Jump to content

smurfgirl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About smurfgirl

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

smurfgirl's Achievements

  1. telika girises amerikh?
  2. se pio meros tha pas? Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» όπως επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Ευχαριστώ.
  3. εξαρτάται από το μέρος που ζεις, ποσο λεφτά κανεις, και τη ζωή θα κανεις!! Μου κάνει εντύπωση όμως πως πολύ έλληνες νομίζουν μόλις θα πατήσουν το πόδι τους στην αμερική, ξαφνικά θα γίνουνε BILLIONAIRES. aλλο το hollywood και άλλη η πραγματικότητα τέλος πάντων, να περνάτε καλά , και καλο καλοκαίρι
  4. Symfono ..... Hmouna stin Ellada apo to 05 mexri to 07 kai eida ola ta strava ths Elladas.....alla sigoura zeis pio xalara stin Ellada apo oti zeis stin Ameriki..Kai oso gia ta lefta den einai to pan sth zwh ..
  5. Exo zisi kai steis 2 xores den uparxeia outopia se auton to kosmo. H Ameriki exei kai auti ta meionektimata ths, opos kai h kathe xora. Exo filous pou efigan apo tin Ameriki gia tin Ellada kai den xanapatisan piso pote.. Pandos min ksegelieste , giati den einai h ameriki opos ti fandazeste....h opos blepete sto kinimatografo tou hollywood...Sigoura einai to land of opportunity, alla exei kai auti ta strava ths.. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» όπως επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Ευχαριστώ.
  6. os ton ourano tou kiamou Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» όπως επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Ευχαριστώ.
  7. Signomi alla stin Ellada nomizeis pos den ginete auto? :worry: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
  8. Krhth, Kalamata... Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» όπως επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Ευχαριστώ.
  9. Would you move yes or no? θα επανεντοπίζατε πίσω στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ? ναι ή όχι; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
  10. Frontistireio file ,,,tha trelatheis sta lefta Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
  11. to mcdonalds to barethika stin ameriki.. protimo goodys
  12. den pirazi tha pao apo tou xronou aplos thelo na eimai sigouri alla h vlakesden xeroune ti ths ginete.
  13. Ok pira tel sth DE kai mou eipane oti den xriazete tipota tha einai OK. Elpizw otan pao na grafto na mhn mou poune kamia *******:blink:
×
×
  • Create New...