Jump to content

Ferrari84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ferrari84

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Ferrari84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά! Πάει και το "pare_moirase"? Το κάνανε 500mb για 2 μέρες στα social!! Χάνουμε και όσα mb είχαμε από pare moirase. Bravo cosmote από τη μύγα...ξυγκι!
  2. Καλησπέρα. Εγώ έχω βάλει και θήκη και tempered glass της nillkin. Η θήκη είναι άριστη, σαν αυτή που έχει το κινητό..όχι λαστιχένια και με σκληρή,αντιολισθιτικη υφή. Το tempered glass έχει στο ύψος του δακτυλικου, λιγότερη ενίσχυση...με αποτέλεσμα να το κάνει περίπου 10-15% πιο αργό από όταν δε φόραγε,όχι απαγορευτικό. Την θήκη την προτείνω με κλειστά μάτια...για το tempered glass...εσείς αποφασίζετε.. πάντως έχει τέλεια εφαρμογή και την πέρασαν στο κατάστημα χωρίς καμμία φουσκάλα!
  3. Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος περίπου 10 μέρες. Με αρκετή χρήση scrolling και 4g σχεδόν πάντα ανοιχτά μέσα στη μέρα... βγάζει άνετα 1.5 μέρα. Δακτυλικο αποτύπωμα έχει τα θεματακια του, βελτιώθηκε αρκετά, βάζοντας το ίδιο δακτυλικό σαν 2 διαφορετικά όπως έχει αναφερθεί και πιο πάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.cyanogenmods.org/mi-note-10-lite-gcam/
  4. Καλησπέρα παιδιά. Όσον αφορά τη μπαταρία...είμαι κάτοχος 10 μέρες....με αρκετή χρήση scrolling και 4g σχεδόν συνέχεια... Βγάζει 1.5 μέρα σχετικά άνετα.
  5. Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζετε τι γίνεται με τα δωρεάν MB στο εξωτερικό? Καταναλώνονται μόνο αυτά που αφορούν το πρόγραμμα η ισχύουν και τα MB από πάρε δώσε κλπ? Ευχαριστώ!
  6. Ferrari84

    Nokia 8

    Καλησπέρα παιδιά. Έχετε να προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο, ποιοτικό tempered glass? Είχα ένα το οποίο ψιλοδημιουργουσε πρόβλημα στο scroll.Ευχαριστώ για το χρόνο σας!! Και καμμιά θήκη αν προτείνετε ευπρόσδεκτη! Τπτ καμμία άποψη??
  7. Καλησπέρα παιδιά!! έχει καταφέρει να πάρει κανείς κωδικό για 1+1 Blue star? Προσπαθώ εδώ και 4-5 μέρες και μου λέει ότι έχουν εξαντληθεί οι κωδικοί για σήμερα!! Δοκίμασα sms από τις 00.01 και .... δεν!! Μήπως να το παρατήσω?
  8. Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και 2+ χρόνια. Ευχαριστημένος πολύ από το κινητό. Έχω μια ερώτηση για τη μπαταρία: Τον τελευταίο καιρό ειδικά με 4g+ ενεργοποιημένα... το κινητό καταπίνει τη μπαταρία για πλάκα. Χρειάζεται πολλές φορές να το φορτίζω και δεύτερη φορά μέσα στη μέρα. Έκανα το battery test και το αποτέλεσμα ήταν ok. έχει κανείς παρόμοια κατανάλωση μπαταρίας με εμένα? Να δοκιμάσω αλλαγή μπαταρίας κι αν ναι, που προτείνετε? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
  9. Ευχαριστω πολυ φιλε,να εισαι καλα.Προβλεπω να το αποχωριζομαι μετα το Πασχα,ελπιζω για λιγο!!
  10. Καλησπερα παιδια.Εχω προβλημα με τη δονηση.Σταματαει να λειτουργει,επανερχεται μονο αν κανω diagnose test και κουνησω με δυναμη πλαι και αριστερα το κινητο.Μαλλον παω για service.Γνωριζετε που παιρνω τηλ κι αν θα επισκευαστει το υπαρχων κινητο η θα μου δωσουν επισκευασμενο?
  11. Καλα τα λες,δε πολυθελω θηκη ειναι κουκλι!!Αλλα για προστασια κατι πρεπει να βαλω.gun metal grey χρωμα.Ευχαριστω για τις απαντησεις,παω για tempered glass και βλεπουμε...
  12. Καμμια ιδεα για θηκη παιδια?Νεος κατοχος του κινητου.Οσο πιο διαφανης,τοσο το καλυτερο
  13. Απο ebay προμηθευτης απο κινα.Θα βαλουν custom rom αυτοι.
  14. Καλησπερα παιδια.Αν αγορασω το κινητο απ'εξω και μου βαλουν custom rom μετα θα μπορεσω να περασω την official htc που να χει και ελληνικα?
×
×
  • Create New...