Jump to content

kthanassis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    285
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About kthanassis

  • Ημ. Γέννησης 05/02/1989

kthanassis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αν τραβήξουν την ακτινοβολία (μαγνητικό σήμα) δεν θα έχεις σήμα στο κινητό σου. Η λύση είναι η επιλογή κινητών τηλεφώνων με χαμηλό δείκτη SAR. (πλέον έχει άπειρες συσκευές με κάτω από 0.4W/kg μάζας σώματος) Ακτινοβολία έχει και το τζάκι και το καλοριφέρ (ακτινοβολούν ζέστη) οπότε μην το συνδέεις με κάτι το τόσο κακό σαν λέξη.
  2. Με κάτι τέτοιο ίσως. Πάτα στο Play: Mp3 notification και θα σου βγάλει εφαρμογές. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.notifichemp3
  3. Καλησπέρα! να σου πω την άποψή μου, αγόρασα πριν ένα χρόνο από μεγάλο κατάστημα μια συσκευή doop (καταλάβατε και ποιο κατάστημα είναι προφανώς) η οποία υποσχόταν 0.49W/kg SAR. Το θέμα είναι ότι όταν μιλάς μπορείς να ψήσεις λουκάνικα με αυγά επάνω στο κινητό, άρα κρίνω ότι είναι ψεύτικο το νούμερο που δήλωσαν. Γενικώς θα σου πρότεινα να κινηθείς σε κάτι επώνυμο αν θέλεις χαμηλό SAR.
  4. τίποτα φίλε, είναι ένα θέμα η καθυστέρηση... επίσης πρόσεξε έναν Κινέζο που το παίζει Άγγλος (λέει ότι είναι γνήσια από Αγγλια και καλά αλλά είναι από Κίνα, το γραφει στο shipping)
  5. Δυστυχώς ναι! αλλά για να σου εμφάνισε τα "νερά" μέσα από το digitizer, ήταν ήδη στα τελευταία του. Δεν είναι σημάδι υγρασίας αλλά δηλώνει ότι έχει κολλήσει επάνω στην οθόνη και γι αυτό και δεν δουλεύει. Η προσωρινή λύση θα ήταν να το ξεκολλήσεις προσεκτικά από τα πλάγια και να το σηκώσεις να μην κολλάει στην οθόνη μήπως βολευόσουν έτσι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να αγοράσεις ένα από ebay και να κάνεις την δουλειά σου, κι ενημέρωσέ μας για το αν τα κατάφερες ή όχι!
  6. Βλέπω έχετε θέμα με την μνήμη.. Η λύση είναι η εξής. 1) εγκατάσταση του Link2SD και μεταφορά όσων εφαρμογών μεταφέρονται. 2) 2ο και σημαντικοτερο, είναι να γίνει root το κινητό με σκοπό την εκαθαριση της dalvik cache. Από εκεί κερδίζεις και 20-40ΜΒ για εγκατάσταση εφαρμογών.
  7. Από πληκτρολόγιο θα πρότεινα το swiftkey 3 !!! είναι άψογο, αλλά δεν ξέρω αν παίζει στην συγκεκριμένη συσκευή..
  8. αν κάνεις μια βόλτα από διάφορα ασφαλιστικά γραφεία θα πάρεις πολλές συμφέρουσες και μη συμφέρουσες τιμές, αλλά ταυτόχρονα και απόψεις που θα σε βοηθήσουν να κρίνεις τι θα επιλέξεις. Από online καταστήματα ασφαλειών έχει ψιλά γράμματα με τα οποία μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος χωρίς βοήθεια.
  9. η anytime ναι μεν προσφέρει χαμηλά ασφάλιστρα αλλά έχει όρους που δεν μπορεί να κατανοήσει κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί αρκετά με τις ασφάλειες. Παίζουν με τις λέξεις δηλαδή και σε περίπτωση που έχει κάποια ζημιά πρέπει να βγάλει άκρη μέσω τηλεφωνικού κέντρου που μπορεί να μην απαντούν. Όταν εγώ είχα μια ζημιά όποτε έπαιρνα τηλέφωνο στην εταιρεία για να πληρωθώ (ο δικός τους πελάτης με χτύπησε) μου έλεγαν περιμένετε μισό λεπτό και περίμενα κανένα 20λεπτο κάθε φορά για μια απάντηση μισού λεπτού ενώ άκουγα τους υπάλληλους να χαζογελάνε πίνοντας τον καφέ τους (πράγμα που επιβεβαίωσα όταν πήγα από κοντά.) Για να πάρω 100€ για έναν προφυλακτήρα έτρεχα 2 μήνες!!!! Πήγα 4 φορές στην Θέρμη στην Interamerican από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνεχώς έβρισκαν δικαιολογίες. κάντε μια βόλτα από τοπικούς ασφαλιστές, υπάρχουν πολλά συμβόλαια και πολλές ασφάλειες που έχουν φτηνότερα ασφάλιστρα από την anytime!
  10. πρόσεξε κάτι (σαν βοήθεια στο λέω) αν έχεις gmail (κατά 99% θα έχεις) μπαίνεις από τον υπολογιστή σου τον κανονικό, επιλέγεις τα προγράμματα που θέλεις και κατεβαίνουν αυτόματα στο κινητό μέσω του android market (που πλέον έγινε play store)
  11. δεν σε πρόλαβα δυστυχώς :( ότι απορία όμως έχεις για έννοιες, αν της πατήσεις στο google (ή και στο φόρουμ) βρίσκεις τι πραγματικά σημαίνουν. ελπίζω να είχες συγχρονισμένα τηλέφωνα στο gmail και να μην έχασες επαφές.
  12. να σαι καλά! να τον χαίρεσαι! τις απορίες θα μπορώ να τις λύσω εντός 3 ημερών, μετά για καιρό δεν θα έχω ίντερνετ...
  13. Γεια σου Μαριάνα (ή Στέλιο :p) δες το ακριβώς από πάνω post, αν το κάνεις root, περνάς πρόγραμμα που καθαρίζει την dalvik cache, η οποία ναι μεν ξαναδημιουργείται, αλλά εγώ κέρδισα 20-25ΜΒ (σημαντικός αριθμός για να παίξει καλά το τηλέφωνο) επίσης πρέπει να ψάχνεις εφαρμογές που έχουν μικρό μέγεθος (πχ το adobe reader είναι 5-6ΜΒ) ακόμη πολλές εφαρμογές κρατούν δεδομένα με αρκετό μέγεθος. Κατέβασε καμιά εφαρμογή όπως Link2SD ή App2SD που σου δείχνει λεπτομέρειες για κάθε εφαρμογή και μέγεθος data/cache κλπ κάθε εφαρμογής οπότε διαχειρίζεσαι πιο εύκολα το κάθε τι. αν θελήσεις να το κάνεις root εδώ είναι οι οδηγίες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1467676
  14. ακριβώς αυτό!!! επίσης δεν ξέρω αν έχω βρει την ίδια official που φοράει το δικό μου ή είναι παλαιότερη έκανα μόνο root το δικό μου πράγμα που μου έδωσε την δυνατότητα να καθαρίζω dalvik cache και να αδειάζω ένα αρκετό μέρος της μνήμης κάπου κάπου (20-23ΜΒ)
×
×
  • Create New...