Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

an peis oti exeis siskeui 3g tote logika tha sou steiloun tis rithmiseis gia tin siskeui poy tha tous peis. ara den tha mpaineis logika oute kan sto live (an theleis na mpeis) poso mallon na mpaineis kai tzampa.

:blink: :blink: :blink:

Eυχαριστω για την πληροφορια.Μ'ενδιαφερει να δοκιμασω το WAP μονο.Το live δεν με απασχολει... :O

Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!».

Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή».

Δεν ξερω, δεν ρωτησα....πανω στα νεύρα μου ουτε καν μου περασε απο το μυαλο να ρωτησω γιατί έγινε αυτό.

Απλώς, μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο ΑΚΡΙΒΩΣ μετα απο κανα 10 λεπτο είχα γραμμή....άρα κάποιος απολάμβανε περισσότερο απο όσο έπρεπε τον πρωινό καφέ του.

:lol: :lol: :lol:

Καλημέρα παιδιά.

Καταρχήν δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο post είναι για το Chat and Fun, αλλά δεν μπορούσα να βρω κάπου να κολλάει καλύτερα.

Σήμερα το πρωί μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό που έλεγε "Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου". Αφού το αγνόησα μου ξαναήρθε και ένα δεύτερο ίδιο. Εννοείται πως ο αριθμός του αποστολέα φαίνεται κανονικά στην οθόνη μου.

Δεν πρόκειται να απαντήσω φυσικά, καθώς η όλη ιστορία μου θυμίζει κάτι αντίστοιχα e-mails που αποστέλλονται κατά χιλιάδες σε τυχαίες διευθύνσεις και περιμένουν το confirmation από κάποιον χρήστη για την καταχώρηση της e-mail διεύθυνσης σε spam λίστες. Ίσως να τον πάρω τηλέφωνο με απόκρυψη.

Ξέρει κάποιος κάτι για περισσότερο αυτό; Έχει σταλλεί και σε άλλους;

Mήπως το νούμερο είναι voda? Είχε παλιά μια υπηρεσία το CU, δεν ξέρω αν την έχει ακόμα, που αν κάποιος δεν είχε μονάδες, μπορούσε να στείλει αυτό το τυποιημένο μήνυμα. Και καλά, δεν έχω μονάδες αλλά σε θέλω κάτι, οπότε παρε με εσύ.

Call Me Back λεγεται η υπηρεσια. Δεν ειναι τιποτα πονηρο, ενας τροπος να ειδοποιησεις καποιον οταν δεν εχεις μοναδες. Εφοσον, οπως λες, δεν το αναγνωριζεις, απλως αγνοησε το. Υπαρχει τροπος να μπλοκαρεις αυτη την υπηρεσια παντως.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

για ποιο ακριβώς...το Chat'n'Flirt (όποιος το θυμάται....) ή το Vodafone Messenger?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Γενικά για όλα. Το chat'n'flirt υπάρχει ακόμα;

Γιατί και να υπάρχει, το χρησιμοποιεί κανείς;;; :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

An kapoios stilei mms apo vodafone se kinhto germanias pou den ypostirizei mms kai den exei energopoihthei o paraliptis pos pernei to mms ypothetw tou erxete idopoihsh kai mporei meso internet na to lavei apo kapoia dieytinsi isos ?

ΑΠΟ VODAFONE ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ

ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ,ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ .

ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ MMS

ΘA TO ΛΑΒΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:"GO TO THE FOLLOWING URL..... USING WAP OR

WEB YOUR PASSCODE IS..."(ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ)ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΤΑΙ .

ΑΝ ΠΑΛΙ

ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ .

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

NOMIZΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΤΗ VODAFONE(MAΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ) OYTE KANENAΝ,MAΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ THΣ VODAFONE EXOYN ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ....

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Να σε ρωτήσω κατιτίς? Αφού είσαι τόσο σχετικός και γνώστης του αντικειμένου γιατί πήρες τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, αφού όπως λες όλοι εκεί είναι άσχετοι?

Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις.

H Vodafone, προσφέρει σε εταιρίες και επαγγελματίες (με εταιρικό ή επαγγελματικό Α.Φ.Μ.) μια σειρά από νέα Επαγγελματικά προγράμματα ομιλίας, που κάνουν την επικοινωνία καλύτερη και οικονομικότερη. Εκμεταλλευτείτε τις εξελιγμένες και εύχρηστες λύσεις της Vodafone που καλύπτουν τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησης σας και κάνουν τη κινητή τηλεφωνία πιο προσιτή σε όλους τους επαγγελματίες.

Πιο συγκεκριμένα,

Τα νέα Επαγγελματικά προγράμματα ομιλίας Vodafone προσφέρουν

· Δωρεάν χρόνο ομιλίας με τα χαμηλότερα πάγια της αγοράς

· Επιλογές για δωρεάν ενδοεταιρική επικοινωνία με χαμηλό πάγιο

· Ευελιξία, αφού μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα ομιλίας που σας ταιριάζει και να το συνδυάσετε με τις επιλογές για δωρεάν ενδοεταιρική επικοινωνία που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας

ΜΙΛΑΩ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ

Με τα νέα Επαγγελματικά προγράμματα Vodafone μπορείτε να επιλέξετε τον χρόνο που ταιριάζει σ’ εσάς με τα φθηνότερα πάγια της αγοράς απλά και εύκολα γιατί:

· Τα Νέα Επαγγελματικά προγράμματα σας επιτρέπουν να επιλέξετε το χρόνο ομιλίας που θέλετε για κάθε κινητό σας

· Ο χρόνος που περιλαμβάνεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εθνικές κλήσεις προς όλους τους προορισμούς

· O τρόπος κλήσης είναι ιδιαίτερα εύκολος: Για την ενδοεταιρική επικοινωνία με τη χρήση 3ψηφίων ή 4ψηφίων αριθμών ή ολόκληρου του αριθμού κλήσης

· Οι χρεώσεις είναι ενιαίες για όλες τις κλήσεις μετά το τέλος του δωρεάν χρόνου*

Τα νέα επαγγελματικά προγράμματα της Vodafone είναι τα εξής:

• Επαγγελματικό 540, με 540 λεπτά χρόνο ομιλίας και ενιαία χρέωση για όλες τις εθνικές κλήσεις

• Επαγγελματικό 300, με 300 λεπτά χρόνο ομιλίας και ενιαία χρέωση για όλες τις εθνικές κλήσεις

• Επαγγελματικό 150, με 150 λεπτά χρόνο ομιλίας και ενιαία χρέωση για όλες τις εθνικές κλήσεις

• Επαγγελματικό 80, με 80 λεπτά χρόνο ομιλίας και ενιαία χρέωση για όλες τις εθνικές κλήσεις

• Επαγγελματικό χωρίς χρόνο ομιλίας και 5.85 € μηνιαίο πάγιο

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τα νέα επαγγελματικά προγράμματα, τις χρεώσεις και τα πάγια τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ

Τώρα η Vodafone δημιούργησε πρόσθετες επιλογές που προσφέρουν φθηνή ενδοεταιρική επικοινωνία. Έτσι, μπορείτε να προσθέσετε σε κάθε πρόγραμμα ομιλίας – εφόσον το επιθυμείτε – μία από τις δύο επιλογές για δωρεάν χρόνο ομιλίας για ενδοεταιρική επικοινωνία με ένα χαμηλό επιπλέον μηνιαίο πάγιο.

Επιλογή «Ενδοεταιρικό 60»

60 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας το μήνα για τις ενδοεταιρικές κλήσεις με ένα χαμηλό επιπλέον πάγιο 3,50 €

Επιλογή «Απεριόριστες Ενδοεταιρικές» - Vodafone Wireless Office

H επιλογή Vodafone Wireless Office προσφέρει δωρεάν τα πρώτα 15 λεπτά κάθε ενδοεταιρικής κλήσης με ένα χαμηλό πάγιο από 10,40 €. Ισχύει για απεριόριστο αριθμό κλήσεων.

:w00t: :w00t: :hunter: Stefanos 231

Επαγγελματικό χωρίς χρόνο ομιλίας και 5.85 € μηνιαίο πάγιο

+Vodafone Wireless Office με 10,40 €

= 16,25 (χωρίε φόρους) για κάθε νούμερο

Σωστά δεν το υπολόγισα;

Άλλες χρεώσεις ξέρουμε;

οταν αντιμετωπισετε προβλημα,περιμενω μηνυμα σας,για να τα πουμε εχοντας κοινο σημειο εκκινησης.Αν θελετε μπορειτε παντως να κανετε ενα τεστ.Γνωριζοντας κατι για το κινητο σας ή κατι για καποιες υπηρεσιες που ξεφευγουν απο τα απλα θεματα:κλησεις,μηνυματα,θα σας παρακαλουσα να καντε μια βολτα απο τα περισσοτερα μαγαζια της vodafone ή κανοντας ενα τηλ στο τμημα <<εξυπηρετησης>> πελατων.Δυστυχως και αυτο ειναι λυπηρο για εμας τους καταναλωτες-πελατες,τα περισσοτερα που θα ακουσετε θα ειναι για ηχογραφηση και upload σε amr ηχο σε funny section σε πολλα sites.Φυσικα εχω αντιμετωπισει προβληματα και με τις αλλες 2 μεγαλες εταιρειες,αλλα τετοιο χαλι δεν ξαναειδα.Φανταστειτε να εχετε καποια λεφτα στη καρτα σας και ειστε καπου μακρια και δεν εχετε αλλα λεφτα ή σας παρουσιαζετε μια αναγκη και απο λαθος μτρηση δεδομενων δικια τους,σας βγαζουν μειον τη καρτα σας και δε μπορειτε να κανετε τιποτα.Τι κανετε;Παιρνετε τηλ(οπως καλη ωρα εγω) στην εξυπ.πελατων,αναλυετε το προβλημα και σας δινουν την εκλπηκτικη απαντηση-λυση οτι..πρεπει να περιμενετε να ληξει ο μηνας,να κανετε αιτηση στα κεντρικα της εταιρειας,να σας βγαλουν αναλυτικη χρεωση και να διαπιστωθει αν υπαρχει ή οχι προβλημα!!!Δεν ειναι μια πραγματικα εκπληκτικη λυση;;Στο ακουσμα της κυριολεκτικα δε χαιρεσαι;;;Να δεις τι χαρα πηρα..τουρτα παρηγγειλα!Φυσικα της ειπα οτι ειναι αναγκη και μετα απο αλλους 3 οι οποιοι ενας θεος ξερει γιατι μου μιλησαν αφουν δεν ειχαν μια πειστικη δικαιολογια,τελικα μιλησα με μια υπευθυνη και τελικα μετα απο περιπετειες μετα απο μερες επιστραφηκαν τα χρηματα.Ενταξει εγω δεν ειχα αναγκη οταν εγινε το συγκεκριμενο περιστατικο,αλλα φανταζεστε καποιον που εχει αναγκη και συμβαινει αυτο;;Οι εταιρειες δεν χρειαζονται υποστηριξη..εμεις πληρωνουμε στην ωρα μας,ιδιως οποιος εχει καρτοκινητο,πως οταν κανεις ενα τηλ ή στελνεις 1 μηνυμα αυτοι στο χρεωνουν αμεσως;οταν ομως δε κανω ή δε στειλω πως θα δεχτεις να σε χρεωσουν;ειτε ειναι 1 ευρω ειτε οποιοδηποτε ποσο και μετα να σου λενε να περιμενεις μερες ή και μηνα για να δεις ΑΝ θα τα παρεις πισω!Μαθετε να διεκδικειτε αυτα που σας ανηκουν ή πληρωνετε.

Δεν ξερω, δεν ρωτησα....πανω στα νεύρα μου ουτε καν μου περασε απο το μυαλο να ρωτησω γιατί έγινε αυτό.

Απλώς, μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο ΑΚΡΙΒΩΣ μετα απο κανα 10 λεπτο είχα γραμμή....άρα κάποιος απολάμβανε περισσότερο απο όσο έπρεπε τον πρωινό καφέ του.

:lol: :lol: :lol:

φιλε μου αν θες,δες στο <<αλητεια του voda live>> και θα δεις ακομια πιο τραγικα πραγματα,για να γελασει και ο καθε πικραμενος!Τελικα θα κανουμε ενα thread με τα πιο απιστευτα που μας εχουν συμβει ή ακουσει απο τους <<ειδικους>> της voda;

shirley η "πλοηγηση" τι ακριβως σημαινει? :confused:

Προσωπικα ενδιαφερομαι για απλη "προσβαση" στο ιντερνετ.Να επισκεπτομαι καποια wap-sites απλως.

Οχι να κατεβαζω ringtones,wallpapers...

Λεγοντας "δεδομενα" εννοεις και την πλοηγηση σε wap sites οπως πχ το http://wap.dpgr.gr/ ??

Eυχαριστω!

Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!».

Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή».

To Vodafone Live και γενικότερα οποιαδήποτε πλοήγηση από το κινητό σε διάφορες Wap σελίδες είναι άκρος γελοία με τεράστια σπατάλη χρημάτων.

Η μόνη σημαντική χρήση του GPRS (όχι WAP) για εμένα είναι να δέχεσαι POP3 e-mail και ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

Οποιαδήποτα άλλη πλοήγηση εγκυμονεί κινδύνους.

Και απορώ πως ο κόσμος πληρώνει το WAP όταν έχει internet στο σπίτι του. Μάλλον για θέμα μούρης είναι ή να πει οτι παίζει με το κινητό του.

Μου θυμήζει τα μηνύματα του στυλ, πλήρωσε 1 Ευρώ να σε κάνουμε να κλάσεις στο γέλοιο!

Και ειδικά στην Vodafone το κατακοκκίνησμα των συσκευών της και το κατακρεούγισμα των λογισμικό του κινητού είναι άκρος απαράδεκτο και να μου την χαρίζανε την άλλην μέρα θα πήγαινε για σκότωμα.

Less is more...

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned