Jump to content

antonispats78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antonispats78

  1. Παίδες καλησπέρα! Με τις μπαταρίες (για action-camera) τι παίζει και δεν στέλνει το gearbest? Από Ali μπορώ να παραγγείλω ή θα υπάρχει θέμα?
  2. Εγώ μια action camerουλα περιμένω αγορασμένη στα 55ευρω.. Τώρα ότι είναι να γίνει ας γίνει.. Αρκεί να μην γερασουμε περιμένοντας. .. Ήδη την περιμένω 25 μερες
  3. Παρεουλα θα ανεβουμε :D το τι τελικά θα γίνει πληρώνω, δεν πληρώνω, πόσο κτλ θα το μάθουμε σε καποιες(ελπιζω) μέρες.. Από το κομμάτι τύχη από ότι καταλαβαίνω θα εξαρτηθουν πολλά.. Υπομονηη...
  4. Μιας και φτάσαμε Ελλάδα ή ενημέρωση πάει σφαίρα.. Τελευταίο μνμ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αυτό σημαίνει σίγουρα τελωνείο ή ακόμα παίζει?
  5. Και μιας και φτάσαμε Ελλάδα οι ενημέρωση πάει σφαίρα!! Τελευταίο μνμ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) αυτό σημαίνει σίγουρα τελωνείο ή ακόμα παίζει τι θα γίνει?? Κανένα γκαρντασακι από δω πάνω με ανάλογη εμπειρία αν μπορούσε να μας δώσει τα φώτα του?
  6. Pos malaysia σήμερα 9/04 άφιξη στο αεροδρόμιο Αθηνών (15/03 αποστολή από Kuala Lumpur) ..για ενημέρωση των παιδιών που επίσης περιμένουν. Από δω και πέρα να δω πόσο θα πάρει
  7. Κολλημένο το status από 15/03 σε item send abroad με pos malaysia.. Η υπομονή συνεχίζεται αλλά ποτέ θα αλλάξει κάτι??
  8. Περιμένω δέμα από gearbest με pos malaysia τελευταίο γεγονός ήταν η αποστολή για Αθήνα στις 15/03. Από τότε κανένα νέο το δέμα είναι σε transit. Κανένα συμπέρασμα?
×
×
  • Create New...