pn1fon1 Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Αυτό αφορά σε απλό whats up ή σε προνομιακό; Διότι στο δικο μου δεν εμφανίζεται αυτή η προσφορά καθώς ούτε και στα ηχητικά στο 1330.Πρέπει να έχεις βάλει κάρτα μετά τις 1/12. Τότε θα την δεις στο mycosmote. Μπορείς επίσης να την ενεργοποιήσεις απ το myinternet.cosmote.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Σε περίπτωση που ενεργοποιήσετε πακέτο με χρήματα που έχετε ήδη μεσα στο λογαριασμό σας ,τοτε δεν παίρνετε την προσφορά. Πρέπει να βάλετε νεο χρηματικό πόσο στο λογαριασμό σας για να την ενεργοποιήσετε. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Μα δεν έχει σχέση με πακέτο. Μια προσφορά είναι, που σου δίνει κάτι δωρεάν, με την προϋπόθεση να έχεις ανανεώσει μετά την 1/12. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Είχα ένα νούμερο προνομιακό που έστελνα Ζ9 στο 1330 κ έπαιρνα 1500 προς όλους κ τα λοιπά είχα καιρό να βάλω καρτα κ τώρα που έβαλα ανακάλυψα ότι έγινε κοσμοκαρτα! Πώς έγινε αυτό; Στέλνω μνμ στο Ζ9 κ δεν το δέχεται.... Μπορώ να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Γύρνα το πάλι σε whatsup (ΑΛΠΑΚ στο 1330) αλλά λογικά θα έχει χαθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Γύρνα το πάλι σε whatsup (ΑΛΠΑΚ στο 1330) αλλά λογικά θα έχει χαθεί. Να πάρω να κραξώ εξυπηρέτηση πελατών;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Ξέρει κάποιος αν δεν βάλεις κάρτα για κανένα 6 μηνο και απενεργοποιηθεί το νούμερο αν όταν ανανεώσεις θα επανέλθει η προσφορά η θα έχει χαθεί ; Στο f2g το προνομιακό δεν μασάει δεν απενεργοποιείται η προσφορά απορώ αν ισχύει το ίδιο και στο wu. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Ξέρει κάποιος αν δεν βάλεις κάρτα για κανένα 6 μηνο και απενεργοποιηθεί το νούμερο αν όταν ανανεώσεις θα επανέλθει η προσφορά η θα έχει χαθεί ; Στο f2g το προνομιακό δεν μασάει δεν απενεργοποιείται η προσφορά απορώ αν ισχύει το ίδιο και στο wu.Δε χάνεται και ας μπει φραγή. Εγώ έχω ένα που του βάζω κάρτα κάθε 12μηνο για να μην λήξη. Το υπόλοιπο το μεταφέρω με easy transfer στο νούμερο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Δε χάνεται και ας μπει φραγή. Εγώ έχω ένα που του βάζω κάρτα κάθε 12μηνο για να μην λήξη. Το υπόλοιπο το μεταφέρω με easy transfer στο νούμερο μου.Καλησπέρα, το easy transfer πως το κάνεις ;; απο το app;; γιατί πρώτη φορά το ακούω και με ενδιαφέρει. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 (edited) Καλησπέρα, το easy transfer πως το κάνεις ;; απο το app;; γιατί πρώτη φορά το ακούω και με ενδιαφέρει. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε μήνυμα στο 1219. π.χ 10 στο 69XXXXXXXX. Κατέβασε την εφαρμογή whatsup για λεπτομέρειες. Διάβασε τα ψιλά γράμματα. Χοντρικά πρέπει να έχεις κάνει τουλάχιστον 20 ευρώ ανανεώσεις το τελευταίο τρίμηνο για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία, μπορείς να μεταφέρεις 2, 5, 10 ευρώ κάθε φορά μέχρι 4 φορές το μήνα. Edited January 1, 2020 by pn1fon1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 (edited) Με μήνυμα στο 1219. π.χ 10 στο 69XXXXXXXX. Κατέβασε την εφαρμογή whatsup για λεπτομέρειες. Διάβασε τα ψιλά γράμματα. Χοντρικά πρέπει να έχεις κάνει τουλάχιστον 20 ευρώ ανανεώσεις τον τελευταίο μήνα για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία, μπορείς να μεταφέρεις 2, 5, 10 ευρώ κάθε φορά μέχρι 4 φορές το μήνα. Αποκλείεται να ισχύει αυτό, εγώ ξέρω για συνολικές ανανεώσεις μινιμουμ 20ε το τελευταίο 4μηνο. Επίσης, μεσω του app υπάρχει μεν ως επιλογη, αλλα παντα καπου κολλάει. Σε επικοινωνια με την εξυπηρέτηση σου λενε οτι προκειται για προσωρινο (μπουχαχα) τεχνικό πρόβλημα και να δοκιμασεις μεσω μηνυματος. Συνεπώς πρακτικά το easy transfer δε γίνεται μεσω app. Edited January 1, 2020 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Στην εφαρμογή πάντως σε εμένα σε στέλνει στα μηνύματα, μέσω υπολογιστή γίνεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Αποκλείεται να ισχύει αυτό, εγώ ξέρω για συνολικές ανανεώσεις μινιμουμ 20ε το τελευταίο 4μηνο. Επίσης, μεσω του app υπάρχει μεν ως επιλογη, αλλα παντα καπου κολλάει. Σε επικοινωνια με την εξυπηρέτηση σου λενε οτι προκειται για προσωρινο (μπουχαχα) τεχνικό πρόβλημα και να δοκιμασεις μεσω μηνυματος. Συνεπώς πρακτικά το easy transfer δε γίνεται μεσω app.Έχεις δίκιο. Η αυτόματη διόρθωση το αντικατεστησε χωρίς να το καταλάβω. Το διόρθωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Στην εφαρμογή πάντως σε εμένα σε στέλνει στα μηνύματα, μέσω υπολογιστή γίνεται κανονικά. Εχεις δοκιμασει δηλ. τελευταία απο το cosmote.gr να κάνεις μεταφορά και έχει δουλέψει? Γιατί πριν λίγο καιρό προσπαθούσα και ενω έλεγε οτι το αίτημα ολοκληρώθηκε, μεταφορά δεν γινόταν. Σε σενα γίνεται η μεταφορά αμέσως ή περιμένεις ώρα/ώρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Δεν το έχω ολοκληρώσει αλλά πάει κανονικά. Σε μερικές μέρες που θα κάνω πάλι θα δοκιμάσω να το κάνω από υπολογιστή και θα σου πω. Πάντως από εφαρμογή σε εμένα δεν έχει καν επιλογή, το κουμπί σε στέλνει στα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 οτι πάει κανονικα το ξερω,το προβλημα ειναι οτι δεν ολοκληρωνόταν παρ'οτι ανέφερε το αντιθετο. Οταν το δοκιμασεις πες μου. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 οτι πάει κανονικα το ξερω,το προβλημα ειναι οτι δεν ολοκληρωνόταν παρ'οτι ανέφερε το αντιθετο. Οταν το δοκιμασεις πες μου. Ευχαριστώ Ακριβως τον ιδιο και σε μενα. Αναμένουμε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Επειδη θα ταξιδεψω ιταλια σε λιγες ημερες τι ακριβως παιζει με το χρονο ομιλιας και με τα δεδομενα;;; Με καλυπτει το πακετο που εχουμε η πρεπει να αγορασω κατι εξτρα;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Με τα δεδομένα δεν θα έχεις πρόβλημα. Για χρόνο ομιλίας θα πρέπει να αγοράσεις έξτρα πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Τα δεδομενα δεν δουλευουν στο εξωτερικο,ο χρονος ομιλιας ισχυει κανονικα Αυτα πριν 4 μηνες που πηγα ιταλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Επειδη θα ταξιδεψω ιταλια σε λιγες ημερες τι ακριβως παιζει με το χρονο ομιλιας και με τα δεδομενα;;; Με καλυπτει το πακετο που εχουμε η πρεπει να αγορασω κατι εξτρα;;; Τα λεπτά ομιλίας τα δουλεύεις κανονικά αλλά τα mb όχι. Πρέπει να βάλεις άλλο πακέτο για ίντερνετ. Και εγώ πήγα Ιταλία και την πάτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Τα λεπτά ομιλίας τα δουλεύεις κανονικά αλλά τα mb όχι. Πρέπει να βάλεις άλλο πακέτο για ίντερνετ. Και εγώ πήγα Ιταλία και την πάτησα. Ποιο πακετο συμφερει να παρω παιδες;;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Ποιο πακετο συμφερει να παρω παιδες;;;; Φαντάζομαι αυτό με τα 3gb που κοστίζει 4€ για μια εβδομάδα σε καλύπτει. Γιατί δεν ξέρω ούτε πόσες μέρες θα μείνεις εκεί αλλά ούτε πόσο θα το χρησιμοποιήσεις. Βέβαια σε αυτό το πακέτο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 1450mb του πακέτου στην Ιταλία. Αλλιώς πας στο πακέτο που κοστίζει 8.5€ για ένα μήνα και δίνει 2gb, αυτό το πακέτο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όλο και από Ιταλία. Καλά να περάσεις buona vacanza Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Σορρυ για τη παραπληροφόρηση ρε αγορίνα. Κάπου διάβασα ότι ήταν το ανάποδο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Σας ευχαριστώ όλους και συγνώμη που δεν ανέφερα ότι θα μείνω 5 ημέρες !! Καλή χρόνια εύχομαι!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts