Jump to content

knight666

Members
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by knight666

  1. Να ρωτήσω κάτι μήπως γνωρίζει κάποιος και με βοηθήσει. Όταν από το bluetooth handsfree ακουστικό προσπαθώ να καλέσω την τελευταία κλήση που βρίσκεται στο αρχείο πρόσφατων κλήσεων με το κινητό κλειδωμένο και σβηστή οθόνη, δεν γίνεται η κλήση. Εάν φωτιστεί η οθόνη ή το ξεκλειδώσω και το προσπαθήσω, πάλι μέσω bluetooth, η κλήση γίνεται κανονικά. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να προχωράει η κλήση μόνο από το ακουστικό και να μην χρειάζεται να ασχολούμαι με την οθόνη του κινητού κάθε φορά;
  2. Συμφωνώ και επαυξάνω με τον φίλο. Στην οικογένεια μου έχουμε 3 προνομιακά νούμερα και γλιτώσαμε από τα φοιτητικά πακέτα που μόνο να ακριβαίνουν βλέπουμε με ελάχιστες παραπάνω παροχές.
  3. Γνωρίζει κάποιος εάν η κατάργηση του πακέτου των 7€ και η ανανέωση των 10€ ισχύουν και στην Cosmote;
  4. Στο δικό μου νούμερο έχει να έρθει μήνυμα προσφοράς πάνω από 1 χρόνο. Βάζω κάρτα πριν λήξει το υπόλοιπο μου, 6 μήνες αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν ενεργοποιώ ποτέ κανένα πακέτο που με χρεώνει γιατί χρησιμοποιώ τα 600' cu και 600mb. Άρα δεν έρχεται σε όλους.
  5. Γνωρίζει κάποιος να μου πει σε πόσους μήνες χάνεται ο αριθμός σε φοιτητικό cu αν δεν κάνουμε ανανέωση; Ξέρω ότι στα απλά cu είναι 13 μήνες. Στο δικό μου λέει ακόμη ότι το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας λήγει στις 07-10-2021. Επίσης το ιστορικό ανανέωσης κάρτας είναι κενό.
  6. Πρωτοπόρα η Vodafone στις μακακίες.
  7. Ότι γινόταν ως τώρα ήταν μέσα στα πλαίσια του "ανταγωνισμού" γιατί όλοι επέλεγαν την Cosmote οπότε κάτι έπρεπε να δώσει και η Vodafone εφόσον το σήμα της ήταν και είναι τραγικό. Όπως και η Wind μοίραζε φοιτητικά νούμερα σε όλους χωρίς καμία προϋπόθεση μόνο και μόνο για να αυξήσει τους συνδρομητές της.
  8. Όλες οι εταιρίες τα ίδια κάνουν και όλως τυχαίως... ταυτόχρονα.
  9. Θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω για custom rom από xiaomi greek community. Το κινητό πετάει, η μπαταρία κρατάει περισσότερο και η rom είναι άψογη με πολλές παραμέτρους για να αλλάξεις. Εάν δεν έχετε εγγύηση σε ισχύ τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  10. Τελικά έκανα λάθος για την τιμή. Τα πακέτα ήταν τα STUDENTS XCLUSIVE 1, 5, 7. Στο 5 με 5€ είχες 1000' και 800MB και στο 7 με 7€ είχες 1200' + 1200 SMS + 1200 MB. Το 1 είχε μόνο 300 μηνύματα προς Cu.
  11. @Vasileios Φίλε μου δεν θυμάμαι ακριβώς πότε πήρα το φοιτητικό, μπορεί να ήταν και τέλη του '16. Σίγουρα όμως το πακέτο με τα 1000' κόστιζε 4 ευρώ.
  12. Όταν γράφουν στην ανακοίνωση ότι το πακέτο των 7 ευρώ καταργείται δεν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω. Αυτό με τα 8,5 είναι άλλο πακέτο. Όπως είχα πει το νούμερο το πήρα το 2017, είμαι ακόμη φοιτητής φυσικά και το πακέτο τότε κόστιζε 4 ευρώ. Εάν δεν τα θυμάστε ή δεν σας πειράζουν οι αυξήσεις γιατί σας συμφέρουν οικονομικά αυτή είναι άλλη συζήτηση. Επίσης η τρύπα του συστήματος που έκλεισε και δεν μας υποχρέωνε να βάλουμε κάρτα κάθε 2μηνο δεν με πειράζει. Με πειράζει που χάσαμε τα υπόλοιπα μας χωρίς κάποια ενημέρωση. Ακόμη και η εφαρμογή vodafonecu έλεγε λήξη υπολοίπου Οκτώβριος του 2021.
  13. Φίλε μου όλες οι εταιρίες τηλεφωνίας στην Ελλάδα είναι καρτέλ. Στα κινητά οι παροχές είναι ελάχιστες, οι τιμές είναι από τις ακριβότερες της Ευρώπης και οι αυξήσεις γίνονται όλες ταυτόχρονα σε όλες τους. Όσον αφορά τη σταθερή οι ταχύτητες είναι τραγικές, οι χρεώσεις πανάκριβες και η εξυπηρέτηση ή το σέρβις ανύπαρκτο.
  14. @Vasileios Η αισχροκέρδεια πήγαινε στις αυξήσεις που κάνουν κάθε χρόνο στα πακέτα. Κάρτα βάλαμε όλοι πριν τις 31/05 αλλά δεν πήραμε πίσω το υπόλοιπο που μας έφαγαν. Εάν δεν κάνω λάθος όσοι τα πήραν πίσω επικοινώνησαν με την εξυπηρέτηση πελατών και έκαναν αίτημα επιστροφής. Για να κάνεις μεταφορά υπολοίπου: 1. Προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι ο συνδρομητής από τον οποίο γίνεται η μεταφορά να έχει πραγματοποιήσει συνολικό ποσό ανανεώσεων τουλάχιστον 25€ (ονομαστική αξία) τους τελευταίους 3 μήνες. 2. Ο παραλήπτης θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 1 ανανέωση τους τελευταίους 2 μήνες.
  15. Το σχόλιο που έκανα αφορά τις αυξήσεις που έκανε τα τελευταία χρόνια όπως έκαναν και οι υπόλοιπες εταιρίες κινητής. Θυμάμαι πως το 2017 όταν πήρα φοιτητικό αριθμό πλήρωνα 4€ για 1000' ομιλίας. Μετά από λίγο καιρό το ίδιο πακέτο πήγε στα 6€, μετά 7€ και τώρα το καταργεί και σου δίνει το πακέτο των 10€ με επιπλέον παροχές που ΔΕΝ με ενδιαφέρουν. Μόνο λεπτά ομιλίας χρειάζομαι αλλά όχι να το χρυσοπληρώνω. Και μην ξεχνάμε την ελλειπή ή ανύπαρκτη ενημέρωση που είχαμε πριν 1 μήνα και χάσαμε όλοι το υπόλοιπο των χρημάτων μας. Σε 3 μόνο φοιτητικά νούμερα, της παρέας μου, χάσαμε 40€ χωρίς ενημέρωση. Δεν ξέρω εάν άλλοι έλαβαν κάποιο μήνυμα ενημέρωσης.
  16. Η αισχροκέρδεια το 2021 λέγεται Vodafone...
  17. Στα δικά μας 3 νούμερα που κάναμε ανανέωση δεν ήρθε τέτοιο μήνυμα ούτε επιστράφηκαν αυτά που χάσαμε. Φοιτητικά και τα 3. Ανανέωση κάναμε μέσα στο Μάιο.
  18. Το ίδιο πρόσεξα και εγώ στο δικό μου.
  19. Έχουν χάσει τη μπάλα! Το ίδιο μήνυμα ήρθε σ' εμένα και σε άλλα 2 φοιτητικά cu που έχουμε στην παρέα. Συγκεκριμένα στο δικό μου έλεγε για φραγή εισερχομένων κλήσεων στις 20/05. Εννοείται πως δεν θα βάλουμε κάρτα γιατί το νούμερο είναι μόνο για να υπάρχει. Να είναι καλά η Cosmote εάν ακούει κανείς εκεί στην Vodafone...
  20. Πάνω από 1 χρόνο γιατί μου έκαναν μεταφορά υπολοίπου οι γονείς μου ή οι φίλοι μου.
  21. Την πατήσαμε εμείς φίλε μου που ανανεώναμε κάθε μήνα με μεταφορά υπολοίπου. Τώρα αναγκαστικά με κάρτα για να είμαστε σίγουροι.
  22. Το πρόβλημα είναι ότι μας μηδένισαν το υπόλοιπο και η ημερομηνία λήξης υπολοίπου παραμένει τέλος Οκτωβρίου. Αν μου κάνει μεταφορά υπολοίπου ο πατέρας μου είναι επίφοβο να χαθεί το ποσό όπως έγινε πριν λίγες μέρες ή να βάλω κάρτα για να είμαι σίγουρος;
  23. @lefkaditis Ποια διαδικασία ακολούθησες φίλε μου και σου επέστρεψαν το υπόλοιπο σου;
  24. Στο δικό μου τους τελευταίους μήνες ανανέωνα το υπόλοιπο μου με μεταφορά υπολοίπου από τους γονείς μου ή τους φίλους μου. Δεν θεωρείται ανανέωση χρόνου ομιλίας και έχασα 17 ευρώ.
×
×
  • Create New...