tsoump Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Χαίρετε, 1. Πως μπορεί να δει κανείς εάν το Pixel είναι ακόμα εντός εγγύησης μέσω του IMEI (πριν προβώ σε αγορά του, επειδή δεν υπάρχει απόδειξη) ; 2. Το google repair δουλεύει στην Ελλάδα ; 3. Υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος για τις Pixel συσκευές; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Χαίρετε, 1. Πως μπορεί να δει κανείς εάν το Pixel είναι ακόμα εντός εγγύησης μέσω του IMEI (πριν προβώ σε αγορά του, επειδή δεν υπάρχει απόδειξη) ; 2. Το google repair δουλεύει στην Ελλάδα ; 3. Υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος για τις Pixel συσκευές; Ευχαριστώ πολύ! 1. Δεν μπορεί να δει μέσω κάποιας ιστοσελίδας, αν αυτό εννοείς (αν ο πωλητής είναι το πρώτο χέρι και ξέρει από που αγοράστηκε, έστω και αν δεν έχει την απόδειξη, ας τους ρωτήσει και να σου προωθήσει την απάντηση) 2. Όχι, δεν υπάρχει γραμμή επισκευής των Pixel στην Ελλάδα (είτε εντός εγγύησης είτε επ' αμοιβή) 3. Όχι, ούτε πωλούνται τα Pixel στην Ελλάδα μέσω της ιστοσελίδας της Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 1. Δεν μπορεί να δει μέσω κάποιας ιστοσελίδας, αν αυτό εννοείς (αν ο πωλητής είναι το πρώτο χέρι και ξέρει από που αγοράστηκε, έστω και αν δεν έχει την απόδειξη, ας τους ρωτήσει και να σου προωθήσει την απάντηση) 2. Όχι, δεν υπάρχει γραμμή επισκευής των Pixel στην Ελλάδα (είτε εντός εγγύησης είτε επ' αμοιβή) 3. Όχι, ούτε πωλούνται τα Pixel στην Ελλάδα μέσω της ιστοσελίδας της Google 1. Όχι, δεν είναι πρώτο χέρι. Δεν έχει απόδειξη και δεν ξέρει από που αγοράστηκε. Σε περιίπτωση ελαττωματικού μοντέλου, ποια είναι η διαδικασία επιστροφής / αποστολής για επισκευή;; Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 https://www.androidpolice.com/2020/03/04/pixel-launcher-folder-names-based-on-apps/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 (edited) https://www.androidpolice.com/2020/03/04/pixel-launcher-folder-names-based-on-apps/Σε κάποια πράγματα η google είναι τόσο μπροστά και σε άλλα τα φέρνει στις συσκευές της μετά από χρόνια. Θυμάμαι όταν είχα το iPhone 3gs τότε που βγήκε το είχε δώσει και η Apple. Δεν σου δίνει καν την δυνατότητα να κάνεις hide εφαρμογές και διάφορα άλλα ο Google launcher Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 4, 2020 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Χαίρετε, 1. Πως μπορεί να δει κανείς εάν το Pixel είναι ακόμα εντός εγγύησης μέσω του IMEI (πριν προβώ σε αγορά του, επειδή δεν υπάρχει απόδειξη) ; Ευχαριστώ πολύ! Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει, αλλά όταν είχα το Pixel XL, είχα ρωτήσει για την εγγύηση της συσκευής μέσω του chat της συσκευής. Είχα συνδεθεί με κάποιον εκπρόσωπο, είχα δώσει το IMEI της συσκευής και μου είχε απαντήσει για την εγγύηση. Μπορείς να το δοκιμάσεις... https://i.postimg.cc/j5B6g4Jy/Google-Chat-Pixel-XL.jpg Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Καλημέρα. Πως συνδέεσαι στο chat;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Μόλις παρατήρησα πως έχει ενεργοποιηθεί το live caption. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Μόλις παρατήρησα πως έχει ενεργοποιηθεί το live caption. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Απο την ενημερωση που εγινε στην εφαρμογη Device Personalizarion Services ενεργοποιηθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Μόλις παρατήρησα πως έχει ενεργοποιηθεί το live caption. Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΤι είναι το live caption? Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Τι είναι το live caption? Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΖωντανοί υπότιτλοι. Σε βίντεο κλπ. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Ευχαριστώ... Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 https://www.notebookcheck.net/No-more-flagship-Pixels-Google-Pixel-5-and-Pixel-5-XL-rumored-to-be-powered-by-the-Snapdragon-765G-5G.457511.0.html Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 https://www.notebookcheck.net/No-more-flagship-Pixels-Google-Pixel-5-and-Pixel-5-XL-rumored-to-be-powered-by-the-Snapdragon-765G-5G.457511.0.html Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και πολυ καλα θα κανει...για εμενα προσωπικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Και εγώ αυτό πιστεύω, προσιτό σε περισσότερους Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Μια ερώτηση προς επιβεβαίωση. Έκανα unlock bootloader, πέρασα προσωρινά twrp και φλασαρα kernel & magisk. ΔΕΝ έκανα το system r/w μέσα από το twrp. Για να μπορέσω να περνάω τα μηναία patches, θα πρέπει να κοιτάω στο τοπικ του κερνελ? Ή απλά το περνάω χωρίς πρόβλημα? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 (edited) Εχει κανενας αλλος το συγκεκριμενο προβλημα? Μονο στην καρτελα εφαρμογες μου το βγαζει απο χθες το βραδυ. Μεχρι και χθες, ηταν μια χαρα. https://ibb.co/YpgvkKr *Εστρωσε απο μονο του. Δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγε. Edited March 25, 2020 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Εχει κανενας αλλος το συγκεκριμενο προβλημα? Μονο στην καρτελα εφαρμογες μου το βγαζει απο χθες το βραδυ. Μεχρι και χθες, ηταν μια χαρα. https://ibb.co/YpgvkKr *Εστρωσε απο μονο του. Δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγε.Μπορεί να ήθελε security update στο store. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Μπορεί να ήθελε security update στο store. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπα, του Φεβρουαριου ακομα εχω και ειχε μεινει τοτε. Απλα, καποιες φορες, ποτε γυρναει την παλια σχεδιαση του store και ποτε στην καινουργια εδω και καμια εβδομαδα που εδωσαν την νεα σχεδιαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Για όποιον ξέρει το pixel 3 σε σχέση με το pixel 2 είναι καλύτερο ποιοτικά;γιατί οι διαφορές σε specs είναι λιγες Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Για όποιον ξέρει το pixel 3 σε σχέση με το pixel 2 είναι καλύτερο ποιοτικά;γιατί οι διαφορές σε specs είναι λιγες Είναι σίγουρα καλύτερο εκεί που υστερεί πολύ το Pixel 2 XL... στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Επειδή είχα ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση, βάζω ξανά το ερώτημα. Είμαι με στοκ ρομ, root με magisk, stock recovery και custom kernel. Τώρα που βγήκε το μηνιαίο patch, για να το περάσω, πρέπει να περιμένω κάποιο ειδικό ΟΤΑ ζιπ? Το φτιάχνει αυτός που χρησιμοποιώ τον κερνελ του? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Επειδή είχα ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση, βάζω ξανά το ερώτημα. Είμαι με στοκ ρομ, root με magisk, stock recovery και custom kernel. Τώρα που βγήκε το μηνιαίο patch, για να το περάσω, πρέπει να περιμένω κάποιο ειδικό ΟΤΑ ζιπ? Το φτιάχνει αυτός που χρησιμοποιώ τον κερνελ του? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠριν την ενημέρωση, κανείς restore images από το magisk, χωρίς να κάνεις επανεκκίνηση, κάνεις εγκατάσταση το ΟΤΑ, μετά θα κάνεις εγκατάσταση το magisk στο inactive slot (ότι θέμα με magisk μέσω Magisk Manager) και επανεκκίνηση. Προϋπόθεση είναι να μην έχει κατεβάσει την ενημέρωση ενώ είσαι rooted. Αλλιώς σφάλμα θα βγάζει. Και πιθανόν θα πρέπει να ξανά περάσεις το factory image . (Στο developer options να απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις) Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 η μέθοδος αυτή θέλει λίγο προσοχή γιατί το magisk αρχικά δεν παίρνει backup το "μαμά" boot.img ..Πρέπει να το περάσεις χειροκίνητα για να μπορέσει η εφαρμογή να το επαναφέρει. (στο pixel 4 τουλάχιστον έτσι είναι) Προσωπικά πέρασα το update με cmd , καπάκι έβαλα το patched boot και όλα είναι οκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 η μέθοδος αυτή θέλει λίγο προσοχή γιατί το magisk αρχικά δεν παίρνει backup το "μαμά" boot.img ..Πρέπει να το περάσεις χειροκίνητα για να μπορέσει η εφαρμογή να το επαναφέρει. (στο pixel 4 τουλάχιστον έτσι είναι) Προσωπικά πέρασα το update με cmd , καπάκι έβαλα το patched boot και όλα είναι οκ :)To restore images επαναφέρει το μη patched αρχείο boot. Η Google στο Pixel 4 έχει κάνει αρκετά πράγματα ώστε να αποτρέψει το root access. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts