looneygirl Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Γεια σας. Επειδή είναι η πρώτη ανανέωση που κάνω με το προνομιακό whats up και μιας και ήμουν wind πριν και δεν κατέχω, μπορείτε να μου πείτε μέχρι τι ώρα αύριο μπορώ να βάλω κάρτα ώστε να μην χάσω τα mb κτλ και να προσθέθουν στον επόμενο μήνα? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Κατά τις 10:30 κάνε ανανέωση, βάλε το πακέτο, κάνε Reload και πάρε μοίρασε. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Κατά τις 10:30 κάνε ανανέωση, βάλε το πακέτο, κάνε Reload και πάρε μοίρασε. Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΕυχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Καλημέρα παιδες. Ξέρετε αν η cosmote ανεβάζει από 10 ευρώ σε 12 τη κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Καλημέρα παιδες. Ξέρετε αν η cosmote ανεβάζει από 10 ευρώ σε 12 τη κάρτα; Καλησπέρα, Όχι. Απλά από 12€ ανανέωση, θα έχεις περισσότερα πλεονεκτήματα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.whatsup.gr/el/anakoinoseis Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Το περισσότερα σχετικό είναι αν βάζεις κάρτα κάθε μήνα αν το υπολογιζω σωστα.. Αν θες να βαλεις 12 οπωσδηποτε και οχι παραπανω και πας σε κατάστημα (αφού online αν έχεις την δυνατότητα παει ανα 5€) θα πάρεις bonus 600mb για 15ημερες και το reloadit επίσης θα είναι 600mb για ενα μήνα αφού δεν είναι online η ανανέωση.. Τα οποια 600mb του bonus δε ξερω αν προστιθενται καπως. Συν ένα παρε-μοιρασε. Αλλά το υπολοιπο θα λήξει σε 3 μήνες που δε σε ενδιαφέρει αν χρειαζεσαι κάρτα καθε μήνα. Απο την αλλη αν εχεις δυνατότητα για online ανανέωση μεσω του app βάζεις 10€ σε 2 πεντάρες και παίρνεις reloadit 1.2gb για ενα μήνα που προστίθενται όλα και κανεις 2 παρε-μοιρασε και το υπολοιπο ναι μεν θα λήξει στο 2μηνο αλλά αφού βάζεις κάρτα κάθε μήνα, δε σε ενοχλεί Αν έχω λάθος συλλογισμό, ας με διορθώσει καποιος Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 (edited) Με στην εφαρμογή μου έβγαλε μήνυμα για να ενεργοποιήσω το φοιτητικό πακέτο ενώ έχω το προνομιακό με τα 1500 λεπτά και 1500 mb Ξέρει κανείς κάτι; Επίσης αν το ενεργοποιήσω χάνω μετά την δυνατότητα των 1500 και 1500 και μπαίνω στο φοιτητικό; https://ibb.co/j7O6H9 Edited September 8, 2018 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Αυτό είναι κάτι σαν πρόσκληση για εγγραφή στο φοιτητικό εάν είσαι φοιτητής, και από ότι έχω δει πρέπει να εμφανίζεται κάποια στιγμή σε όλα τα what's up νούμερα. Δεν σημαίνει πως έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις πακέτο άμεσα. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Αυτό είναι κάτι σαν πρόσκληση για εγγραφή στο φοιτητικό εάν είσαι φοιτητής, και από ότι έχω δει πρέπει να εμφανίζεται κάποια στιγμή σε όλα τα what's up νούμερα. Δεν σημαίνει πως έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις πακέτο άμεσα. Sent from my XT1580 Φοιτητής ήμουν πριν 20 χρόνια Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Τα 1200ΜΒ από Reload It αν ανανεώσουμε 2 φορές μέσα στο μήνα μεταφέρονται αυτά που έχουν μπει από την πρώτη ανανεωση;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Φοιτητής ήμουν πριν 20 χρόνια Ακομα και ΙΕΚ να πας ειτε κανεις μεταπτυχιακο σε ελληνικο πανεπιστημιο δικαιουσαι. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό είναι κάτι σαν πρόσκληση για εγγραφή στο φοιτητικό εάν είσαι φοιτητής, και από ότι έχω δει πρέπει να εμφανίζεται κάποια στιγμή σε όλα τα what's up νούμερα. Δεν σημαίνει πως έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις πακέτο άμεσα. Sent from my XT1580 Ακριβως αυτο,εγω μεσω πανελληνιων το πηρα και το εχω Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Ο διπλασιασμός των δώρων από το reload σταμάτησε; Έκανα ανανέωση με κάρτα ανανέωσης 10 ευρώ από το περίπτερο, επέλεξα από το reload 600 mb για ένα μήνα και δεν μου τα διπλασίασε. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Διπλασιασμός γίνεται μόνο όταν ανανεώνεις ηλεκτρονικά. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Στο προνομιακό μπορώ να αντικαταστήσω την sim με twin sim(2 sim με ίδιο αριθμό); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Στο προνομιακό μπορώ να αντικαταστήσω την sim με twin sim(2 sim με ίδιο αριθμό);Απο όσο ξέρω ναι αλλά αν θυμάμαι καλά στην καρτοκινητή αγοράζεις τις κάρτες νομίζω 15 ή 16 ευρώ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλημέρα. Υπάρχει περίπτωση να βρω το πακέτο κάπου; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλημέρα. Υπάρχει περίπτωση να βρω το πακέτο κάπου; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόνο από αγγελίες πια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Μόνο από αγγελίες πια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ. Κάποιο συγκεκριμένο site; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 υπάρχει καποιος τροπος να κανω τον αριθμο προνομιακο;;; Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 υπάρχει καποιος τροπος να κανω τον αριθμο προνομιακο;;; Όχι, μόνο σε καινούργια νούμερα γινόταν. Κάποιοι από εδώ βέβαια είπαν ότι τους ήρθε ειδοποίηση και το άλλαξαν αλλά και αυτό ήταν την περίοδο που είχε βγει το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Απίστευτο πακέτο πάντως... Ενώ στην αρχή το είχα υποτιμήσει, είναι απίστευτο πόσα λεφτά έχω γλιτώσει... Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anticool Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Καλημέρα υπάρχει ακόμα το πακέτο και αν ναι πως μπορώ να το αποκτήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Καλημέρα υπάρχει ακόμα το πακέτο και αν ναι πως μπορώ να το αποκτήσω; Καλημέρα, Αν έψαχνες στις προηγούμενες σελίδες, θα διάβαζες πως δεν υπάρχει πλέον, παρά μόνο μέσω αγγελιών. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 μόνο από αγγελίες . π.χ. Χρυσή ευκαιρία ή άλλα site με αγγελίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anticool Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 60 € ζητάνε λίγο ακριβά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts