Jump to content

Altrouistis

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Altrouistis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Altrouistis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Έκανες επαναφορά ;
  2. Altrouistis

    Nova 4G

    Σε ποιο σημείο αναφέρεσαι ;
  3. Σε κάποια σημεία έχει τρελά γκάζια και σε κάποια σέρνεται στην επαρχία μόλις κανείς ένα τσικ προς τα έξω.
  4. Έχω να πάω λίγο καιρό και έτσι είναι όπως τα λες. Το καλοκαίρι επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο. Απλά να μην λένε κάποιοι ότι παντού η κάλυψη είναι ομοιογενείς. Έχει πολλά θέματα κάλυψης 4G ιδιαίτερα στην επαρχία και η cosmote.
  5. Altrouistis

    Nova 4G

    Πάντως από προγραμματισμό σκίζουν στην wind. 1 του μήνα (και καλό μήνα σε όλους) σήμερα και ακόμα οι ίδιες καταστάσεις. Μάλλον για τον Οκτώβριο του 2019 θα εννοούσαν και δεν θα το καταλάβατε μερικοί. :lol:
  6. Altrouistis

    Nova 4G

    Γενικά σε όλα τα δίκτυα.
  7. Altrouistis

    Nova 4G

    Καταρχήν γιατί να του βγάλει εισιτήριο απο χόμπι δεν το κάνει ; :) δεύτερον ποιό είναι το πρόγραμμα που βγάζει αυτούς τους χάρτες ;
  8. Τελικά το w unlimited το πήρε κάποιος σε καλύτερη τιμή απο προσφορά ή μπαρμ******λα ;
  9. Αν το έριχναν αλλο ένα 10ρικο το 40GB θα άξιζε πραγματικά. Τώρα για το καρτοκινητό μπορεί να κάνουν επέκταση της προσφοράς και να παραμείνουν τα 80GB. Θα φανεί από εβδομάδα.
  10. Οι τιμές άλλαξαν τα 40gb έχουν 40,90€ και από 1 του μήνα λήγει η προσφορά 40GB+40GB στο καρτοκινητό (αυτο ειναι πολυ καλο πακετο).
  11. Altrouistis

    Nova 4G

    Να κλεισουν και σε ολοκληρη την εθνικη οδο ομως γιατι ακομα εχει πραγμα. Για εμενα που ταξιδευω λογο δουλειας καθε ημερα ειναι πολυ μα πολυ σπαστικο.
  12. Πάντως δεν έχεις άδικο ότι εάν έδιναν στην καρτοκινητή τους τα 30gb με 25€ θα ξεσκίζαν αλλά τι να πεις. Καλά που η cosmote έβγαλε το δικό της πακέτο καρτοκινητού internet και έστω το κάνανε και αυτοί στο δικό τους.
  13. Είπα και εγώ αν θα δούμε κανένα σοβαρό πακέτο. Και η κοροϊδία συνεχίζεται.
  14. Δεν διαφωνώ μαζί σου στην ποσότητα γιατί όντως οι παροχές είναι πολυ περισσότερες 3πλασια δεδομένα 15GB αντι για 5GB της cosmote και 1000 λεπτά παράπανω Ομιλία αλλά απεριόριστο με αυτές τις ταχύτητες μετα τα 15gb είναι για πολυ βασικά πράγματα μόνο και απο όσο θυμάμαι κάποιοι είχαν αναφέρει ότι δεν υποστηρίζει tethering οπότε μιλάμε για αποκλειστική χρήση στο κινητό. Συμφωνώ μαζί σου για το κόστος που θα έπρεπε να έχει. Για να δούμε αν θα κινηθεί έξυπνα η cosmote μπας και τονωθεί ο ανταγωνισμός. Αλλά νομίζω ότι τρέφω φρούδες ελπίδες ότι θα δω παρόμοια πακέτα με το εξωτερικό.
  15. Altrouistis

    Nova 4G

    Είναι για άλλο θέμα η κουβέντα όχι για εδώ αλλά εσυ σε ποιές περιοχές αναφέρεσαι ;
×
×
  • Create New...