Jump to content

captain_cook

Members
  • Δημοσιεύσεις

    335
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About captain_cook

  • Ημ. Γέννησης 02/08/1990

captain_cook's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πόσο καιρό κρατάνε δέμα στα ΕΛΤΑ; Μου έχει έρθει ειδοποίηση από 08/02 (πρώτη). Δεύτερη δεν έχει έρθει. Το στείλανε πίσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Eυχαριστώ πολύ! Το πήγα σήμερα το πρωί. Φτιάχτηκε ήδη, θα πάω να το πάρω αύριο.
  3. Καλησπέρα, Ξαφνικά χθες το βράδυ το Nexus νέκρωσε. Όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει το σήμα της Google και μετά τίποτα. Λογικά είναι το γνωστό θέμα με το Power Button. Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό είναι η εγγύηση; Ισχύουν τα 2 χρόνια; Το κινητό είναι αγορασμένο 07/2016. Αν είναι όντως εντός εγγύησης μπορώ να το πάω μόνος μου στην Procardia ή πρέπει πρώτα να επικοινωνήσω με την LG για να το παραλάβουν αυτοί με κούριερ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Όντως η DPD συνεργάζεται με την ACS. Δεν θα έλεγα βέβαια ότι η υπάλληλος στην ACS ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμη... Επέμενε ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα να βρει το δέμα χωρίς το tracking number και ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με την DPD (Δευτέρα-Παρασκευή). Της είπα ότι αν δω το πακέτο με το μάτι θα καταλάβαινα ποιο είναι αλλά δεν δεχόταν κουβέντα. Τρέχα γύρευε.
  5. Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς τι παίζει με αυτούς εδώ; To tracking λέει ότι ήρθανε δύο φορές και δεν με βρήκανε. Λογικό μιας και δεν είμαι ποτέ σπίτι αλλά δεν μου έχουν αφήσει κάποιο ειδοποιητήριο ούτε έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Προσπάθησα να ψάξω στο ελληνικό και στο γερμανικό σάιτ με το tracking number αρά χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  6. Καλησπέρα σε όλους, Εάν παραγγείλω αυτό εδώ δεν το γλιτώνω το τελωνείο, έτσι;
  7. Σκέφτομαι να παραγγείλω μία βαλίτσα από Αμερική μέσω Indiegogo. Λέτε να μπλέξω με τελωνείο;
  8. Καλησπέρα, Θέλω να στείλω ένα κινητό στο εξωτερικό (Γαλλία) από Αθήνα με προτεραιότητα Α. Ξέρετε πόσο θα κοστίσει; Επίσης υπάρχει περίπτωση να κάνει πάνω από 6 εργάσιμες μέρες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
  10. Ναι αλλά λέει ότι το κινητό είναι Unlocked. Δεν παίζει ρόλο;
  11. Καλησπέρα παιδία μία ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Θέλω να πάρω το G3 από Ebay αλλά βλέπω ότι είναι το D851 αντί για το D855 που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Θα έχω πρόβλημα; Ή θα λειτουργεί κανονικά; Παραθέτω και το λινκ της συσκευής. http://www.ebay.com/itm/LG-G3-D851-Unlocked-T-Mobile-Android-Smartphone-4G-LTE-32GB-13-0MP-3-Colors-/321831406581?
  12. Υπάρχει κανένα online shop για γυαλιά ηλίου; Από εξωτερικό. Ευχαριστώ.
  13. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
  14. Μέχρι 100 ευρώ. Δεν ξέρω ποιες είναι καλύτερες για τρέξιμο γι' αυτό ρώτησα τι προτείνετε!
  15. Καμία πρόταση για παπούτσια για τρέξιμο από το sportsdirect;
×
×
  • Create New...