yiannisang Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Δευτέρα με Τρίτη θα παραλάβεις. Τελικά παραδόθηκε σήμερα! Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια! Number: EC*********CY Package Status: Delivered ( 4 Days ) Destination Country: Greece 2017-04-03 14:10 **********, DELIVERED TO 2017-04-03 13:46 AGIOS STEFANOS - AGENCY, ITEM DELIVERED 2017-04-03 09:21 AGIOS STEFANOS - AGENCY, ITEM TO BE DELIVERED 2017-04-03 07:44 AGIOS STEFANOS - AGENCY, ITEM ARR AGIOS STEFANOS - AGENCY 2017-04-03 07:21 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2017-04-03 07:20 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-04-03 03:50 KDT ATHINAS, ITEM IN CONTA KDT ATHINAS 2017-04-03 00:00 KDT ATHINAS, ITEM ARR KDT ATHINAS 2017-04-02 19:20 KAT.AERODROMIOU (EMS), ITEM IN CONTA KAT.AERODROMIOU (EMS) 2017-04-02 13:58 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-03-31 14:12 CYPRUS, ARRIVAL AT AIRPORT 2017-03-31 11:14 CYPRUS, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER Origin Country: Cyprus 2017-04-03 15:20 Greece, 14585, Item delivered to Addressee/ Παράδοση αντικειμένου στον παραλήπτη., SIGNED BY : ********** 2017-04-02 16:58 Greece, ATHENS AMU/EMS, Arrival of item at country of destination/ Άφιξη αντικειμένου στη χώρα προορισμού. 2017-03-31 14:46 Cyprus, LARNAKA O/E AIR 6911, Item sent to country of destination/Αποστολή αντικειμένου στη χώρα προορισμού. 2017-03-31 14:12 Cyprus, LARNAKA O/E AIR 6911, Receive item at Office of Exchange in country of origin/ Παραλαβή αντικειμένου στο Ανταλλακτήριο Γραφείο της χώρας αποστολής. 2017-03-31 11:14 Cyprus, LEFKOSIA B.O.10 1914, Receive item from sender/ Κατάθεση αντικειμένου από τον αποστολέα. 2017-03-31 08:49 Cyprus, LEFKOSIA B.O.10 1914, Send item to processing point/ Αποστολή αντικειμένου προς σημείο διαχείρισης. ====================================== Powered by http://www.17track.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλησπέρα, Θέλω να στείλω ένα κινητό στο εξωτερικό (Γαλλία) από Αθήνα με προτεραιότητα Α. Ξέρετε πόσο θα κοστίσει; Επίσης υπάρχει περίπτωση να κάνει πάνω από 6 εργάσιμες μέρες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Να ζητήσεις να σταλεί ως επιστολικό (δεν σημαίνει φάκελος, βάλτο και σε κουτί αν θέλεις) και συστημένο για τράκινγκ. Με αυτά: 8.40 για βάρος έως 500γρ. ή 11.20 για βάρος 500-1000γρ. Αν δεν θέλεις τράκινγκ, ως επιστολικό αλλά απλό πάει 5.90 και 8.70 αντίστοιχα. Edited April 3, 2017 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Απεργούν οι ταχυδρόμοι από σήμερα έως και την Παρασκευή http://news247.gr/eidiseis/koinonia/xwris-taxydromoys-apo-thn-trith-ews-kai-thn-paraskeyh.4608634.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Απεργούν οι ταχυδρόμοι από σήμερα έως και την Παρασκευή http://news247.gr/eidiseis/koinonia/xwris-taxydromoys-apo-thn-trith-ews-kai-thn-paraskeyh.4608634.html οχι ολοι, εγω σημερα παρελαβα (εννοω στις 6 του μηνα) Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wwe Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Αθήνα, Άρτα πακέτο 30 με 35 κιλά πόσο θα κοστίσει? το μέγεθος του πακέτου παίζει ρόλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) http://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx 25 = 12,5 euro Τα ΕΛΤΑ δεν διαχειρίζονται δέματα πάνω από 25 κιλά. Διαστάσεις – Περιεχόμενο: Οι μέγιστες διαστάσεις ενός δέματος εσωτερικού φτάνουν έως και τα 150 cm στο μήκος , ενώ το μέγιστο άθροισμα του μήκους και της μεγαλύτερης περιμέτρου, που υπολογίζεται σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή του μήκους είναι τα 300 cm. Επίσης δέματα με κυλινδρικό σχήμα δεν πρέπει να έχουν μήκος μεγαλύτερο από 150 cm και η διάμετρος τους να είναι μεγαλύτερη από 30 cm. Ο αποστολέας είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο των δεμάτων και την καλή και ασφαλή συσκευασία του δέματος ανάλογα με την φύση του περιεχομένου. http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D.aspx Edited April 8, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wwe Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 αυτή η υπηρεσία ελτα πόρτα πόρτα αναφέρει ότι μπορεί να στείλεις μέχρι και 35 κιλά αλλά τιμές δεν λέει? το ΚΤΕΛ πόσο θα το χρεωθω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Τηλέφωνα Επικοινωνίας Σταθμών ΚΤΕΛ ΑΡΤΑΣ Αθηνών 210 5133139 Αποθήκη Αθηνών 210 5134866 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 αυτή η υπηρεσία ελτα πόρτα πόρτα αναφέρει ότι μπορεί να στείλεις μέχρι και 35 κιλά αλλά τιμές δεν λέει? το ΚΤΕΛ πόσο θα το χρεωθω? 45€ βγαίνουν τα ελτα κούριερ για 35 κιλά. http://elta-courier.gr/static/pdf/portaporta20160601.pdf Με κτελ θα σου βγει κατω απο 10€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wwe Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 45€ βγαίνουν τα ελτα κούριερ για 35 κιλά. http://elta-courier.gr/static/pdf/portaporta20160601.pdf Με κτελ θα σου βγει κατω απο 10€ γιατι τοσο μεγαλη διαφορα το μεγεθος του πακετου 0.45 ,,0.32,,,0.25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 γιατι τοσο μεγαλη διαφορα το μεγεθος του πακετου 0.45 ,,0.32,,,0.25 γιατι η κουριερ χρεωνει με το βαρος, το κτελ συνηθως με τον ογκο που πιανει το δεμα στο πορτ μπαγκαζ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispats78 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Και μιας και φτάσαμε Ελλάδα οι ενημέρωση πάει σφαίρα!! Τελευταίο μνμ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) αυτό σημαίνει σίγουρα τελωνείο ή ακόμα παίζει τι θα γίνει?? Κανένα γκαρντασακι από δω πάνω με ανάλογη εμπειρία αν μπορούσε να μας δώσει τα φώτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 παραγγελια απο ευρωπαικη αποθηκη του gearbest και αποστολη με ουγγρικο ποσο κανει περιπου να φτασει ελλαδα?εχει κανεις παρομοια εμπειρια? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 γιατι η κουριερ χρεωνει με το βαρος, το κτελ συνηθως με τον ογκο που πιανει το δεμα στο πορτ μπαγκαζ και δεν κάνει παράδοση κατ'οίκον.Θα πάει απο το κτελ να παραλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wwe Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Καλά αν θες το περνεις και από το κατάστημα που έχει η courier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 παραγγελια απο ευρωπαικη αποθηκη του gearbest και αποστολη με ουγγρικο ποσο κανει περιπου να φτασει ελλαδα?εχει κανεις παρομοια εμπειρια? Εγώ έδωσα την παραγγελία 3/4 μετά από 2 μέρες μου δώσανε tracking number αλλά ακόμα δεν μπορώ να το εντοπίσω πουθενά. (;;) Στο Gearbest όμως μου δείχνει 8/4 United Kingdom, Received Πώς το λένε αυτό δεν ξέρω. Ούτε στο site του Ουγγρικού ταχυδρομείου εγώ δεν το βρίσκω Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Παιδες εχω κανει μια παραγγελια εδω και 11 ημερες , ενα σφραγισμενο κινητο απο ebay, το οποιο ελεγε οτι θα σταλει απο Γαλλια και θα παραδοθει εντος 9 ημερων... Ο πωλητης ομως οταν μου εδωσε το tracking αναφερει σαν κουριερ την 4PX και αποστολη απο Κινα! Σε περιπτωση που εχω τελωνειο ή οτιδηποτε, δικο του θεμα δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Και μιας και φτάσαμε Ελλάδα οι ενημέρωση πάει σφαίρα!! Τελευταίο μνμ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) αυτό σημαίνει σίγουρα τελωνείο ή ακόμα παίζει τι θα γίνει?? Κανένα γκαρντασακι από δω πάνω με ανάλογη εμπειρία αν μπορούσε να μας δώσει τα φώτα του? Λογικά το 3 ευρώ μόνο, για να πιουν ένα φρέντο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Επειδή έχω χρόνια να πάρω κατι με royal mail, θυμίστε μου λίγο τι παίζει με το τράκινγκ τους. Εγώ θυμάμαι πως μέχρι να βγει από Αγγλία το δέμα, έχει ένα λακωνικό στάτους στο σάιτ της royal και μετά αναλυτικό στων Ελτα όταν πλέον μπει Ελλάδα. Η παραγγελία μου έγινε στις 6 τους μηνός και την ίδια μέρα* μου έβγαλε in transit στης royal "Your item, posted on 06/04/17 with reference RJ*********GB has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE." *Θεώρησα φυσικά πως απλά δηλώσανε ηλεκτρονικά την αποστολή και πως τις επόμενες μέρες θα το δίνανε και θα έβγαζε νορμάλ πορεία... ε μέχρι και σήμερα το ίδιο λέει (και στα international tracking) ενώ στο σάιτ των Ελτα δεν δίνει απολύτως τίποτα και μου φαίνεται χλωμό να μην το αποστείλανε ακόμα ενώ είμαστε στην 4η-5η εργάσιμη... κανείς που παρέλαβε πρόσφατα μέσω Royal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Επειδή έχω χρόνια να πάρω κατι με royal mail, θυμίστε μου λίγο τι παίζει με το τράκινγκ τους. Εγώ θυμάμαι πως μέχρι να βγει από Αγγλία το δέμα, έχει ένα λακωνικό στάτους στο σάιτ της royal και μετά αναλυτικό στων Ελτα όταν πλέον μπει Ελλάδα. Η παραγγελία μου έγινε στις 6 τους μηνός και την ίδια μέρα* μου έβγαλε in transit στης royal "Your item, posted on 06/04/17 with reference RJ*********GB has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE." *Θεώρησα φυσικά πως απλά δηλώσανε ηλεκτρονικά την αποστολή και πως τις επόμενες μέρες θα το δίνανε και θα έβγαζε νορμάλ πορεία... ε μέχρι και σήμερα το ίδιο λέει (και στα international tracking) ενώ στο σάιτ των Ελτα δεν δίνει απολύτως τίποτα και μου φαίνεται χλωμό να μην το αποστείλανε ακόμα ενώ είμαστε στην 4η-5η εργάσιμη... κανείς που παρέλαβε πρόσφατα μέσω Royal; Δεν έχω παραλάβει ακόμα μιας και ακόμα έρχεται αλλά το τσέκαρες στο site της GLS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) E να, αυτά τα επεισόδια είχα χάσει, ευχαριστώ adversus! :). Όλα τα συστημένα-tracked από royal πλέον αυτοί τα διακινούν; Και εδώ μεριά το παραδίδει η acs;... μου έβγαλε The parcel was handed over to GLS (χθες το πρωί) και βλέπω 2 κωδικούς πακέτου, ένα gls κι ένα για acs, αν και στην acs δεν βγάζει κάτι, οπότε ακόμη ταξιδεύει υποθέτω. Να ελπίζω για Τετάρτη-Πέμπτη, ή κάνουν οδικώς το γύρο της Ευρώπης αυτοί; Edited April 11, 2017 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) E να, αυτά τα επεισόδια είχα χάσει, ευχαριστώ adversus! :). Όλα τα συστημένα-tracked από royal πλέον αυτοί τα διακινούν; Και εδώ μεριά το παραδίδει η acs;... μου έβγαλε The parcel was handed over to GLS (χθες το πρωί) και βλέπω 2 κωδικούς πακέτου, ένα gls κι ένα για acs, αν και στην acs δεν βγάζει κάτι, οπότε ακόμη ταξιδεύει υποθέτω. Να ελπίζω για Τετάρτη-Πέμπτη, ή κάνουν οδικώς το γύρο της Ευρώπης αυτοί; Αν θυμάμαι καλά τα απλά της royal τα διαχειρίζονται τα ΕΛΤΑ και τα συστημένα η GLS και η ACS στην Ελλάδα Η ACS θα στο βγάλει όταν φτάσει ελλάδα και σου γράψει στην GLS ''The parcel has reached the GLS location - GREECE'' Eμένα τώρα μου το εμφάνισε το πιο πάνω μήνυμα και το βλέπω στα ACS κανονικά πλέον. Συνήθως κάνει 2 μερούλες μέχρι να φτάσει Ελλάδα. ( εμένα έκανε 5 αυτή τη φορά αλλά τις υπόλοιπες είχε φτάσει και την επόμενη οπότε δεν είναι στανταρ ) Edited April 11, 2017 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Ναι τα απλά με Ελτα μου έρχονται, συστημένο είχα να πάρω χρόνια από Royal κι έχασα τη μπάλα με αυτό... Ωραία, άρα ελπίζω μέχρι τέλος βδομάδας. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Αύριο είναι ανοιχτά τα καταστήματα των ΕΛΤΑ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts