spookype20 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Τι σχέση έχει το φοιτητικό; Και φοιτητικό να το κάνει δε χάνεται το προνομιακο πακέτο. Είναι συνδεδεμένο με το νούμερο Εάν το κάνεις φοιτητικό δεν θα είναι πια προνομιακό. Θα είναι φοιτητικό οπότε δεν θα υπάρχει η προσφορά. Εάν το κάνεις δλδ κοσμοκαρτα θα έχεις ακόμα την προσφορά; Δεν ξέρω δεν στέκει. Είχα προνομιακό What' Up και το έκανα φοιτητικό πριν 6 μήνες! Τα έχω και τα δύο τώρα... Κάθε μήνα μου έρχεται μήνυμα για να ενεργοποιήσω το προνομιακό! Πιο συχνά για το φοιτητικό! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Είχα προνομιακό What' Up και το έκανα φοιτητικό πριν 6 μήνες! Τα έχω και τα δύο τώρα... Κάθε μήνα μου έρχεται μήνυμα για να ενεργοποιήσω το προνομιακό! Πιο συχνά για το φοιτητικό! Μπήκα στο κόπο να ρωτήσω στη κοσμοτε για να μου φύγει και εμένα η περιέργεια. Αλλά όπως καταλαβαίνω μ******ς μου είπαν!!! ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω κρατήσει και screen shot που μου το είπαν αυτό αλλά δεν ξέρω πως ανεβάζεις εδώ φωτό. Είμαι από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Μπήκα στο κόπο να ρωτήσω στη κοσμοτε για να μου φύγει και εμένα η περιέργεια. Αλλά όπως καταλαβαίνω μ******ς μου είπαν!!! ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω κρατήσει και screen shot που μου το είπαν αυτό αλλά δεν ξέρω πως ανεβάζεις εδώ φωτό. Είμαι από κινητό. Η μόνη διαφορά που έχω είναι ότι τώρα με το φοιτητικό δε φαίνεται στο app του What's Up το πακέτο του προνομιακού, αλλά ούτε και το πακέτο του Play Now Unlimited. Άρα δε μπορείς να τα ενεργοποιήσεις μέσω του app. Αλλά τα ενεργοποιείς μέσω sms. Ζ9 στο 1330 PLAY3 ή V3 στο 1330. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Μπορείτε να κάνετε πάρε-δώσε με προνομιακό; Γιατί φαίνεται κάτι να άλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Μου γράφει ότι τα διαθέσιμα λεπτά δεν επαρκούν ενώ έχω 1000+ λεπτά ομιλίας προς όλους για το πάρε δώσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 (edited) Κι εμένα το ίδιο. Φαίνεται να μας πέταξαν στην απ' έξω για το πάρε-δώσε. Edited October 29, 2020 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Δυστυχώς άρχισε και η cosmote τις π...ς που μας είχε συνηθίσει η μπλε. Κρίμα.. Τους είχα για πιο σοβαρούς Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferrari84 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά! Πάει και το "pare_moirase"? Το κάνανε 500mb για 2 μέρες στα social!! Χάνουμε και όσα mb είχαμε από pare moirase. Bravo cosmote από τη μύγα...ξυγκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Εγώ που χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο το ίντερνετ και χρειάζομαι τα mb τότε έχω πρόβλημα. Δεν μου έφταναν που δεν μου έφταναν αυτά που έδινε, εάν τα κουτσουρεψαν κιόλας χαιρετίσματα! Θέλω να ψάξω εάν φέρω από Ιταλία νούμερο εάν μπορώ να το δουλεύω κανονικά εδώ Ελλάδα. Για το ίντερνετ μόνο. Τι να πω; Κάθε πέρσυ και καλύτερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Υπάρχει κάπου επίσημα ή επειδή άλλαξε η εφαρμογή μήπως δεν έχει ενημερωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Εδώ: https://www.whatsup.gr/paketa/extras/paremoirase Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 εγώ βρήκα αυτό https://www.whatsup.gr/paketa/extras/paredwse αλλά πουθενά δεν αναφέρει κάτι για το πακέτο μας. Θα κάνω απεγκατάσταση την εφαρμογή και πάλι εγκατάσταση να δω αν αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Δεν υποστηρίζονται τα λεπτά πλέον από το προνομιακο, για αυτο δεν τα αναφέρει εκει. Δεν είναι bug, απλά το κόψανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Με επανεγκατάσταση της εφαρμογής δεν άλλαξε κάτι δυστυχώς. Άρα, δεν είναι bug είναι ότι μας πέταξαν έξω σαν τρίχα από το ζυμάρι. Υπάρχει τρόπος να γίνει φοιτητικό για πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Γεια σας. Να ρωτήσω, επειδή έχω να βάλω κάρτα περίπου ένα χρόνο στο προνομιακό what's up μου, μπορεί να ανανεωθεί η λήξη του λογαριασμού, αν μου στείλουν 2 ευρώ μονάδες από ένα κανονικό whats up? Αν ναι, πώς μπορεί να μου στείλει 2 ευρώ μονάδες? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Γεια σας. Να ρωτήσω, επειδή έχω να βάλω κάρτα περίπου ένα χρόνο στο προνομιακό what's up μου, μπορεί να ανανεωθεί η λήξη του λογαριασμού, αν μου στείλουν 2 ευρώ μονάδες από ένα κανονικό whats up? Αν ναι, πώς μπορεί να μου στείλει 2 ευρώ μονάδες? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Χρειάζεται κανονική ανανέωση φίλε μου. Αν έχει μπει φραγή μετά το τρίμηνο δεν μπορείς να δεχτείς χρήματα από άλλο whatsup από το easy transfer. Για να ξέρεις όμως για άλλη φορά η 2 ευρώ μεταφορά δεν επεκτείνει την ημερομηνία λήξης. Χρειάζεται 5 ή 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Παει το παρε μοιρασε παει το παρε δωσε για οσους εχουν προνομιακο οπως και για εμας με το promo 4 γενικα εγινε τραγικο το whats up αυτη τη στιγμη. Ας κοψουν και το reload it να πεταξουμε και την καρτα δεν θελει και πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Αν είναι να την πετάξεις μου την δίνεις εμένα την τραγική προνομιακή και σου δίνω ένα απλό να βάζεις πάρε δώσε και πάρε μοίρασε.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Αν είναι να την πετάξεις μου την δίνεις εμένα την τραγική προνομιακή και σου δίνω ένα απλό να βάζεις πάρε δώσε και πάρε μοίρασε.:cool: Ε μα!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 (edited) στο προνομιακό της κόρης μου βλέπω ακόμα το πάρε/μοίρασε. το καινούριο για τα social. Έχει παλιά έκδοση της εφαρμογής, δεν ξέρω αν παίζει αυτό. Ανανέωση θα κάνει σε 15 μέρες. Κρίμα γιατί ήταν και το μόνο που έπαιζε στο εξωτερικό EDIT: Το πάρε/δώσε όντως δεν παίζει Edited November 1, 2020 by smpt Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Το Παρε Μοίρασε δεν έχει καταργηθεί από το προνομιακό. Το Παρε Δωσε πλέον δεν μπορεί να δώσει λεπτά από το προνομιακό πακέτο, οι προνομιακοί αριθμοί μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κανονικα με λεπτά, SMS ή MB άλλων πακέτων/bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Καλησπέρα παιδιά! Πάει και το "pare_moirase"? Το κάνανε 500mb για 2 μέρες στα social!! Χάνουμε και όσα mb είχαμε από pare moirase. Bravo cosmote από τη μύγα...ξυγκι!Ναι και εγώ είχα καβάτζα 12 giga από το παλιό παρε μοιρασε ! Αύριο τέλος! Τώρα θα έχω 500 για social! Δεν μπορώ να πω, έξυπνοι εκεί στην cosmote! Μπράβο! Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 και τα 500 για social τα δίνουν για 2 ημέρες μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 και τα 500 για social τα δίνουν για 2 ημέρες μόνοΑαα καλά! Τώρα το είδα! Μια χαρά... Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Καλημέρα έχω να προνομιακό what's up και έχω την δυνατότητα να το μετατρέψω σε φοιτητικό ( μέσω της σχολής της γυναίκας μου) πιστεύετε ότι με συμφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts