navi55 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Η συγκεκριμένη θήκη διώχνει την ακτινοβολία από το σώμα. Λογικά κάτι έχουν τοποθετήσει από την μέσα μεριά ώστε να γίνεται αυτό. Από όλες τις άλλες μεριές η θήκη είναι κανονική (προφανώς) και το κινητό δεν ξοδεύει περισσότερη ενέργεια για να έχει καλό σήμα. Όταν το κινητό βρίσκεται σε αναμονή δεν δέχεται μεγάλη ακτινοβολία έτσι κι αλλιώς, γι' αυτό και σκοπός είναι να έχεις το κινητό μέσα σε αυτή τη θήκη κατά την διάρκεια των κλήσεων. Με μια απλή θήκη η ακτινοβολία περνάει στο σώμα (εκεί που έχεις την θήκη). Βέβαια η τιμή είναι ακριβή.. Προσωπικά αν ήταν να πάρω τέτοια θήκη θα προτιμούσα να την φτιάξω μόνος μου! Παίρνεις ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το βάζεις στην θήκη από την μεριά του σώματος! Δοκιμασμένο σε συσκευή wi-fi.. κάνει δουλειά. Ελεος.. σου λεει εχε το κινητο στη θηκη και μιλα με με bluetooth η με ανοιχτη ακροαση. Σε οποιαδηποτε θηκη να το εχεις το κινητο αν μιλας με bluetooth, η αν το εχεις μακρια σου με ανοιχτη ακροαση δε λαμβανεις ακτινοβολια. Ελπιζω να μην πληρωσει κανεις 70 ευρω γι'αυτες τις αηδιες.. θα κλαιει τα λεφτα του Καλά αυτό με την ανοιχτή ακρόαση που έγραψαν είναι όντως άκυρο. Αλλά για τα υπόλοιπα πώς γίνεται να είσαι στο δρόμο και να έχεις το κινητό μακρυά από το σώμα? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Περιττα χρήματα...Χειροτερεύει η λήψη και το τηλέφωνο εκπεμπει σε υψηλότερη ισχύ,δυσκολεύοντας τη συνομιλία. Επιτρέψτε μου επομένως προσωπικά να θεωρώ τον καθηγητή αυτόν και την ομάδα του ως επιτήδειους που προσπαθούν να τα αρπάξουν χοντρά από όσους δε γνωρίζουν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Καλημέρα,σχετικά με τις βίντεοκλήσεις τι διαφορά έχει αν ένα κινητό υποστηρίζει UMTS με το αντίστοιχο 384 kbps στη βιντεοκλήση και ένα άλλο HSDPA με 3.6 Mbps...????? 1.Στην πράξη έχει διαφορά?? 2.ΑΝ δύο κινητό υποστηρίζει το ένα το ένα και το άλλο το άλλο έχουν κάποιο πρόβλημα συμβατότητας??Ευχαριστώ πολύ!!!:):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos21 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 θεωρητικά φίλε δεν υπάρχει καμία διαφορά...η διαφορά είναι στην κεραία που σου δίνει σήμα εκείνη τη στιγμή...αν έχουν δώσει priority σε voice ή data κλπ... Παράθεση ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coronas Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 καλημερα σας παιδια..θα ηθελα μια μικρη βοηθεια αν μπορειτε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα πολυ.. προσφατα πηρα Cu εχασα το χαρτακι που ειχε PIN κ PUK. με αποτελεσμα να κλεισο το κινητο και να μην μπορο να μπω.. ειδα και το τοπικ ενος αλλου παιδιου με την μονη διαφορα οτι εγω εχω να σας προσθεσο οτι εχω το αλλο χαρτι το οποιο εχει κωδικο χρηστη πανω και κιαλλα τετοια.. με αυτους τους αριθμους δεν μπορο να κανω κατι? γιατι θυμαμε 2 αριθμους απο τους 4 που ειχε το πιν μου και αυτοι η 2 αναγραφοντε και τωρα στον κοδικο χρηστη.. αλλα αυτος ειναι 5ψηφιος.. και δεν θελο να το ρισκαρο γιατι εχω ακομα 1 για να βαλο το πιν.. ευχαριστο παιδια προκατοβολικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 επειδη ο μονος τροπος ειναι να σου βγει νεα καρτα sim με νεο pin (μιλαμε για το ιδιο νουμερο τηλεφωνου παντα)...αν ειναι πηγαινε σε ενα vodaphone shop να δηλωσεις το νουμερο στο ονομα σου και μετα να ζητησεις να σου βγαλουν νεα καρτα sim. ετσι μονο πιστευω θα βγαλεις ακρη. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coronas Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 ρε γμτ πως γινεται ομως να μην υπαρχει αλλη λυση απο την στιγμη που εχω ολα τα νομιμα χαρτια με ενα σωρο αλλους κοδικους απο πανω.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ευχαριστώ ΑΕΚάρα!!! άστο Ντούσαν ήσυχο ρε να δούμε λίγο μπάλα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Από όσο γνωρίζω μόνο μέσω UMTS μπορούν να πραγματοποιηθούν κλήσεις και βιντεοκλήσεις... Το HSPA είναι καθαρά δίκτυο δεδομένων... Με λίγα λόγια μόνο Internet. Νο Call-VideoCall Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Πάρε τηλ στην vodafone από κάποιο άλλο κινητό ή σταθερό. Ίσως μπορούν να σου δώσουν αυτοί ένα κωδικό puk. Τουλάχιστον μια φίλη μου που είχε cosmote και είχε βάλει λάθος pin.. πήρα τηλ στο τμήμα εξυπηρέτησης και ζήτησαν έναν αριθμό (νομίζω 16ψήφιος είναι) που αναγράφετε στο πίσω μέρος της κάρτας sim και μας έδωσαν ένα κωδικό, με τον οποίο άνοιξε το κινητό και βάλαμε νέο pin! Τελικά δεν υπάρχει μεγάλη ασφάλεια στις κάρτες sim.. Τσάμπα τους βάζουμε τους κωδικούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ναι αλλά πχ στα specs ενός κινητού δε γράφει ποτέ ότι έχει και UMTS και HSDPA στα 3g networks...Μήπως όταν έχει HSDPA σημαίνει ότι έχει και UMTS που είναι παλαιότερη τεχνολογία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Εννοείται! Όταν λέμε 3G συνεπάγεται το UMTS & WCDMA. Το HSDPA (3,6 mbps) και το νεότερο HSUPA (5.76 mbps) μπορεί να μην υποστηρίζονται από μια συσκευή. Το αντίθετο δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Εννοείται! Όταν λέμε 3G συνεπάγεται το UMTS & WCDMA. Το HSDPA (3,6 mbps) και το νεότερο HSUPA (5.76 mbps) μπορεί να μην υποστηρίζονται από μια συσκευή. Το αντίθετο δεν γίνεται. Κοίτα... Τα HSPA modems που περιέχουν τις τεχνολογίες HSDPA(Downlink) κ HSUPA(uplink είναι το κλασσικό 7.2 Down & Up 1.46(Mbps πάντα). Μελλοντικά όταν θα βγει το HSDPA 14.4 πολύ πιθανό να το δούμε να συνοδεύεται απο 5.76 HSUPA. Και πολύ μελλοντικά στο HSPA+, HSPA Evolution, WiMAX, LTE.... :offtopic: :P Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Μπορείς όμως να πάρεις στο βονταφον,να δωσεις τον κωδικο χρηστη κ θα σου δωσουν το PUK Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Αν εχεις τον κωδικο χρηστη πηγαινε σε ενα καταστημα vodafone.Θα παρουν τηλεφωνο στα κεντρικα και θα σου δωσουν το puk.Δεν χρειαζεται να αλλαξεις καρτα (ασε που εχει και κοστος 17,50€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Τελικά τί νόημα έχει να βάζουμε pin στο κινητό? Αν κλέψει κάποιος το κινητό το μόνο που θα καταφέρουμε με τον κωδικό είναι να τον καθυστερίσουμε λίγη ώρα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Ναι αλλα εχεις χρονο αντιδρασεις εσυ για να διακοψεις την συνδεση π.χ!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Refurbish σε παλιό κινητό σημαίνει ότι τα καλύμματα ΔΕΝ είναι original, αλλά απομιμήσεις ... κοινώς μαϊμούδες ! Που θα βρίσκανε σήμερα καλύμματα από Nokia 9000 ας πούμε ??? Απέφυγε τα. Εξάλου στο ebay έχει και πολλά αυθεντικά. Με λίγη προσοχή, υπομονή και επιμονή θα κάνεις μια πολύ ωραία συλλογή. Μαζεύω κινητά εδώ και 4 περίπου χρόνια και τα περισσότερα τα πήρα από το ebay. Για ότι θέλεις, στη διάθεσή σου. Έχεις και PM. φίλε μπορεί να είναι και κάτι που αλλάχτηκε με RMA, εστάλει δηλαδή προς αντικατάσταση και το παλιό διορθώθηκε και πωλείται με εγγύηση κατασκευαστή και με τις προδιαγραφές κατασκευαστή.... το να μπουν μαϊμού καλύματα,δεν ονομάζεται refurbishment αλλά απάτη...... μου έτυχε πρόσφατα, μου άλλαξαν μητρική σε RMA και μου έδωσαν μια άλλη που είχε περάσει από service και ήταν χειρότερη :wacko: http://en.wikipedia.org/wiki/Refurbishment_(electronics) Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoukos Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 refurbished είναι κάτι σαν τα επισκευασμένα στο stock του πλαισίου (εννοώ στη φιλοσοφία της πώλησης και όχι στην κατάντια του συγκεκριμένου μαγαζιού που δεν τσεκάρουν τις συσκευές και τις πουλάνε προβληματικές ή χωρίς παρελκόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elf78 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Μόλις έκοψα τη σύνδεσή μου στη vodafone με 5G δωρεάν και μου έχει μείνει το e272, το οποίο είναι κλειδωμένο και παίζει μόνο με vodafone sim. Με ενδιαφέρει όμως να χρησιμοποιώ τη f2g μου για το ιντερνετ καμιά φορά. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξω το firmware της datacard; Το έχει κάνει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos21 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 γίνεται...ψάξε στο site του κατασκευαστή να κατεβάσεις καινούριο firmware και μετά λογικά θα είσαι ΟΚ Παράθεση ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Γεια σας παιδια , μπορει να με βοηθηση καποιος πως μπορω να κανω ανακτηση επαφων απο sim καρτα ! την προσπαθεια να μεταφερο τους αριθμους ενος φιλου μου , ξαφνικα χαθηκανε ολα :( Υπαρχει τροπος ανακτησης ? Και ποιος ειναι ? ευχαριστω ,ειναι συμαντικο να το βρω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 File Basili ean pragmatika exoun sbistei den exw kati sta ypopsin gia na mporouses na ta epanafereis! Sigourepsou omws ean ontws exoun sbistei! Dokimases na baleis tin karta se alli syskevi? Den paei kapou o nous mou! :( Isws kapoios filos edw na mporouse na boithisei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 ευχαριστω γιαννη, την εβαλα και σε αλλη συσκευη αλλα τιποτα ! ας περιμενουμε λοιπον καποιο φιλο μηπως και βοηθηση απο εδω μεσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 για κοίτα φίλε εδώ http://www.simrestore.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts