. Αν εννοείς το MiFi, με σύνδεση unlimited και σταθερό triple play αν θυμάμαι καλά, το δικαιούσαι. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Ευχαριστώ για τον κόπο που έλαβες να μου απαντήσεις κι ας έθεσα έτσι παράξενα τις ερωτήσεις μου. Καλά κατάλαβες τις ερωτήσεις μου, αν και είχα "κέφια" εκείνη την ώρα 😁 Η ερώτηση σε κατάστημα, για το mifi, είχε ως απάντηση 60€. Στο τσατ 40€. Αν γίνει στο τηλέφωνο ίσως 20€? Μιας και πέφτει ανά 20€😁. Αύριο θα ασχοληθεί ο ενδιαφερόμενος για την τυχόν έκπτωση και εάν δικαιούται το mifi. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2023 (edited) Το mi fi που δίνει η vodafone κοστίζει 39.90€. Έκανα φορητοτητα από Nova σταθερή και κινητό και μου είπαν για δώρο το mi fi με δωρεάν την extra sim data, ακόμα δεν μου έχει έρθει το μήνυμα για να πάω σε κατάστημα να παραλάβω. Η Ξάδερφη μου με σταθερή vodafone χρόνια,και μετατροπή καρτοπρογραμμα σε red unlimited της είπαν ότι δεν δικαιούται το mifi και πήρε μόνο την extra Dada sim δωρεάν. Edited June 18, 2023 by Antonio21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 8 ώρες πριν, Antonio21 said: Το mi fi που δίνει η vodafone κοστίζει 39.90€. Έκανα φορητοτητα από Nova σταθερή και κινητό και μου είπαν για δώρο το mi fi με δωρεάν την extra sim data, ακόμα δεν μου έχει έρθει το μήνυμα για να πάω σε κατάστημα να παραλάβω. Η Ξάδερφη μου με σταθερή vodafone χρόνια,και μετατροπή καρτοπρογραμμα σε red unlimited της είπαν ότι δεν δικαιούται το mifi και πήρε μόνο την extra Dada sim δωρεάν. Οπότε κρατάμε σαν δεδομένο, την extrasim δωρεάν όταν συνδυάζει κάποιος κινητή και σταθερή! 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Είχατε κάπιο νέο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Είχατε κάπιο νέο; Όχι, η αρχική απάντηση ήταν 40€ για το mifi και 3€ το μήνα ή extrasim, κουβέντα για τυχόν έκπτωση λόγο συνδυασμού σταθερής και unlimited, επίσης υπάρχει και ακόμη ένα (1) unlimited στη σύζυγο του ενδιαφερόμενου. Η απάντηση μετά από επιμονή του, θα το προωθήσω και θα σας καλέσω εγώ. Μάλλον δεν έχει νέα ακόμη. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Ίσως δεν γνωρίζε καλά ο υπάλληλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts