sgatzo Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Μπήκαν στο app δωράκι 3 GB για την 25 Μαρτίου, για κοπιάστε... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Δεν βλέπω κάτι στο what's up application. Πως περνώ την προσφορά 3gb? Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Κληση στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Δεν βλέπω κάτι στο what's up application. Πως περνώ την προσφορά 3gb? Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοιτα λιγο πιο προσεκτικα..... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 H στείλτε μήνυμα 3 στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Υπάρχει διαθέσιμο. Το πήρα κι εγώ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 H sim που έχουν μέσα τα προνομιακά πακέτα είναι η κανονική; Στο δικό μου πακετάκι ήταν 3 μεγέθη σε 1... Υποθέτω ότι έτσι είναι σε όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Γεια σας. Εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με το wu. Τελικα το προνομιακο ειναι οπως ηταν? Εβαζα 10ε κ εστελνα καποιο μνμ. Επαιρνα 1500' και 2,5 giga. Αν εχει αλλαξει οτιδηποτε θα ηθελα να ξερω ευχαριστω Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Το 1.5gb είναι από το προνομιακό και το υπολοιπο από το reloadit. Από την Δευτέρα 26/3 το reloadit μειώνεται στις 15 ημέρες διάρκεια και θα δείξει αν θα υπάρξει μείωση και στα mb. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Το 1.5gb είναι από το προνομιακό και το υπολοιπο από το reloadit. Από την Δευτέρα 26/3 το reloadit μειώνεται στις 15 ημέρες διάρκεια και θα δείξει αν θα υπάρξει μείωση και στα mb. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκ των έσω πληροφόρηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Eκ της σελίδας https://www.whatsup.gr/el/anakoinoseis Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Eκ της σελίδας https://www.whatsup.gr/el/anakoinoseis Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η εικασία για μείωση των παρεχόμενων MB πώς προκύπτει? Αν είχαν αποφασίσει κάτι τέτοιο, πιστεύεις ότι θα ντρέπονταν να το ανακοινώσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Η εικασία για μείωση των παρεχόμενων MB πώς προκύπτει? Αν είχαν αποφασίσει κάτι τέτοιο, πιστεύεις ότι θα ντρέπονταν να το ανακοινώσουν? Το γράφει στο link που παραθέτει "Παράλληλα, από 26/03/2018 ανακοινώνονται οι ακόλουθες αλλαγές αποκλειστικά για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP της COSMOTE: · Η διάρκεια ισχύος του δώρου των 600ΜΒ που είναι διαθέσιμο μέσω του «Reload It» μειώνεται από 1 μήνα σε 15 ημέρες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Το γράφει στο link που παραθέτει "Παράλληλα, από 26/03/2018 ανακοινώνονται οι ακόλουθες αλλαγές αποκλειστικά για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP της COSMOTE: · Η διάρκεια ισχύος του δώρου των 600ΜΒ που είναι διαθέσιμο μέσω του «Reload It» μειώνεται από 1 μήνα σε 15 ημέρες" Τα 600 MB, δίνονται ως δώρο με κάθε ανανέωση, που πραγματοποιείται με οποιονδήποτε τρόπο. Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα μείωσης των προσφερόμενων MB, ή κατάργησης της προσφοράς του διπλασιασμού αυτών, για την περίπτωση της online ανανέωσης. Τουλάχιστον, δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Η ανακοίνωση μιλάει ξεκάθαρα για μείωση της διάρκειας παιδιά. Όχι των MB που παρέχει. Ελληνικά τα γράφει, όχι αλαμπουρνεζικα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
methana Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Προσφορά μόνο για τους προνομιακούς αριθμούς DATATEPAΣTIA ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA. 5GB ΓIA 15 HMEPEΣ MONO ME 2€! MΠEΣ ΣTO WHAT'S UP APPLICATION & ENEPΓOΠOIHΣE THN ΠPOΣΦOPA 'H ΣTEIΛE A(KENO)19 ΣTO 1256 EΩΣ 28/03/2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Προσφορά μόνο για τους προνομιακούς αριθμούς DATATEPAΣTIA ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA. 5GB ΓIA 15 HMEPEΣ MONO ME 2€! MΠEΣ ΣTO WHAT'S UP APPLICATION & ENEPΓOΠOIHΣE THN ΠPOΣΦOPA 'H ΣTEIΛE A(KENO)19 ΣTO 1256 EΩΣ 28/03/2018 Δεν είναι μόνο για προνομιακους αριθμούς. Έχω και ένα απλό και ένα προνομιακό και η προσφορά ήρθε και στα 2 νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Καλημερα στην παρεα! Ερωτηση 1: Αν ενεργοποιησω το πακετο πριν ληξει το προηγουμενο, τα 1500 mb προστιθενται και αυτα στα μη χρησιμοποιημενα του προηγουμενου πακετου; Και αν ανανεωσω ξανα πριν ληξει, το ιδιο; Ερωτηση 2: Τα mb με τι προτεραιοτητα καταναλωνονται; Πρωτα του πακετου και μετα ολα τα αλλα (reload κλπ) ή αυστηρα οποιο ληγει πρωτο; Ερωτηση 3: Δοκιμασα να κανω δυο on line ανανεωσεις των 5€ με διαφορα δεκα ημερων και δεν μου εδωσε reload. Ειχα διαβασει εδω οτι γινεται. Δεν καταλαβα καλα, ή αλλαξε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Που το διάβασες αυτό; Την ίδια μέρα γίνονται οι δύο ανανεώσεις, και με μικρή διαφορά στην ώρα ενεργοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Οκ, τοτε προφανως εγω δν καταλαβα καλα. Για τα υπολοιπα ερωτηματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Οκ, τοτε προφανως εγω δν καταλαβα καλα. Για τα υπολοιπα ερωτηματα;Tα mb καταναλώνονται αυτά που λήγουν πρώτα εκτός αν πρόκειται κάποια ειδική προσφορά όπως το after dark. Το 1.5 gb μεταφέρεται, τα 1500 λεπτά δε μεταφέρονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Προσφορά μόνο για τους προνομιακούς αριθμούς DATATEPAΣTIA ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA. 5GB ΓIA 15 HMEPEΣ MONO ME 2€! MΠEΣ ΣTO WHAT'S UP APPLICATION & ENEPΓOΠOIHΣE THN ΠPOΣΦOPA 'H ΣTEIΛE A(KENO)19 ΣTO 1256 EΩΣ 28/03/2018 Μου ηρθε σε απλο whats up που εχει το promo4.Ειναι η 2η μου καρτα και θα το εβαζα αλλα αν ειναι να πεσει το ιντερνετ οπως το τριημερο που περασε δεν το ρισκαρω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να ανακτήσουμε μέσω του σάιτ ή της εφαρμογής, αποδείξεις που πληρώθηκαν ηλεκτρονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να ανακτήσουμε μέσω του σάιτ ή της εφαρμογής, αποδείξεις που πληρώθηκαν ηλεκτρονικά;Θα κατεβάσεις μέσω της τράπεζας σου την συναλλαγή Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 η συναλλαγή της τράπεζας δεν αποτελεί απόδειξη. μιλάω για έγγραφο με τα στοιχεία της επιχείρισης (οτε), ημερομηνία συναλλαγής, αρίθμηση και το ποσό (νόμιμη απόδειξη). το αναφέρω γιατί στην Q είχα αυτή τη δυνατότητα και ήταν πολύ βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts