Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα το δοκιμασω φίλε μου με adb κι ό,τι γίνει...

Περί του ζητήματος για την κάρτα SD, να το δοκιμάσω; Ή τζάμπα κόπος εφόσον είναι φορμαρισμένη για internal;

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως... Λέω τώρα.... Μήπως αν το συνδέσεις μεσω του usb σε οθόνη ίσως μπορέσεις να κάνεις δουλειά...

Δεν το έχω το κινητό και δεν το ξέρω αλλά καμιά φορά αυτά παίζουν από μόνα τους αν τους συνδέσεις κάτι

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Μήπως... Λέω τώρα.... Μήπως αν το συνδέσεις μεσω του usb σε οθόνη ίσως μπορέσεις να κάνεις δουλειά...

Δεν το έχω το κινητό και δεν το ξέρω αλλά καμιά φορά αυτά παίζουν από μόνα τους αν τους συνδέσεις κάτι

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

αν εχει pin δεν παιζει (εκτος και αν εχει android 4 που δεν παιζει )

Παιδιά, για την ώρα δεν έχει λειτουργήσει τίποτα.

Δεν το δείχνει το κινητό σε fastboot devices καν.

Και μάλιστα πλέον κάνει και το εξής:

Όποτε πατάω το power button, αντί να κάνει εκκίνηση που θα έπρεπε να κάνει στο background, πλέον κάνει μικρές δονήσεις του μισού δευτερολέπτου που επαναλαμβάνονται σε σταθερό κάθε περίπου ενάμιση δευτερόλεπτο. Και δε γίνεται κάτι άλλο. Αυτό είναι όλο κι όλο ό,τι συμβαίνει.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Παιδιά, για την ώρα δεν έχει λειτουργήσει τίποτα.

Δεν το δείχνει το κινητό σε fastboot devices καν.

Και μάλιστα πλέον κάνει και το εξής:

Όποτε πατάω το power button, αντί να κάνει εκκίνηση που θα έπρεπε να κάνει στο background, πλέον κάνει μικρές δονήσεις του μισού δευτερολέπτου που επαναλαμβάνονται σε σταθερό κάθε περίπου ενάμιση δευτερόλεπτο. Και δε γίνεται κάτι άλλο. Αυτό είναι όλο κι όλο ό,τι συμβαίνει.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

δεν εσπασες μονο την οθονη προφανος..........

Κινεζοποίηση στα πάντα. Τηλέφωνα. Εξοπλισμός δικτύων. Ηλεκτρονικές συσκευές.

Ποιο είναι το κριτήριο πριν πάμε να επιλέξουμε προμηθευτή ηλεκτρονικού εξοπλισμού από Κίνα;

Τα standards κατασκευής; Η ποιότητα; Η υποστήριξη; Η διάρκεια ζωής; Η έρευνα πίσω από το προιόν; Η ασφάλεια του προϊόντος για την υγεία μας από υλικά μέχρι SAR;

Υπήρξε μια περίοδος τρελού marketing κινέζικων συσκευών στην Ελλάδα από διάφορους που πήραν απλά μια φθηνή συσκευή, αμφιβόλλου ποιότητος, και τη διαφήμισαν σαν να πήραν το innovative device του αιώνα.

Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις επί του θέματος. Η οικονομική κρίση προφανώς συνέβαλε στην εισροή φθηνών συσκευών και παρόχων εξοπλισμού στην Ελλάδα. Αλλά κριτήριό μας είναι ΜΟΝΟ το κόστος;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό το διαστημα χαζευω κινητα. Έχω προβληματιστεί πολυ. Το τωρινό μου κινητό εχει την κλασική αναλογία οθόνης.σχεδόν ολα όσα εχω δει είναι τα μακρόστενα.έτσι μου έρχεται να πάω να πάρω τέσσερις πέντε συσκευες, για να έχω στο μέλλον.που θα παει αυτή η κατασταση με τα σαν τηλεκοντρόλ κινητά;ας βγάλουν και στην κλασική αναλογία.υπάρχουν άνθρωποι που τα προτιμούν.

Tcl 20 5g

Άστα να πάνε. Μακρόστενη αναλογία με notch και on screen συν edge οθόνη δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο και πιο άσχημο. Αλλά αφού αγοράζει ο κόσμος τι άλλο να κάνουν οι εταιρείες

Άστα να πάνε. Μακρόστενη αναλογία με notch και on screen συν edge οθόνη δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο και πιο άσχημο. Αλλά αφού αγοράζει ο κόσμος τι άλλο να κάνουν οι εταιρείες

To notch δεν με ενοχλεί και τόσο,εφόσον υπάρχει εφαρμογή που το κρύβει.αλλά το στενόμακρο δεν κρύβεται.

Tcl 20 5g

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις την οθόνη με 16:9 αναλογία.. μια οθόνη πχ στις 6,4" με αναλογία 16:9 είναι τελείως άβολη στο χέρι και στην τσέπη αλλά και άσχημη οπτικά.. εμένα προσωπικά μ αρέσει η αναλογία 2+:1 και οι edge οθόνες, οπότε δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα έπρεπε να κρατήσουν κάποια μικρότερα μοντέλα με 16:9 αναλογία για να υπάρχουν επιλογές στην αγορά, όπως ακριβώς θα έπρεπε να δίνουν και σοβαρές επιλογές με μικρότερη οθόνη..
haters still hate...

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις την οθόνη με 16:9 αναλογία.. μια οθόνη πχ στις 6,4" με αναλογία 16:9 είναι τελείως άβολη στο χέρι και στην τσέπη αλλά και άσχημη οπτικά.. εμένα προσωπικά μ αρέσει η αναλογία 2+:1 και οι edge οθόνες, οπότε δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα έπρεπε να κρατήσουν κάποια μικρότερα μοντέλα με 16:9 αναλογία για να υπάρχουν επιλογές στην αγορά, όπως ακριβώς θα έπρεπε να δίνουν και σοβαρές επιλογές με μικρότερη οθόνη..

Συμφωνώ απόλυτα.

Tcl 20 5g

• 3 weeks later...
Καλησπέρα, ένω μπορούσα να δω you tube από το κιν στην τηλεόραση για κάποιο λόγο τώρα δεν την βρίσκω από κανένα κινητό. Είναι συνδεδεμένη στο WiFi, έχω κάνει restart και το κιν και το ρουτερ και διέγραψα το WiFi από την τηλεόραση αλλά τίποτα. Έχουμε καμία ιδέα γιατί "χάζεψε" η τηλεόραση;

Καλησπέρα, ένω μπορούσα να δω you tube από το κιν στην τηλεόραση για κάποιο λόγο τώρα δεν την βρίσκω από κανένα κινητό. Είναι συνδεδεμένη στο WiFi, έχω κάνει restart και το κιν και το ρουτερ και διέγραψα το WiFi από την τηλεόραση αλλά τίποτα. Έχουμε καμία ιδέα γιατί "χάζεψε" η τηλεόραση;

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην τηλεόραση. Το είχα πάθει με μια LG. Μετά λύθηκε το πρόβλημα.

TCL 40 NXTPAPER

Το έκανα αλλά τίποτα. Και χτες έτσι από μόνη της... Ξεκολλήσε. Και είναι κομπλέ. Τι να πω ελπίζω να μην ξαναγίνει. Ευχαριστώ πάντως

Καλημερα σε ολους.Εδω και μερικες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο μου Huawei Υ3 ii. Μολις συνδεσω τα handsfree τερματιζει την κληση και μου εμφανιζει το ok google.Εψαξα να βρω στις ρυθμισεις να το απενεργοποιησω,αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι.Μηπως ξερει κανεις γιατι μου το κανει αυτο; Πιο μπροστα δεν ειχα προβλημα

Καλησπέρα! Έχω ένα cubot note s βασικά ειναι τις μητέρας μου και το έκανα αναβάθμιση από 5.1 σε 6 και έχει κλειδώσει ο λογαριασμός αλλά και η συσκευή. Το email και το pass το είχα γραμμένο σε χαρτί και χάθηκε και δεν ξέρω αλλα στοιχεία. Υπάρχει τρόπος να κάνω καινούργιο λογαριασμό και να τον δεχτεί η συσκευη;

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Bluetooth όταν συνδέσω με το multimedia του αυτοκινήτου μου βγάζει αυτό το μήνυμα application a d encountered a serious error and must shut down.μόνο όταν συνδέω την συγκεκριμένη συσκευή

Γεια σας.Το ταμπλετ που αγορασα εχει μνημη 16 giga απο τα οποια τα 7 ηταν διαθεσιμα.Ξαφνικα χθες πηγε η μνημη 4.5 giga χωρις να εχω κατεβασει κατι βαρυ.Παρατηρω οτι αυτο συμβαινει με ολα τα κινητα.Ξερερε γιατι συμβαινει αυτο και αν υπαρχει τροπος αντιμετωπισης ?

Έχω ένα ταμπλετ MLS αγορασμένο στο περσινό Black Friday.

Πριν μια εβδομάδα άρχισε προβλήματα κατά την φόρτιση και το έστειλα στην MLS και διαπίστωσαν ότι έχει πρόβλημα η θύρα micro USB του ταμπλετ και ο φορτιστής.

Το θέμα είναι ότι μου είπαν πως είναι εκτός εγγύησης (για 3 μέρες) γιατί η MLS δίνει μόνο έναν χρόνο εγγύηση.

Όσο επέμεινα ότι όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές με βάση Ε.Ε έχουν διετή κάλυψη, άλλο τόσο επέμεναν ότι αυτοί δίνουν 1 έτος.

Έχω άδικο για την διετή κάλυψη; Αν δεν έχω άδικο, πως μπορώ να επιχειρηματολογήσω και να αποφύγω το κόστος επισκευής 50€;

Ρητορικό το ερώτημα, αλλά για ποιο λόγο μας δίνουν οι κατασκευαστές δυνατότητα αλλαγής ανάλυσης;

Δεν είναι ο αισθητήρας βελτιστοποιημενος για μια ανάλυση, που κάνει ό,τι μαγικό υπάρχει (google cam ή ΑΙ) με όλα τα pixel; Εσείς πότε τις επιλέγετε τις χαμηλότερες αναλύσεις;

Υγ

Στο video, καταλαβαίνω. Ειναι θέμα χώρου. Αλλά ένα jpg στα 5,20 η 40 mpixel σιγά την διαφορά που έχει.

Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά....Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι επειδή είμαι νέος στο forum δεν ξέρω αν έχει γίνει συζήτηση παλαιότερα.....Πως μπορώ να καταλάβω εάν ο συνομιλητής μου στο messenger...μου μιλάει απο σταθερό υπολογιστή σπιτιού η απο τηλέφωνο??? Πιό αναλυτικά....Μιλάω με κάποιον στο messenger ..Εγώ είμαι στο σπίτι στον σταθερό υπολογιστή windows και μου λέει ο συνομιλητής.........και εγώ στο σπίτι μου είμαι.......Εάν τυχόν δεν είναι σπίτι αλλά μου μιλάει απο κινητό και μπορεί να είναι οπουδήποτε ....εγώ αυτό μπορώ να το καταλάβω με κάποιον τρόπο????? η το αντίθετο....να είμαι εγώ με κινητό αν μπορώ να καταλάβω αν ο συνομιλητής μου είναι σπίτι η μου μιλάει και αυτός απο κινητό........Ευχαριστώ πολύ.....Καλή Χρονιά να έχετε όλοι..!!!!!

• 3 weeks later...

Ειχα προ ετους αγορασει απο το δικτυο της Public to Mi max2

Εχοντας τα κατωθι προβληματα

card reader διαβαζει μονο την μια σιμ

ακουστικο χαμηλη ενταση

κ το βασικο στραβωμα σασι κινητου

ελαφρυ

χωρις να προερχεται απο πτωση η αλλο χτυπημα

που σταδιακα μου χαλασε η οθονη

Το στελνω δευτερα στην ινδοκουεστ με αιτημα αντικατασταση συσκευης εντος εγγυησης

Αυτος ηταν κι ονλογος που δεν το πηρα ογδοντα ευρω φτηνοτερα απο σκρουτζομαγαζο

Για να δουμε τι θα προκυψει

Ειχα προ ετους αγορασει απο το δικτυο της Public to Mi max2

Εχοντας τα κατωθι προβληματα

card reader διαβαζει μονο την μια σιμ

ακουστικο χαμηλη ενταση

κ το βασικο στραβωμα σασι κινητου

ελαφρυ

χωρις να προερχεται απο πτωση η αλλο χτυπημα

που σταδιακα μου χαλασε η οθονη

Το στελνω δευτερα στην ινδοκουεστ με αιτημα αντικατασταση συσκευης εντος εγγυησης

Αυτος ηταν κι ονλογος που δεν το πηρα ογδοντα ευρω φτηνοτερα απο σκρουτζομαγαζο

Για να δουμε τι θα προκυψει

Το στραβωμα δεν προερχεται απο πτωση ή χτυπημα. Απο τι προερχεται? Απο μονο του, ζαρωσε? Και πώς περιμενεις να σου καλυψουν με εγγυηση στραβωμενη συσκευη? Μακαρι, αλλα το βλεπω χλωμο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned