Jump to content

K700i_maniakos

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    336
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by K700i_maniakos

  1. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ ούτε να ανεβάσω αλλά ούτε και να κατεβάσω αρχεία απ'το blue-whitegt.com; Έχω χαμηλό ratio (0.14). Μήπως φταίει αυτό;
  2. Πω πω. Αυτό που φοβόμουνα έγινε... Τι να πεις τώρα..! "Να μην κάνει κοιλιά και να συνεχίσει να είναι τόσο ενδιαφέρον όσο είναι τώρα". Αλλά με δεύτερη χρονιά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
  3. Και η COSMOTE έτσι κάνει για τα ανώνυμα καρτοκινητά που πρόκειται να μεταφερθούν σε αυτήν. Δεν είναι μόνο η Vodafone. Τώρα για τις άλλες 2 δεν ξέρω τίποτα.
  4. Κι εγώ στην Κύμη με την COSMOTE επειδή δεν την έπιανα έκανα κατά λάθος περιαγωγή με την TURKCELL. Πάλι καλά είχα καρτοκινητό και δεν μπορούσα να κάνω κλήσεις αλλιώς...
  5. Βέβαια αλλη μια πατάτα που είδα ήταν η διαφήμιση της ΤΙΜ για το Παρά Πέντε! Ότι και καλά ο άλλος θα χρεωθεί κερατιάτικα 2,38€, να έχει συσκευή 3G, να είναι συνδρομητής με συμβόλαιο κι άσε που θα έχει ποιότητα του κ...λου.
  6. Κι όμως είχε αρκετό γέλιο. Στιγμές όπως οι 5 Ζουμπουλίες ή οι 5 Ντάλιες ήταν από τα μεγαλύτερα ατού αυτού του επεισοδίου. Σε γενικές γραμμές ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το επεισόδιο, γεγονός που σημαίνει πως ακόμα κα με το φόρτο των εκπομπών της Eurovision δεν "τρώει" την εξέλιξη του Παρά Πέντε. Όσο για το μήνυμα του MEGA "Από το δημιουργό του Παρά Πέντε Γιώργο Καπουτζίδη" θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Τι το περάσανε δηλαδή; Αμερικάνικος κινηματογράφος; Άσε που το έκαναν λίγο ανάποδα! Θα μπορούσαν να πουν για το ίδιο το Παρά Πέντε ότι είναι δουλειά του σεναριογράφου των Σαββατογεννημένων.
  7. E κανένα ανερχόμενο ταλέντο όπως φαίνεται. Θα εμφανιστεί στο 19ο επεισόδιο συγκεκριμένα.
  8. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάμποσους client για να κατεβάσω επεισόδια απ'το bluewhite gt επειδή το bitlord που έχω δεν κάνει;:)
  9. Συμφωνώ κι εγώ. Έλεος! Και πες ότι ήταν έτσι, θα έπρεπε να το πεις;;;
  10. Eδώ και 8 χρόνια πέθαναν οι γονείς της!:blink: :blink: :shifty:
  11. Μα δε λέει πουθενά ότι υπήρχε δεσμός.........
  12. Ξέρει κανείς που θα βρω το King Kong;(εκτός απ'το mycosmos φυσικά!)
  13. 14 ήταν ο γιος του (ο Αλέξης).
  14. Ναι χαίρω πολύ σε DVD τα θέλω κι όχι να τα κατεβάσω!
  15. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα DVD της σειράς;
  16. Αν εννοείς το τσιράκι του κακού, ο οποίος θυμίζω ήταν και παντρεμένος με τη Ζάννα Ιωάννου, στο ρόλο λέγεται Ανδρέας Καλογήρου (αλλά εμφανίζεται με πολλές άλλες ταυτότητες) και στην πραγματικότητα Γεράσιμος Μιχελής.
  17. Δεν έχει αναφερθεί ακόμη (στο ρόλο εννοώ).
  18. ΛΑΘΟΣ! ΤΟ 1399 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ VODAFONE! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ VODAFONE ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ 1399!
  19. 6944401399 είναι ο αριθμός, συγγνώμη για την παραπληροφόρηση. Ναι, η έκδοση 4 έχει και η δική μου κάρτα.
  20. Καλή χρονιά και σε σένα! Πραγματικά, τα είπες έτσι όπως έχουν!!!!! :) :) :) :) :)
  21. Αν το κάνεις μόνος σου, θα το καταστρέψεις. Αν πας στο 9volto , θα είσαι μια χαρά!
  22. Eννοώ ότι τη συγκεκριμένη στιγμή είχε πρόβλημα το κέντρο μηνυμάτων.
  23. Η ξαδέρφη του Φώτη, η Φρίντα! Μεγαλύτερο ραδίκι δεν έχω ξαναδεί!!!!!!!!!!!!! Και φυσικά η Θεοπούλα και η Μαρινέλα.
×
×
  • Create New...