cmvr Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) Ναι εχω twin SIM μια χαρά λειτουργεί 16 ευρω θέλει περίπου για τις 2 κάρτες. https://www.whatsup.gr/el/twinsim Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 15, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ps μήπως γνωρίζει κανείς αν στο συγκεκριμένο promo πακέτο μπορώ να έχω twin sim δίχως να επηρεάσει φυσικά τα 1500;.. Έχει ενεργοποιήσει κάποιος διπλή SIM; Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Εγώ είχα αρχικά twin και μετά την έκανα 2in1 μαζί με το παλιό μου νούμερο! Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Το πρώτο ήταν promo για κάποιο διάστημα . Το δεύτερο πρέπει να είσαι φοιτητής . Στο πρώτο έχει το promo πακέτο με 8,5 ευρώ παίρνεις 1,5 gb και 1500 λεπτά προς όλους . Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες! Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Έχω διαβάσει πως είναι δυνατό να έχεις διπλή sim. Σε κατάστημα αν πας και ρωτήσεις θα ξέρουν πριν το κάνουν να σου πουν. Twin cim και εγώ κομπλέ 15.5€ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Twin cim και εγώ κομπλέ 15.5€ Έχεις προεπιλογή το WU να υποθέσω. Μπορείς να το αλλάξεις εύκολα ή πρέπει να πας μέσα από μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Έχεις προεπιλογή το WU να υποθέσω. Μπορείς να το αλλάξεις εύκολα ή πρέπει να πας μέσα από μενού; Μιλάς για Two in one μάλλον ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Ναι όντως για αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) Έχει κάνει κανείς ανανέωση (από Γερμανία) μέσω του 1330 με την διαδικασία που ακολουθείται και στην Ελλάδα; Προσπαθώ και δεν.... ΑΚΥΡΟΝ- Έγινε με μήνυμα - SMS. Edited April 20, 2018 by stellio40 Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Το 1330 δεν δουλευει στο εξωτερικό για κλήσεις . Οπότε το μήνυμα είναι ο μόνος τρόπος ή το application . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Έχω διαβάσει πως είναι δυνατό να έχεις διπλή sim. Σε κατάστημα αν πας και ρωτήσεις θα ξέρουν πριν το κάνουν να σου πουν. Ευχαριστω! ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι εχω twin SIM μια χαρά λειτουργεί 16 ευρω θέλει περίπου για τις 2 κάρτες. https://www.whatsup.gr/el/twinsim Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Σε ευχαριστω πολυ! ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Εγώ είχα αρχικά twin και μετά την έκανα 2in1 μαζί με το παλιό μου νούμερο! Σε ευχαριστω για την ενημερωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Το 1330 δεν δουλευει στο εξωτερικό για κλήσεις . Οπότε το μήνυμα είναι ο μόνος τρόπος ή το application . Γίνεται και μέσω κλήσης. Το 1330 δε δουλεύει στο εξωτερικό, δουλεύει όμως μία χαρά το 1314, μέσω του οποίου γίνονται τα πάντα. Προσοχή! Η κλήση στο 1314 από ΕΕ είναι χρεώσιμη (καταναλώνει από τα λεπτά προς όλους), οπότε αν κάποιος δεν έχει πακέτο καλύτερα να μην το επιχειρήσει, μία και οι βασικές χρεώσεις έχουν φτάσει στο Θεό (0,75€/λεπτό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Παιδιά έχει ακούσει κάποιος για διακοπή παροχών προνομιακου/φοιτητικου πακέτου; Φίλος μου είπε πως το δικό του πλέον δεν του δίνει οτι του έδινε στην αρχή (1500+1500mb). Μήπως αυτό ισχύει στα φοιτητικά μόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Παιδιά έχει ακούσει κάποιος για διακοπή παροχών προνομιακου/φοιτητικου πακέτου; Φίλος μου είπε πως το δικό του πλέον δεν του δίνει οτι του έδινε στην αρχή (1500+1500mb). Μήπως αυτό ισχύει στα φοιτητικά μόνο; Καλησπέρα, Τι σχέση έχει το προνομιακό με το φοιτητικό; Προφανώς παρήλθε η ιδιότητα του φοιτητή στον φίλο σου και του διέκοψαν το φοιτητικό What's Up. Γίνε όμως πιο σαφής όσον αφορά τον φίλο σου. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Απλα με τρόμαξε γι'αυτό ρώτησα. Θα βεβαιωθώ ως προς τον τύπο του καρτοκινητου που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight666 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Στο προνομιακό που έχω βλέπω κανονικά την προσφορά με τα 1500' & 1500mb στο app του What's Up. Στο φοιτητικό ξέρω ότι θα τηρηθεί η ημερομηνία λήξης του πάσου για τα καινούργια νούμερα και όσα βγήκαν το 2017-2018. Οι παλιοί ίσως να την γλιτώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ναι, σήμερα έκανα ανανέωση κανονικά. Τελικά αφορούσε φοιτητικό πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Γειά σας παίδες. Να κάνω μία ερώτηση? Σε λιγότερο από ένα μήνα θα πάω στη Δανία και έχω ένα προνομιακό και ένα φοιτητικό. Ξέρετε αν πρέπει να ακολουθήσω κάποια διαδικασία ή αν ισχύουν τα δωρεάν λεπτά και ΜΒ μου στο εξωτερικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 όσο αφορά το φοιτητικό ισχύουν μόνο τα SMS και κάποια από τα MB ( όχι όλα) Είναι καλύτερα να αγοράσεις ένα απλό πακέτο των 7.5 ευρώ για να έχεις λεπτά ομιλίας και 100ΜΒ ή το απλό πακέτο 8.5 ευρώ για λεπτά ομιλίας και 200 ΜΒ , Για το προνομιακό θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Παιδιά μόλις ενεργοποίησα μια νέα σύνδεση. Θέλω τώρα να ενεργοποιησω και το πακέτο με τα 8,5 € αλλά όταν στέλνω z9 στο 1330 μου λέει ότι η υπηρεσία δεν βρέθηκε. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Παιδιά μόλις ενεργοποίησα μια νέα σύνδεση. Θέλω τώρα να ενεργοποιησω και το πακέτο με τα 8,5 € αλλά όταν στέλνω z9 στο 1330 μου λέει ότι η υπηρεσία δεν βρέθηκε. Τι μπορώ να κάνω? Καλησπέρα, Νέα σύνδεση What's Up κανονικού ή προνομιακού πακέτου; Εάν είναι προνομιακό και αδυνατείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά που δίνει 1500' και 1500mb, τότε πρέπει να απευθυνθείς στην Cosmote. Συμπλήρωσε παρακάτω τα στοιχεία σου, περιγράφοντας ταυτόχρονα αναλυτικά το θέμα που αντιμετωπίζεις. Φόρμα επικοινωνίας: https://www.whatsup.gr/el/epikoinonia Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Καλησπέρα, Νέα σύνδεση What's Up κανονικού ή προνομιακού πακέτου; Εάν είναι προνομιακό και αδυνατείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά που δίνει 1500' και 1500mb, τότε πρέπει να απευθυνθείς στην Cosmote. Συμπλήρωσε παρακάτω τα στοιχεία σου, περιγράφοντας ταυτόχρονα αναλυτικά το θέμα που αντιμετωπίζεις. Φόρμα επικοινωνίας: https://www.whatsup.gr/el/epikoinonia Ναι δεν το διευκρινησα είναι το προνομιακό. Βασικά είναι ενός φίλου και δεν ξέρουμε καν σε ποιο όνομα είναι δηλωμένος ο αριθμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Πάρε το 1330 τηλέφωνο και αν είναι το πακέτο εντάξει θα σου βγάλει πρώτα το φωνητικό μήνυμα με το προνομιακό πακέτο και και θα σου πει να πατήσεις το 9. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης αν μπορεί ο κάτοχος να το πάρει στο όνομά του γιατί άμα χαλάσει η χαθεί η Σιμ την πάτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Πάρε το 1330 τηλέφωνο και αν είναι το πακέτο εντάξει θα σου βγάλει πρώτα το φωνητικό μήνυμα με το προνομιακό πακέτο και και θα σου πει να πατήσεις το 9. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης αν μπορεί ο κάτοχος να το πάρει στο όνομά του γιατί άμα χαλάσει η χαθεί η Σιμ την πάτησε. Ok. Ευχαριστώ Κώστα. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Να κάνω μια ερώτηση ??Τωρα που δεν έχουμε περιαγωγή στην Ε.Ε εγώ που έχω προνομιακό πακέτα με τα 1500 GB & 1500 λεπτά ομιλίας , πρέπει να κάνω κάποια έξτρα ενέργεια για να τα χρησιμοποιήσω πχ στην Ολλανδια ? πρέπει να ανοίξω τον διακόπτη περιαγωγή στο κινητό ? ξέρει κανεις για να τα έχω και στο εξωτερικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 To Roaming το ανοίγεις για τα Data . Θα χρειαστεί να αγοράσεις άλλο πακέτο ομιλίας και internet μετά τις 10 Μαΐου. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=491 Επιπλέον, ανακοινώνεται η από 10 Μαΐου τροποποίηση στη χρήση του προγράμματος «ειδικής προσφοράς» (8,57€/1500’ προς όλους & 1,5GB) για συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G. Πιο συγκεκριμένα κατά την περιαγωγή δεν θα καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και τα ενσωματωμένα ΜΒ, καθώς θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση εντός Ελλάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts