Jump to content

ntoukos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ntoukos

  1. Γιατί δε χρησιμοποιείς προπληρωμένη κάρτα;
  2. Φίλε Βασίλη, φυσικά και μπορούμε να έχουμε διαφορετικές απόψεις. 'Οτι έγραψα αφορά εμένα και τα προσωπικά μου ενδιαφέροντα. Όσον αφορά το τι ισχύει και τι όχι: 1) Μπορεί η νόβα να δείχνει περισσότερα παιχνίδια ελληνικού πρωταθλήματος από τα μισά από άλφα και νετ αλλά να είναι μικρότερης σημασίας. 2) Ευρωλίγκα 1 αγώνα κάθε αγωνιστική πράγματι έβλεπα στο σκάι. 3) Tη νέα σεζόν η νόβα πράγματι δεν θα έχει την πρώτη επιλογή στα παιχνίδια του champions league.
  3. Δεν έχει νόημα να προτείνω κάτι αφού ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις. Άλλα κανάλια αναζητά κάποιος που βλέπει αθλητικά κτλ... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις πρώτα τα μπουκέτα με το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρουν (με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις και τα προγράμματά τους), σε ποιους δορυφόρους παίζουν και αν είναι ελύθερα ή όχι. 'Οσον αφορά τη νόβα για κάποιον που θέλει ταινίες, ελληνικά κανάλια σε κάποιο χωριό που δεν τα πιάνει καλά, μισό σούπερ ελληνικό πρωτάθλημα, δευτερότριτα παιχνίδια champions league (από τη νέα χρονιά) μπορεί να δίνει 58 το μήνα. Για μένα που δε θέλω τα ελληνικά (τα έχω ελεύθερα και δεν τα βλέπω κιόλας), δε βλέπω ταινίες, βλέπω free λίγο ελεύθερο ελληνικό πρωτάθλημα (+μπάσκετ), champions league και ευρωλίγκα (1 παιχνίδι), δε νομίζω ότι αξίζει να δίνω για ότι απομένει πάνω από 15 ευρώ.
  4. 'Εχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα που σχετίζονται κυρίως με την εμβέλεια του bluetooth. Δηλαδή στο μισό μέτρο μπορεί να ακούς σα να βρίσκεσαι στα 5 μέτρα από το τηλέφωνο. Επίσης επηρρεάζεται πολύ η συνομιλία, με το bluetooth, από μικροαντικείμενα που παρεμβάλλονται ανάμεσα στο bluetooth και τη συσκευή καθώς και από το αν κινείται το τηλέφωνο. Σε κάποια άλλα κινέζικα πράγματι αποσυνδέεται μετά από λίγο χρόνο. Γενικά είναι δύσκολο να βρεις κινέζικο με καλό bluetooth. Και αυτά που έχουν , συνήθως υστερούν σε κάποια από τα άλλα χαρακτηριστικά.
  5. Η συχνότητα λήψης εμφανίζεται (μάλιστα στη λλίστα των καναλιών αναφέρεται μόνο η συχνότητα και πρέπει ή να θυμάσαι σε ποια συχνότητα είναι κάθε κανάλι ή να τα μετονομάσεις)
  6. Τo jc678 έχει λειτουργία εγγραφής τηλεόρασης (όπως και πολλά άλλα άλλωστε). Για την ανάλυση δεν ξέρω αλλά φαίνεται να είναι χαμηλή.
  7. Μάλλον λιγότερο ο 1ος. Εγώ αν έμενα στον 8ο και χάλαγε το ασανσέρ δε θα πήγαινα σπίτι μου, θα έμενα σε ξενοδοχείο. Είναι πολλά τα σκαλιά...
  8. 'Εχει δοκιμάσει μήπως και sd κάρτα σε usb reader να δει αν παίζει? Για τιμή έχω δει κάποια στα 75-80 ευρώ με μεταφορικά από pixmania.
  9. Φυσικά και θα πιάνεις τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια με οποιονδήποτε δορυφορικό δέκτη (τα ελληνικά κανάλια δεν είναι ελεύθερα). Η εικόνα θεωρώ ότι είναι καλύτερη, ειδικά σε περιοχές που δεν υπάρχει επαρκής κάλυψη από τις επίγειες κεραίες εκπομπής (ο ουρανός είναι παντού ο ίδιος, εκτός αν βγεις από την περιοχή κάλυψης του δορυφόρου).
  10. Αν και είναι λίγο παλιό το θέμα θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτά τα radio-cd έχουν προβλήματα (διακοπές) στην ταχύτητα ανάγνωσης από usb/sd. Επίσης αν ξέρετε κάποιο καλό (και φτηνό) μοντέλο. Ευχαριστώ
  11. Αν σε ενδιαφέρει μια παρόμοια λύση υπάρχουν κάποια μοντέλα SIEMENS που έχουν και bluetooth.
  12. Μέχρι να το πουλήσει του ανήκει οπότε αναλμβάνει και όλες του τις υποχρεώσεεις.
  13. Μπορεί να λέγονται διάφορα για το ποιος είναι καλύτερος αλλά το σκορ γράφει 13-6 υπέρ του Ναδάλ. Κι εγώ Φεντερερικός είμαι αλλά πάει να γίνει πελάτης.
  14. Σχεδόν κάθε χρόνο η μπαταρία της μηχανής είναι αδύναμη και αν δεν τη φορτίσω, πεθαίνει. Μου είπε κάποιος ότι πάνω από χρόνο είναι δύσκολο να κρατήσει μια μπαταρία. Ισχύει αυτό για όλες τις μάρκες?
  15. Ούτε αριθμούς για 1 λεπτό το λεπτό δεν μπορούμε να στείλουμε
  16. Με dual sim τηλέφωνο και clone sim έχεις όποιο πρόγραμμα όποιας εταιρείας θέλεις. 'Εχω μειώσει τα μηνιαία έξοδα κινητής στο μισό μιλώντας περίπου 8πλάσιο χρόνο (με q, wind και cosmote). Δεν αγνοώ τη vodafone απλά ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του και με τις "παρέες" του.
  17. Δοκίμασε στο http://www.myp2p.eu ή στο http://www.livescorehunter.com. Συνήθως έχουν κάποιες σελίδες από eurosport που έχουν live video.
  18. Το eurosport 1 το δείχνει όπως και τα άλλα grand slam εκτός από wimblendon νομίζω.
  19. Σε κάποιο θέμα έχουν αναφερθεί σε κινέζικα τιμές SAR μικρότερες από αυτές επώνυμων κινητών. Εξάλλου υπάρχει και η λύση του bluetooth που καλό είναι να χρησιμοποείται γενικότερα κατά τη γνώμη μου -για τους λόγους που αναφέρεις- και όχι μόνο για να έχουμε τα χέρια μας ελεύθερα.
  20. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα e-banking των τραπεζών; Εννοώ χρεώσεις για μεταφορές ποσών και αν είναι ίδιες για όλες τις τράπεζες.
  21. Αν περάσει ο Ναδάλ τότε Κυριακή έχει τιτανομαχία. Πρωινό ξύπνημα, φραπεδιά και απόλαυση.
  22. truemoneygames, lexpoker, funpokerroom. Το τελευταίο δεν έχει τόσο ωραία γραφικά αλλά έχει πολλά freeroll.
  23. Προσωπικά έχω 2 κινητά (το ένα dual sim) και μια κάρτα κλώνο. 'Ετσι μπορώ να έχω μαζί μου πάνω από 10 κάρτες sim ταυτόχρονα. Χρησιμοποιώ γύρω στις 7-8 (κάθε μία σε ξεχωριστό πρόγραμμα, κυρίως κοσμοκάρτες όμως με 0,01/1λ) και το μήνα χαλάω περίπου 6 ευρώ για πάνω από 8 ώρες ομιλίας. Τα συμβόλαια έχουν πεθάνει.
×
×
  • Create New...