Jump to content

Panoshr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Panoshr

  • Ημ. Γέννησης 07/10/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Panoshr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πράγματι, η Βόντα στην Ελλάδα έχει 21 ενώ στο Η.Β. 3,6. Ενώ επίσης έχει την επιλογή για 3,6 με 40 ευρώ, με ενσωματωμένη χρήση 3gb ανά μήνα, και στη συνέχεια 20 ευρώ για άλλα 3gb ανά μήνα.
  2. Ή είσαι απατεώνας ή δεν είσαι! http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-33400.action http://shop.vodafone.co.uk/shop/deals/usb-modem-stick-topup-and-go-white Μια μικρή ματιά στις χρεώσεις
  3. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, τελικά είχε μπλοκάρει ο λογαριασμός λόγω ...παλαιότητας, μου ζήτησαν να κάνω νέα εγγραφή, για να δούμε!
  4. Ελπίζω να μην ακουστεί τόσο ηλίθια η ερωτηση, αλλά που διάλο είναι η επιλογή "Οι συνδέσεις μου" στο my account της voda? Προσπαθώ να δω για ανανέωση συσκευής, κάνω κανονικά login αλλά δεν έχω καμία ουσιαστική επιλογή στη συνέχεια!
  5. Καλά δεν έχετε βαρεθεί να ακούτε τον κάθε γελοίο, που έχει χτίσει το αυθαίρετο του στη μέση του πουθενά και διαμαρτύρεται ότι δεν υπάρχει κράτος, ότι η πυροσβεστική δεν είναι εκεί (συγνώμη!), ότι είναι όλα έργο οικοπεδοφάγων (δεν λέει το ξέρω γιατί και εγώ έτσι έκανα). Προσωπικά θα εκκένωνα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλα τα αυθαίρετα κτίσματα, να καούν γιατί δεν έχω σαν κράτος τη δύναμη να τα κατεδαφίσω, και θα επικέντρωνα την προσοχή μου μόνο στους νόμιμους οικισμούς, οι οποία αν και όπου κινδυνεύουν πρέπει πάση θυσία να διασωθούν. Όσο για αποζημιώσεις? Θα έκανα σαν κράτος μύνηση στους διάφορους γελοίους του οικισμού τάδε (μαζεύονται 100 αλήτες με αυθαίρετα μέσα στο δάσος, φτιάχνουν μια εκκλησία και ονομάζουν τον οικισμό τους Αγία Λαίλαπα) και θα τους υποχρέωνα να αποζημιώσουν όχι μόνο όσους έχασαν τις -νόμιμες- περιουσίες τους, αλλά και το κράτος για τις δυνάμεις που ξόδεψε για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Όσο για τα κανάλια, ο ατέλειωτος λαϊκισμός, ευτυχώς είμαι σε διακοπές και δεν έχω δει τίποτα στην τηλεόραση, και ούτε πρόκειται να δω.
  6. Το καλύτερο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι οι φόροι στις ΗΠΑ είναι λιγότεροι ( ενώ για παράδειγμα στα ακίνητα είναι τουλάχιστον 20πλάσιοι), ότι μπορούν όπως οι Ελληνάρες εδώ να βγάζουν 100 και να δηλώνουν 5, ότι υπάρχουν υπηρεσίες του κράτους (αν αρρωστήσει κανείς είναι προτιμότερο να αυτοκτονήσει ενώ ακόμα και οι φυλακές είναι ιδιωτικές), ενώ στην Ελλάδα είναι χαμηλοί οι μισθοί για τους υπερπτυχιούχους με τα υπερμεταπτυχιακά με τα λεφτά του κράτους και του μπαμπά, που έχουν φτάσει 30, δεν έχουν βγάλει ένα ευρώ, είναι πτυχιούχοι θεολογίας με ειδίκευση στα χερουβείμ , και απορούν πως δεν μπορεί να τους απορροφήσει η αγορά εργασίας! Καλό καλοκαίρι, καλό άραγμα κάτω από την ομπρέλα, και για όλα φταίει η άτιμη η κενωνία! Και μια συμβουλή στους μικρότερους, σταματήστε να βλέπετε την μιζέρια των καναλιών, σταματήστε να ακούτε τα "χαράτσι 1 τις χιλίοις στα ακίνητα", "χαράτσι 150Ε στα αυτοκίνητα πάνω από 2000κ.ε." και "απεργία πείνας για τη μη μονιμοποίηση 100.000 δημοσίων υπαλλήλων μπλα μπλα μπλα". Είστε και είμαστε καλύτεροι από αυτό, παλέψτε με τις δικές σας δυνάμεις, για να αλλάξει η Ελλάδα, που σίγουρα δεν είναι τέλεια -καμία σχέση-, αλλά η Ελλάδα είμαστε εμείς!
  7. καλημέρα, έχεις υπ όψιν σου κανένα καλό φόρουμ για omnia? και άν μπορείς να μ πείς μερικές must-have εφαρμογές?
  8. Τηλεφωνεί ο Μητσοτάκης στο 11880 και ρωτάει: Ξέρετε πότε θα γίνει η Ντορούλα μου Πρωθυπουργός;Όχι για μένα…εγώ θα ζω..για τη φουκαριάρα τη μάνα της ρωτάω!'.
  9. An kapoios kataferei na katebasei panw apo 30GB me 3G tou bgazw to kapello! As koitaksoun na beltiwsoun tin upiresia kai na mporeis na exei pragmatika 1Mbps sunexws kai gia ka8e xrisi (gia ta 3.6 as min to sxoliasw kalutera) kai meta sizitame gia to aperioristo.
  10. Opote etoimazei i DEH na ftiaksei ena neo ergostasio , bgainoun kamia 100sti grafikoi, kai arxizoun tis miniseis sto Epikrateias, tis "poreies", tis maures simaies kai ta loipa. Otan etoimazontai idiwtikes etaireies na ftiaksoun ergostasio gia na poulisoun reuma sti DEH, bgainoun oi grafikoi stul SYRIZA kai milane gia ksepoulima stous ksenous. Egw den sxoliazw an exoun dikio i adiko, auto einai allo 8ema. Alla otan les oxi se kati ofeileis na antiprotineis kati. Stin Ellada omws auto den einai fusika upoxrewtiko, me ameso apotelesma auto : Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, μπορεί να είναι και ντροπή για μια χώρα της Ευρωζώνης. Ομως, οι Ελληνες καταναλωτές θα πρέπει πλέον να μάθουν να ζουν με τις διακοπές ρεύματος, εκτός και αν προτιμούν το μπλακ άουτ. Η κατάσταση του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας δεν επιτρέπει άλλες επιλογές για τη διετία 2008 - 2009 και σύμφωνα με κάποια απαισιόδοξα σενάρια έως και το 2015! Αυτό είναι τελικά το αποτέλεσμα από το έλλειμμα επενδύσεων στην ηλεκτροπαραγωγή και την καθυστερημένη και ανεπιτυχή προσπάθεια ανοίγματος της αγοράς. Οι αρμόδιοι φορείς (ΥΠΑΝ, ΡΑΕ, ΔΕΣΜΗΕ και ΔΕΗ) είχαν προβλέψει από τις αρχές του 2000 το έλλειμμα ισχύος που θα εμφάνιζε το ηλεκτρικό σύστημα της χώρας από το 2005 και μετά. Τελικά, η ΔΕΗ σχεδιάζει περικοπές στην κατανάλωση τον Μάιο προκειμένου να αποτρέψει τα χειρότερα για το καλοκαίρι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αθανασόπουλος έχει στα χέρια του εισήγηση γενικών διευθυντών, οι οποίοι προτείνουν την καθιέρωση προγραμματισμένων, εκ περιτροπής διακοπών ρεύματος μέσα στον Μάιο, προκειμένου να εξοικονομηθούν υδροηλεκτρικά αποθέματα για να στηρίξουν τη ζήτηση τις ώρες αιχμής τη θερινή περίοδο, χωρίς να είναι βέβαιο πως και τότε δεν θα υποχρεωθεί η ΔΕΗ σε περιορισμούς στην κατανάλωση. Apo Kathimerini
  11. Αλήθεια εσύ που πετάς τα σκουπίδια σου? Και πως γράφεις στον υπολογιστή τώρα? Αυτοί που έχουν ένα πρόβλημα για κάθε λύση είναι φυσικά η μειοψηφία, τη λύση δεν πιστεύω να την βρήκες. Αυτό για τις διακοπές που είπα προφανώς δεν το κατάλαβες, είναι θέμα παιδείας να μάθουμε να διαβάζουμε.
  12. Το να πιστεύει κάποιος που είναι 27 ότι θα πάρει σύνταξη είναι σα να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη! :) Αλλά για να επιστρέψω η λύση είναι να υπάρχει ένας σχεδιασμός 50ετίας, καταμερισμός των οχλουσων δραστηριοτήτων, σωστή ενημέρωση, να μπουν μπροστά οι επιστημονικοί φορείς, παιδεία στα σχολεία, να έχουμε κυβερνήσεις που δεν τρομάζουν μπρος στο πολιτικό κόστος. Αλλά θα μου πεις δεν είναι μακρυνή η εποχή που εδώ στο Χολαργό που τώρα μένω έβλεπα πανό με το εξής ...υπέροχο " Εξω το ΜΕΤΡΟ από τον Χολαργό " με υπογραφή "Πρωτοβουλία πολιτών Χολαργού " ! Όσο για τη ΔΕΗ πήρε έγκριση για 3 νέα εργοστάσια, αλλά τώρα αντιδρούν κάποιες άλλες πρωτοβουλίες πολιτών, όπως αντιδρούν οι κάτοικοι της Κερατέας για τον εκεί ΧΥΤΑ και προτιμούν τις 18 παράνομες χωματερές στην περιοχή και να θάβουν τα σκουπίδια στα λατομεία στο Μαρκόπουλο!
  13. Σε αυτή τη χώρα πλέον το μέτρο έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Σε ότι και να γίνεται κάποιοι αντιδρούν, και μάλιστα με την ταμπέλα του ...προοδευτικού! Είναι φαίνεται προοδευτικό να αντιδράς σε όλα, χωρίς να δίνεις φυσικά λύση. Έτσι και για την ενέργεια. Λέμε όχι στις ανεμογεννήτριες, γιατί μας χαλάνε την ...αισθητική μας. Λέμε όχι στα φωτοβολταϊκά, καθώς είναι πανάκριβα, αναγκάζουν την καλή ΔΕΗ να αγοράζει το ρεύμα που παράγουν ακριβά, πιάνουν μεγάλη έκταση και δημιουργούν προβλήματα στον αγροτουρισμό της Κάτω Ραχούλας Λέμε όχι στα εργοστάσια λιθάνθρακα, τα καινούργια που έχουν 10 φορές χαμηλότερες εκπομπές "καυσαερίων" , και παράγουν πάμφθηνο ρεύμα (όταν η ΔΕΗ όμως αναγκαστεί να ανεβάσει την τιμή του ρεύματος οι ίδιοι θα διαμαρτυρηθούν φυσικά) Λέμε όχι στην πυρηνική ενέργεια, την πλέον πράσινη ενέργεια, με χαμηλότερο κόστος, και με ελάχιστα περιθώρια ατυχήματος με την σημερινή τεχνολογία (λες και αν γίνει ένα ατύχημα σε γειτονικές χώρες που την εκμεταλεύονται - σε λίγο και η Τουρκία- η ραδιενέργεια θα μείνει στα σύνορα, ενώ χώρες όπως οι ΗΠΑ, Ρωσία, Γαλλία,Βρετανία που βασίζονται σε αυτή είναι απολίτιστες) Λέμε όχι στο πετρέλαιο καθώς οι τιμές συνεχώς αυξάνονται και οι εκπομπές είναι ψηλές Λέμε όχι στο φυσικό αέριο, γιατί έχουμε μόνο μια πηγή ουσιαστικά, και δεν είναι ασφαλές να έχουμε τέτοια ενεργειακή εξάρτηση. Τελικά ελπίζω να πήρατε μια ιδέα τι σημαίνει διακοπές και έλλειψη ρεύματος τώρα με τις απεργίες, γιατί με τους μ@ που έχουμε μπλέξει αυτό θα είναι το μέλλον μας. Και αυτή η αντίδραση φυσικά συνεχίζεται σε όλα, στους ΧΥΤΑ, στα λιμάνια, στα αεροδρόμια, στους δρόμους, στα τρένα, παντού υπάρχουν 100 άσχετοι που αντιδρούν με τη λογική του "όχι στην αυλή μου" - "not in my backyard" . Είναι ίσως καιρό να τους δώσουμε κεριά, να τους βάλουμε να τρώνε τα σκουπίδια τους, να πηγαίνουν με τα πόδια στη δουλειά τους και να μαζεύουν το βρόχινο νερό από την ταράτσα τους. Πόσο θα αντέξουν?
  14. Amerikaniki upikootita den pairneis me ta ...xronia, psakse to kalutera. Elliniki upikootita den tin xaneis, an pareis tin Amerikaniki, 8a exeis apla dipli upikootita. "Problimata" me to strato 8a exeis etsi ki alliws, i Amerikaniki upikootita den 8a se boi8isei kapou se auto Poios akribws 8a sou stelnei to ..triplasio apo oti 8a epairnes ellada? An milas gia koinwniki asfalisi, tote mallon upologise to 1/3 (poso mallon etsi pou einai to dollario simera)
  15. Poios milise gia profora? Mallon exeis ksexasei na diabazeis, toso fanatikos pou eisai! Otan lew na min kserei na mila agglika milw gia periptwseis pou kseroun apla ta basika, erxontai , tous dexontai kai pernane, kai sunantisa arketous kai malista se MSc. Kai den me noiazei fusika an einai pakistanos, i germanos, i ispanos. Ma opws eipes uparxoun idiwtika pantou ston kosmo, gia pes mou ena paradeigma sobarou idiwtikou panepistimiou stin Eurwpaiki Enwsi fwteine pantognwsti. H grafeiokratia einai allo 8ema, edw den 8a diafwnisw, an pragmati xreiazontai 12 mines einai pantelws aparadekto .
×
×
  • Create New...