Jump to content

LombNfTs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    282
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LombNfTs

  1. Με ενημέρωσαν οτι θα παραλάβω το Σάββατο το Desire HD, απλά και θα έχετε νεότερα μου με φωτογραφίες και κανα mini Review! Viva La Android! :-P
  2. Ε που θα πάει. Όλο και θα βγει κάτι στην φόρα από τον Alejandro Salomon...
  3. Δεν νομίζω να το καθυστερήσουν πολύ ακόμη. Μερικές μέρες μετά το 9700 το βγάλανε. Πάντως αν έρθει το 9520 το 9500 σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα χαθεί από την αγορά. Βλέπε τι έκανε η Verizon.
  4. Κοίτα. Τέτοια παράλογα δεν συμβαίνουν στα ΒΒ. Εκτός αν χρειάζεσαι αλλαγή μπαταρίας(ως συνήθως μετά από 2 χρόνια γίνετε αυτό). Πάντως που και που κανένα reset δεν κάνει κακό.
  5. Κοίτα. Επειδή μόλις μπήκαν τα ελληνικά στο ΒΒ, λογικό είναι να δεις και άλλα τέτοια κουφά. Πάντως εγώ ακόμη με αγγλικό μενού το χρησιμοποιώ. Συνήθεια... 2.5 χρόνια τώρα με αγγλικά το έχω... Τώρα που το συνήθισα να το αλλάξω; :D
  6. Αν δεν θέλεις να έχεις Logo και διάφορες άλλες σπαστικές ιστορίες σε καταστήματα. Όπως "Ναι φυσικά και το έχουμε!" ...και... "Ε...Ναι... Δεν είναι διαθέσιμο για αγορά χωρίς σύνδεση..." και εν τέλη περιμένεις σαν τον ηλίθιο για να αλλάξει διαθεσιμότητα μπας και το πάρεις σκέτο. Εγώ σου προτείνω να το πάρεις από εδώ. Το πήρα και εγώ και είναι comple ούτε logo κάτω ούτε carrier boot screens!
  7. Ένα λάθος... τα xx50 που λές δεν είναι όλα CDMA. To 8350 για παράδειγμα είναι συμβατό με iDEN δίκτυα της Motorola...
  8. Όχι και πολύ καλά τα πράγματα από οτι καταλαβαίνω... έως άσχημα...
  9. Κάτι είχαν αναφέρει για το Facebook chat ότι θα ενσωματοθεί και αυτό κάποια στιγμή... Καθαρά για λόγους ανταγωνισμού με το iPhone.
  10. Δεν θεωρώ την τιμή των 500 ευρώ τσουχτερή μιας και το 9000 όταν είχε βγεί η τιμή των 480 ήταν τιμή προσφοράς. Μετά από 2 μήνες είχε πάει στα 580 άν μπορείτε να θυμηθείτε. Πάντως από κατάστημα με ενημέρωσαν οτι το 9700 θα βγεί σε παραγγελία στις 18/01... Δλδ την Δευτέρα.... Καλή αναβάθμιση σε όσους την περιμένουν πως και πως!
  11. Εκτώς απο την θήκη Holdster θα δίνετε μαζί και κάθετη ζώνης; Απλά τα σπάει... Περιμένω πως και πως να το έχω στα χέρια μου.
  12. Ναι. Απο την στιγμή που λειτουργεί με όλα τα δίκτυα...
  13. Τίποτα... Αλλά κλασσικά η τιμή του θα είναι στα 500ευρώ...
  14. Λογικά το αναμένουμε μετά το τέλος Σεπτεμβρίου. Και με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορούμε να πούμε τα εξής καλά: 1. Πολύ καλή οθόνη 2. Μικρότερο form factor από το 9000 3. Καλύτερη αυτονομία από την "ναυαρχίδα" 4. HSDPA/HSUPA 5. 3.2Mpixel κάμερα. 6. 256ΜΒ RAM!!! Και τα εξής άσχημα: 1. WiFi(δεν νομίζω να είναι μεγάλο πρόβλημα σε αρκετούς που το χρειάζονται πραγματικά, εμένα αυτό που με πειράζει είναι οτι φυσικό επακόλουθο θα είναι να μην είναι UMA) 2. CPU μικρότερη από αυτή του 9000 624ΜHz vs 528Mhz(αν και λένε οτι ο Qualcomm MSM7600 είναι αρκετά καλός για τα MHz του) 3. Η ποιότητα ήχου του μεγαφώνου, μακάρι να ήταν σαν του 9000 4. Το SAR μένει σε παρόμοια επίπεδα με αυτό των άλλων ΒΒ.
  15. Για εμάς τους πιο παλιούς έχει βγεί καμία OS 5?
  16. Χμ... Sculper πρέπει στο Αρχικό σου post να βάλουμε τα PINs όλων έτσι ώστε ο καθένας να μην κάθεται και να ψάχνει σε κάθε σελίδα.... Αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει την αρχή και να μαζέψει όλα τα PINs.
  17. Πιστεύω αυτό σε καλύπτει. Μπορεί να μην έχει το καλύτερο γραφικό περιβάλλον αλλά κάνει την δουλειά του.
  18. Ελληνικούς χάρτες έχει, δν μπορώ να πω είναι ικανοποιητικοί. Αλλά μην χρησημοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, χρησημοποίησε το Universal Αγγλικό σύστημα γιατί αν πας να ψάξεις κάτι εκτώς Ελλάδας π.χ. στην Ιταλία πρέπει να ξέρεις το ακριβές Ιταλικό όνομα και όχι το Universan Αγγλικό που μπορεί να έχει.
  19. Κοίτα απο όσο ξέρω και εγώ καλό είναι κανα 2 φορές το μήνα να αδειάζει εντελώς το κινητό και μετά να το αφήνεις ένα βράδυ να φορτίζει. Έτσι κάνω εδώ και 1.5 χρόνο το 8310 και είναι σε καλή κατάσταση η μπαταρία του.
  20. Ναι είναι δωρεάν το Chat μιάς και δν έχει σχέση με κλήσεις. Χρεώνεσαι καθαρά απο τα δεδομένα σου στο BIS.
  21. Για να κάνεις μια κλήση μέσω iSkoot πρέπει πρώτα να καλέσει το iSkoot τον τοπικό server και μετά την Skype. Δλδ χρεώνεσαι σαν κανονική κλήση την κλήση στον server της iSkoot(οπου απο όσο ξέρω δν υπάρχει διαθέσημος στην ελλάδα άρα θα κάνει κλήση στο εξωτερικό, κάτι που δεν συμφέρει) και μετά απο εκεί την Skype. Μέ λίγα λόγια χρεώνεσαι στο κινητό σου την κανονική κλήση και μαζί τα credits σου στην Skype.
  22. Κοίτα επειδή το iSkoot δν είναι ο επίσημος client της Skype δεν συνδέεται άμεσα με τους server της Skype και πρέπει να κάνει κλήση στους δικούς της server έτσι ώστε να κάνεις κλήση εσύ εκεί που θες. Το ποιο πιθανό -δν είμαι σίγουρος- τώρα τον Μαΐο που περιμένουμε τον επίσημο client της Skype για ΒΒ να υποστηρίζεται μόνο μέσω WiFi. p.s. όταν λέει τηλέφωνο πάντα εννωεί Landlines(σταθερά)...
  23. Αρχίσαν να βάζουνε ελάχιστες χρεώσεις; Απο πότε;
  24. Άρα πιο είναι το νόημα; Παρατάς τα άλλα δύο και κάνεις την δουλειά σου με το 8100... Μιάς και αυτό είναι που στο τέλος σου κάνει την δουλειά που θέλεις...
  25. Ναι έτσι είναι. Μπορεί να μην το δούμε απο πάροχο αλλά στο ebay.com θα υπάρχει. Μπορεί να λειτουργίσει και σε WCDMA δίκτυα γιατί πολύ απλά ειναι διάδοχος του 8830, World Edition δλδ αλλά στα WCDMA δίκτυα προφανώς(δν το λέω με σιγουριά μη πείς κανείς οτι κάνω παραπληροφόριση) θα λειτουργεί με 2G μόνο. Πάντως ελπίζω να παίζει και σε UMTS/HSDPA. Τελικά σύνφωνα με το BGR μπορεί να παίξει και σε 3G WCDMA. You can literally think of the BlackBerry 9630 as a BlackBerry Storm with a QWERTY keyboard. It’s that exact. From the cell radios (quad band GSM/GPRS/EDGE, single band UMTS/HSDPA, 1X/EVDO) By BGR
×
×
  • Create New...