Jump to content

nikolara74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikolara74

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikolara74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. με τι αποστολή το πηρες ??? Τελωνειο κλπ εξοδα γνωρίζεις να μου πεις ?? Ευχαριστω !!
  2. εβαλα παραγγελια απο GeekBuying, σας ευχαριστω !!!! :cool:
  3. μάλλον εκει παω, νομιζω τελικα με καλυπτει (σε σχεση με το pro που πρότεινε ο φίλος πιο πανω) δεν εχω ψωνισει ποτε απο geekbuying, λες να τα παρω απο εκει ??? 2 συσκευες θα παρω
  4. ευχαριστω το βλεπω και αυτο !!
  5. καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας, θελω να αγοράσω ένα από τα δύο αυτά τηλέφωνα ¨: xiaomi mi4c xiaomi redmi 3S Τι λέτε ??? που να καταλήξω ???
  6. διαβασα ολα τα παραπανω σχόλια, αλλα ρε παιδια εγω δεν εχω κανέα απολυτως προβλημα με wifi, αναλυση οθονης κλπ Ημουν κατοχος S1 & S2 και τωρα το Grand, οτι σημα ειχα & στα αλλα εχω & με αυτο. Το wifi το εχω ανοιχτο σπιτι αρκετα συχνα δεν εχω κανενα προβλημα, δεν ξερω τι να πω, εγω το εχω βολευτει απιστευτα, μου καλυπτει τις αναγκες μου ανετα (προσωπικη αποψη παντα)
  7. ειμαι & εγω κατοχος ενος Grand :D μετα απο S1 και S2 τωρα πηρα αυτο λογο μεγεθους οχι για το 2-καρτο....ηθελα λιγο πιο μεγαλη οθονη. Εν ολιγοις ειμαι απολυτα ευχαριστημενος -ηθελα samsung παλι - και νομιζω οτι στην τιμη που εχει τωρα ειναι super........ Δεν βρηκα το λογο γιατι να δωσω αυτα τα παραπανω χρηματα για S3 ή Note που μου αρεσαν επισης (προσωπικη μου αποψη παντα αυτο.....).
  8. nikolara74

    ZTE Blade III

    εαν & ειχα στειλει στην cosmote mail σχετικα με το προβλημα, εδειξαν ενδιαφερον δεν μπορω να πω, ανταλλαξαμε 3-4 mails με cosmote, σημερα ηρθε το update...... Σε ευχαριστω πολυ & εγω με την σειρα μου!!!!!
  9. οπως διαβασες παραπανω μου εβγαλε ενα προβλημα με bluetooth & handsfree οποτε το εχω δωσει για service:!:, η αποψη μου ειναι οτι εαν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις καλο ειναι, απλα θα κανεις την δουλεια σου σε ενα entry level επιπεδο & μεχρι εκει. Δεν με εντυπωσιασε σε κατι για να σου πω, απλα οικονομικα προσιτο, android λειτουργικο και αυτο ειναι ολο. Η αποψη μου ειναι αυτη -ξαναλεω- για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις:cool:
  10. καλησπέρα, σου προτεινω να το πας για service, ειχα το ιδιο προβλημα οπως ειδες παραπανω, το ανεφερα στους τεχνικους της cosmote & μου ειπαν να τους το παω για service, μαλλον για "συνηθες....." προβλημα το καταλαβα απο αυτα που ακουσα...........
  11. Καλησπέρα, θα ηθελα την βοηθεια σας..... αγορασα την συγκεκριμενη συσκευη, για τα χρηματα που εχει νομιαζω οτι ειναι μια καλη επιλογη, απλα εχω ενα προβλημα με τον ηχο. Δεν με ακουνε καθαρα οταν μιλαω στο τηλεφωνο (ακουγομαι πολυ μακρια). Δεν ξερω εαν υπαρχει κατι σε "ρυθμιση" να κανω ή μηπως ειναι προβλημα της συσκευης????? Εαν γνωριζει καποιος ας μου πει την αποψη του. Σας Ευχαριστω!!!!
×
×
  • Create New...